• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزایش چشم گیر قیمت گوشی

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
دوستان لطفن یه مقدار مراعات کنید.

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
امروز يكي از دوستام كه اقوامشون در وزارت صنايعه گفت :
سايست اين طرح بر اين اساس نيست كه صاايران بياد توليد كنه ...
بلكه توليد كمپاني هاي بزرگ دنيا در ايران ... مثل سوني اريكسون و نوكيا و ... بيان تو ايران توليد كنند !!!! مثل ماشين ...
هم خر رو ميخوان هم خرما !!!‌ آخه كدوم كمپاني مياد ايران توليد كنه !!!!‌ همچين ميگن انگار ما قطب اقتصاد دنياييم !!!‌ نه بابا ... بالا بودن تقاضا براي خريد هر چيزي دليل بر اين نميشه كه بيايم توليد داخليشو راه بندازيم ... چون نه تكنولوژيشو داريم و نه پتانسيلشو و نه اعتبار جهانيشو !!
فرض كن پي 990 ساخت ايران ! باطريشم مال عراقه ! مموريشم مال فلسطينه ! :D

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از highman :
آخه من بیچاره چه گناهی کردم .
پولم به n70 , n80 ,p990 و این جور چیزا که نمیرسه . دلمو خوش کرده بودم به این که بعد از تحویل سیم کارت یه جووری پول جور کنم یه 6630 بخرم . حالا باید فکر نسل سوم و اسمارت فون و این چیزا رو از سرم بیرون کنم و پول 6630 رو بدم یه T630 بخرم .
:( :(
:thumbsdow

6630 كه نسل سوم نيست كه :blink:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اینجوری نمیشه....باید بزنیم تو کار قاچاق...بگیم از دبی بیارن....مسخره بازی هست انگار....هر روز یه قانون جدید میدن بیرون....

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از behnam_wk8 :
6630 كه نسل سوم نيست كه :blink:

اتفاقا 6630 اولين گوشي از نسل سومه ;)
در ضمن دوست عزيز نگران نباش اونقدر فكر نكنم قيمتها بكشه بالا .... ميتوني 6630 رو بگيري ;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا من الان با یکی از دوستام حرف میزدم یکی از فامیلاش تو کار گوشیه .. میگفت امروز جمهوری 20 تومن رو قیمت گوشیا رفته .. حالا نمییدونم چقد درست باشه این حرف .. البته مشابه اینو صبح هم این یارو اتصالاتیه بهم گفت .. بهر حال همین که حرفش بین مردم شده هیچی هم که نشه یه افزایش نسبی رو خواهیم داشت متاسفانه .. حداقلش اینه که روند افت قیمتها متوقف میشه احتمالا ..

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
15 تا 20% امروز قیمت ها نسبت به 2 روز پیش بالا تر بود
البته این عدد هم یه سیاسته اگه 60% رو میکشیدن رو گوشی کسی نمیرفت بخره اما این 20% و کشیدن که اولا بگن تا 60 میره بالا پس بخرین! همه مغازه دار ها عاجزانه میگفتن بخرین! دوما هم که حتی بدون اینکه گمرک هنوز پولی بگیره از آب گل الود ماهی بگیرن
خرید تو این وضعیات اشتباهه باعث ثبات قیمت جدید میشه که به سود مصرف کننده نیست

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد وسط حرفتون، اين قضيه ش چيه ؟!

بابا نوشابه رو تو دانشگاها ممنوع كردند

من امروز تو دانشگاه دوتا نوشابه خوردم دلت بسوزه :D

عليرضا چي شد نخريدي ؟

.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا، این مغازه دارا تو مشهد ترکوندن، صبح w800 رو میداد 380، الان میده 480!!!! خزوشیش دوصفر 250 تومن!!!:D:D

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از aminjooon2005 :
6630 چقدر مي كشه بالا؟

افزايش قيمتي كه شما الان شاهد هستيد نه بخاطر وضع قانون جديد ( چون تا اجرا راه داره ) بلكه ناشي از سودجوئي بازاريان و .... است ;)
سواي اينكه شما ميدونيد گوشي هائي كه قاچاق وارد ميشه شامل اين قانون نميشوند :)
اين قانون كمي به ضرر شركت هائي شد كه به شكل قانوني اقدام به واردات گوشي ميكردند .... البته آنها نيز راهكارهائي دارند كه ميدانند چيكار كنند كه اينجا كمتر متضرر شوند :)
در مورد 6630 و گوشي هاي ديگه افزايش قيمت يه شوكه من احتمال ميدم قيمت اونقدر بالا نره ( وبياد پائين ) چون وقتي تقاضا بره بالا و راهكاري قانوني بخواد اينجا كنترل كنه .... راه هاي غير قانوني ورود نيز باز ميشه ... در كل به نظر من تصويب و اجرا شدن اين قانون (كه البته اگه يادتون باشه اواخر سال پيش گفته بودم اين حضرات همچين فكري دارند) يه فكر به تمام معنا احمقانه است :cool:

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
اینا شایعه است به نظر من. میخوان قیمت گوشی بکشه بالا و یه افرادی این میون به نون و نوایی برسن.
البته فکر کنم با وجود برادران عزیز قاچاقچی نگرانی بیمورده.در واقع افزایش قیمت گوشی موجب اشتغالزایی میشه.

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از amin-asemi :
البته فکر کنم با وجود برادران عزیز قاچاقچی نگرانی بیمورده.در واقع افزایش قیمت گوشی موجب اشتغالزایی میشه.

ما تا مازيار خان رو داريم غم نداريم كه :D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از samanlyric :
ببخشيد وسط حرفتون، اين قضيه ش چيه ؟!

من امروز تو دانشگاه دوتا نوشابه خوردم دلت بسوزه :D

عليرضا چي شد نخريدي ؟

.

چرا داداش خریدم .. ان 70 نقره ای-مشکی جیگر البته اتصالات و 370 تومن .. فعلا هم از شارژ درومده و گرفته مثه بچه ادم خوابیده چون خودمم بدجور خوابم میاد! این پنجشنبه جمعه برم تو کارش ببینم چیکارس:D

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
به نقل از alireza_juve :
چرا داداش خریدم .. ان 70 نقره ای-مشکی جیگر البته اتصالات و 370 تومن .. فعلا هم از شارژ درومده و گرفته مثه بچه ادم خوابیده چون خودمم بدجور خوابم میاد! این پنجشنبه جمعه برم تو کارش ببینم چیکارس:D
تبریک!  

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
یادتون میاد 8-9 سال پیش مدیر عامل ایران خودرو گفت از آخر سال دیگه پیکان تولید نمیشه یهو پیکان 2 میلیون گرون شد بعد دو هفته بعدش گفت نه بابا تا وقتی مردم بخوان تولید میکنیم
تو خود حدیث مفصل ....

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از mammad81 :
یادتون میاد 8-9 سال پیش مدیر عامل ایران خودرو گفت از آخر سال دیگه پیکان تولید نمیشه یهو پیکان 2 میلیون گرون شد بعد دو هفته بعدش گفت نه بابا تا وقتی مردم بخوان تولید میکنیم
تو خود حدیث مفصل ....

اون اخرین پیکانم که بردن موزه ماشین قراره بیارن بیرون و تولیدشو دوباره شروع کنن اما این دفعه خارج از ایران و در افریقا ! اینم در راستای انحراف تاپیک :D

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
بالاخره کاره خودشو کرد
این بنده خدا از مديرای سابق صا ایران ه
همه کسا ی رو هم که آورده زيره دسته خودش از مديرای سابق
صا ایرانن

بالا