se_k750i
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 35
- لایکها
- 0
che konim dige!!!!به نقل از behnam_wk8 :تيزيا ... سريع به فكر فروش افتادي ..
بابا بلد
hala ye hads nemitoonin bezanin!!!!!
che konim dige!!!!به نقل از behnam_wk8 :تيزيا ... سريع به فكر فروش افتادي ..
بابا بلد
به نقل از alireza_juve :اره دیگه واسه شما که عشق ماکرو هستی ان 70 یه فاجعه کامله:lol: ولی برای من فک کنم کافی باشه همین کیفیت عکسش .. خب خوبه! اخر شبی سرمونو راحت رو بالش میذاریم اکثریت قریب به اتفاق همسنگرا و غیر همسنگرها تاییدیه ان 70 رو دادن و فقط میمونه قیمت فردا که اگه نزنه تو حالمون همه چی حله دیگه <ایموشن پسری مجرد که خالصانه دست رو به سمت اسمون گرفته و با خدا راز و نیاز میکنه! >
به نقل از se_k750i :che konim dige!!!!
hala ye hads nemitoonin bezanin!!!!!
به نقل از @gh@m@hdi :خوبه.می زنیم تو کار قاچاق گوشی....الان دوبی قیمتاش با تهران یکی هست...اما اون موقع نونمن تو روغنه
وقتی همه قیمت همه چی داره عینهو قورباغه بالا میره خوب من هم باد از یه جا در بیارم که بتونم خرید کنم دیگه......همین جوری به قول این داداشمون جیب خودشون رو پر می کنن ...سر ما هم بی کلاه میمونه و سهمومن میشه اینکه گوشی 10$ رو 100 هزار مایه بدیم براش...به نقل از behnam_wk8 :اين پستتو بفرستم براي وزير صنايع ها تا ببينه كه يه جوون 20 -30 ساله ايراني فكرش كجاهاست ... تا فكر نكنه كه آخر فكره و آخر اقتصاده ... :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
هزار تا كارشناس اين طرح رو رد كردند ها ... بازم كار خودشو كرد ... جيب خاليه ديگه ...
ببينيد .... شما واردات با تعرفه بالا بكني كه چي ؟؟؟ كه توليد كننده داخلي رو تشويق كنيد ؟؟ كدوم توليد كننده ؟؟؟
2 نفر مثل اين آقا قاچاق كنند كه دخل اقتصاد ممكلت اومده كه !
اينا همش سيا بازيه بابا ... واسه پر كردن جيبشونه ... هر چي كه ملت دست مي زارن روش ... سه سوت ميخوان روش پول بخورن ... موبايل ... دقت كنيد ديگه ... هر چي كه ملت روش سرمايه گزاري مي كنند و پول بالاش مي دند .... :hmm: :hmm:
گلدكوئست ... سيم كارت ... گوشي موبايل ... جريمه راهنمايي و رانندگي ! نون ! كرايه ماشين ! ماشين !
متاسفم متاسفم ... :hmm: :hmm: :hmm:
كي ميشه از اين سگدوني بريم ؟؟؟ :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
جريمه هاي رانندگي رو 100 بار افزايش دادند ...
ديدي آدم طمع مي كنه ... هر چي بهت پول بدن باز ميگي بيشتر بيشتر ...
اينا هم همينن ... توي يه همايش جديدا دوباره اعلام كردند كه جريمه ها 5 برابر ميشه !!!!! :hmm:
همين جور مضرب 5 مي بندند به اين جريمه ها ... :hmm: :hmm: :hmm:
منتظر افزايش تعرفه واردات موبايل تا 600% باشيد ...... :hmm: :hmm:
به نقل از dead_chatter :خوبه دیگه قبلنا گوشی با قیمت اولیه میومد افت میکرد حالا با قیمت اولیه میاد افزایش پیدا میکنه من که ام600 چشمو گرفته چه کنم
من افتخارم اینه که ایرانی هستم و عامل بدبختیمون حوسهای گاه و بیگاه بالا سریاست!به نقل از parsbin :گناه شما و همه ما اينه كه ايراني هستيم...
به نقل از X_Farhad :آقا مژژژژژده مژژژژده! ترکید بازار موبایل!
SE K750 280 تومن! w800 380 تومن!! n70 430 تومن..... w900 نداریم.......
به نقل از dead_chatter :من نمیدونم تعرفه گمرک رفته بالا این بی وجدانها چرا گوشیو که قبلا وارد کردن با این قیمت میفروشن