• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزایش چشم گیر قیمت گوشی

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
ههه شما نمي خواد نگران جعبه آوردن ما باشي ... 30 تا 30 تا سكه هاي زير مجموعمو تو گلد مياوردم ايران :D شما نگران نباش ...

بهنام جان شرمنده وسط کل کل میام! داداش پس شما هم که خلاف سنگینی;):D مهموله و سکه و گلد و این برنامه ها که:cool:

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از noisymind :
خب حالا باید دید که قیمتهایی که یک شبه این همه رفت بالا , یک شبه هم میاد پایید؟!;)
خدا کنه قیمتا حالا حالاها پایین نیاد.
حداقل یکماهی همین طور قیمتا تخیلی باقی بمونه تا منم بتونم با این K750م پز بدم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از farshad_1983 :
همین الان شبکه خبر اعلام کرد که تعرفه گمرکی 60 درصدی برای واردات تلفن همراه تصویب نشد

دوستان در آرامش بخوابید

اسفندیار عزیز بالاخره میتونی گوشی رو بگیری
قربان محبت شما...:D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از esfandiyar2002 :
الخرید الگوشی التیلیفون الهمراه به ای نحو کان حرام است در این روزها...:lol:
گوشی های خودتونو بشکنین!!!:lol:
بنده بیشترین ضرر را کردم که می خواستم گوشی 6630 در ابتدا 650 تومانی در بدو ورود به 200 تومان برسه و یکی بخرم..:lol: روی 220 تومان بود...الان باید دوباره از صفر شروع کنم به تایمر گیری...:lol:

فکر کنم سونی اریکسون 990 با این حساب از دستمان ور پرید!!:blink:
قابل توجه مازیار جان..:D

خدا رو شکر مثل اینکه بعد از پست شما بچه ها گفتن که تصویب نشده....حالا نمیدونم چجوری میشه وضعیت ولی به هر حال من اون رو میگیرم شده برم سفارش کنم برام قاچاقی بیارن ولی میگیرم:lol:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از behnam_wk8 :
وضعيت اينجوري نمي مونه ... بمونه هم من 2 -3 ماه ديگه ميرم دوبي ... دو تا پي 990 ميارم ... يكي واسه خودم ... يكي هم واسه رئيسمون ( مازيار ) ;)
حالا جدي 990 اومد مي خواي مازيار جان ؟

1000% :D :D معلومه که میخوام.... جدی اگه داری میری 2-3 ماه دیگه تا اون موقع صبر میکنم قیمتش هم افتش رو میکنه بعد اگه بتونی بیاری برام خیلی ممنونت میشم :lol:

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
1000% :D :D معلومه که میخوام.... جدی اگه داری میری 2-3 ماه دیگه تا اون موقع صبر میکنم قیمتش هم افتش رو میکنه بعد اگه بتونی بیاری برام خیلی ممنونت میشم :lol:

عرضم به حضور منورت مازيار خان كه ............ بنده مرداد ماه امسال 100% ميرم ... يه مقدار الآن اوضاع مالي خرابه ... كار و كاسبي بدجور خوابيده :blush:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
عرضم به حضور منورت مازيار خان كه ............ بنده مرداد ماه امسال 100% ميرم ... يه مقدار الآن اوضاع مالي خرابه ... كار و كاسبي بدجور خوابيده :blush:

عجب روزگاری شده! هرکیو میبینی میگه کارو کاسبی خوابیده ولی وای به حالت اگه سر و کارت با این اژانسا و تورهای مسافرتی مخصوصا (دبی و ترکیه . .. جزیره گوا!!!) ملت صف کشیدن از الان واسه تابستون رزرو کنن!!! ما که موندیم دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو!!:p

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
يه خبر خيلي بد مال همين امروز 3/6

بدبخت شديم رفت

گوشی تلفن همراه با تعرفه 60 درصدی وارد می‌شود / درآمد گمرک امسال به 52 هزار میلیارد ریال افزایش می‌یابد

رئیس کل گمرگ ایران گفت : گوشی های تلفن همراه در راستای افزایش تعرفه کالاهای مصرفی با تعرفه 60 درصدی وارد کشور می شود.

هاشم ***** درگفتگو با خبرنگار اقتصادی مهر درباره افزایش تعرفه واردات گوشی تلفن همراه از 4 به 60 درصد گفت : افزایش تعرفه گوشی تلفن همراه از 4 به 60 درصد به تصویب رسیده به گونه ای که از این پس گوشی های تلفن همراه با این تعرفه وارد کشور می شود .

وی افزود : از آنجا که گوشی تلفن همراه با توجه به افزایش عرضه سیم کارت به یکی از پرمصرف ترین کالاها تبدیل شده درنتیجه تقاضا برای گوشی تلفن همراه بسیار افزایش یافته و باعث تبدیل شدن این کالا به یک کالای مصرفی شده است .

***** افزود : این تصمیم در راستای افزایش تعرفه های کالاهای پر مصرف همانند گوشی تلفن همراه ،لوازم خانگی ،صوتی و تصویری ، کفش ، پوشاک و صنایع نساجی گرفته شده است .

وی درباره احتمال افزایش قاچاق تلفن همراه به کشور گفت : در این باره کنترل های لازم صورت می گیرد و از وارد شدن هر گونه گوشی تلفن همراه به کشور جلوگیری می شود .

***** تصریح کرد : مجلس شورای اسلامی در سال جاری میانگین موثر تعرفه ها را از 3/10 درصد به 16 درصد افزایش یابد و براین اساس درآمد حاصل از مالیات بر واردات افزایش داده شود .

وی اضافه کرد : همچنین از سویی دیگر بسیاری از معافیت ها مالیاتی درهمین راستا حذف شده است .

***** درباره افزایش درآمدهای گمرک ایران در سال‌جاری گفت : در سال گذشته درآمدهای گمرک ایران 30 هزار و 400 میلیارد ریال بوده است که با انجام این تصمیمات این رقم درسال‌جاری به بیش از 52 هزار میلیارد ریال افزایش می یابد

منبع:mehr news

ardalan_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میتونم بگم که این خبر کاملا صحت داره .تا اون جا که من خبر دارم سونی اریکسون p910i شده 850000 و موتورلا v3 شده 280000 .
خدا به دادمون برسه.:eek: :wacko:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خدا لعنتشون کنه....هرچی رو میبینن بازارش خوبه دست میزارن روش خرابش میکنن...

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
خدا همشون رو از اون بالا تا اون پایین لعنت کنه ! که بودجه مملکت و دارن به هدر میدن با این پروژه هاشون بعد مالیات و گمرک میبندن به کالاهای مصرفی مردم ، خاک!

من یکی که میگم از خارج بیارن قاچاق چی ها هم موفق باشن انشاالله :D

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من که ان 80 و گرفتم 520 از دبی : دی

aminjooon2005

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از ♂MAJID :
من که ان 80 و گرفتم 520 از دبی : دی

ما بخيل نيستيم !
مبارك باشه

كاشكي يكي پدا ميشد واسه منم از دوبي بياره!:(

behrouz_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها نظرتون راجب به
sony ericson w800i
چیه؟

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
بابا من که دارم یا 6600 حال میکنم تازه واسش پشه کش جدید دانلود کردم

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
شما ها که گفتین تصویب نشد که :(

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behrouz_s :
بچه ها نظرتون راجب به
sony ericson w800i
چیه؟

اگر از گوشی mp3player و دوربین میخوای . نسبت به قیمتش عالیه ولی اگر چیزهای دیگه هم برات مهمه . این گوشی گوشی خوبی نیست

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
با توجه به این خبر که تو سایت باز تاب اومده ظاهرا قیمت گوشی حتما افزایش پیدا می کنه حالا ممکنه 60% نباشه ولی بهر حال قیمتش افزایش پیدا می کنه.

<TABLE dir=rtl cellSpacing=0 cellPadding=1 width="75%" border=0><TBODY><TR><TD noWrap align=right width="33%">۶ خرداد ۱۳۸۵ - بعد از ظهر ۱۸:۳</TD></TR></TBODY></TABLE>

خبرنگار «بازتاب» گزارش داد: تصميمات غلط اقتصادي مسئولان در عرصه اقتصادي كشور، بيشترين ضربه خود را به مردم عادي و قشر ضعيف وارد كرده است.

بنا بر اين گزارش، در دولت پيشين، مسئول ستاد قاچاق كالا و ارز، به بهانه جلوگيري از قاچاق كالا، تعرفه ورود تلفن همراه به كشور را به 4 درصد كاهش داد و با اين اقدام، عملا قاچاق اين كالا را رسميت بخشيد. اين تعرفه، ركود صنايع الكترونيك كشور را تكميل كرد و به شركت‌هاي مصرفي خارجي، اجازه داد تا بدون ارائه مبلغي به دولت و مردم ايران، سيل گوشي‌هاي رنگارنگ خود را وارد بازار كشورمان كنند.

اين گزارش مي‌افزايد: در دولت جديد نيز يك مقام مسئول وزارت صنايع به بهانه حمايت از صنايع داخلي، خواستار افزايش ناگهاني تعرفه ورود گوشي تلفن همراه تا 60 درصد شده كه تأثير ناگهاني خود را بر بازار گوشي به همراه داشته است.

اين در حالي است كه اكنون، هيچ‌يك از كارخانجات داخل كشور، توليد گوشي تلفن همراه ندارند.
همچنين اين اظهارات باعث شد كه اين روزها، دلال‌ها و فروشندگان گوشي، خود به خود فروش اين محصول را متوقف كنند تا به اصطلاح زلزله رخ داده در بازار تلفن همراه به ثبات برسد.

به گزارش خبرنگار «بازتاب»، بيشتر فروشندگان گوشي در تهران و شهرهاي بزرگ، هفته‌اي بدون فروش را پشت سر گذاشته‌‌اند تا پس از اعمال گمرگي، بدون هيچ محدوديتي 60 درصد بر قيمت‌هاي خود بيفزايند.

مدير يكي از معروف‌ترين فروشگاه‌هاي تجهيزات موبايل در خيابان جمهوري چنين مي‌گفت: كار جالبي بود، چون من اگر صد ميليون سرمايه داشتم، يك شبه مي‌شود 160 ميليون؛ خوب من چقدر كار كنم اين همه سود خالص به دست بياورم؟
با اين حساب، باز هم اقشار ضعيف كشور، بايد تاوان تصميم غلط ديروز و اقدام عجولانه امروز را بدهند.

اكنون در حالي كه رئيس کل گمرگ ايران گفته، گوشي‌ها‌ي تلفن همراه در راستاي افزايش تعرفه کالاهاي مصرفي با تعرفه 60 درصدي وارد کشور مي‏شود، وزير بازرگاني از افزايش تعرفه واردات تلفن همراه به عنوان يك پيشنهاد ياد كرد و گفت: تغيير تعرفه واردات گوشي تلفن همراه، با هدف سرمايه‌گذاري صنايع داخلي براي توليد بوده است.

وي البته گفت: در صورتي كه افزايش قيمت گوشي تلفن همراه در كشور، كوچك‌ترين اخلالي در بازار ايجاد كند، كميسيون ماده «يك»، وارد عمل خواهد شد.

بر پايه آخرين اخبار، كميسيون ماده يك مصوبه خود را در تاريخ دوم ارديبهشت ماه به دستگاه‌هاي اجرايي همچون وزارت بازرگاني، گمرك و وزارت صنايع ابلاغ كرده است.

بنابراين گزارش از اين پس گوشي تلفن همراه به شماره تعرفه 85252040 و به ميزان 60 درصد وارد كشور خواهد شد.

بر اساس اين گزارش پيش از اين با توجه به مصوبه مجلس دولت مكلف شده بود تا متوسط تعرفه واردات را از 10 به 16 درصد افزايش دهد. لذا با توجه به اينكه تعرفه برخي كالاهاي استراتژيك همچون فولاد و محصولات زيرمجموعه آن، ميوه و برخي مايحتاج ضروري مردم در ابتداي سال به صفر درصد رسيدبه نظر مي‌رسد افزايش تعرفه واردات گوشي تلفن همراه از 4 به 60 درصد در جهت جبران كاهش درآمدهاي حاصل از واردات كالاهاي يادشده صورت گرفته است.

http://www.baztab.com/news/39789.php

بالا