mohammad_west
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 16
- لایکها
- 1
آقا واسه من نوشته تا ساعت 5:30 به مورخه 90/6/6 مجازم بیرون بمونم! شاید لیسانسه ها فرق داره داستانشون. آخه من فوق دیپلم هستم.
Last edited:
برگ من نوشته 5 دیر کنی آخر هفته باید پست بدیا ;-)آخه ملاک قاعدتا باید همین برگه باشه که 5ه
بابا اینا نظامین دیرتر از 5 بیام بهشون بر میخوره ها
حالا منم همون 5:30 میام! چیزیم گفتن میذارم به حساب توجیه نبودن
برگ من نوشته 5 دیر کنی آخر هفته باید پست بدیا ;-)
بچه ها دهن من که سرویس شد از بس دنبال پوتین گشتم بعد از کلی گشتن تو گمرک یه دونه سایز 46 گیرم اومد اونم روش میزنه فردا میرم امام حسین یکی دیگه بگیرم
دمت گرم داداش اصلا از اولش باید از همین میدون امام حسین میگرفتم تو گمرک عجب دزد بازاریه هیچیم بدرد بخور نداره رفتم میگم پوتین 46 چی داری میگه پوتین قبلیت میگیرم 15 دیگه میدی یه بهمن 46 بهت میدم بهش میگم مرد مومن پوتین خودمم بهمن 45 اونوقت برا 1 سایز بزرگتر 15 باید بدم
ضمن تشکر از همه دوستان و خصوصاً مهرداد و mbx عزیز که سنگ تموم گذاشتن.
یه سوال که قبلاً هم پرسیدم و حتماً سوال خیلی دوستان هم هست.
این دو سه روز اول که میگن سخت ترین روزها هست، انتظار چه چیزایی رو باید داشته باشیم در کل؟
سوال دیگه هم اینکه کیف پول میشه برد که مثلاً همیشه تو جیب باشه؟ اصلاً برای جاسازی پول و جلوگیری از گزند سارقین احتمالی، باید چه کنیم؟
منو ول کنن همینطوری سوال میکنم
البته به قول یکی بهتره هرچی سوال تو ذهنت در مورد سربازی داری بپرسی که یه دفعه سورپرایز نشی
اینجام که خدارو شکر بچه ها تو جواب دادن کم نمیذارن
سوال من در مورد رژه هست
اینکه کلا دستورای رژه چطوریه؟
من با اصطلاحات آشنا نیستم ولی منظورم یه چیزایی مثل " به چپ چپ" و این چیزاس
یعنی چند قسم از این دستورا داریم؟
و اینکه کلا پیچیدگی خاصی نداره دیگه؟
آخه حس میکنم شرایط محیط رو با استرس و اینها اگه در نظر بگیریم احتمالا سوتی زیاد بدیم
گویا خرابکاری کنی بقیه هم ممکنه تنبیه بشن
کلا سوای از "خستگی بدنی" رژه، آیا فرامینش و اجرای اونها هم ممکنه مشکل زا بشه یا نه، ممنون میشم توضیح بدید
آقا تبریک
کسی چشم بند گرفته راستی؟ من اصلا نمیدونم کجا میتونه چشم بند داشته باشه
در مورد بند کشی پوتین هم یه توضیحی بدید
بسم الله الرحمان الرحیم ... دانشجوی وظیفه (اسم و فامیل خودتون) جمیع گردان شهید دستغیب(یا اسمی که داره) جمیع گروهان شهید اردستانی(یا هر اسمی که داره) هستم جناب (یا امیر. یا سرکار)
داداش امروز رفتم امام حسین خریدم سایز 47 این دیگه ردیفهما مخلصیم. همه باهم رفیقیم خوشحالم اگه بتونم کوچکترین کمکی بهتون کرده باشم.
فرشید ، آقا شما پات بدجوری غولیه!! سایز 46 هنوزم یکمی پات رو میزنه؟
تو گمرک خرید کردن باید بلد باشی.یکمی کل کل میکنی و یکمی ناز میکنه یهو 15 تومن سر دادن میشه 2500 تومن!!! به همین سادگی.
یه سری لباس هم هست رنگ پارچه روشنتره میگن پارچه ژاپنی خیلی نرم و خنک و سبک هست. از اونام میتونید بخرید.
دیگه چه کنیمفرشید تو چقدر پاهات بزرگه!
من سایز پام 42 اه، پوتینی که گرفتم 41 هست، قشنگ فیت پامه! 47! یا ابالفرز!!!
آقا راستی فکر میکنین عید فطر بفرستمون خونه؟
وقت رژه مراقب پاهای گنده بک این فرشید باشید نزنه زیر ماتحتتون سوت بشین کره مریخ!!
ناهار؟نخیر ماه مبارک!! رمضونه یه سحری و افطار لجن به زور بهتون میدن فوقش. عید فطر احتمال زیاد میرید خونه. اصلا مسخره کارایی نداره همین 3 روز هم مسخرست. باید میفرستانتون بعد ماه رمضون میگفتن بیایید دیگه
ولی برید خداروشکر کنید که هوا اینقدر خنک تر شده نسبت به چند روز پیش اون فشاری که ما به خاطر گرما متحمل شدیم رو شما متحمل نخواهید شد شکر خدا
اون معرفی هم عشقیه. یه فرمانده میگه معرفی کن. یکی میگه ول کن بابا حوصله نداریم حرفتو بزن!!! ولی خب اصولیش اینه که معرفی باشه. اونم با صدای بلند.
ماهم فردا صبح روز سرنوشت 16 ماه آتی مون هست. محتاجیم به دعا.
اتفاقا به نظر من حرکت خوبی بود که گفتن این 3 روز بیاید
حتما بخاطر ماه رمضون یه مقدار ملاحظه میکنند واسه همین فرصت خوبیه که ذره ذره با محیط آشنا شد
احتمالا خودشونم همچین فکری کردن