• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزایش کلیک های نامعتبر شبکه تبلیغات

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
دوستان عزیز صباویژن خوب بوده
شمارشش واقعا خوبه ولی:
پشتیبانی بد، پنل درب و داغون و 150 حداقل برداشتی و تبلیغات کلیک نخور ، همه تبلیغای خوبشو تو اپارات نمایش میده باقی مونده رو تو سایت های نمایش دهنده ها :|

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
@ATILA1355 @Nokia_Game @rezax01 @akisar @rezatak6 @021nima @m.Mosibat @barcanews @eskimos91 @twitfa @homayo0on @farhadrohi @ali998 @parsteam @behzadnoor @t450 @shareads @NewPowerUser

دوستان عزیز ظاهراً این شرایط داره دائمی میشه.

اگر شرایط فعلی درست هستش پس توی کل این مدت از طرف تبلیغ دهنده اضافه میگرفتن و به ما میدادن و اگر هم اشتباه باشه پس داره به ما ظلم میشه و هیچ جوابی هم داده نمیشه.

بخاطر روزانه 10 الی 20 یا حتی 100 هزار تومن خداییش نباید سرمون رو خم کنیم و بی تفاوت باشیم.

خواهش میکنم مرد باشید و در مقابل ظلم سکوت نکنید.
سکوت نکردن هم به معنای تیکت جدید زدن نیست وقتی سکوت نکردیم که همکاری با شبکه تبلیغات رو قطع کنیم.

من در صورتی که مشکل حل نشه دوشنبه همین هفته تبلیغات را بر میدارم
خواهش میکنم بی تفاوت نباشید و حتی اگر بدهی دارید و نمیتونید کل تبلیغات رو بردارید با برداشتن چند جایگاه تبلیغاتی سعی کنید اعتراض خودتون رو نشون بدین.

امیدوارم شماهم باهام همراه باشید و بتونیم یه ترافیک عظیمی رو از شبکه تبلیغات کم کنیم.
من هفته پیش
بعد از این که پشتیبانی شون جواب درست درمون نداد ، تبلیغات شون رو برداشتم

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
من هم هفته پیش وقتی یک شب تا صبح از مجموع حدود.۲۰۰ کلیک نزدیک سه چهارمش غیر قابل شمارش بود بنرهاشون برداشتم .
اگه درست شد حتما اطلاع رسانی کنید ما هم بذاریم .

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
بار ها گفتم
دزدتد از آنتورک باز هم خودشه
مطمئن باشید اگه تا الان ۱۰ میل برداشتی داشتید یه جایی زهرشو میریزه و چند میل ضرر میذاره رو دستتون
بنرای خودتونو بذارید ؛ از همکاری در فروش ها و ... مثل گوشی های چینی و اینا با بنر جذاب طراحی خودتون و آقای خودتون باشید

ali11081

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان
من خیلی وقت بود از این شرکتای تبلیغاتی ناراضی بودم
اما فک نمیکردم کسی سود دست از سود شخصی خودش برداره
این تاپیکو دیدم خوشحال شدم
با این حال ما هم این دو شرکت قرار ندادیم
و نکس ادز هم سرعت لود سایت رو واقعا خراب میکنن

انشالله وضعیت بهتر شه

Last edited:

soheil-pc

Registered User
لایک‌ها
240
انتورک یک شیاد بزرگ.
حروم خور به تمام معنا.

tak3azir

Registered User
لایک‌ها
183
با این شمارش کم ای نتورک
واقعا دیگه نمیصرفه بنر گذاشت
باید بنر هارو برداشت و منتظر افزایش امار بود :|

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
سلام به همه بزرگواران وب مستر
بنده هم مدت 1 هفته هست همین مشکل رو با Anetwork.ir پیدا کردم و بیش از 60% کلیک های سایت رو غیرقابل پرداخت زده
در صورتیکه سیستم خارجی یا ایرانی مناسب میشناسید معرفی بفرمایید با لینک ref که استفاده کنیم و درآمدی هم برای دوستان باشه.
ممنون

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام به همه بزرگواران وب مستر
بنده هم مدت 1 هفته هست همین مشکل رو با Anetwork.ir پیدا کردم و بیش از 60% کلیک های سایت رو غیرقابل پرداخت زده
در صورتیکه سیستم خارجی یا ایرانی مناسب میشناسید معرفی بفرمایید با لینک ref که استفاده کنیم و درآمدی هم برای دوستان باشه.
ممنون
یه سایت جدید اومده میگن پرداختی داره ببینم بهم پرداخت کرد میزارم تبلیغات فارسی هم داره ریت هاش هم در حدود 0.5 تا 0.9 هستش یعنی برا هزار مشاهده 1500 تا 3500 ت میده.

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
یه سایت جدید اومده میگن پرداختی داره ببینم بهم پرداخت کرد میزارم تبلیغات فارسی هم داره ریت هاش هم در حدود 0.5 تا 0.9 هستش یعنی برا هزار مشاهده 1500 تا 3500 ت میده.
پرداختش کجاست ؟وسترن؟باشه دریافتی داشتی اعلام کن بی زحمت
ty

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
دروود
از کلیک یاب استفاده کن برای شناور موبایلی
کلیک یاب متاسفانه کلیک پایین میندازه .
برای ما حدود 5000 ویو فقط 8 کلیک ثبت کرد که برای بنر شناور پایینه .

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
توی وطن کلیک چیکار کنم CTR بیاد پایین.عجب گیری کردیما.بنر هم زیاد کردم از 1.01 پایینتر نمیاد و پیغام زده توی پنلم که تعداد نمایش با کلیک ها نمیخونه.خب من چیکار کنم بگم آی مردم کلیک نکنین .بدبختی اینه تا نیاد 0.18 کلیک هم حساب نمیشه

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
توی وطن کلیک چیکار کنم CTR بیاد پایین.عجب گیری کردیما.بنر هم زیاد کردم از 1.01 پایینتر نمیاد و پیغام زده توی پنلم که تعداد نمایش با کلیک ها نمیخونه.خب من چیکار کنم بگم آی مردم کلیک نکنین .بدبختی اینه تا نیاد 0.18 کلیک هم حساب نمیشه
وطن کلیک فقط متنی هست درسته؟

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
تو فوتر بزار بنر افقی..

بالا