sharifgame
Registered User
خيلي وقته كه اين بازي وارد بازار شده. من تقريبا سه ماه پيش بازي رو گرفتم. بازي باحالي هم هست.به نقل از voodoo :كسي ميدونه كه Tron2 توي بازار هست يانه؟؟؟
خيلي وقته كه اين بازي وارد بازار شده. من تقريبا سه ماه پيش بازي رو گرفتم. بازي باحالي هم هست.به نقل از voodoo :كسي ميدونه كه Tron2 توي بازار هست يانه؟؟؟
راستي يادم رفت اينو بگم اينجا كه پچ 1.13 هم اومده كه اون دو تا مرحله Orc ها هم بهش اضافه شده كه حتما بگيرين اين پچو.در ضمن علاوه بر اينها من هنوز دارم Wc3 رو هم بازي ميكنم! هي ولش ميكنم گاهي اما ميرم جلو حوصلم بياد.
همون پس دو سه روز پيدات نبود قضيه اين بوده! :specool:به نقل از mammad :من كه رفتم 10 تا بازي خريدم!!فقطم يكيش خراب بود Deus Ex2 خراب بود كه حالا كي ميتونه از پا كامپيوتر بلند شه![]()
بالاخره اين رو خريدي!به نقل از mammad :و از Grandia 2 هم فكر كنم همه خوششون بياد مخصوصا هم اينكه با همه سيستمي سازگاره.
به نقل از mammad :هر بازي كه امسال خوب بود كوتاه هم بود!!max payne و COD و همين POP يا حتي Freedom fighter (ديگه اينو ff ننوشتم!!)همرو يه روزه ميشه تموم كرد.
اما يه جا يه حرف خوبي نوشته بود نوشته بود كه شما با كه مكس پين اينقدر حال كردين ميتونستين تا سال 2006 صبر كنيد تا بيان بازي رو طولاني كنند؟اين براي بقيه بازيها هم هست ها نه فقط مكس پين.
من كه ترجيح ميدم بازي طولاني تر باشه تا بيان اينقدر رو ساخت بازي وقت بزارن از طراحي مراحل بيشتر غافل شن.
به نقل از mammad :راستي يادم رفت اينو بگم اينجا كه پچ 1.13 هم اومده كه اون دو تا مرحله Orc ها هم بهش اضافه شده كه حتما بگيرين اين پچو.
اين بازي تو ليست منهم هست.(البته اگه كارت گرافيكم بكشه) تبليغش و صحنه هاي بازيش رو ديدم و به نظر من جالبه در ضمن در اصل بازي ماله Game Cube,XBOX و PlayStation2 بوده كه نسخه PC هم اومده.به نقل از voodoo :اقا يون شما كه تو بازار بازي هستين هيچكي خبري از XIII (30) نداره؟؟4 تاسي ديه آخر بازيه البته گرفيكش كارتونيه اما كلي جايزه برده من رفتم بگيرم سي ديش خراب بود بايد 4 شنبه برم
اين رو چيزي دربارش نميدونستم! الان گفتي خوشم اومد رفتم چك كردم بايد بازي جالبي باشه! سبكه خاصي هم داره اينجا نوشته استراتژي. و اينهم در اصل بازي PlayStation2 بوده (من هر بازي كنسولي برا PC بياد رو ميخرم چون همشون خوبن و معمولا متفاوت با بازيهاي هميشگي كامپيوتر ) بهرحال اينهم رفت تو ليست بي انتهاي من!به نقل از voodoo :يه بازي هم گرفتم به اسم(Ghost master) دموش كه خيلي قشنگه يعني رو دستش گرافيك نديدم بازيش هم خنده داره جون ميده 3-4 نفره بشيني بازي كني جريان از اين قراره كه شما هر مرحله چند روح داري و با اونا بايد اعضاي يه خونواده رو تا حد كپ كردن بترسوني.
هم براي TFT هم براي ROC الان كه رفتم نگاه كردم ديدم 1.14b هم اومده اما همون 1.13 بود كه دو تا مرحله اضافه ميكرد.منظورش از PAtch بايد واسه tft باشه..چون قبلاً بحث کرديم.....خوب شود گفتی..برم بگيرم.....
ببينم اينجوري كه ميگي اينترنت نامحدود الان به لول چند رسيدي؟بيا كمك من حداقل.من بدبختو مظلوم گير اوردن نامردا چپ و راست ميريزن سرم ميكشن.منم دلم خوشه ميگم انتقام ميگيرم بعدا اما همونطور كه من قوي تر ميشم اونا هم قوي ميشن طبعا.البته بعد امتاحانا بيا كمكمخوشبختانه اينترنت نامحدودم تموم شود و از شر اين tibia خلاص شدم!!!
و اما امتحانات!!!اما بعدش ميخوام دنيای بازی رو بترکنم!
راستش ميخواستم اين دو تا با كلي ديگه هم بگيرم اما پول كم اوردم.اقا يون شما كه تو بازار بازي هستين هيچكي خبري از XIII (30) نداره؟؟4 تاسي ديه آخر بازيه البته گرفيكش كارتونيه اما كلي جايزه برده من رفتم بگيرم سي ديش خراب بود بايد 4 شنبه برم يه بازي هم گرفتم به اسم(Ghost master) دموش كه خيلي قشنگه يعني رو دستش گرافيك نديدم بازيش هم خنده داره جون ميده 3-4 نفره بشيني بازي كني جريان از اين قراره كه شما هر مرحله چند روح داري و با اونا بايد اعضاي يه خونواده رو تا حد كپ كردن بترسوني.
عجب بازي توپي با اينكه تعريف هم كردي باز هم فكر نميكردم به اين خوبي باشه.بالاخره اين رو خريدي! من ميام اينهمه از يه بازي تعريف ميكنم! اونوقت خودم هنوز گيرش نياوردم!
اين غول نت لعنتي همكه اينو داره و دو هفته پيش اين گرانديا رو سفارش دادم اما هيچ خبري نشد.
چند جاي ديگه همكه سر زدم اصلا اسمش رو هم نشنيده بودن.
حالا به ORC برسي يه مرحله داره كه بايد 10000 تا چوب جمع كني و مرحله بعد اون.اين 2 تا واسه من خيلي سخت بود دفعه دوم هم كه داشتم مثلا رو نرمال بازي ميكردم مجبور شدم اينو بزارم رو easy موقتا.اين مرحله هاي آخري Undead بر خلاف روال عادي بازي خيلي نفس گير و سخت شده.
اين خيلي سخت نيست ها فقط بايد Tower زياد بسازي اون hero هات هم سريع به محل جنگ برسوني اگه نتونستي خوب Reduce difficulty رو بزن كمتر ميشن اون دشمنا.الان هم رسيدم به مرحله Under Burning Sky (اگه اسمشو اشتباه نكرده باشم) اونجا كه بايد 30 دقيقه از از اون
Kel’Thuzad محافظت كني! اين مرحلش واقعا مشكله.توي 3 دقيقه آخري هر كار ميكنم شكست ميخورم.ديگه رفته روي اعصابم : اين صداي ناله Kel’Thuzad كه كشته ميشه و نميتونم نجاتش بدم!
چرا بابا خيلي سخته اين يه مرحله!به نقل از mammad :اين خيلي سخت نيست ها فقط بايد Tower زياد بسازي اون hero هات هم سريع به محل جنگ برسوني اگه نتونستي خوب Reduce difficulty رو بزن كمتر ميشن اون دشمنا.
در اين هنگام بود كه خدا عنكبوت را آفريد!!(انجيل همون اولاش توي روز هشتم كه خدا داشت PC رو اختراع ميكرد نوشته!!!)به نقل از rammstein_persia :چرا بابا خيلي سخته اين يه مرحله!يعني توي اين بازي شايد اولين باره كه اينجور گير كردم.
در ضمن Reduce Difficulty رو هم بعد از 2-3 بار شكست خوردن زدم اما اين مرحله ذاتا سخته و افاقه نكرد.
در مورد Tower ها (اسمش تو اين بازي چي بود؟ با ز شروع ميشه) از اينها شايد هزار تا!! ساختم.اما فعلا موثر نبود.
در مورد هيرو هم اين Arthas لعنتي همكه نميتونه به چيزهاي پرنده حمله كنه و مشكل دقيقا همينه! چون اونها كه پرواز ميكنن دخلم رو ميارن سريع هرچي هم از موجودات پرنده يا اونها كه به پرنده ها ميتونن حمله كنن ميسازم سه سوت از بين ميرن.خلاصه كه تو اين مرحله مقاومت و قدرت نيروهاي مقابل خيلي زياده.
و كلا مرحله خيلي فشرده اي هست.
حالا البته ميتونم ردش كنم باز سعي كنم اما بديش اينه آدم حال نداره هي اينكارو تكرار كنه.
به نقل از mammad :اون عنكبوتها كه اسمشم يادم رفت تور پرت ميكنن تازه اتوماتيك هم پرت ميكنن همه اون پرنده ها رو ميكشه پايين ميتوني بزني.
به نقل از sharifgame :راستي چرا پستهاي شما دو نفر ( رامستين و ممد) نصفه است. يعني چند كلمه اول هر خط رو من نمي بينم؟