• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزایش چشم گیر قیمت گوشی

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
الخرید الگوشی التیلیفون الهمراه به ای نحو کان حرام است در این روزها...:lol:
گوشی های خودتونو بشکنین!!!:lol:
بنده بیشترین ضرر را کردم که می خواستم گوشی 6630 در ابتدا 650 تومانی در بدو ورود به 200 تومان برسه و یکی بخرم..:lol: روی 220 تومان بود...الان باید دوباره از صفر شروع کنم به تایمر گیری...:lol:

فکر کنم سونی اریکسون 990 با این حساب از دستمان ور پرید!!:blink:
قابل توجه مازیار جان..:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از esfandiyar2002 :
بنده بیشترین ضرر را کردم که می خواستم گوشی 6630 در ابتدا 650 تومانی در بدو ورود به 200 تومان برسه و یکی بخرم..:lol: روی 220 تومان بود...الان باید دوباره از صفر شروع کنم به تایمر گیری...:lol:

اگه همون پولو سکه یا پوند خریده بودی که الان ان 91 میخریدی
:D

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از esfandiyar2002 :

بابا شما که مشکلی نداری روزی نیم ساعت کمتر بخوابی و بیشتر در محل کسب حاضر باشی یه هفته ای 8800 میخری
21.gif

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از xPlod :
من قیمتای امروز عصرم ایناس:
K750 360
W810 480
N70 460

تازه خنده دارش اینه که فروشنده ی معتبر مورد نظر می گفت که می خوای بخری امروز بخر، شنبه که آئین نامه ابلاغ بشه (!) قیمتا بازم بالاتر می ره.

:blink: :blink: :blink: :blink:
جل الخالق .... عجب مملكتي داريم :hmm: :hmm:

البته من پنج شنبه صبح علاءالدين بودم زيرزميين w810 رو ميگفت 350 چوب .... قيمتها كاذبه به نظر من مياد پائين فقط 2 تا 3 تا مغازه زده بودند فروش نداريم بقيه در حال كاسبي بودند

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
من پنجشنبه براي خريد گوشي كا 750 و ال 6 رفتم علاءالدين :
كا 750 رو همه ميدادند 300 - 310 ... يكي از آْشناهامون (‌ تاج موبايل ) گفت 270 ميدم بهت ولي نخر ... تا شنبه صبر كن احتمال زياد قيمت ها درست شه ... ولي قول هم بهت نميدم درست بشه ...
ال 6 هم شده بود 125 ...
وضعيت اينجوري نمي مونه ... بمونه هم من 2 -3 ماه ديگه ميرم دوبي ... دو تا پي 990 ميارم ... يكي واسه خودم ... يكي هم واسه رئيسمون ( مازيار ) ;)
حالا جدي 990 اومد مي خواي مازيار جان ؟

se_k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behnam_wk8 :
من پنجشنبه براي خريد گوشي كا 750 و ال 6 رفتم علاءالدين :
كا 750 رو همه ميدادند 300 - 310 ... يكي از آْشناهامون (‌ تاج موبايل ) گفت 270 ميدم بهت ولي نخر ... تا شنبه صبر كن احتمال زياد قيمت ها درست شه ... ولي قول هم بهت نميدم درست بشه ...
ال 6 هم شده بود 125 ...
وضعيت اينجوري نمي مونه ... بمونه هم من 2 -3 ماه ديگه ميرم دوبي ... دو تا پي 990 ميارم ... يكي واسه خودم ... يكي هم واسه رئيسمون ( مازيار ) ;)
حالا جدي 990 اومد مي خواي مازيار جان ؟
age adam khodesham gooshi ro vared kone fek konam bayad poole gomroko bedeha!!!!!
mage na?

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از aminjooon2005 :
زنگ زدم موبايل فروشي

6630روميداد 290 تومن
6670 رو ميداد 285 تومن

عجيب خبررائي ميشنوم من :lol: :lol: :blink: :blink: :lol: :lol:
من 6630 رو با 512 مگابايت رم گرفتم 240 تومن ( خودشو گرفتم 220 )
واقعا چه روزگاري شده :hmm:

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از se_k750i :
age adam khodesham gooshi ro vared kone fek konam bayad poole gomroko bedeha!!!!!
mage na?

آره ... منم ميگيرم دستم نشون همه ميدم تو فرودگاه :D 60% هم گمرك ميدم ...:blink:
شما چي كار ميكني ؟ :D

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
همین الان شبکه خبر اعلام کرد که تعرفه گمرکی 60 درصدی برای واردات تلفن همراه تصویب نشد

دوستان در آرامش بخوابید

اسفندیار عزیز بالاخره میتونی گوشی رو بگیری

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
دیدین گفتم به ضرره خرید تو این وضعیات
الان اخبار6 از قول وزارت صنایع گفت طرح 60% گمرکی در حد یک طرح بوده و هنوز تصویب نشده و فروشندگان سر خود قیمت گوشی رو بردن بالا (البته نگفت شاهد برگشت به حالت قبل هستیم:D اما کلا تصویب نمیشه اینجور طرح های که عقلانی نیست و خلاصه میاد پایین)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از Mehrzad6262 :
الان اخبار6 از قول وزارت صنایع گفت طرح 60% گمرکی در حد یک طرح بوده و هنوز تصویب نشده و فروشندگان سر خود قیمت گوشی رو بردن بالا (البته نگفت شاهد برگشت به حالت قبل هستیم:D اما کلا تصویب نمیشه اینجور طرح های که عقلانی نیست و خلاصه میاد پایین)

هزار درصد با شما موافقم...!! ;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Mehrzad6262 :

مسلمه که قیمتها کاذبه و میاد پایین ولی حداقل مساله ای که با این حرف بوجود اومد متوقف شدن افت قیمتها بود متاسفانه .. وگرنه با اون روند من خیلی امیدوار بودم تا اخر خرداد ان 70 رو 330 - 340 بخرم ولی با این وضعیت شاید دیگه روند کاهش قیمتها به اون سرعت نباشه .. // اما یه چیزی یادتون باشه. .. اینا سوراخ دعا رو تو این زمینه هم پیدا کردن .. شک نکنین اگه تعرفه 60 درصد نشه به 4 درصد قبل هم نمیمونه ... اینا همیشه همینکارو میکنن یه چیزی میگن میر...نن به بازار بعد که خوب ملت اصابشون له شد میگن باشه بخاطر امت شریف میکنیم 30 درصد!! ولی مساله اینه که نهایتا دیگه نمیذارن به حالت اولیه 4 درصد برگرده و همین احتمالا باعث میشه گوشیای جدید با قیمتی نسبتا زیادتر از حد انتظار وارد بشن و افتشون هم به نسبت کمتر و دیرتر باشه ...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از farshad_1983 :
همین الان شبکه خبر اعلام کرد که تعرفه گمرکی 60 درصدی برای واردات تلفن همراه تصویب نشد

دوستان در آرامش بخوابید

اسفندیار عزیز بالاخره میتونی گوشی رو بگیری

خب حالا باید دید که قیمتهایی که یک شبه این همه رفت بالا , یک شبه هم میاد پایید؟!;)

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از noisymind :
خب حالا باید دید که قیمتهایی که یک شبه این همه رفت بالا , یک شبه هم میاد پایید؟!;)
دعا میکنیم بیاد
203.gif

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
دیدید دقیقا شد جریان همون پیکان حالا چقدر طول میکشه قیمتا تازه برگرده سر جای اولش خدا میدونه البته اگه برگرده :d

se_k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behnam_wk8 :
آره ... منم ميگيرم دستم نشون همه ميدم تو فرودگاه :D 60% هم گمرك ميدم ...:blink:
شما چي كار ميكني ؟ :D
jenabe zerang !
age dastet nakhai begiri bayad jabasho bendazi door.
oonvaght mitooni be onvane gooshie dozdi befrooshish.:cool:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
قراره همونطور كه ماشينهاي خارجي رو تو مجلات ميديديم و مجبور بوديم ماشين هاي آشغال توليد داخل رو سوار شيم بعد از اين هم قراره تو كف گوشيهاي خارجي بمونيم و گوشيهاي آشغال ساخت داخل رو دستمون بگيريم

واقعا لعنت به بعضي ها

از طرفي قيمت سيمكارت رو پايين آوردن كه مثلا اكثر ملت بسيار عزيز موبايل داشته باشن (و باعث شدن اونايي كه سيم كارت ثبت نام كردن به طرز فجيعي ضرر كنن)

از اونور هم ميان تعرفه واردات رو از 4% به 60% ميرسونن براي حمايت از توليد كننده داخلي!!!!!!!!!!!

حالا اينجا مردم خيلي عزيز چقدر سود كردن , چقدر ضرر كردن؟؟؟؟؟

واقعا بنازم به اين همه شايستگي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اآخه.....................................

اين هم گفته هاي يكي از افراد مهم در مخالفت با اين عمل:

عجيب و غيرواقعي
بزرگيان ، عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس تصميم وزارت صنايع و معادن را در افزايش شديد تعرفه گوشي عجيب و غيرقابل توجيه مي خواند. وي به خبرنگار ما مي گويد: من با آن که وزارت صنايع و معادن را از سوئنظر در اين تصميم مبرا مي دانم ، حس مي کنم در پس اين تصميم ، برخي واردکنندگان که احتمالا رانت اطلاعاتي داشتند، قرار اظهار دارند. وي افزود: به نظرم مي رسد زنگ هشدار ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي بايد به صدا در بيايد. آخر چگونه يک شبه يک تعرفه از 4 به 60 درصد مي رسد؟ در اين شرايط حتما گروهي سود مي برند که بايد هويت آنها روشن شود. وي تصريح کرد: شما از هر جنبه به اين تصميم نگاه کنيد، آن را نادرست مي يابيد. اگر هدف حمايت از صنايع داخلي است که ما اصلا در زمينه توليد گوشي تلفن همراه صنعتي نداريم حتي يک توليدکننده را که فعال باشد، نمي توانيد نام ببريد. اگر هدف درآمدزايي براي دولت است که مطمئن باشيد اين تعرفه 60 درصدي قاچاق گوشي را افزايش خواهد داد. با همان تعرفه 4 درصدي حجم زيادي از گوشي هاي داخل بازار قاچاق بود ، چه برسد به اين تعرفه بنابراين درآمد دولت نيز افزايش نخواهد يافت.
وي افزود: لذا اين تصميم پخته و سنجيده نيست. من موضوع را در اولين جلسه کميسيون صنايع و معادن مطرح مي کنم و پاسخ مي خواهيم. اميدوارم به لغو اين تصميم يا دست کم تعديل تعرفه منجر شود.

اينم تحليل روزنامه جام جم:

کنترل بازار
خبرنگار ما گزارش داد: شايعه اي که در بازار تلفن همراه به گوش مي رسد ، اين است که چند واردکننده بزرگ گوشي ، پيش از سال چندين برابر نياز کشور، گوشي تلفن همراه وارد بازار کرده اند يعني از تصميم دولت و وزارت صنايع و معادن اطلاع داشته اند. احتمال مي رود رانت حاصل از اين تصميم ، فقط فشار به مردم را زياد کند و دولت نيز از اين ميان سودي نبرد؛ بلکه گروه هاي اقتصاد زيرزميني چنين مابه التفاوت هنگفتي را صاحب شوند لذا اين پيشنهاد براي وزارت بازرگاني و ستاد تنظيم بازار قابل طرح است که فکري به حال تنظيم بازار گوشي تلفن همراه بکند. چرا که در اين ميانه فقط مردم بازنده اند.

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از se_k750i :
jenabe zerang !
age dastet nakhai begiri bayad jabasho bendazi door.
oonvaght mitooni be onvane gooshie dozdi befrooshish.:cool:

ههه شما نمي خواد نگران جعبه آوردن ما باشي ... 30 تا 30 تا سكه هاي زير مجموعمو تو گلد مياوردم ايران :D شما نگران نباش ...

بالا