• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزایش کلیک های نامعتبر شبکه تبلیغات

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
برای سایت من
50% کلیک ها غیر قابل شمارش شدن

نه افزایش بازدیدی داشتم، نه هرگونه تغییری در خود سایت

درآمد توی 1 ماه گذشته ، نصف شده
بدون توضیح از طرف ای نتورک
ما باهاشون تماس گرفتیم فرمودند که متوجه این موضوع شدند و تیم ای نتورک تماما دارند رو این موضوع کار میکنند که مشکل رو حل کنند .
اینطور که مسئول نمایش دهندگان فرمودند هنوز تشخیص ندادند مشکل از کجاست . مثلا یک روز اومدند هدفمندی رو برداشتند ببینند مشکل حل میشه یا خیر .
خلاصه دارند روش های مختلف رو برای حل مشکل تست میکنند .
امکان داره این اتفاق و مشکل برای هر سایتی پیش بیاد اما خب اگر از مشتریان ای نتورک باشید قطعا میدونید این اولین باره که این مشکل پیش اومده و قصد همیشگیشون نیست .
اگر هم تو کارشون خلاف ملافی بود که میخواستند دزدی کنند نیاز نبود کلیک های غیر قابل شمارش رو به ما نشون بدن که بفهمیم بیش از 50 درصد کلیکا شمرده نمیشه . راحت این قسمت رو برمیداشتند .
من حامی این شرکت نیستم اما به نظرم بخاطر سابقه خوبشون یه مدت بهشون وقت بدیم ان شاالله درست بشه .
البته نشه هم باز نمیدونیم کجا بریم که قابل اعتماد باشه و کلیکا خوب بشماره و قیمت بهتری برای کلیک بده .

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
ما باهاشون تماس گرفتیم فرمودند که متوجه این موضوع شدند و تیم ای نتورک تماما دارند رو این موضوع کار میکنند که مشکل رو حل کنند .
اینطور که مسئول نمایش دهندگان فرمودند هنوز تشخیص ندادند مشکل از کجاست . مثلا یک روز اومدند هدفمندی رو برداشتند ببینند مشکل حل میشه یا خیر .
خلاصه دارند روش های مختلف رو برای حل مشکل تست میکنند .
امکان داره این اتفاق و مشکل برای هر سایتی پیش بیاد اما خب اگر از مشتریان ای نتورک باشید قطعا میدونید این اولین باره که این مشکل پیش اومده و قصد همیشگیشون نیست .
اگر هم تو کارشون خلاف ملافی بود که میخواستند دزدی کنند نیاز نبود کلیک های غیر قابل شمارش رو به ما نشون بدن که بفهمیم بیش از 50 درصد کلیکا شمرده نمیشه . راحت این قسمت رو برمیداشتند .
من حامی این شرکت نیستم اما به نظرم بخاطر سابقه خوبشون یه مدت بهشون وقت بدیم ان شاالله درست بشه .
البته نشه هم باز نمیدونیم کجا بریم که قابل اعتماد باشه و کلیکا خوب بشماره و قیمت بهتری برای کلیک بده .
باز با این اوضاع هیچ سیستم دیگه ای به گرد پاشم نمیرسه بدبختی نمیدونم چرا فقط anetwork. اینقد خوبه :|

Nokia_Game

Registered User
لایک‌ها
32
برای سایت من
50% کلیک ها غیر قابل شمارش شدن

نه افزایش بازدیدی داشتم، نه هرگونه تغییری در خود سایت

درآمد توی 1 ماه گذشته ، نصف شده
بدون توضیح از طرف ای نتورک

این لینک رو حتما مشاهده کردند..چرا دارن اعتبارشون رو زیر سوال میبرن واقعا درک نمیکنم ! حداقل اطلاعیه میزدن و به وب مستر ها اطلاع میداند..این کمترین کار بود..

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
این لینک رو حتما مشاهده کردند..چرا دارن اعتبارشون رو زیر سوال میبرن واقعا درک نمیکنم ! حداقل اطلاعیه میزدن و به وب مستر ها اطلاع میداند..این کمترین کار بود..
در این مورد کاملا باهاتون موافقم . باید یه اطلاعیه میزدند .
اما دوستمون حرف قشنگی زد هر چقدرم کم میشماره بهتر از بقیست و نمیتونیم کدش برداریم .

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
ببینید دوست عزیز اگر اطلاعیه بزنند یعنی قبول کردن مشکل سیستم
و اگر قبول کنند مشکل رو هم باید به نمایش دهنده هم به آگهی دهنده خسارت پرداخت کنند .
خود من درامد روزی 30 هزار تومن بوده از آنتورک یک هفته 10 روز اینجوری شد کل بنراش رو جمع کردم چون درامدم شد رووزی 2 هزار تومن
والا جایگاه تبلیغاتی خالی باشه بهتر از این خفت بودش
بعد هی مجبور میشند بریزن سره این و اون تا وقتی سیستم درست بشه
خداروشکر به هیچ عنوان هم حرفی نمیزنه که ببخشید از این حرف ها
یه بار من با یه سیستمی کار می کردم گفتش که بخشی از سرورمون به مشکل خورده میگم خب اگهی رو که داره نشون میده گفتن بخش شمارش کلیکش به مشکل خورده .
گفتم چقدر خوب که اننقدر صادق هستید درامد های این زمان ها که اگهی پخش شده اما محسابه نشده چی ؟ گفت برای اینکه اختلاف بوجود نیاد ما هیچی به شما پرداخت نمیکنیم :| گفتم مرد موممن تو خود عمرعاصی در مورد اختلاف صحبت می کنی . خخخ
کلا سیستم کاری تو ایران همینه

Nokia_Game

Registered User
لایک‌ها
32
در این مورد کاملا باهاتون موافقم . باید یه اطلاعیه میزدند .
اما دوستمون حرف قشنگی زد هر چقدرم کم میشماره بهتر از بقیست و نمیتونیم کدش برداریم .

شما مشکوک میزنی داداش احساس می کنم از خودشون هستی :D
اما خب ما هم ترجیح میدیم جایگاه ها خالی بمونه..

--------------

چرا که ای نت ورک به ما نیاز داره نه ما به ای نت ورک..حدودا یک سال پیش هم همین کار و کردن یجوریایی..که بعدش پشیمون شدن و ادرو راه افتاد و شرکتای دیگه اومدن بنر اجازه گرفتن تا ای نت ورک بتونه کمبود کلیکشو پر کنه..خیلی مافیای خفنی..شما
چیزی سر در نمیارید از کاراشون ;)

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
الان یه شرکت به درد بخور سراغ ندارین؟

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
تایید میشه من دیروز گذاشتم 40 تا کلیک نامعتبر ثبت کرد!!!

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
دوستان هر 200 کلیک معمولا چه مقدار درآمد داره؟؟
بنده یه روز وطن کلیک رو گزاشتم 298 کلیک خورده درامدم که آپدیت شد آخر شب دیدم 200 تک تومن زده.چه جور محاسبه میکنن
توی نمودار زده 298 کلیک درآمد 255675 ریال
ولی در موجودی حساب 200 تومن ریختن 2066 ریال
:general609:
Capture.JPG

Capture2.JPG

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
دوستان هر 200 کلیک معمولا چه مقدار درآمد داره؟؟
بنده یه روز وطن کلیک رو گزاشتم 298 کلیک خورده درامدم که آپدیت شد آخر شب دیدم 200 تک تومن زده.چه جور محاسبه میکنن
توی نمودار زده 298 کلیک درآمد 255675 ریال
ولی در موجودی حساب 200 تومن ریختن 2066 ریال
:general609:
Capture.JPG

Capture2.JPG
داداش من باهاشون کار می کنم.
راضیم. واریزی هم دارن.
پشتیبانی شون هم زود جواب می ده.
هر سوالی داری برای پشتیبانیشون پیام بفرستی سریع جواب می ده..

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
داداش من باهاشون کار می کنم.
راضیم. واریزی هم دارن.
پشتیبانی شون هم زود جواب می ده.
هر سوالی داری برای پشتیبانیشون پیام بفرستی سریع جواب می ده..
والا الان یک روز و نیم هست جواب منو نداده پشتیبانی.
داداش شما کسب درآمد نمایشی کار میکنی یا کلیکیش رو؟؟؟کدوم بازدهی بیشتری داره؟

فرستاده شده از Galaxy Note 4

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
والا الان یک روز و نیم هست جواب منو نداده پشتیبانی.
داداش شما کسب درآمد نمایشی کار میکنی یا کلیکیش رو؟؟؟کدوم بازدهی بیشتری داره؟

فرستاده شده از Galaxy Note 4
داداش به این ایمیل بزن:
info[at]vatanclick.ir

در مورد این که کدوم می صرفه.
من نمایشی کار می کنم.
شما طبق نمودار زیر می تونی در آمدت در حالت نمایشی رو محاسبه کنی...
بازه CTR پرداخت به ازای هزار نمایش
بیشتر از 0.4 => 1200 ریال
0.3 تا 0.4 => 1150 ریال
0.25 تا 0.3 => 1100 ریال
0.2 تا 0.25 => 1050 ریال
0.15 تا 0.2 => 1000 ریال
0.1 تا 0.15 => 950 ریال
0.08 تا 0.1 => 900 ریال
0.05 تا 0.08 => 700 ریال
0.02 تا 0.05 => 400 ریال
کمتر از 0.02 => 200 ریال

نحوه محاسبه رو که اطلاع داری.

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
این وطن کلیک هم که اصلا شمارش نمیشه پشتیبانیش 2 روزه جواب نمیدن!
والا من موندم
وطن کلیک وقتی میزاری نمایشی تعداد کلیک های صحیح رو برا من 298 تا شمارش کرد ولی چون نمایشی گزاشته بودم مبلغ رو برام ب صورت نمایش حساب کرد
از دیشب تغییر به کلیکی دادم تا الان 9 تا شمارش زده و جالبه الان تعداد نمایش رو خیلی زده
به هر کدوم سوییچ میکنی بر میدارن محدودیت شدید میزارن اون مدلی رو که میخای استفاده کنی

Nokia_Game

Registered User
لایک‌ها
32
با ای نت ورک مکاتبه داشتم..انگار این روند موندگاره و از ساعت 6 عصر به بعد تبلیغات دیجیکلا و بامیلو و سایتای معروف و باید رایگان انجام بدید..
خخخ

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
با ای نت ورک مکاتبه داشتم..انگار این روند موندگاره و از ساعت 6 عصر به بعد تبلیغات دیجیکلا و بامیلو و سایتای معروف و باید رایگان انجام بدید..
خخخ
واقعا؟؟عجب!!!!من اکثر بازدیدام از ساعت 5 عصر شروع میشن و شب خیلی بازدیدکننده دارم.واقعا نامردیه این

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
شما مشکوک میزنی داداش احساس می کنم از خودشون هستی :D
اما خب ما هم ترجیح میدیم جایگاه ها خالی بمونه..

--------------

چرا که ای نت ورک به ما نیاز داره نه ما به ای نت ورک..حدودا یک سال پیش هم همین کار و کردن یجوریایی..که بعدش پشیمون شدن و ادرو راه افتاد و شرکتای دیگه اومدن بنر اجازه گرفتن تا ای نت ورک بتونه کمبود کلیکشو پر کنه..خیلی مافیای خفنی..شما
چیزی سر در نمیارید از کاراشون ;)
نه برادر .
شما قبل از اینکه این تاپیک رو مشاهده کنید خود من در چند تا تاپیک از اتفاق جدید ای نتورک گلایه کردم .
بله ای نتورک نیاز به ما داره اما وقتی تو ایران رقیب درست و حسابی نداره میتونه هر کاری دوست داره انجام بده .
شما برداشتی شاید پول لازم نیستی و پشتت گرمه اما منی که سایت زدم و زحمت میکشم براش که پول ازش دربیارم برام مهمه و هر شرکتی که بیشتر بهم پول بده میذارم حالا میخواد ای نتورک باشه یا هر کدوم دیگه .
الان ای نتورک بهتر از سایرین به من پرداختی داشته و با اینکه مشکل داره هنوز داره بهتر از بقیه میده .
برای من جالبه که در سایت ای نتورک مثلا 100 کلیک ثبت میشه در سایر شرکت ها حداکثر 10 کلیک ثبت میشه .
این تفاوت فاحش چطور اتفاق میفته الله اعلم .
اگر شما جایی رو میشناسید بهتر از ای نتورک پرداخت میکنه خواهشا لطفا ملتماسنه ازتون میخوام که اعلام کنید .
با نیش و کنایه چیزی درست نمیشه .

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
مشکل ای نتورک به هیچ عنوان فنی نیست. اگر به هرکی گفتن بخاطر مشکل فنیه فقط خواستن از سر خودشون باز کنن.

کلیک هایی که ثبت نمیشن مربوط به تبلیغات نمایش داده شده توی دسکتاپ نیستن بلکه مربوط به بازدیدها و کلیک هایی هست که از سمت موبایل انجام می شن.

تمامی سایت هایی که واسطه تبلیغات ای نتورک هستن هم همین مشکل رو دارن. یعنی نکست ادز، وطن کلیک و...

کلا توی روز شاید یکی دو ساعت تبلیغات داخل موبایل داشته باشن مابقی روز تبلیغات سرویس های خودشون یعنی، وبنا، کافه خوندنی، بالای خط و... رو نمایش میدن

با سیاست هایی که ای.نتورک در پیش گرفته به نظرم این قضیه حالا حالاها همینطوره چون هیچ کاری برای بهبود وضعیت نکردن و برای اینکه مدیرای سایت ها وضعیت وخیم عدم شمارش کلیک ها رو متوجه نشن. چارت کلیک های معتبر و نامعتبر رو حذف کردن...

بعد از ای نتورک بهترین جایگزین سیستم کلیکی صباویژن هست.

بالا