• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسپیکر و کارت صدا

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام
من يك اسپيكر 2+1 مي خوام وصل كنم به يك دستگاه دي وي دي پلاير حد اكثر هم مي خوام 80000 تومان پول بدم از اين مدلهاي 3030 3100 3000 كريتوي يكر را انتخواب كنم خوبه بعدش توي اتصال اونها به دي وي دي پلاير مشكلي نيست ضمنا اين دي وي دي پلاير هاي جديد سوني خروجي صداي ديجيتال داره ( اپتيكال ) اين اسپيكر ها ورودي اپتيكال نداره درست مي گم

راهنمايي بفرماييد ممنون مي شم

با تشكر

با سلام
در مورد دی وی دی پلیر لازمه گرفتن صدای خوب و راضی کننده داشتن یه دکودره
که هم کار کدینگ صدای دی وی دی ها رو انجام میده و هم کانکتت رو بهترو راحتتر میکنه
اما با این بودجه شما نمیشه چون دکودر 140 تومنه
در ضمن شما حالا که داری هزینه میکنی ببین کدوم دستگاه خروجی 5.1 یا 7.1 ساپورت میکنه اونو بگیر چون دیدن فیلم دی وی دی همه لذتش به 5 باند بودنشه
یه موقعی سامسونگ پلیر 5.1 داشت اما الان نمیدونم
من خودم ال جی 9450دارم و از نظر خروجی در رده خودش بهترین و کاملترینه اما 5.1 نداره و دستگاههای معمولی فقط 2 تا فیش برای صدا دارند همین قرمز و سفید که فکر نکنم با 2.1 مشکلی داشته باشه
خروجی دیجیتال هم فقط بدرد دکودر میخوره و بس
البته اسپیکر abit هست که 2.1 هم هست و ورودی اپتیکال داره اما 200 تومنه
خلاصه اگه پلیر 5.1 پیدا کردی بگیر چون 2.1 به درد فیلم نمیخوره و بعدا پشیمون میشی

Last edited:

Mahbod_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا از راهنمايي ها تون ممنون
من يك زماني در خصوص درايورهايي كه خروجي 5+1 داشته باشه خيلي تحقيق كردم حتي يك ايميل به نمايندگي آسيا شركتهاي سوني و پانا سونيك فرستادم جالبه كه اين دو شركت دستگاه صرفا پلاير با خروجي هاي فوق توليد نمي كنند اگه دستگاهي خروجي 5+1 داشته باشه مي ره تويه رده سينماي خانگي يا سيستم هاي گرون قيمت حرفه اي با تجربه اي كه من از كاركرد سامسونگ و ال جي دارم مي خواهم يك پلاير سوني يا پاناسونيك بخرم ( من الان يك سينماي خانگي پاناسونيك 850 دارم واقعا هم ازش راضي هستم ) قبلا يك 2020 سامسونگ داشتم كه به لعنت خدا هم نمي ارزيد پلاير هاي سوني هم تو رنج قيمت 70 تومان فقط خروجي ديجيتال و چپ و راست داره حالا با اين تفاسير يك اسپيكر 2+1 چي بگيرم مي خوام تفكيك صداي خوبي داشته باشه اين سيستم را هم مي خوام بزارم تويه يك سوئيت كوچيكي كه كنار دريا دارم همين ؟
باز هم تشكر از راهنمايي هاي مفيدتون

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
آقا از راهنمايي ها تون ممنون
من يك زماني در خصوص درايورهايي كه خروجي 5+1 داشته باشه خيلي تحقيق كردم حتي يك ايميل به نمايندگي آسيا شركتهاي سوني و پانا سونيك فرستادم جالبه كه اين دو شركت دستگاه صرفا پلاير با خروجي هاي فوق توليد نمي كنند اگه دستگاهي خروجي 5+1 داشته باشه مي ره تويه رده سينماي خانگي يا سيستم هاي گرون قيمت حرفه اي با تجربه اي كه من از كاركرد سامسونگ و ال جي دارم مي خواهم يك پلاير سوني يا پاناسونيك بخرم ( من الان يك سينماي خانگي پاناسونيك 850 دارم واقعا هم ازش راضي هستم ) قبلا يك 2020 سامسونگ داشتم كه به لعنت خدا هم نمي ارزيد پلاير هاي سوني هم تو رنج قيمت 70 تومان فقط خروجي ديجيتال و چپ و راست داره حالا با اين تفاسير يك اسپيكر 2+1 چي بگيرم مي خوام تفكيك صداي خوبي داشته باشه اين سيستم را هم مي خوام بزارم تويه يك سوئيت كوچيكي كه كنار دريا دارم همين ؟
باز هم تشكر از راهنمايي هاي مفيدتون

خواهش میکنم

در این رنج قیمت فکر کنم اگه بری سراغ کریتیو میتونه انتخاب بهتری باشه

من این چند مدل رو دیدم همشون ترکیب مید رنج و تویتر رو دارند و از این درایوهای تیتانیومی هم نیستند ( من اصلا نمیتونم باهاشون کنار بیام )
T3000
T3100
T3220
T3030
اصلا هیچ فرقی با هم ندارند همه مشخصات فنی شون یکسانه و فقط طرح و مدلشون فرق میکنه
من خودم T 7900 دارم و از دیزاینT3000 که کپی مال خودمه بیشتر خوشم میاد در ضمن به نظرم استیبل تر
(stable :D)هم هست به لحاظ طراحی اش و راحتتر بر روی پایه اش قرار میگیره
البته بالاخره در آخر سلیقه است که حرف میزنه پس به خود شما بر میگرده
اما اگه بیشتر پول میذاشتی و میخواستی بترکونی بقول بچه ها اونوقت مدلهای دیگه ای بود که ....
مثل لاجیتک z2300

اما اگه به کسی بر نخوره
روم به دیوار ، خدا به دور با این پول شاید توی برند edifire هم بتونی انتخابهایی برای موزیک داشته باشی
یه خاصیتی که بعضی مدلهاش دارند اینه که جنس بدنه اسپیکرهاش از چوبه
و این خیلی مزیته
به نظرم یه نیم نگاهی به سایتش بنداز چون تو این رده قیمت برندها زیاد با هم فرق ندارند مخصوصا برندهای معروف
اما تو برندهای ارزونتر این مبلغ براشون تقریبا مبلغ بالایی به حساب میاد و انتخاب بهتری میشه داشت
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه
در هر حال موفق باشی

Last edited:

Mahbod_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمايي تون مي رم پايتخت ببينم ا ز بين اينها چي پيدا مي كنم

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
ممنون از راهنمايي تون مي رم پايتخت ببينم ا ز بين اينها چي پيدا مي كنم

پایتخت طبقه همکف فروشگاه دیجیتال بسیار انسانهای با انصافی هستند
اگه نداشتند یه سر هم ولیعصر برو طبقه همکف و اول بالای پله برقی

همگی نماینده کریتیو هستند
زیر زمین هم edifire
موفق باشی

Hadi_Reloaded

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز ،

من تقریبا 20 صفحه آخر این تاپیک رو دیدم و خیلی خوشحالم که اطلاعات خوبی برای خرید یک Speaker خوب بدست آوردم .

من حدود 80 تا 100 تومن میتونم هزینه کنم . بیشتر دوست داشتم که CREATIVE - Inspire 7.1 - T7900 رو بگیرم ، ولی ظاهرا پولم نمیرسه و این مدل حدود 120 تومنه .

از اونجایی که من به صداهای ریز خیلی اهمیت میدم ، شما کدوم یک از مدل های زیر رو پیشنهاد میکنید :

T5400 , T6060,Logitech X-530 , Logitech X-540

قبلا از شما تشکر میکنم .

Hadi_Reloaded

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن یکی از دوستان Creative T6100 رو خیلی تعریف میکرد . در حالیکه در موردش اصلا بحث نشده . لطفا نظرتون رو در مورد این اسپیکر هم بگید .
ممنون .

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
در ضمن یکی از دوستان Creative T6100 رو خیلی تعریف میکرد . در حالیکه در موردش اصلا بحث نشده . لطفا نظرتون رو در مورد این اسپیکر هم بگید .
ممنون .

با سلام
فکر کنم برای فیلم میخواهید نه؟

من این 6100 رو دیدم ، خوبه فرقی با 7900 نداره
فقط 2 وات سنترش از اون کمتره در عوض 2 وات سابش قوی تره
فکر کنم اگه بودجه ات میرسه همینو بگیر
از لاجیتک مخصوصا 540 اش زیاد تعریف نمیکنند یکی از بچه ها تو همین فاروم داشت و اصلا ازش راضی نبود البته برند خوبیه اما این درایوهای تیتانیومی زیاد چنگی بدل نمیزنه

موفق باشی

Hadi_Reloaded

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون SkyEagle عزیز که جواب دادی .

من اسپیکر رو برای گوش کردن به موسیقی و همچنین دیدن فیلم میخوام .
به شفافیت صدا خیلی خیلی اهمیت میدم . بیشتر ار باس !

قیمت T6100 رو گرفتم 90 تومن گفت .
احتمالا همینو بگیرم .

چقدر با T7900 فرق داره ؟ شفافیت صدا رو میگم ها .

فردا میخوام تصمیم نهایی رو بگیرم .

بازم از نظرات شما استفاده میکنم .
ممنون .

Last edited:

Mahbod_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من با راهنمايي شما ها بالاخره اين مدل t3030 را خريدم به قيمت 50000 تومان و وصلش كردم به DVD Player كاملا از صداش راضي هستم تفكيك خوبي داره و براي يك فضاي 50 متر مربعي هم جواب مي ده البته پر واضحه كه نمي تركونه ولي كلا برايه كسي كه يك اسپيكر 1+2 براي فضاي محدود و با صداي متوسط مي خواهد انتخاب خوبيه

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
وقت همگی بخیر
من یه سرچی کردم صفحات قبلیه این تاپیک رو ولی متاسفانه کسی در مورد اسپیکر های دو باند زیاد حرف نزده بود اکثر بچه ها دنبال 5.1 بودن ...
حالا با سرچ های قبلی معلوم شده بود که Logitech Z-2300 یکی از بهترین 2.1 های بازاره ولی خوب قیمتش خیلی گرونه ...
من یه اسپیکر 2.1 می خوام که شفافیت صداش خوب باشه و کوبشی متناسب با آهنگی که پخش میشه ارئه بده ...
یعنی اینقدر سابش قوی نباشه که فقط صدای بوم بوم بشنوی و از خود آهنگ چیزی متوجه نشی ...
اگر ممکنه ممنون میشم برند ها و کد مدل ها رو به ترتیب کیفیت معرفی کنین ...و یه قیمت حدودی ...
ممنون
موفق باشید

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
ممنون SkyEagle عزیز که جواب دادی .

من اسپیکر رو برای گوش کردن به موسیقی و همچنین دیدن فیلم میخوام .
به شفافیت صدا خیلی خیلی اهمیت میدم . بیشتر ار باس !

قیمت T6100 رو گرفتم 90 تومن گفت .
احتمالا همینو بگیرم .

چقدر با T7900 فرق داره ؟ شفافیت صدا رو میگم ها .

فردا میخوام تصمیم نهایی رو بگیرم .

بازم از نظرات شما استفاده میکنم .
ممنون .

با سلام
خواهش میکنم

من صدای 6100 رو نشنیدم اما دیروز خودشو دیدم به نظرم نباید فرقی داشته باشه
چون درایوهاش همون اندازه هستند و نوعشون هم مثل هم اندحتی شکل تویترش
من کاملا از 7900 راضی ام هم در موسیقی و هم در فیلم
از نظر قیمت هم تقریبا مثل هم اند با احتساب 2 تا ستلایت کمتر ( 5.1 با 7.1 ) و تو این رنج قیمت توی یه خط تولید به نظر نمیاد جنسهای متفاوت مصرف بشه
فقط دیزانشون فرق داره و همونطور که گفتم یه تفاوت جزئی در میزان خروجی که هیچی نیست
باز هم فکر میکنم همین مناسب باشه
در آخر تصمیم با خودته
متاسفانه در مورد این برند من جایی سراغ ندارم که بشه صداشو گوش کرد و بعد تصمیم خرید گرفت
در هر حال موفق باشی

Last edited:

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام دوستان
وقت همگی بخیر
من یه سرچی کردم صفحات قبلیه این تاپیک رو ولی متاسفانه کسی در مورد اسپیکر های دو باند زیاد حرف نزده بود اکثر بچه ها دنبال 5.1 بودن ...
حالا با سرچ های قبلی معلوم شده بود که Logitech Z-2300 یکی از بهترین 2.1 های بازاره ولی خوب قیمتش خیلی گرونه ...
من یه اسپیکر 2.1 می خوام که شفافیت صداش خوب باشه و کوبشی متناسب با آهنگی که پخش میشه ارئه بده ...
یعنی اینقدر سابش قوی نباشه که فقط صدای بوم بوم بشنوی و از خود آهنگ چیزی متوجه نشی ...
اگر ممکنه ممنون میشم برند ها و کد مدل ها رو به ترتیب کیفیت معرفی کنین ...و یه قیمت حدودی ...
ممنون
موفق باشید

با سلام
دقیقا برداشتتون درسته
ایکاش میگفتی تا چقدر میتونی پول بدی
اما در کل برندهای معروف و معتبر
1 - لاجیتک
2 - کریتیو
3 - ادیفایر
خوشبختانه یه فروشگاه هست که میتونی صدای ادیفایر رو بری و گوش کنی چند مدل 2.1 داره ( پاساژ ایران ضلع جنوبی طبقه همکف اسمشو یادم نیست )
فقط پیشنهاد میکنم حتما در ستلایتهات ترکیب مید رنج و تویتر رو در نظر داشته باش تا از زیبایی صدای تویتردر موزیک استفاده کنی ( هر چند اینها تو این رنج قیمت تویتر واقعی نیستند )
و حتما چند مدل رو در نظر بگیر و مشخصاتشون رو هم از روی سایتشون چک کن
میزان وات خروجی و بالابودن درصد SNR مهمترین فاکتورهاست
موفق باشی

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
با سلام
دقیقا برداشتتون درسته
ایکاش میگفتی تا چقدر میتونی پول بدی
اما در کل برندهای معروف و معتبر
1 - لاجیتک
2 - کریتیو
3 - ادیفایر
خوشبختانه یه فروشگاه هست که میتونی صدای ادیفایر رو بری و گوش کنی چند مدل 2.1 داره ( پاساژ ایران ضلع جنوبی طبقه همکف اسمشو یادم نیست )
فقط پیشنهاد میکنم حتما در ستلایتهات ترکیب مید رنج و تویتر رو در نظر داشته باش تا از زیبایی صدای تویتردر موزیک استفاده کنی ( هر چند اینها تو این رنج قیمت تویتر واقعی نیستند )
و حتما چند مدل رو در نظر بگیر و مشخصاتشون رو هم از روی سایتشون چک کن
میزان وات خروجی و بالابودن درصد SNR مهمترین فاکتورهاست
موفق باشی

سلام
ممنون از پاسخ گویی
در حقیقت هنوز پول مشخصی رو برای این کار کنار نزاشتم ... ببینید بعضی وقت ها پیش میاد که مثلا شما 50 تا واسه این کار کنار میزاری و بعد یه مدلی رو میبینی که 70 تا قیمتشه ... بعد میبینی 20 تا واقعا ارزشش رو داره که اینو بخری ...
در کل باز هم ممنون از بابت راهنمایی هایی که کردید ... سعی می کنم حتما از نزدیک چند مدل رو ببینم و بعد تصمیم بگیرم
موفق باشید

Hadi_Reloaded

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مجدد ،

SkyEagle عزیز از راهنمایی هات استفاده کردم .

من T6100 رو گرفتم 79 تومن . فکر کنم مناسب گرفتم چون از طریق یک واسطه از خود نمایندگیش گرفتم .

فقط من نتونستم خوب تستش کنم ! . چون روی کامپیوتری تست کردم که بوردش مال 5 سال پیشه . و نمیدونم که کارت صوتیش در چه حدیه !!؟؟

راستی وقتی در تنظیمات کارت صوتی 6 Channel رو انتخاب میکردم ، صداها ناواضح بود . به همین خاطر 4 Channel رو انتخاب کردم و یکی از 3 فیش ، دیگه عملا به درد نمیخورد ! . آیا باید تنظیمات خاصی انجام بدم !؟

در ضمن من دارم کامپیوترم رو آپدیت میکنم و مادربورد جدیدم GIGA P31 خواهد بود . حالا نمیدونم باید یک کارت صوتی هم بگیرم یا نه !؟ و اگه GIGA P35 رو انتخاب کنم چطور ؟ ظاهرا کارت صوتیش بهتره .

بازم ممنون .

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام مجدد ،

SkyEagle عزیز از راهنمایی هات استفاده کردم .

من T6100 رو گرفتم 79 تومن . فکر کنم مناسب گرفتم چون از طریق یک واسطه از خود نمایندگیش گرفتم .

فقط من نتونستم خوب تستش کنم ! . چون روی کامپیوتری تست کردم که بوردش مال 5 سال پیشه . و نمیدونم که کارت صوتیش در چه حدیه !!؟؟

راستی وقتی در تنظیمات کارت صوتی 6 Channel رو انتخاب میکردم ، صداها ناواضح بود . به همین خاطر 4 Channel رو انتخاب کردم و یکی از 3 فیش ، دیگه عملا به درد نمیخورد ! . آیا باید تنظیمات خاصی انجام بدم !؟

در ضمن من دارم کامپیوترم رو آپدیت میکنم و مادربورد جدیدم GIGA P31 خواهد بود . حالا نمیدونم باید یک کارت صوتی هم بگیرم یا نه !؟ و اگه GIGA P35 رو انتخاب کنم چطور ؟ ظاهرا کارت صوتیش بهتره .

بازم ممنون .

با سلام
مبارک باشه
احتمال 100 % اون مادر برد چیپ صداش 2 کاناله هست
اگه میخواهی مادربرد جدید بگیری همین جوری تحملش کن چون مین های جدید دیگه همشون یا 5.1 هستند یا 7.1 که در هر صورت کارتو راه میندازند و از تمام کانالها میتونی صدا بگیری
راجع به مادر برد هم یه سر حتما بزن قسمت مادربرد و پردازنده تو همین فاروم از بچه ها راهنمایی بگیر
شاید الان دیگه P35 یا P31 دیگه انتخاب عاقلانه ای نباشه
P 38 میتونه انتخاب بهتری باشه . در هر حال بحث اونجا داغتره و بچه ها خیلی بهتر میتونند کمکت کنند

در هر حال با توجه به بودجه ات انتخاب خوبی بود
موفق باشی

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
وقتتون بخیر
امروز یه سر رفته بودم پایتخت ...
برای Z-2300 لاجیتک رفته بودم ... ظاهرا که شرکت آواژنگ دیگه این اسپیکر رو نمیاره (زنگ زده بودم خود شرکتشون) ...
خلاصه قیمت ها نجومی ... 190.000 :blink:
یه جا رفتم که صداش رو برام تست کنه ... و تست هم کرد ...
و یه سری اسپیکر میکرولب هم دیدم و صداش رو شنیدم ... البته صدای X-top مدل XP-680 رو شنیدم که به گفته فروشنده در حدود صدای (یک کم کمتر) میکرولب SOLO 7 بود ... قیمت هم در حدود 150.000 هر دو تا هم 2 باند بودند ...
صدای Z-2300 یه صدای تفکیک شده فوق العاده و به شدت قوی بود ... یعنی کوبش این سیستم یه چیز باور نکردنی بود ...
ولی اون سیستم X-top انگار شفافیتش بیشتر بود ... کوبش و قدرت کمتر ولی انگار (احساسم) عمق بیشتری داشت ...
حالا ...
من تا 150-170 تا رو واسه یه سیستم 2.1 (کلا 2 باند) پول می دم ... ولی دلم می خواد یه صدای عمیق و کوبش خوب و متناسب و قابل تنظیم بهم بده ... یعنی اگر کوبشی زیاد هم یه روزی خواستم سیستم جواب گو باشه ...

دوستان مدل میکرولب SOLO 7 رو دیدن و صداش ر تست کردند ؟
نظرتون راجع به این اسپیکر چیه ... یه دو باند کلاسیک ...
ممنون میشم یکم بیشتر راهنماییم کنین ...
موفق باشید

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام
وقتتون بخیر
امروز یه سر رفته بودم پایتخت ...
برای Z-2300 لاجیتک رفته بودم ... ظاهرا که شرکت آواژنگ دیگه این اسپیکر رو نمیاره (زنگ زده بودم خود شرکتشون) ...
خلاصه قیمت ها نجومی ... 190.000 :blink:
یه جا رفتم که صداش رو برام تست کنه ... و تست هم کرد ...
و یه سری اسپیکر میکرولب هم دیدم و صداش رو شنیدم ... البته صدای X-top مدل XP-680 رو شنیدم که به گفته فروشنده در حدود صدای (یک کم کمتر) میکرولب SOLO 7 بود ... قیمت هم در حدود 150.000 هر دو تا هم 2 باند بودند ...
صدای Z-2300 یه صدای تفکیک شده فوق العاده و به شدت قوی بود ... یعنی کوبش این سیستم یه چیز باور نکردنی بود ...
ولی اون سیستم X-top انگار شفافیتش بیشتر بود ... کوبش و قدرت کمتر ولی انگار (احساسم) عمق بیشتری داشت ...
حالا ...
من تا 150-170 تا رو واسه یه سیستم 2.1 (کلا 2 باند) پول می دم ... ولی دلم می خواد یه صدای عمیق و کوبش خوب و متناسب و قابل تنظیم بهم بده ... یعنی اگر کوبشی زیاد هم یه روزی خواستم سیستم جواب گو باشه ...

دوستان مدل میکرولب SOLO 7 رو دیدن و صداش ر تست کردند ؟
نظرتون راجع به این اسپیکر چیه ... یه دو باند کلاسیک ...
ممنون میشم یکم بیشتر راهنماییم کنین ...
موفق باشید

با سلام
دوست زیز تو اون رنج قیمت اصلا اسم میکرو لب رو هم نیار
برندهای اسپیکر فقط لاجیتک و کریتیو و آلتک و شاید هم ادیفایر اون هم در بعضی مدلهاش

یه اسپیکر هم که حرفه ایه من بهت معرفی میکتن برو برات صدا هم میگیره
مال شرکت abit با مارک dome اگه اشتباه نکنم تو سایتش میتونی ببینی
2.1 و جالبیش اینه که دکودر دیجیتال داخلی داره و این خیلی عالیه و میتونی بدون درد سر اونو به دی وی دی پلیر وصل کنی و صدای عالی دکود شده بگیری اون هم با ورودی دیجیتال ( اپتیکال ) که نویز بسیار کم بهت میده
از نظر مشخصات فنی هم عالیه
اما برو اینجا که میگم نمایندگی محصولات abit با گارانتی یونیکام و شاب هست
پاساژ ولیعصر فروشگاه آریانا پشت ویترینش گذاشته برات صدا هم میگیره

یه سر هم حتما به مدلهای آلتک بزن

اما در کل با 250 تومن میتونی 5.1 کریتیو بگیری و کلا از صدا تو فیلم و بازی هم لذت ببری
موفق باشی

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
با سلام
دوست زیز تو اون رنج قیمت اصلا اسم میکرو لب رو هم نیار
برندهای اسپیکر فقط لاجیتک و کریتیو و آلتک و شاید هم ادیفایر اون هم در بعضی مدلهاش

یه اسپیکر هم که حرفه ایه من بهت معرفی میکتن برو برات صدا هم میگیره
مال شرکت abit با مارک dome اگه اشتباه نکنم تو سایتش میتونی ببینی
2.1 و جالبیش اینه که دکودر دیجیتال داخلی داره و این خیلی عالیه و میتونی بدون درد سر اونو به دی وی دی پلیر وصل کنی و صدای عالی دکود شده بگیری اون هم با ورودی دیجیتال ( اپتیکال ) که نویز بسیار کم بهت میده
از نظر مشخصات فنی هم عالیه
اما برو اینجا که میگم نمایندگی محصولات abit با گارانتی یونیکام و شاب هست
پاساژ ولیعصر فروشگاه آریانا پشت ویترینش گذاشته برات صدا هم میگیره

یه سر هم حتما به مدلهای آلتک بزن

اما در کل با 250 تومن میتونی 5.1 کریتیو بگیری و کلا از صدا تو فیلم و بازی هم لذت ببری
موفق باشی

سلام
ممنون بابت راهنمایی هاتون
فقط موضوع اینه که من اصلا 5.1 نمی خوام ... یعنی نه تنها جاش رو ندارم ... زیاد هم با تعدد باند ها حال نمی کنم ... می دونم که صداش واقعا یه چیز دیگه هست ... ولی برای شخص خودم ترجیح می دم یه 2.1 توپ بخرم ...
قیمت هم همونی که گفته بودم ... دیگه تا 170 ... بیشتر نه ...
ولی واقعا این Z-2300 بد می کوبونه ... یارو متاسفانه مغازش شلوغ بود نتونستم بگم یه چند تا انگ رو برام بیشتر بزاره و تستم کامل تر بشه ...
اصلا نتونستم شفافیت صداش رو تشخیص بدم ...
در کل باز هم ممنون ... پس معتقد هستین با این قیمت مطلقا سراغ امثال میکرولب نرم همممم؟

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سلام
ممنون بابت راهنمایی هاتون
فقط موضوع اینه که من اصلا 5.1 نمی خوام ... یعنی نه تنها جاش رو ندارم ... زیاد هم با تعدد باند ها حال نمی کنم ... می دونم که صداش واقعا یه چیز دیگه هست ... ولی برای شخص خودم ترجیح می دم یه 2.1 توپ بخرم ...
قیمت هم همونی که گفته بودم ... دیگه تا 170 ... بیشتر نه ...
ولی واقعا این Z-2300 بد می کوبونه ... یارو متاسفانه مغازش شلوغ بود نتونستم بگم یه چند تا انگ رو برام بیشتر بزاره و تستم کامل تر بشه ...
اصلا نتونستم شفافیت صداش رو تشخیص بدم ...
در کل باز هم ممنون ... پس معتقد هستین با این قیمت مطلقا سراغ امثال میکرولب نرم همممم؟

اون گمب و گمبی که تو میکرولب و امثالهم می شنوی (و خیلی ها هم فکر میکنن باس یعنی این) چیزی نیست جز
فوروارد شدن صدا. که اصلا چیز خوبی نیست و تو کامپوننتهای ارزونقیمت به چشم میخوره.
به زبان ساده در حالت فوروارد دستگاه سیگنالی رو پخش میکنه که باید مثلا یک میکرو ثانیه بعد پخشش بکنه. در نتیجه سیگنال برش خورده و با خارج شدن سیستم از حالت خطی صدا تبدیل به یک انرژی نا مفهوم میشه.(البته فوروارد و متضادش Laidback تنها روی فرکانسهای پائین اثر گذار نیستند بلکه در تمام پهنای باند موجد بوده ولی در ناحیه Bass = 20-160 HZ نمود بیشتری داره)
باس خوبه که شما اصلا صدای گمب و گمب و هام ازش نشنوی.
تو 2.1 من هم Z2300 رو پیشنهاد میکنم.
برای تست شفافیت صدا از CD های ارجینال (تر جیحا خارجی) استفاده کنید.
فایلهای MP3 ای که خودشون پر از Loss وخطا هستند عیار خوبی برای سنجش شفافیت اسپیکر نیستند.
موفق یاشید.

بالا