• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزایش چشم گیر قیمت گوشی

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اینجوری نمیشه هر روز یه چرتی میگن...

همون کار کاره قاچاقچی ها و دلال هاست....مثل آدم خریدن گوشی نمیشه حتما باید قاچاقی تهیه کنیم

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
سلام تو این مدت خودتون خبر دارید چه گند بازاری شده خواهش میکنم هرکی میرسه یه قیمت روز رو اینجا بزاره تا اگر بازار بهتر شد همه بدونند و...... خوب خودم واسه امروز رو شروع میکنم البته 3-4 تا بیشتر قیمت نگرفتم ولی خدایی خیلی گرون شده

k750-290-300 :wacko: :eek:
n70-390-400
w800-310-320

n70 رو من برای برادرم 370 گرفتم ولی امروز فر خوردم :blink:

راستی یه خبر خوب اخبار ساعت 21 گفت این قیمت ها افت میکنه و پایین میاد فقط باید یه چند روزی صبر کرد:f34r: :blush: :happy:

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بر طبق آخرين خبرها ايران قصد داره تابوت توليد كنه. جهت حمايت از توليد داخل لطفا همه بميرن.
انتهاي خبر.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
متاسفانه اصلا شایعه نیست. تعرفه تو وزارت بازرگانی تصویب شده اون تاجرنیا هم از بی اطلاعی یکچیزی گفته. فقط شاید مجلس بیاد طرحی تصویب کنه و جلوی اجرای این تعرفه رو بگیره که خیلی احتمالش کمه ر.وی همون تعرف 60% حساب کنید

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
اقا احتمالا پس فردا گوشی مجاز و غیر مجاز هم باب میشه که گوشی های که اینا وارد کنن مجاز میشه گوشی های که وارد نکنن غیرمجاز ، از این مملکت گل و بلبل هرچی بر میاد ، بعدم یه شعار میچسبونن بهش که طرح عدالت محوری موبایل برای همه !
مسخرست !

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
اینجوری نمیشه هر روز یه چرتی میگن...

همون کار کاره قاچاقچی ها و دلال هاست....مثل آدم خریدن گوشی نمیشه حتما باید قاچاقی تهیه کنیم

عمو مازيار غم مخورر .... بابا تكليف ما كه مشخصه كه ... شما رو حرف ما حساب كن ...

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از @gh@m@hdi :

عرضم به خدمتت كه 120 تومن بليطه ... 50$ ويزا ... شبم كنار ساحل بخواب :D نميچايي نترس :D
داريوش خان حرف خوبي زد اون اول ... گفت ما با قيمت ايران كاري نداريم ... قيمت جهاني ثابته ...
ولي يه كاري ... ديگه نميشه گوشي بازي كرد ... هر روز نميشه رفت دوبي كه :D
من كه P990 (ع)‌ رو بگيرم ديگه گوشي بازيو ميزارم كنار ( ‌تا اطلاع ثانوي :D )
اصلا به نظر من زياد روي اين قضيه مانور نديد و خودتون رو ناراحت نكنيد ...
ميگن سري كه درد نمي كنه دستمال نمي بندند ... ;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
عرضم به خدمتت كه 120 تومن بليطه ... 50$ ويزا ... شبم كنار ساحل بخواب :D نميچايي نترس :D
داريوش خان حرف خوبي زد اون اول ... گفت ما با قيمت ايران كاري نداريم ... قيمت جهاني ثابته ...
ولي يه كاري ... ديگه نميشه گوشي بازي كرد ... هر روز نميشه رفت دوبي كه :D
من كه P990 (ع)‌ رو بگيرم ديگه گوشي بازيو ميزارم كنار ( ‌تا اطلاع ثانوي :D )
اصلا به نظر من زياد روي اين قضيه مانور نديد و خودتون رو ناراحت نكنيد ...
ميگن سري كه درد نمي كنه دستمال نمي بندند ... ;)

اره دیگه منکه اگه خدا بخواد و این ان 70 باهام را بیاد تا زن گرفتنم نگهش میدارم!:p :D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از ROZEGAR :
جانم؟؟؟؟
:wacko: :D

:lol: شاهد از غیب رسید! هیچی داداش با شما نبودم! مخلص روزگارم هستیم!;)

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
اره دیگه منکه اگه خدا بخواد و این ان 70 باهام را بیاد تا زن گرفتنم نگهش میدارم!:p :D

آره ... ايشاا... به اميد خدا زنم كه گرفتي ميفروشيش 3310 ميخري :D
500 تومن اون موقع ازت مي خرن ... ميشه 200 تا غذاي شب عروسيت كه بايد بريزي توي حلق مهمونا :D
ان 70=200 تا غذا :D
نگي كبريت و اين حرفا !!
پي 990 = 400 تا غذا :D :D

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
یه خبر ناگوار !من همین امروز از طریق یه منبع موثق شنیدم تا چند روز آینده این تعرفه به مرحله قانونی میرسه و

صحبت از 50 تا 60 درصد هست حالا اگه دست پایین هم در نظر بگیریم بالفرض یه گوشی 300 تومنی میشه 450 و

500 تومنی میشه 750 متاسفانه یه خبر بد دیگه که هممون منتظرش هستیم نرخ جدید بنزین متناسب با قیمت خلیج

فارس هست که اونم بزودی تصویب میشه .فقط این وسط یه زلزله 8 ریشتری هم بیاد دیگه جنسمون جوره به امید

خدا!کم کم سوبسید تمام منابع انرژی برداشته میشه و برق و گاز و تلفن هم به این لیست اضافه میشه تا همچین عدالت اجتماعی خوووب برقرار

بشه .من نمیدونم کی میخواد [.....] سال 1385 رو هیچکس از یاد نمیبره مطمئن باشد.

hadicg

Registered User
لایک‌ها
14
آخه مگه کسی با تعرفه 60% گوشی هم وارد میکنه
دوستان قاچاقچی مردن مگه
یارو میره همین عراق به جای دبی با پنجاه تومن خرج سفر بدون ویزا به صورت قاچاقی یه گونی گوشی میاره اونم امریکای نه چینی و مالزی یه ده درصد میکشه روش میفروشه تا تهران برسه بر فرض میشه بیست درصد سود
حالا کسی گوشی وارد میکنه

نگران نباشید من قول میدم تا چند ماه دیگه قیمتها از اینی هم که بود پائین تر بیاد
این مسئولان مملکتی اندازه یه بز هم اقتصاد حالشون نمیشه میشه رو جنسی مثل موبایل تعرفه 60 % بست این طرح از همین حالا شکست خورده

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آره پايين كه مياد ولي دولت فخيمه و فرزندان بازار بلاخره كار خودشونو كردن گرونش كردن داداش.
راستي قيمتهاي مدلهاي ديگه رو هم بزاريد.

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Mehrzad6262 :
اقا احتمالا پس فردا گوشی مجاز و غیر مجاز هم باب میشه که گوشی های که اینا وارد کنن مجاز میشه گوشی های که وارد نکنن غیرمجاز ، از این مملکت گل و بلبل هرچی بر میاد ، بعدم یه شعار میچسبونن بهش که طرح عدالت محوری موبایل برای همه !
مسخرست !
دقيقاً
:D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
اگر این اتفاق بیفته بازار راکد میشه
در نتیجه احتمالا دوباره ارزون می کنن . اینها کلی خط میخوان بدن ! بالاخره یکی باید 1100 بخره که خطو بندازه توش

mv4889

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه اين كارا براي بازار گرميه.خيال كردين اگه دولت بخواد واردات گوشي رو جلوشو بگيره نميتونه؟اين كارو كردن كه يه بازار داغ ديگه واسه چزوندن و تيغيدن مردم درست كنن.مردم هم كه مجبورن گوشي بخرن.حالا از اين من بعد موبايل براي گوشي گرونش بازم رو به با كلاسي ميره...!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
این رو هم در نظر بگیرید که کی پشت این قضیه ی به اصطلاح صنعت داخلی تولید گوشی تلفن همراه در کشور هست؟!.......

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از pastgirls :
سلام تو این مدت خودتون خبر دارید چه گند بازاری شده خواهش میکنم هرکی میرسه یه قیمت روز رو اینجا بزاره تا اگر بازار بهتر شد همه بدونند و......

بحث در مورد قیمت گوشی ها فعلا بی مورده چون قیمت ها کاذبه و باید مدتی صبر کرد تا این نتیجه ی این جریانات! مشخص بشه...
انّ الله مع الصّابرین...!! :D

aminjooon2005

Registered User
لایک‌ها
6
منم تو زاهدانم گوشي ها قاچاق م سر راس مي ياد اينجا پس من از همه بيش تر سود كردم!

محل فروش گوشي قاچاق م پيدا كردم توووووووووووووووووووووووپ فقط 10 تومن از قيمت هاي قبلي گرون تر ميگه!
!!!:happy: :blush: :lol: :f34r: :)

بالا