فکر بدی نیست
مالی 100 هزار دلار کرایه یه شبکه تلویزیون هست رو ماهواره هاتبرد .
می تونیم پول رو هم بزاریم .
اما اینترنتی هم میشه . اما خوب فایده ای نداره . ماشالا همه دیال آپ هستند که نمی تونن صدا گوش بدن چه برسه به تصویر .
عزیزم صفحه قبل رو بخون ! دلیل سانسور صدا گزارش هست نه مسئله شرعی...صدا هم سانسور میشهههههههههههههههههههههههههههههه؟!!!!
نهههههههههههههههههههههههه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شنیدن صدا هم از نظر شرعی مورد داره ؟! D:
حالا سانسور میکنن و میگن شرعا.. یه چیزی..!!!!!!!!!!!!
صدا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!باباااااااااااااااااااااااااااااااااا
راستی نمیشه یه شبکه مجازی برایه پخش بازیها زد؟!
به نظرم پوله پیام بازرگانیش جبران کارمونو بکنه..
الان روی هاتبرد تنها کانالهای TPS Star و TPS Foot یک سری از بازی های لیگ آلمان و انگلیس و برزیل رو نشون میده.البته شبکه های دیگری هستند ولی این شبکه ها در حال حاضر با نرم افزارهایی که برای رسیور های مختلف اومده باز هستند.(مثلا الان شبکه TPS Star داره بازی منچستر و لیورپول رو نشون میده)![]()
اما کار جدید صدا و سیما :
همین الان من دو کانال TPS Star و شبکه 3 رو با هم مقایسه کردم و شبکه 3 بازی رو با حداقل 6 ثانیه تاخیر نسبت به TPS Star داره نشون میده ولی جالبه که زمانی که بالای سمت چپ تصویر هست 2 ثانیه بیشتر رو داره نشون میده.
یعنی کانتر روی شبکه 3 رو احتمالا خودشون زدن تا بگن بازی تاخیر نداره.
(البته این موارد استنباط منه)
عکس رو ببینید:
![]()
نظر شما چیه ؟![]()
در مورد سانسور هم باید بگم که این مسلمه که اینا سانسور میکنن البته من صدا رو نمیدونستم . ولی چندین بار دیدم حتی وقتی یه بازیکن لباسشو در میاره یا یه تماشاچی لخت میپره وسط زمین صحنه آهسته پخش میکنن .
باز اگر کسی لخت پرید وسط زمین قابل قبوله ولی بازیکنی که لباسشو در میاره نمیدونم چرا سانسورش می کنن .
در صورتی که بارها در فیلمهایی که پخش میشه دیدم که مرد را بدون لباس (فقط با شلوار) نمایش میدن![]()
حرف های جالبی زدی ، خوشم اومد . اینطوریه دیگه ، خودتو زیاد ناراحت نکن .دوست عزیز اگه تا حالا نمی دونستی بدان در دین جدید وزارت ارشاد و سازمان صدا و سیما نشان دادن سینه مردان هم تحریک آمیز و از مصادیق فساد است.تمام نشریات ورزشی اگر عکسی از شناگران یا بدنسازان چاپ می کنند باید به نحوی نوک سینه آقایان پوشیده باشد.
صدا و سیمای محترم هم در تمام فیلمها این نکته را رعایت کرده و شما به هیچ وجه نمی توانید سینه آقایان را دید زده و دچار انحراف شوید.نمونه دم دست پخش فیلم transporter ظرف همین دو سه روز قبل بود که صحنه ای که آقای جیسون استتهام خوش هیکل لخت شد و بدنش را روغن مالی کرد تا حساب آدم بدها را برسد کل صحنه قیچی شد.
ورزش شنا که زمانی بسیار زیاد پخش میشد به همین دلیل دچار رکود پخش شده و همین طور تمام ورزشهای منحرفی که نوک سینه آقایان بیرون باشد اگر هم احیانا" پخش می شود با اکراه و برای خالی نبودن عریضه:happy:
بنده استارست 150 1 مگ دارم!شما DVB داری ... خوش به حالت
تو بازی اوساسونا-رنجرز هم این رو شنیدم.
منظورم همین اسم هکتور رو
تو بازی اوساسونا-رنجرز هم این رو شنیدم.
منظورم همین اسم هکتور رو