aminjooon2005
Registered User
- نوشتهها
- 194
- لایکها
- 6
من تو زاهدانم از كجا مي تونم گوشي قاچاقي گير بيارم؟:blush:
من تو زاهدانم از كجا مي تونم گوشي قاچاقي گير بيارم؟
به نقل از samanlyric :فكر كنم بايد بپرسي تو زاهدان از كجا ميتونم گوشي غير قاچاقي گير بيارم ! :blush:
اتفاقا من ام 600 دارم میخوام بفروشم . میخری؟؟به نقل از dead_chatter :خوبه دیگه قبلنا گوشی با قیمت اولیه میومد افت میکرد حالا با قیمت اولیه میاد افزایش پیدا میکنه من که ام600 چشمو گرفته چه کنم
به نقل از 30yavash :خوب شد من دو هفته پیش K750 گرفتم!
خدایا متشکرم تو چقدر منو دوست داری!
کسی می دونه الان قیمت K750 چقدره؟
----
* در مورد صا ایران:
تا اونجا که من اطلاع دارم صا ایران خیلی وقت پیش ورشکست کرد و دیگه گوشی نمی زنه.عوضش برای ارتش بی سیم و سایر تجهیزات تولید می کنه.
شاید یکی از آقا زاده ها می خاد یه شرکت تولید گوشی راه بندازه.
-----
میگم شما چه آینده نگریها مرد مومن گوشی که 20 روز دیکه تازه ریلیز میشه رو میخای دست دوم به من بفروشی دمت گرم 1 میلیون 800 میخرمبه نقل از voxxx :اتفاقا من ام 600 دارم میخوام بفروشم . میخری؟؟
به نقل از voxxx :اتفاقا من ام 600 دارم میخوام بفروشم . میخری؟؟
منظور این دوستمون Eten M600 بود، همینی که توی آواتارشه.به نقل از Sony Ericsson!! :خیلی جالبه....گوشی هنوز نیومده بازار شما هم استفاده کردی هم حالا میخوای بفروشی؟ حتما 3 ماهی هم هست خریدی و خسته شدی میخوای عوض کنی
xPlod جان منظور اینا از m600 چیه؟؟؟به نقل از xPlod :منظور این دوستمون Eten M600 بود، همینی که توی آواتارشه.
به نقل از xPlod :من قیمتای امروز عصرم ایناس:
K750 360
W810 480
N70 460
تازه خنده دارش اینه که فروشنده ی معتبر مورد نظر می گفت که می خوای بخری امروز بخر، شنبه که آئین نامه ابلاغ بشه (!) قیمتا بازم بالاتر می ره.
نمیدونم اخبار 2:30 کانال 2 رو امشب دیدید یا نه ولی دقیقا همینی که سونی اریکسون گفت رو اعلام کرد و تازه گفت خیلی از مغازه دارها میگن بخش نامه اومده گوشی نفروشیم :blink:به نقل از Sony Ericsson!! :کجای کاری!!! امروز تو علاالدین خیلی از مغازه ها گوشی های گردن کلفت و حسابی رو از تو ویترین یا جمع کرده بودن یا میگفتن فعلا نداریم....منتظرن گرون شه بفروشن...
به نقل از xPlod :من قیمتای امروز عصرم ایناس:
K750 360
W810 480
N70 460
تازه خنده دارش اینه که فروشنده ی معتبر مورد نظر می گفت که می خوای بخری امروز بخر، شنبه که آئین نامه ابلاغ بشه (!) قیمتا بازم بالاتر می ره.
راستی مبارکا باشه یادم رفت بگم ببخشیدبه نقل از alireza_juve :نه! ایکس پلاد یعنی ان 70 جدا 460 شده!؟!؟ عجب عقلی کردم همون صبح چارشنبه خریدما ... 370 کجا 460 کجا!