دوست عزیز , دنده 1 رو پر کن و کلا پر کردن دنده ها یعنی : گاز دادن با همون دنده تا وقتی که احتیاج به دادن دنده ی بعدی باشه .اینجا سوالهای ابتدایی هم جواب میدین؟ :blush:
پر کردن یک دنده یعنی چی؟ مثلا میگن دنده یک رو پر کن یا مثلا دنده دو رو پر کن و . . .
درحالت عادی برای پژو 405 بهتره که رو 4000 تعویض کنید.دوست عزیز , دنده 1 رو پر کن و کلا پر کردن دنده ها یعنی : گاز دادن با همون دنده تا وقتی که احتیاج به دادن دنده ی بعدی باشه .
وقتی دور موتور به محل مورد نظر میرسه و حالتی پیش میاد که انگار داره به موتور فشار میاد در این حالت دنده ی شما پر شده و باید به دنده ی بعدی بری .(حالت کلی) .
4500 زیاد نیست برای پژو؟ توی 3500 صدای موتور در میاد حسابی.
ممنونم از لطف شما .خیلی ممنون ازتون دوستان. آقا حامد از شما هم ممنون، خوشحالم که بهتر شدید و برگشتید اینجا. امیدوارم همیشه سالم باشید.
Heel And Toe : خب, به معنی پاشنه و پنجه
زمانی از این تکنیک استفاده میشه که شما مجبور به تعویض دنده به همراه ترمز کردن هستید که باعث میشه دور موتور بیاد پایین,
یعنی پای راست روی کلاچ و پای چپ روی پدال ترمز.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
امیدوارم موفق باشید .
![]()
مگه میشه پای راست روی کلاچ , پای چپ روی ترمز !آقا اون یه تیکه اولش رو اشتباه تایپ کردی به نظرم... آدم گره میخوره!
ولی در ادامه درست هستش
آقا اون یه تیکه اولش رو اشتباه تایپ کردی به نظرم... آدم گره میخوره!
ولی در ادامه درست هستش
مگه میشه پای راست روی کلاچ , پای چپ روی ترمز !
فکر کنم حامد جان اشتباه کردند !
سلام حامد جان بهتر شدی؟
آقا میگم یه توضیحاتی بابت فیلتر هوای ماشین میفرمایی؟چه تاثیری روی موتور داره شنیدم باعث کاهش مصرف سوخت هم میشه درسته؟
ممنون یاشار جانحامد جان، خیلی ممنون از توضیحات مفیدی که گفتی
راستی در همین رابطه، من دیدم که بعضی از افراد فیلترهای هوای کهنه رو سوراخ می کنن و بعد مورد استفاده قرار میدن، اما تا جایی که من می دونم این کار از نظر فنی اشتباهه. پس استدلالشون برای این کار چیه؟
اون قسمت رو دیدم، ولی منظورم من فیلترهای کهنه و دورانداختنی بود نه فیترهای نامرغوب نو؛ که البته فکر کنم دلیل اونم همین که گفتی باشه.
به هر حال متشکر![]()
آقا حامد عزیز دستت درد نکنه مثل همیشه قشنگ توضیح داده بودی..
فقط چندتا سوال فیلتر هوا فقط مختص موتورهای انژکتوری هست؟
بعد میشه درصد مشخصی رو برای افزایش شتاب و کاهش سوخت پیش بینی کرد؟یه جا خوندم باعث میشه 10 تا 15 درصد مصرف سوخت کمتر بشه؟
در ضمن شنیدم صدای موتور هم یکم زیاد میشه درسته یا نه؟!
ممنون حامد جان !
با این که مصدومی ولی باز هم زحمت میکشی !
بازم از او حرکت های قشنگ یاد بده !
البته من که سنم هنوز قانونی نشده ولی کلا" عشق ماشینم !
این حرکت ها هم که یاد میدی یاد Tokyo Drift میافتم
چند روز پیش رفتم کارتینگ آزادی جای همتون خالی هم کارتینگ عالی بود , هم چند تا ماشین فول تیونینگ اومده بودن اونجا ! خیلی باحال بودن :thumbsup: