pooyahacker
Registered User
چند خریداری نمودی؟
من قبل عید 190 تومن از بازار رضا ...
در ضمن این فیلت/ شکن من مولتی کوت قبول نمیکنه !! شرمنده باید تک تک کوت کنم ...
چند خریداری نمودی؟
برای 2 به 1 به اون صورت پیشنهاد نمیشه.
حداکثر یه Live 24bit کافیه.
جدیدا کریتیو یه قطعه زده به اسم creative Xmode که کیفیت هر منبع رو تا سطح X-fi بالا میبره.یه قطعه اکسترناله.
قیمتش رو ندارم.ولی چیز خوبی به نظر میرسه.
از کیفیتش کاملا راضی هستی؟
من چند ماه پیش altec atp3 گرفتم .شکی نیست که با توجه به قیمتش(60 تومن) بهترینه
ولی من میتونستم 200 تومن برای خرید اسپیکر کنار بذارم و این کارو نکردم.کاری که الان میخام بکنم.به قول انگلیسیها اینقدرپولدار نیستیم که جنس ارزان بخریم
atp3 تو حجم صداهای خیلی بالا کم میاره !
حالا شما altec fx6021 رو پیشنهاد میکنید یا mx 5021 ?
برای 2 به 1 به اون صورت پیشنهاد نمیشه.
حداکثر یه Live 24bit کافیه.
جدیدا کریتیو یه قطعه زده به اسم creative Xmode که کیفیت هر منبع رو تا سطح X-fi بالا میبره.یه قطعه اکسترناله.
قیمتش رو ندارم.ولی چیز خوبی به نظر میرسه.
من هم بین چند مدل که یکیش MX 5021 بود گیر کرده بودم و با راهنماییهایی که شماها کردید به این مدل رسیدم , از صداش هم کاملا راضیم ,
به نظر من همین FX 6021 رو بگیر ...
در مورد 6021 و 5021 ... 6021 صدای ریز و 5021 باس قوی تری دارن... و 6021 به علت درایو های تیتانیوم پیشنهاد نمیشه...
درضمن شما لاجیتک Z-2300 رو که سرتیفیکیت THX داره رو هم به لیست اضافه کنید...
در نهایت 5021...
اول از همه این نکته هست که این 2 اسپیکر هر کدوم برای کار جدا گانه ای ساخته شدن ... یکی برای فیلم و صدای سوراند و یکی برای موسیقی و صدای باس ...
از فروم های خارجی ...
I think I will take FX6021. I've been told and I've read from many reviews that MX5021 are good for music, rock music, and maybe that's it.
FX6021 are much better for movies and music with not so many bass, which is exactly what I'm looking for. It seems like MX5021 have been designed just to play music, when you don't need any sorround sensation, while FX6021 are the opposite extreme, created to provide sorround even with only 2 speakers, and the In-Concert technology should also enhance this feeling. I don't really need a big sub like MX5021 one to shake the floor...
Yeah I know they are both good systems, but many reviews, almost every reviews, say the MX5021 is designed to play music with bass, nothing else.
What I don't really like of FX6021 is the dimension of the 12 drivers and the depth as well (26 mm / 1") but 2 high speakers like those should spread the sound pretty well.
این منبعی رو هم که شما دادید من چند سال پیش دیده بودم... اما سوال ام اینه که اینها معیار امتیاز هاشون چی بوده؟! با چی تست گرفتن؟!؟ بیشتر به نظر میاد سلیقه ای برخورد کردن!
در مورد سایت Cnet هم ... سی نت Z-2300 رو انتخواب کرده...
5021 اینجا
6021 اینجا
2300 اینجا
هوم؟!؟ مقایسه؟ کامل تر بگو عزیز!وقتی اون مقایسه راجع به اسپیکر ها رو خوندم به غایت خنده ام گرفت.
هر کدوم از اون اسپیکرها یه صدایی دارند.
مگه میشه تیتانیوم(که خودم هم قبولش ندارم ولی اینجا بحثش نیست) رو با درایوهای معمولی مقایسه کرد.
آنها از دوجنس متفاوتند.
نه فقط تو اسپیکر بلکه تو سیستمهای Hi-Fi هم همین مطلب صادقه.
یه Solidstate رو نمیشه با Tube مقایسه کرد.
تو خود دیجیتالها هم نمیشه گفت کدوم بهتره.
اصلا مقوله لذت بردن از صدا خودش نیازمند یه تاپیک مجزاست.
البته بحث بیشتر در این زمینه فکر کنم از حوصله تاپیک خارج باشه. ولی دوستداران می تونند به وبلاگ زیر بروند (مطالب بسیار عالی در این زمینه نوشتند)
www.hifi.ir
هوم؟!؟ مقایسه؟ کامل تر بگو عزیز!
بهتر بود به جای این جواب کوتاه 2-3 خط مطلب مفید می نوشتی!
مطلب مفید !
تا مطلب مفید چی باشهفعلا که شما FX6021 رو مضر میدونید
تنها چیزی که مهمه اینه که خودت از صداش لذت ببری.
فقط و فقط همین.