• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزایش چشم گیر قیمت گوشی

hadicg

Registered User
لایک‌ها
14
خوب چرا نگرانید
تا چند وقت دیگه صا ایران میاد همین گوسی های روز دنیا رو به صورت کامل مونتاژ شده و به اسم محصول داخلی و کمی قیمت بالاتر و صد البته با مارک صا ایران تحویل مردم غیور ایران میده

اینا همش برنامس که صا ایران ورشکست نشه و بازارش انحصاری باشه

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
اصل کارو نگفتی! توصیه ای چیزی موقع خرید ..

من یکی از دوستام داره. راضی بود از همه چیزش غیر از باطریش ( اگه تو شهر باشی که مهم نیست ) نمیدونم موقع خریدش چی مهمه . حالا بچه ها میان میگن.

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عليرضا اين كاري كه ميخواي بكني ريسكه. گرچه نخريدن گوشي هم ريسكه !
ولي من شخصا فكر نكنم همچين اتفاقي براي تعرفه واردات بيافته. بابا ماشين رو بعد اين همه سال دارن وارد ميكنن اونوقت اين برعكس شده !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :

برادر گوشی رو که روشن کردی یه راست اول همه این کد رو میزنی:

92702689# #* یه چیزی میاد به اسم life timer دقت میکنی همش 0 باشه یعنی 1 ثانیه هم با گوشی حرف نزده باشن...

بعد هم ببین خط نداشته باشه...لنزش هم با دقت ببین خط نداشه باشه....یه عکس با یه فیلم بگیر تست کن...حرف زدن هم باهاش تست گن

لوازم جانبی اش رو هم ببین باشه مموری 64 و تبدیلش و یه بند دستی و تیکه پارچه تمیز کننده

مبارکه

بازم بگو مازیار ادم بدیه....

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از samanlyric :
عليرضا اين كاري كه ميخواي بكني ريسكه. گرچه نخريدن گوشي هم ريسكه !
ولي من شخصا فكر نكنم همچين اتفاقي براي تعرفه واردات بيافته. بابا ماشين رو بعد اين همه سال دارن وارد ميكنن اونوقت اين برعكس شده !

سامان جان چاره ای نیست .. اخه ببین این مساله با ماشین فرق داره .. این بازار گوشی و کلا اینجور لوازم به شدت تابع مسایل روزمره و اظهرانظراته حتی اگه همشون عملی نشه .. شما بببین سر قضیه سیمکارت چی شد .. ماشین بحثش جداست ما چون تولیدات داخلیمون زیاده و همینطور شرکت های داخلی گردن کلفت هستن به این راحتی نمیشه رفت تو کارشون! ولی گوشی فرق داره .. ما تولید نداریم هیچی نداریم واسه همین بازارمون بدجور وابسته به شایعاته .. به نظرم ریسک کاری که میکنم احتمال ضررش کمتر از سودشه .. من منتظر ان 72 بودم ولی وقتی اینجوریه خب ان 70 هم تو همون رنجه .. نمیدونم باز اگه نظراتی دارین بگین خوشحال میشم ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
برادر گوشی رو که روشن کردی یه راست اول همه این کد رو میزنی:

92702689# #* یه چیزی میاد به اسم life timer دقت میکنی همش 0 باشه یعنی 1 ثانیه هم با گوشی حرف نزده باشن...

بعد هم ببین خط نداشته باشه...لنزش هم با دقت ببین خط نداشه باشه....یه عکس با یه فیلم بگیر تست کن...حرف زدن هم باهاش تست گن

لوازم جانبی اش رو هم ببین باشه مموری 64 و تبدیلش و یه بند دستی و تیکه پارچه تمیز کننده

مبارکه

بازم بگو مازیار ادم بدیه....

:lol: ما کی گفتیم بدی داداش! فقط یکمی اتیش سونیت تنده;) ممنون از راهنماییت .. پس تو هم موافقی با خرید فوری اره؟

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ok

ان70 عاليه بگير. من الان يه بار ديگه نقدش رو خوندم. آخرش نوشته :

It's a real KING !

پيشاپيش مبارك باشه !

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
این مملکت حساب نداره. یدفعه میبینی دوباره پشیمون میشن. مگه این آزمون استخدام ادواری نبود چند سال سرکار بودیم باز کنسل شد. ولی به نظرم با اینکا حجم قاچاق زیاد میشه قیمت بالا میره ولی نه زیاد . البته حدس میزنم. بهه هر حال فکر میکنم بهترین راهش اینه که دست به دامان دوست و آشناهایی بشیم که میرند خارج
کلا ایران هیچ چیزیش رو حساب نیست ممکنه تحریم بشیم جنگ بشه با دنیا آشتی ککنیم و هزار تا چیز دیگه برای هیمن من با این اخبار برای خرید گوشی عجله نمیکنم مهم اینه که قیمت جهانیش ثابته ایران رو هم در نظر نمیگیریم

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
اینو خوب اومدی:D :D میگم شانس ما هست دیگه ..کاشکی حداقل یه گوشی جدید حسابی گرون مثل W900 یا N91 ای چیزی میخریدم بعد که گرون شد میفروختم.....K700 دستمه:( :(

مخلصيم ... دبليو 900 هههههه .... آتيش زدم به مالم ......... :cool:
1 ميليون :cool:
:D

بابا نوشابه رو تو دانشگاها ممنوع كردند :D آره ديگه ... يه جورايي ميشه نتيجه گرفت كه گوشيم گرون ميشه :D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
این مملکت حساب نداره. یدفعه میبینی دوباره پشیمون میشن. مگه این آزمون استخدام ادواری نبود چند سال سرکار بودیم باز کنسل شد. ولی به نظرم با اینکا حجم قاچاق زیاد میشه قیمت بالا میره ولی نه زیاد . البته حدس میزنم. بهه هر حال فکر میکنم بهترین راهش اینه که دست به دامان دوست و آشناهایی بشیم که میرند خارج
کلا ایران هیچ چیزیش رو حساب نیست ممکنه تحریم بشیم جنگ بشه با دنیا آشتی ککنیم و هزار تا چیز دیگه برای هیمن من با این اخبار برای خرید گوشی عجله نمیکنم مهم اینه که قیمت جهانیش ثابته ایران رو هم در نظر نمیگیریم

اره درسته واقعا حساب نداره هیچی ولی تا یجایی میشه طاقت اورد! چقد سر هر چی و هرکاری میخوایم بکنیم رو این موج بی سر و ته اینور اونور پرت بشیم؟ من فردا ایشالا میرم که اگه بشه بگیرم این ان 70 رو .. هرچند که تصمیم ان 72 بود و ممکنه اون بیاد ان 70 خیلی ارزونتر بشه و شایدم از اون بیشتر خوشم بیاد ولی واقها به جهنم و به ...!! دیگه حال ندارم وایسم ببینم اینا چه گندی میخوان بزنن فوقش ان 70 میشه 320 تومن دیگه .. اینشو هم میذارم به اینهمه پرت مالی و وقتی و ... که میدیم واسه زندگی تو این بهشت برین!!

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :

توصيه كه ... كو گوشي شنوا :D ... دبليو 900 خودش آخر توصيست ... ;) ولي شما كه گروه خونت نوكياست ديگه ...
باطريشم نگاه كن ، پلمب باشه و خط نخورده باشه و همچنين خود گوشي كه باطري روش ميره ... مموري رو نگاه كن ... خط نداشته باشه ... همين ... از راهنمايي مازيار خان هم خيلي استفاده كرديم ...
مازيار خان .... وبلاگ بدجور سوت و كوره ووو اخبار جديد رو بزن ... ;)

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :

دقيقا ... موافقم ... منم براي پي 990 هم بايد همين كار رو بكنم ... ولي مملكت چي ؟؟؟‌ تا كي آخه ؟

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
همين الآن اخبار ساعت 24 اعلام كرد كه وزير صنايع گفته كه تعرفه 60%‌ افزايش يافت !!! يعني تموم ...
1 دقيقه سكوت ...:eek:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
همين الآن اخبار ساعت 24 اعلام كرد كه وزير صنايع گفته كه تعرفه 60%‌ افزايش يافت !!! يعني تموم ...
1 دقيقه سكوت ...:eek:

فردا اگه خدا بخواد از 8 صب میرم بست میشینم دم نمایندگی ایراتل تا اومد یارو سریع خفتش میکنم با قیمت امروز بگیرم ازش!!

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
فردا اگه خدا بخواد از 8 صب میرم بست میشینم دم نمایندگی ایراتل تا اومد یارو سریع خفتش میکنم با قیمت امروز بگیرم ازش!!

از من ميشنوي نگير ... من جاي تو بودم نمي گرفتم ... جو نگيرتت ... ان 90 مي گيري ... ان 72 و 3 مياد بازار و افتم مي كنه ... بعد اون موقست كه بد جور دلتو مي زنه ...
تنها دليل كه باعث نشده كه من از گوشيم دل زده نشم ،‌ اينه كه افت نكرد ( خيلي كم 15 تومن )‌ و اينكه براي من با گوشي هاي موجود در بازار با فاكتورهاي من بهترينه ... تا پي 990 بياد ...
تو هم همين طور ... به نظر من دست نگه دار ... بيا گوشي من رو بگير داشته باش تا اومدن ان 72 و 3 و اينا ... سامسونگتو بده به من ،‌ تا اين كارو نكني ;) ;) ;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
از من ميشنوي نگير ... من جاي تو بودم نمي گرفتم ... جو نگيرتت ... ان 90 مي گيري ... ان 72 و 3 مياد بازار و افتم مي كنه ... بعد اون موقست كه بد جور دلتو مي زنه ...
تنها دليل كه باعث نشده كه من از گوشيم دل زده نشم ،‌ اينه كه افت نكرد ( خيلي كم 15 تومن )‌ و اينكه براي من با گوشي هاي موجود در بازار با فاكتورهاي من بهترينه ... تا پي 990 بياد ...
تو هم همين طور ... به نظر من دست نگه دار ... بيا گوشي من رو بگير داشته باش تا اومدن ان 72 و 3 و اينا ... سامسونگتو بده به من ،‌ تا اين كارو نكني ;) ;) ;)

بابا من نوکرتم! کدوم از خدا بیخبری بهت گفت من میخوام ان 90 بگیرم؟!!! من میخوام ان 70 بگیرم که حسابی افتشو هم کرده ( اگه یارو فردا نگه 400 تومن تا دیروز به 360 رسیده بود که عالیه) .. به نظرم افت ان 70 حداکثر تا 330 اینا بیشتر نشه که اونم چاره ای نیست با این شرایط .. دیگه 20 -30 تومن ظرر اون موقع عیب نداره .. حالا با این اوصاف چی میگی؟

se_k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
bacheha fek mikonid ba in osaf k750 chand beshe????

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
بابا من نوکرتم! کدوم از خدا بیخبری بهت گفت من میخوام ان 90 بگیرم؟!!! من میخوام ان 70 بگیرم که حسابی افتشو هم کرده ( اگه یارو فردا نگه 400 تومن تا دیروز به 360 رسیده بود که عالیه) .. به نظرم افت ان 70 حداکثر تا 330 اینا بیشتر نشه که اونم چاره ای نیست با این شرایط .. دیگه 20 -30 تومن ظرر اون موقع عیب نداره .. حالا با این اوصاف چی میگی؟

آره .. ان 70 رو هستم ... خيلي گوشي خوبيه توي اون رنج قيمت ...
من تو گوشي هاي نوكيا با ان 70 خيلي حال مي كنم ... ولي دوربينش براي من اصلا قابل تحمل نيست ... :blush: ... ولي اسمارت فونه ديگه ... شما هم كه عشق اسمارت فون ...
مباركت باشه پيشاپيش :happy:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
آره .. ان 70 رو هستم ... خيلي گوشي خوبيه توي اون رنج قيمت ...
من تو گوشي هاي نوكيا با ان 70 خيلي حال مي كنم ... ولي دوربينش براي من اصلا قابل تحمل نيست ... :blush: ... ولي اسمارت فونه ديگه ... شما هم كه عشق اسمارت فون ...
مباركت باشه پيشاپيش :happy:

اره دیگه واسه شما که عشق ماکرو هستی ان 70 یه فاجعه کامله:lol: ولی برای من فک کنم کافی باشه همین کیفیت عکسش .. خب خوبه! اخر شبی سرمونو راحت رو بالش میذاریم اکثریت قریب به اتفاق همسنگرا و غیر همسنگرها تاییدیه ان 70 رو دادن و فقط میمونه قیمت فردا که اگه نزنه تو حالمون همه چی حله دیگه:cool: <ایموشن پسری مجرد که خالصانه دست رو به سمت اسمون گرفته و با خدا راز و نیاز میکنه! >

بالا