خب امروز مارو تقسیم کردن. شکر خدا که تهران افتادم. دم در خواستم برم تو پاچه ی شلوار کادری رو گرفت دژبان کشید بالا گفت برو بیرون!!! گفتم هههههههه؟ چرا برم بیرون؟ گفت جوراب فقط مشکی!! نگاه کردم دیدم جورابم راه راهی هست گورخری
دیگه یه حالی دادیم به اون فروشگاه نزدیک پادگان و جوراب مشکی خریدیم به 1000 چوق!
متاسفم دو تا از دوستان صمیمی ام افتادن بندرعباس و دزفول. که امیدوارم بتونیم یه کاری کنیم اونها با دو نفر هم رده معاوضه بشن و برگردن تهران. واقعا سخت هست. باز خوبه مهرداد افتاده تبریز خیلی اوضاع بهتره از بندر و چابهار. مهرداد بگوش باش برای تعویض ممکنه زیاد بیان. شاید همدان یا اصفهان حتی برات بهتر باشه.
آقا برای تقسیم یه توصیه بهتون میکنم. ببینید یا باید متاهل باشین تا نزدیکترین محل بیفتید. یا اینکه خانواده نظامی. یا اینکه پارتی داشته باشی. حالا دیگه خودت میدونی. اگه اینارو نداری،پیدا کن. میخوای عقد کن. یا پارتی گیر بیار. یا پول بده حتی. روز تقسیم رو ندیدی (خودمم امروز دیدم) که بفهمی چی میگم. چنان جو وحشتناکی هست که نگو. تخت بالاییت می افته چابهار!! تخت کناری می افته بندرعباس!! اون یکی می افته شیراز!! همه کف کردن و خفه خون گرفتن. بنابراین پارتی جور کن. یا عقد کن. وگرنه 16 ماه عمرت رو احتمالش هست بترکی!! از الان به فکرش باش. برای امریه هنوزم یه کارایی میشه کرد. به فکر باش.
حکم قهرمانی هم الکیه. بیا برو مسخره داره و تازگی کلی تبصره بهش اضافه کردن و چند دوره باید باشه. باز برو دنبالش بلکه به جایی رسد.
تو خضرایی از این خبرای کارد و چنگال و ... نیست. البته سلف (یقلبی) تو خضرایی میدن بهتون تو تیپ امیر نمیدن هر بار بخورید باید بندازید اون طرف یه تعدادی هم میرن میشورن به اجبار. بنابراین قاشق چنگال + یه لیوان غیر شیشه ای.
صابون یه دونه از این خمیری ها ببرید با خودتون. مایع ظرفشویی هم خواستی ببر. ولی اکثریت با تاید!! میشورن.
پوشیدن زیرپوش زیر لباس اصلی اجباری نیست. ولی صبح ممکنه ببرن برای ورزش و نرمش. اونجا باید لباس اصلی رو در بیارید و اگه لباس سفید زیرپوش تن تون نباشه گیر میدن و اذیت ممکنه بشین. بنابراین حداقل دم صبح که میخواین برای نرمش و ورزش برید اونو بپوشید که گیر ندن.