• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزایش چشم گیر قیمت گوشی

se_k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behnam_wk8 :
تيزيا ... سريع به فكر فروش افتادي .. :D
بابا بلد :D
che konim dige!!!!
hala ye hads nemitoonin bezanin!!!!!

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
اره دیگه واسه شما که عشق ماکرو هستی ان 70 یه فاجعه کامله:lol: ولی برای من فک کنم کافی باشه همین کیفیت عکسش .. خب خوبه! اخر شبی سرمونو راحت رو بالش میذاریم اکثریت قریب به اتفاق همسنگرا و غیر همسنگرها تاییدیه ان 70 رو دادن و فقط میمونه قیمت فردا که اگه نزنه تو حالمون همه چی حله دیگه:cool: <ایموشن پسری مجرد که خالصانه دست رو به سمت اسمون گرفته و با خدا راز و نیاز میکنه! >

خدا اين ايموشن رو به راه راست (‌سوني اريكسون (‌س) )‌هدايت كنه :D

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از se_k750i :
che konim dige!!!!
hala ye hads nemitoonin bezanin!!!!!

فكر مي كنم بد بره بالا قيمتش ... چون اصلا اين گوشي بيخود افت كرده ... فقط به خاطر توليد زيادش افت كرده ... به محض اينكه توليدش متوقف بشه ميره بالا ... حالا جدا از قوانين جديد ...
ديگه قوانين جديدم بياد و توليدشم متوقف بشه كه قيمتش ميره روي 400 تومن ... !!!‌ خدا اون روز رو نياره :blush:
W900 (ع) هم كه اصلا تيراژ توليدش پايين بود ... قيمتش همين طور فيكس مونده ... ميره رو مايه هاي 1 تومن :D ... پيش فروش مي كنم800 تومن ;)

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از @gh@m@hdi :
خوبه.می زنیم تو کار قاچاق گوشی....الان دوبی قیمتاش با تهران یکی هست...اما اون موقع نونمن تو روغنه:cool:

اين پستتو بفرستم براي وزير صنايع ها تا ببينه كه يه جوون 20 -30 ساله ايراني فكرش كجاهاست ... تا فكر نكنه كه آخر فكره و آخر اقتصاده ... :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
هزار تا كارشناس اين طرح رو رد كردند ها ... بازم كار خودشو كرد ... جيب خاليه ديگه ...
ببينيد .... شما واردات با تعرفه بالا بكني كه چي ؟؟؟‌ كه توليد كننده داخلي رو تشويق كنيد ؟؟‌ كدوم توليد كننده ؟؟؟‌
2 نفر مثل اين آقا قاچاق كنند كه دخل اقتصاد ممكلت اومده كه !
اينا همش سيا بازيه بابا ... واسه پر كردن جيبشونه ... هر چي كه ملت دست مي زارن روش ... سه سوت ميخوان روش پول بخورن ... موبايل ... دقت كنيد ديگه ... هر چي كه ملت روش سرمايه گزاري مي كنند و پول بالاش مي دند .... :hmm: :hmm:
گلدكوئست ... سيم كارت ... گوشي موبايل ... جريمه راهنمايي و رانندگي ! نون ! كرايه ماشين ! ماشين !
متاسفم متاسفم ... :hmm: :hmm: :hmm:
كي ميشه از اين سگدوني بريم ؟؟؟ :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
جريمه هاي رانندگي رو 100 بار افزايش دادند ...
ديدي آدم طمع مي كنه ... هر چي بهت پول بدن باز ميگي بيشتر بيشتر ...
اينا هم همينن ... توي يه همايش جديدا دوباره اعلام كردند كه جريمه ها 5 برابر ميشه !!!!! :hmm:
همين جور مضرب 5 مي بندند به اين جريمه ها ... :hmm: :hmm: :hmm:
منتظر افزايش تعرفه واردات موبايل تا 600% باشيد ...... :hmm: :hmm:

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
به نقل از behnam_wk8 :
اين پستتو بفرستم براي وزير صنايع ها تا ببينه كه يه جوون 20 -30 ساله ايراني فكرش كجاهاست ... تا فكر نكنه كه آخر فكره و آخر اقتصاده ... :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
هزار تا كارشناس اين طرح رو رد كردند ها ... بازم كار خودشو كرد ... جيب خاليه ديگه ...
ببينيد .... شما واردات با تعرفه بالا بكني كه چي ؟؟؟‌ كه توليد كننده داخلي رو تشويق كنيد ؟؟‌ كدوم توليد كننده ؟؟؟‌
2 نفر مثل اين آقا قاچاق كنند كه دخل اقتصاد ممكلت اومده كه !
اينا همش سيا بازيه بابا ... واسه پر كردن جيبشونه ... هر چي كه ملت دست مي زارن روش ... سه سوت ميخوان روش پول بخورن ... موبايل ... دقت كنيد ديگه ... هر چي كه ملت روش سرمايه گزاري مي كنند و پول بالاش مي دند .... :hmm: :hmm:
گلدكوئست ... سيم كارت ... گوشي موبايل ... جريمه راهنمايي و رانندگي ! نون ! كرايه ماشين ! ماشين !
متاسفم متاسفم ... :hmm: :hmm: :hmm:
كي ميشه از اين سگدوني بريم ؟؟؟ :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
جريمه هاي رانندگي رو 100 بار افزايش دادند ...
ديدي آدم طمع مي كنه ... هر چي بهت پول بدن باز ميگي بيشتر بيشتر ...
اينا هم همينن ... توي يه همايش جديدا دوباره اعلام كردند كه جريمه ها 5 برابر ميشه !!!!! :hmm:
همين جور مضرب 5 مي بندند به اين جريمه ها ... :hmm: :hmm: :hmm:
منتظر افزايش تعرفه واردات موبايل تا 600% باشيد ...... :hmm: :hmm:
وقتی همه قیمت همه چی داره عینهو قورباغه بالا میره خوب من هم باد از یه جا در بیارم که بتونم خرید کنم دیگه......همین جوری به قول این داداشمون جیب خودشون رو پر می کنن ...سر ما هم بی کلاه میمونه و سهمومن میشه اینکه گوشی 10$ رو 100 هزار مایه بدیم براش...

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
خوبه دیگه قبلنا گوشی با قیمت اولیه میومد افت میکرد حالا با قیمت اولیه میاد افزایش پیدا میکنه من که ام600 چشمو گرفته چه کنم :(

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
خوبه دیگه قبلنا گوشی با قیمت اولیه میومد افت میکرد حالا با قیمت اولیه میاد افزایش پیدا میکنه من که ام600 چشمو گرفته چه کنم :(

اوه ... برو يه چيز ديگه بخر تا نرفته بالا ... ;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا مژژژژژده مژژژژده! ترکید بازار موبایل!:D
SE K750 280 تومن! w800 380 تومن!! n70 430 تومن..... w900 نداریم.......:D

aminjooon2005

Registered User
لایک‌ها
6
اه!
من كلي نقشه كشيده بودم واسه امروذ ! ميخواستم برم 6630 يا 6680 بخرم!
:(
الان هر موبايل فروشي زنگ ميزنم يا جواب نميده يا برنيداره....
يكي هم كه برداشت :
-----------------------------------------------
- الو
-سلام بفرماييد
عليكم مسلام قيمت 6630 رو با سيم كارت كار كرده ميخواسم بي زحمت!-
قيمت سيم كار كرده 570 تومن قيمت گوشي رو هم فعلا نمي تونم بگم!-
-براي چي ؟
قيمت گوشي معلوم نيس !;) :blink: :(

-----------------------------------------------
واسه هر كي بد شد واسه موبايل فروشي ها خوب شد !
)ديروز از همون مغازه پرسيدم سيم كارت رو 450 ميداد اخه سيم كارت به گوشي چه ربطي داره؟
به نظر شما قيمت 6630 يا 6680 چقد ميره بالا؟

aminjooon2005

Registered User
لایک‌ها
6
خبر در ايسنا :

رييس انجمن صنفي فروشندگان سيم‌كارت، گوشي و لوازم جانبي، گفت: در كشورمان توليدكننده‌ي گوشي تلفن همراه و حتي كارگاه كوچك لوازم جانبي آن نيز وجود ندارد؛ بنابراين چنانچه با افزايش تعرفه‌ي گوشي‌هاي وارداتي، قرار بر حمايت از توليدكنندگان داخلي اين حوزه باشد و به تعبير‌ي جذب سرمايه‌گذاري انجام شود، اين موضوع سال‌ها به طول خواهد انجاميد.

افشار فروتن لاريجاني در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به افزايش تعرفه‌ي گوشي تلفن همراه، با بيان اين كه قبل از اعمال هر سياستي، بايد جوانب مثبت و منفي آن را در نظر گرفت، گفت: افزايش تعرفه‌هاي واردات گوشي تلفن همراه با اين هدف انجام شد كه گوشي‌هاي وارداتي گران‌تر شوند و درنتيجه مردم به سمت استفاده از محصولات داخلي اين كالاها بروند؛ اين در حالي است كه در كشورمان گوشي توليد نمي‌شود؛ پس اين افزايش فقط به نفع قاچاقچيان اين حوزه خواهد بود.

وي يادآورشد: به دليل اختلاف قيمت قابل توجيه ميان گوشي‌هايي كه به صورت قاچاق وارد و آن‌هايي كه به صورت قانوني وارد كشور مي‌شوند، قطعا انگيزه‌ي خريداري گوشي‌هاي قاچاق بيشتر خواهد بود؛ اين در حالي است كه اين گوشي‌ها به دليل نداشتن شناسنامه، هيچ نوع خدمات پس از فروش نخواهند داشت.

رييس انجمن صنفي فروشندگان سيم‌كارت، گوشي و لوازم جانبي، با بيان اين كه در ماه‌هاي گذشته، اقدامات زيادي براي هولوگرام‌دار كردن گوشي‌هاي تلفن همراه انجام شده است، گفت: اين هولوگرام‌ها درحقيقت نشان استاندارد بودن گوشي‌هاست و خريدار گوشي با اين برچسب، از استاندارد بودن آن اطمينان مي‌يابد؛ اما با افزايش تعرفه‌ها و به دنبال آن افزايش قاچاق در اين حوزه، دوباره شاهد افزايش بيش از پيش گوشي‌هاي بدون استاندارد خواهيم بود.

به اعتقاد وي بهتر بود به جاي افزايش تعرفه‌ها، دولت تسهيلاتي را براي افراد علاقه‌مند به سرمايه‌گذاري در بخش توليد، فراهم مي‌كرد.

انتهاي پيام

http://isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-723114&Lang=P

aminjooon2005

Registered User
لایک‌ها
6
رييس انجمن توليدكنندگان لوازم صوتي و تصويري و تلفن همراه معتقد است: با افزايش تعرفه‌ي گوشي‌هاي تلفن همراه، شاهد افزايش قيمت گوشي‌ها در بازار خواهيم بود و قاچاق اين نوع محصول نيز افزايش خواهد يافت.

حسن سانقه در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)‌، در مورد خبر افزايش تعرفه‌هاي واردات گوشي تلفن همراه از چهار به 60 درصد، اظهار داشت: شنيده‌ها حاكي از افزايش 60 درصدي تعرفه‌ي گوشي تلفن همراه است.

به گفته‌ي وي با توجه اين كه اين نوع محصول در كشور توليدي ندارد و تا چهار سال گذشته، تنها شركت توليدكننده، صاايران بود كه توليد آن نيز متوقف شد، به دليل تغييرات سريع تكنولوژي و گوشي تلفن همراه، توليد آن در داخل كشور عقب مي‌افتد. به همين دليل بود كه شركت صاايران نيز نتوانست توليدش را ادامه دهد.

وي با اعتقاد بر اين كه با افزايش تعرفه‌ي گوشي‌هاي تلفن همراه، قاچاق اين نوع محصول نيز افزايش خواهد يافت، معمولا در مورد محصولات كوچك، به دليل كوچكي حجم، قاچاق كردن آن راحت‌تر انجام مي‌شود، بنابراين هرچه تعرفه گران‌تر شود، فشار تعرفه‌ي قاچاق نيز افزايش خواهد يافت.

سانقه با اشاره به مرز طولاني كشور ما با ديگر كشور‌ها، گفت: كنترل مرز‌ها به طور كامل امكان‌پذير نيست؛ در اكثر مكان‌ها نمي‌توان آن را كنترل كرد، بنابراين با افزايش قاچاق در اين حوزه‌ها مواجه خواهيم شد.

وي ادامه داد: تعرفه‌ي گوشي‌ها چهار درصد است؛ اگر موضوع افزايش تعرفه‌ها، به تصويب نهايي برسد، به گمركات اعلام خواهد شد؛ اما افزايش قيمت گوشي‌ها به ميزان 20 تا 30 درصد خواهد بود و به ميزان تعرفه‌ها افزايش نخواهد يافت، زيرا بخشي از آن از طريق قاچاق جبران مي‌شود.

وي درباره‌ي دلايل افزايش زياد تعرفه‌ي گوشي تلفن همراه، گفت: در سال گذشته، وقتي لايحه‌ي بودجه‌ي دولت در مجلس بررسي شد، در مورد واردات، قرار بر اين شد كه سه درصد بروي ميانگين تعرفه‌هاي وارداتي اضافه شود؛ از آنجا كه بودجه در پايان سال تصويب شد، بررسي مجددي در مورد تعرفه‌ها در سال 85 صورت گرفت و تعرفه‌ها تغيير يافت.

او ادامه داد: بعضي از كالا‌ها در كشور توليدكننده‌ي داخلي دارند، به همين دليل تعرفه‌ي آن‌ها را نمي‌توان به ميزان زيادي افزايش داد؛ بنابراين تعرفه‌ي گوشي‌هاي تلفن همراه به دليل نداشتن توليدكننده‌ي داخلي، افزايش بيشتري يافت كه با توجه به اين امر در اين ميان، توليدكننده‌اي لطمه نخواهد خورد.

گفتني است: دليل افزايش اعلام شده (56 درصدي)، حمايت از توليدكننده داخلي اعلام شده است. اين در حالي است كه مديرعامل صاايران چندي پيش درباره‌ي كمرنگ شدن محصولات تجاري صاايران در بازار گفت: استراتژي صاايران در برنامه‌ي چهارم، كنار كشيدن از بازارهاي مصرفي و رفتن به سمت سيستم‌هاي سنگين است؛ به عنوان نمونه، به جاي توليد تلفن‌هاي همراه و روميزي، در پي انجام اپراتور دوم هستيم يا به جاي رفتن به سمت آنتن ماهواره به سراغ پرتاب ماهواره رفته‌ايم. به عبارت ديگر، استراتژي ما گرفتن پروژه‌هاي ملي و بزرگ كشور است.

انتهاي پيام

http://isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-722426&Lang=P

highman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه من بیچاره چه گناهی کردم .
پولم به n70 , n80 ,p990 و این جور چیزا که نمیرسه . دلمو خوش کرده بودم به این که بعد از تحویل سیم کارت یه جووری پول جور کنم یه 6630 بخرم . حالا باید فکر نسل سوم و اسمارت فون و این چیزا رو از سرم بیرون کنم و پول 6630 رو بدم یه T630 بخرم .
:( :(
:thumbsdow

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از parsbin :
گناه شما و همه ما اينه كه ايراني هستيم...
من افتخارم اینه که ایرانی هستم و عامل بدبختیمون حوسهای گاه و بیگاه بالا سریاست!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از X_Farhad :
آقا مژژژژژده مژژژژده! ترکید بازار موبایل!:D
SE K750 280 تومن! w800 380 تومن!! n70 430 تومن..... w900 نداریم.......:D

:blink: :blink:

واقعا هم بازار ترکید....باز اومد سر قیمت های 2 ماه پیش که....فکر کنم گرونتر هم میشه...حالا صبر کنین

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
من نمیدونم تعرفه گمرک رفته بالا این بی وجدانها چرا گوشیو که قبلا وارد کردن با این قیمت میفروشن

aminjooon2005

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از dead_chatter :
من نمیدونم تعرفه گمرک رفته بالا این بی وجدانها چرا گوشیو که قبلا وارد کردن با این قیمت میفروشن

اصلا" تا حالا اجرا نشده!

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
اقا من امروز علاادین بودم همه سر در گم چه خریدار چه فروشنده هرکی یه چیزی میپروند یه مغازه بود ازش W800 پرسیدم گفت 295 بعد همه جا رو گشتم 320 تا 330 بود رفتم که از اون بگیرم گفت خرابه !! 3 روز پیش 280 میدادن ... یا گوشی های پشت ویترین هم که داشتن میگفتن نداریم :D یکیشون میگفت دیروز همه مغازه هاشونو بسته بودن نشسته بودن چون قیمت نداشتن امروز همه 20% گرون کردن و همینطورم بود.... اما وسایل جانبی مثل رم و قطعاتش فرقی نکرده بود

خلاصه مملکت با این اقتصاد دان هاش ، امسال نزدیک 9 میلیون سیم کارت اضافه میشه (7 تا از ارتباطات سیار ، 2 میلیون هم تالیا و اپراتور دوم) اینا چی فکر کردن این 9 میلیون گوشی رو میخواد صاایران جواب بده؟ یا ملت انقدر ... که پول بریزن تو جیب ...

منم به شخصه اگه این روند ادامه داشته باشه از خارج میگم برام بیارن چون اگه امروز بخرم این قیمت تصویب میشه هر غلطی بخوان میتونن بکنن فردا هم بدتر ، فقط نخرین تا اونجا که میتونین ! = نزارین بیشتر از این تو پاچمون بره!

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
آره واقعا نباید خرید. چه معنی داره مگه ما گوسفندیم که هر غلطی می خوان می کنند با هامون؟ اینترنت رو فیلتر می کنن هیشکی هیچی نمی گه. تو دانشگاه هر روز بیشتر محدودومون می کنن هیشکی هیچی نمی گه.

یادتونه 2 سال پیش یه احمقی رو گذاشتن رئیس بورس که هیچی از اقتصاد نمی دونست؟ طرف اومد نشست یه قانون گذاشت که ارزش سهام یک شرکت توی یک روز از 5% بیشتر نمی تونه تغییر کنه!!!!!!!! کل بورس مملکتن خوابید؟!!!!! بعدش اومدن برش داشتن ازش پرسیدن یعنی تو نمی دونی خاصیت بورس تغییر قیمته؟ گفت وااله نیت ما خیر بود ما می خواستیم مردم توی بورس ضرر نکن یا ثروت باد آورده پیدا نکن!!! باور تون میشه اینهمه خریت؟

بالا