• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسکیت

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
پزشك نيويوركي براي حل مشكل ترافيك با اسكيت به ملاقات بيمارانش مي‌رود
يك پزشك در شهر شلوغ نيويورك آمريكا براي اين كه در ساعات شلوغ نيمروز سريع و به موقع به منزل بيمارانش برسد، از كفش اسكيت استفاده مي‌كند.

به گزارش گروه «حوادث» ايسنا، «توماس بولت» پزشك 45 ساله مي‌گويد كه سال‌ها قبل از اين وسيله براي سرگرمي استفاده مي‌كرده، اما اخيرا به اين نتيجه رسيده است كه استفاده از اسكيت بهترين روش براي تردد در اين شهر شلوغ و رسيدن به موقع به بالين بيماراني است كه نيازمند كمك اضطراري هستند.

وي مي‌گويد: در برخي موارد، وضعيت بيماران بسيار اورژانسي است و اين تنها راهي است كه من مي توانم خود را سريعا به بيمارانم برسانم.

«بولت» در اين شهر به عنوان پزشك "اورژانس" شهرت دارد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
ليگ اسکيت سرعت نونهالان و نوجوانان کليد خورد

ليگ اسکيت سرعت نونهالان و نوجوانان اغاز شد .
به گزارش واحد مرکزي خبر به نقل از فدراسيون اسکيت ،اين فدراسيون با هدف تقويت و توسعه اين رشته ورزشي رقابتهاي اسکيت سرعت نونهالان و نوجوان باشگاه هاي کشور را از امروز در اکادمي ملي اسکيت ايران واقع در مجموعه ورزشي ازادي تهران برگزار مي کند.
اين رقابتها از امروز به مدت 4 روز در رشته هاي 200،300،500 و هزار متر برگزار مي شود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
شهرستانهاي تهران ، قهرمان مسابقات اسکيت دانش آموزان پسر کشور

مسابقات اسکيت بيست وهفتمين دوره رقابتهاي ورزشي دانش آموزان پسر مقطع متوسطه امروز با معرفي تيم هاي برتر در زنجان به کار خود پايان داد .
در اين مسابقات کـه در رشته هاي 200و300 مترتايم تريل ، هزارمترچند مرحله اي ، 3 هـزار متر امـدادي و 5 هزار متر حذفي و به مدت 3 روز در زنجان برگزار شد ، تيم شهرستان هـاي تهران بـه مقـام نخست دست يافت ، زنجان در مکان دوم ايستاد و خراسان رضوي سوم شد .
در اين رقابتها 14 تيم 4 نفره از استانهاي زنجان ، خراسان رضوي ، آذربايجان شرقي و غربي، کردستان ، تهران ، فارس ، مرکزي ، اصفهان ، قزوين ، همدان ، کرمان ، کرمانشاه و شهرستان هاي تهران شرکت داشتند .
بيست وهفتمين دوره مسابقات ورزشي دانش آموزان پسرمقطع متوسطه با شرکت 3هزار و700 ورزشکار در قالب بيش از 500 تيم و 18 رشته ورزشي از روز چهارشنبه هفتم مرداد در زنجان آغاز شده است .
اين مسابقات 4 روز ديگر ادامه دارد .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
آغاز اردوي تيم ملي اسکيت سرعتي بانوان

اردوي سرعتي تيم ملي اسکي سرعتي بانوان در آکادمي اسکيت مجموعه ورزشي آزادي آغاز شد.
به گزارش واحد مركزي خبر؛ اين اردو پس از غربال هفته گذشته اعضاي اردوي تيم ملي اسکيت سرعت از 22 بازيکن به 12 نفر آغاز شده است تا ملي پوشان تمرينات را با تمرکز بيشتري به مدت 10 روز ادامه دهند.
تيم ملي اسکيت سرعتي بانوان خود را براي مسابقات قهرماني آسيا که اواخر شهريور در چين برگزار مي شود آماده مي کند.
همچنين نخستين هفته از ليگ نوجوانان اسکيت کشور هفته آينده در آکادمي اسکيت مجموعه ورزشي آزادي آغاز مي شود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
مربي تيم ملي :ملي پوشان اسكيت به ‪ ۸۵‬درصد از آمادگي رسيده اند

اروميه - مربي تيم ملي اسكيت،گفت: ملي پوشان اسكيت در اردوي آمادگي مجتمع فرهنگي ورزشي باري به ‪ ۸۵‬درصد از آمادگي رسيده اند.

ابوالفضل مجيدي در گفت وگو با خبرنگار ايرنا، شرايط اردوي تداركاتي در مجتمع باري اروميه را مطلوب ارزيابي كرد و افزود: تمامي نفرات دعوت شده به اردوي تيم ملي با انگيزه بالايي در تمرينات حاضر شدند.

وي گفت:با توجه به برنامه ريزي‌هاي انجام شده از سوي فدراسيون اسكيت، امروز اردوي ‪ ۱۰‬روزه تيم ملي در اروميه به پايان رسيده است.

مجيدي هدف ازبرپايي اردوي ‪ ۱۰‬روزه تيم ملي اسكيت در مجتمع فرهنگي و ورزشي باري اروميه را افزايش توان هوازي ملي پوشان برشمرد و گفت: ملي پوشان اسكيت در اين مدت به شرايط آمادگي مطلوب دست يافته و به اهداف از پيش تعيين شده خود رسيده‌اند .

به گفته وي، براي حضور در اين اردو از ‪ ۲۹‬اسكيت باز دعوت شده بود كه در نهايت ‪ ۲۱‬نفر براي اعزام به مسابقات قهرماني اسكيت جهان در چين اعزام خواهند شد.

مربي تيم ملي اسكيت،گفت: با توجه به برنامه زمانبندي فدراسيون جهت ارتقا آمادگي ملي پوشان يك اردوي آمادگي ديگر نيز در تهران به مدت چهار روز از ‪ ۲۶‬مرداد ماه سال جاري برپا خواهد شد.

رقابتهاي قهرماني اسكيت جهان از روز ‪ ۲۰‬شهريور ماه سال جاري در كشور چين در دو رده سني جوانان و بزرگسالان برگزار مي‌شود.

مجيدي، درخصوص برگزاري اردوي تداركاتي خارجي،گفت: برگزاري يك اردوي ‪۱۵‬ روزه قبل از آغاز مسابقات قهرماني اسكيت جهان،در يكي از كشورهاي كره جنوبي و يا چين به فدراسيون پيشنهاد شده است كه پس از بررسي‌هاي لازم و صلاحديد اعلام خواهد شد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
index.php

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ااا
من این تاپیکو ندیده بودم
منم اسکیت خیلی دوست دارم و بازی می کنم :X:X:X:

pink life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اي جان
چه عجب من از يكي از موضوعاتش خوشم اومد

هي فوتبال و هي كامي حالم داشت بهم مي خورد

ولي چه تعداد كمي توش ميان
آدماي بي ذوق
اه اه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
اي جان
چه عجب من از يكي از موضوعاتش خوشم اومد

هي فوتبال و هي كامي حالم داشت بهم مي خورد

ولي چه تعداد كمي توش ميان
آدماي بي ذوق
اه اه
من که هستم
تازه یه فروم اختصاصی هم براش درست کردم

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
حميد جان خبري از مسابقات اسكيت هاكي نزاشتي

ديروز اختتاميه و جشن قهرماني تيم مهر آريا خميني شهر بود كه تو ليگ كشوري قهرمان شد و به مسابقات جهاني راه پيدا كرد:)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
بالا