من که برداشتمش من از تبلیغ اسکرولی استفاده میکردم
به من گفتن
یکی از دلایل آن این هست که کمپین ها امکان فیلتر سازی وبسایتهای نمایش دهنده را دارند و در صورت فیلتر کردن یک وبسایت، تبلیغ آگهی دهنده در وبسایت فیلتر شده نمایش داده نمی شود و در صورتی که کمپین های مختلفی وبسایت بخصوصی را فیلتر کنند احتمال نمایش تبلیغات رایگان افزایش می یابد.و دلیل دیگر نیز میتواند این مورد باشد که برخی از کمپین های فعال از هدفمندی سیستم عامل ویندوز، مک و لینوکس استفاده میکنند و به همین علت احتمال نمایش تبلیغات رایگان در سیستم عامل های موبایل وجود دارد و در ادامه کلیک هایی که از موبایل دریافت میکنید ممکن است به صورت رایگان ثبت شود و درآمدی برای شما نداشته باشد.متوجه نگرانی شما هستیم و به همین منظور تغییرات جدید اطلاع رسانی خواهد شد.موفق و موید باشیدیکی از دلایل آن این هست که کمپین ها امکان فیلتر سازی وبسایتهای نمایش دهنده را دارند و در صورت فیلتر کردن یک وبسایت، تبلیغ آگهی دهنده در وبسایت فیلتر شده نمایش داده نمی شود و در صورتی که کمپین های مختلفی وبسایت بخصوصی را فیلتر کنند احتمال نمایش تبلیغات رایگان افزایش می یابد.و دلیل دیگر نیز میتواند این مورد باشد که برخی از کمپین های فعال از هدفمندی سیستم عامل ویندوز، مک و لینوکس استفاده میکنند و به همین علت احتمال نمایش تبلیغات رایگان در سیستم عامل های موبایل وجود دارد و در ادامه کلیک هایی که از موبایل دریافت میکنید ممکن است به صورت رایگان ثبت شود و درآمدی برای شما نداشته باشد.متوجه نگرانی شما هستیم و به همین منظور تغییرات جدید اطلاع رسانی خواهد شد.موفق و موید باشید
من اینطور برداشت کردم که چند وقت به صورت رایگان تبلیغ میکردم
سلام دوستان جالبه همین جواب رو واسه من و دیگر وب مسترهای که تیکت دادم فرستادم اما جالبه وقتی آگهی هنده سایتی رو فیلتر می کنه، دیگه تبلیغش در اون سایت نمایش داده نمیشه تا رایگان محاسبه کنه!!! در ضمن چرا دقیقا همین موارد راس ساعت مشخص به بعد صورت میگیره!! مورد دیگه اینکه اگه قرار هر آگهی دهنده با فیلتر کردن سایت تبلیغشون رایگان بشه خوب کافیه بیان همین کار واسه سایت های دیگه هم انجام بدن که بیخودی پول کلیک ندن!!
و از همه مهمتر چرا بخش آمار ساعتی کلیک های معتبر و نامعتبر رو بستن!!! و این نشون میده که مشکلشون یه چیز دیگه ست
خلاصه به نظر بنده فکر کنم تبلیغشون کم شده و با اینکار میخوان جیره بندی کنن تا شاید خدا کنه و آگهی هنده ای پیدا بشه
مدت زیادی هست با ای نتورک کار می کنم از هر سیستم تبلیغاتی دیگر بهتره بنده قبل از این مشکل حداقل روزی 70 تومان کسب درآمد میکردم ولی الان شده 20 تومان به زور! سیستم های تبلیغاتی دیگر رو هم امتحان می کنم مثل clix.ir ( که از 100 کلیک اگه شانس بیاری شاید یه دونه براتون محاسبه کنه !) صبا ویژن، نکست ادز، کلیک یاب، تبلیغ ایرانی، ادگاه، ادتیوب و .... که همشون کلیک ها رو صحیح و شفاف حساب نمی کنن