• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخواب ورزش رزمي براي درگيريهاي خياباني

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
سال پیش که برای بار اول و آخر رفتم فدراسیون، دیدم برای تفکیک نامه ها جعبه هایی درست کردند و روشون اسامی سبک ها و گروه ها روشون نوشتند. نزدیک به 20 سبک!! با 20 مبدع ایرانی!! واقعا فاجعه بود، باندازه ای عصبانی شدم که صورتم سرخ شده بود. واقعا نمیدونم چه معنی داره که فردی شروع به کار کردن چند رشته رزمی و مخصوصا توآ بکنه و بعد از یه مدتی توهم برش داره و یه سبک جدید بزنه!!
توآ 21، توآی سنتی، پرتوآ، هنجو توآ، جنگاوران، رزم آوران، فایتینگ ووووو.... واقعا دیوانه کننده است.
جناب goldenhead استاد شما قبل از رما چه رشته هایی رو کار کرده که رسیده به این رشته؟ راستی این 17 الی 25، منظورتون تعداد ضربات پاست یا 17 الی 25 نوع ضربه پا؟؟

vampirekain

Registered User
لایک‌ها
2,137
سال پیش که برای بار اول و آخر رفتم فدراسیون، دیدم برای تفکیک نامه ها جعبه هایی درست کردند و روشون اسامی سبک ها و گروه ها روشون نوشتند. نزدیک به 20 سبک!! با 20 مبدع ایرانی!! واقعا فاجعه بود، باندازه ای عصبانی شدم که صورتم سرخ شده بود. واقعا نمیدونم چه معنی داره که فردی شروع به کار کردن چند رشته رزمی و مخصوصا توآ بکنه و بعد از یه مدتی توهم برش داره و یه سبک جدید بزنه!!
توآ 21، توآی سنتی، پرتوآ، هنجو توآ، جنگاوران، رزم آوران، فایتینگ ووووو.... واقعا دیوانه کننده است.
جناب goldenhead استاد شما قبل از رما چه رشته هایی رو کار کرده که رسیده به این رشته؟ راستی این 17 الی 25، منظورتون تعداد ضربات پاست یا 17 الی 25 نوع ضربه پا؟؟
کونگ فو اصلی که همون توا 21 خط هستش که قبل از انقلاب توسط ابراهیم میرزایی ابداع شد و بقیه سبکای ایرانی اغلبا از این سبک گرفته شدن، دوستان اگه کمی توجه کنن میبینن مبدع سبک توا خودش تقریبا توی اکثر ورزش های رزمی که مخصوص کشتن هستن شرکت کرده و اصلا اونارو یاد گرفته تحت خود سازمان ها، مثل: فنون کلاه سبزها، اسپیت ناتز، کراوماگا ، رنجرها، دلتا فورس، کونگ فو شائولین جنوبی و شمالی + دارنده دانه 7 تکواندو و دان 10 کیوکوشین فک کنم( اگه سرچ کنین متوجه میشین)

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
کونگ فو اصلی که همون توا 21 خط هستش که قبل از انقلاب توسط ابراهیم میرزایی ابداع شد و بقیه سبکای ایرانی اغلبا از این سبک گرفته شدن، دوستان اگه کمی توجه کنن میبینن مبدع سبک توا خودش تقریبا توی اکثر ورزش های رزمی که مخصوص کشتن هستن شرکت کرده و اصلا اونارو یاد گرفته تحت خود سازمان ها، مثل: فنون کلاه سبزها، اسپیت ناتز، کراوماگا ، رنجرها، دلتا فورس، کونگ فو شائولین جنوبی و شمالی + دارنده دانه 7 تکواندو و دان 10 کیوکوشین فک کنم( اگه سرچ کنین متوجه میشین)
هنری که ابراهیم میرزایی آموزش داد 7 خط مقدماتی و 3 خط پیشرفته داشت. بهیچ وجه دان 10 کیوکوشین نداشتند و اصلا کیوکوشین تمرین نکردند. کاراته اکیناوایی که یارومه میرزایی تمرین کردند گوجوریو کاراته است. در ضمن بعضی شناخت ها با سرچ اینترنتی بوجود نمیان و نیاز به جستجوهای وسیع تر و جامع تری دارند. در قسمت سبک ها و مکاتب رزمی انجمن بخشی برای آشنایی با هنر توآ بوجود اومده. با تقدیم احترام.

vampirekain

Registered User
لایک‌ها
2,137
هنری که ابراهیم میرزایی آموزش داد 7 خط مقدماتی و 3 خط پیشرفته داشت. بهیچ وجه دان 10 کیوکوشین نداشتند و اصلا کیوکوشین تمرین نکردند. کاراته اکیناوایی که یارومه میرزایی تمرین کردند گوجوریو کاراته است. در ضمن بعضی شناخت ها با سرچ اینترنتی بوجود نمیان و نیاز به جستجوهای وسیع تر و جامع تری دارند. در قسمت سبک ها و مکاتب رزمی انجمن بخشی برای آشنایی با هنر توآ بوجود اومده. با تقدیم احترام.
اولا تا اونجایی که من کار کردم میدونم اینه که خط توا 21 خط هست که اون از روی لباس هاش هم میشه دید و خوند دوما من نگفتم حتما داره ولی گفتم خیلی از سبک هارو دان داره(واسه همین نوشتم فک کنم) برای همین نوشتم سرچ کنین که متوجه بشین، درضمن توی اینترنت از شیر مرغ تا جون آدمی زاد هست پس میشه که خلاصه مطلبی نشون بده، کلا توا یه یک شاخله فلسی بنام انشاء روان و تن داره.. در زمن کل زندگییا بیوگرافی استاد میرزایی هم توی نت بازم هست اگه درست سرچ کنین..

فایل های ضمیمه

• Recoverd_jpg_file(466).jpg
    Recoverd_jpg_file(466).jpg
    26.7 KB · نمایش ها: 8
Last edited:

goldenhead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام 7 تا انواع ضربه پا داره تا گام یک و تقریبا 20 تا هم ضربه پا داره امیدوارم که منظورمو رسونده باشم
استاد ما قبلا رشته های زیادی کار کردن و برای تمامی اساتید انواع سبک ها احترام قائلند اینطور شما در ذهنتون فکر میکنید نیست
من این بحثو دیگه به اتمام رسوندم و برای همه کسانی که رزمی کار میکنن اعم از خارجی و اعم از فارسی آرزو دارم که روزی این توفیقو از خدا بگیرن که این رشته یعنی رِما رو کار کنن ، چون واقعا زشته زیبا و دلنیشنی ست
و ارزش پشت کردن به رشته هایی چون کونگ فو و تکواندو و کاراته و ... رو داره حالا پایه گذار این رشته ها هر کی میخواد باشه
فقط یه سوال شما احتمالا توی مشهد زندگی نمیکنی؟ البته جسارت نشه ها من خودم بچه مشهدم
کار دارم اگه سوالم قابل جواب دادن ، لطفا جواب بدینش

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
سلام 7 تا انواع ضربه پا داره تا گام یک و تقریبا 20 تا هم ضربه پا داره امیدوارم که منظورمو رسونده باشم
استاد ما قبلا رشته های زیادی کار کردن و برای تمامی اساتید انواع سبک ها احترام قائلند اینطور شما در ذهنتون فکر میکنید نیست
من این بحثو دیگه به اتمام رسوندم و برای همه کسانی که رزمی کار میکنن اعم از خارجی و اعم از فارسی آرزو دارم که روزی این توفیقو از خدا بگیرن که این رشته یعنی رِما رو کار کنن ، چون واقعا زشته زیبا و دلنیشنی ست
و ارزش پشت کردن به رشته هایی چون کونگ فو و تکواندو و کاراته و ... رو داره حالا پایه گذار این رشته ها هر کی میخواد باشه
فقط یه سوال شما احتمالا توی مشهد زندگی نمیکنی؟ البته جسارت نشه ها من خودم بچه مشهدم
کار دارم اگه سوالم قابل جواب دادن ، لطفا جواب بدینش
خیر بنده تبریز هستم

milad 22

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
دوستان راستش میخوام یه رشته ورزشی شروع کنم قبلا تکواندو میرفتم ولی الان موندم بین دو رشته ی موی تای و آیکیدو و هاپکیدو
این دوتا تقریبا کاملا از هم متفاوت هستن ولی خوب میخوام نظر شما رو بدونم |||
از نظر جثه ضعیفم و برام خیلی مهمه ورزشی که میکنم رو بدنم هم تاثیر داشته باشه
فقط دفاع کردن هم بنظرم زیاد کاربرد نداره برام

Last edited:

vampirekain

Registered User
لایک‌ها
2,137
سلام
دوستان راستش میخوام یه رشته ورزشی شروع کنم قبلا تکواندو میرفتم ولی الان موندم بین دو رشته ی موی تای و آیکیدو و هاپکیدو
علیک سلام، اخوی بستگی داره رشته رزمی بزن بهادر دوس داشته باشی یا رشته آروم و روحانی!!!! از نظر جثه هم این جور رشته ها زیاد نمیتونن هیکلت رو بسازن پس اگر هیکلت مد نظرته بنظر من یه مدت برو بدنسازی + یه **** غذایی خوب که اگه بخودت برسی واقعا میتونی موفق باشی بعدش هر رشته که دوس داشتی برو، ولی قبل از بدنسازی حتما برو دکتر که واست یه چکاب کامل آزمایش خون و اینا بنویسه که شاید مشکل از جایی باشه که حتی ورزش هم جواب رو نده، مثلا کم خونی داشته باشی یا کم کار کردن یا زیاد کار کردن غده تیروئید یا... بعدش میتونی براحتی تصمیم خودت رو بگیری

vampirekain

Registered User
لایک‌ها
2,137
سلام
علیک سلام، اخوی بستگی داره رشته رزمی بزن بهادر دوس داشته باشی یا رشته آروم و روحانی!!!! از نظر جثه هم این جور رشته ها زیاد نمیتونن هیکلت رو بسازن پس اگر هیکلت مد نظرته بنظر من یه مدت برو بدنسازی + یه **** غذایی خوب که اگه بخودت برسی واقعا میتونی موفق باشی بعدش هر رشته که دوس داشتی برو، ولی قبل از بدنسازی یا کلا قبلا از اینکه هر رشته دیگه ای رو شروع کنی حتما برو دکتر که واست یه چکاب کامل آزمایش خون و اینا بنویسه که شاید مشکل از جایی باشه که حتی ورزش هم جواب رو نده، مثلا کم خونی داشته باشی یا کم کار کردن یا زیاد کار کردن غده تیروئید یا (جسارت نباشه ولی دیدم بعضی از بچه ها هستن که روده اونها مشکل داره که با یسری دیگه از آزمایشات میشه متوجه شد حتی بعضی دیگه هم هستن که بعلت اینکه وقتی کوچیک بودن یا از روی بی حوصله گی و نشستن میوه یا سبزی یا خوردن غذاهای فستی داخل روده اونها انگل رشد کرده و هرقدر که میخواستن جواب بگیرن با هر نوع رژیمی نمیشد)... بعدش میتونی براحتی تصمیم خودت رو بگیری

milad 22

Registered User
لایک‌ها
39
علیک سلام، اخوی بستگی داره رشته رزمی بزن بهادر دوس داشته باشی یا رشته آروم و روحانی!!!! از نظر جثه هم این جور رشته ها زیاد نمیتونن هیکلت رو بسازن پس اگر هیکلت مد نظرته بنظر من یه مدت برو بدنسازی + یه **** غذایی خوب که اگه بخودت برسی واقعا میتونی موفق باشی بعدش هر رشته که دوس داشتی برو، ولی قبل از بدنسازی حتما برو دکتر که واست یه چکاب کامل آزمایش خون و اینا بنویسه که شاید مشکل از جایی باشه که حتی ورزش هم جواب رو نده، مثلا کم خونی داشته باشی یا کم کار کردن یا زیاد کار کردن غده تیروئید یا... بعدش میتونی براحتی تصمیم خودت رو بگیری
در مورد ازمایش و ... اره حتما، ولی منظورم این نبود که بخوام هیکلم رو بسازم منظورم این بود که ورزشی که میکنم تاثیر مستقیم رو عضله های بدن داشته باشه ( خیلی از ورزشکارا بدن لاغری دارن ولی از نظر ساختار بدنی خیلی رو فرم تر از کسایی هستن که بدنسازی میکنن )
چون اونطور که به نظرم میرسه ایکیدو ورزشیه که زیاد تاثیری رو بدن نداره بر خلاف موی تای
در ضمن رشته ای رو ترجیح میدم که نه بیش از حد اروم باشه نه خیلی خشن!

vampirekain

Registered User
لایک‌ها
2,137
در مورد ازمایش و ... اره حتما، ولی منظورم این نبود که بخوام هیکلم رو بسازم منظورم این بود که ورزشی که میکنم تاثیر مستقیم رو عضله های بدن داشته باشه ( خیلی از ورزشکارا بدن لاغری دارن ولی از نظر ساختار بدنی خیلی رو فرم تر از کسایی هستن که بدنسازی میکنن )
چون اونطور که به نظرم میرسه ایکیدو ورزشیه که زیاد تاثیری رو بدن نداره بر خلاف موی تای
در ضمن رشته ای رو ترجیح میدم که نه بیش از حد اروم باشه نه خیلی خشن!
در مورد افراید که دیدی بدنسازی کار میکنن رو فرم نیستن نه از لحاظ بدنی بلکه استقامتی بخاطر اینکه تقریبا 98 درصد بدنسازای ایرانی من جمله خودم ورزش هوازی رو یا کار نمیکنیم یا خیلی سر سری ازش عبور میکنیم بخاطر اینه که بچه رشته های رزمی میزان استقامت بسیار بالایی دارن( قبلا که کونگ فو کار میکردم میتونستم 10 دقیقه بدوم بدون اینکه پهلوم درد بگیره ولی آخرین باری که دویدم بعداز 50 ثانیه احساس میکردم کلیه ام میخواد از تو شکمم در بیاد( چرا بخار اینکه ورزش هوازی رو گذاشته بودم کنار) حالا نه اینکه خودم هیکل خوبی دارم و بخاطر اینه 66 کیلو بیشتر نیستم ولی کلا کسایی که بدنسازی رو با یه رشته دیگه کار کنن مخصوصا رشته استقامتی هم قدرت بالایی پیدا میکنن هم میزان استقامت و پایداریشون بالا میره، داداش من توام مثلا میتونی بری کشتی و اگه دیده باشی کشتی گیرا بدن های ورزیده ای دارن + استقامت خوبی هم دارن یا اینکه اگه میتونی برو جودو که واقعا هم بدرد فایت داخل خیابون میخوره هم هیکلت رو میسازه هم قدرت میده بهت هم استقامت البته ورزشای خیلی زیاد دیگ ای هم هست که با توجه به علاقت و میزان تحمل پذیری بدنت میتونی اونارو انتخاب کنی

djfarzad

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان متخصص، من میخوام ورزش نیرو nearu رو شروع کنم. کسی شناختی داره؟
هدف اصلیم دفاع شخصی توی جدال های خیابونی و ناخواسته هست!!

goldenhead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان متخصص، من میخوام ورزش نیرو nearu رو شروع کنم. کسی شناختی داره؟
هدف اصلیم دفاع شخصی توی جدال های خیابونی و ناخواسته هست!!
سلام اگه از من میپرسی و بچه مشهدی بیا رِما کار کن
خیلی کامل تر از تمام رشته هاس ( هیچگونه کمبودی توی رشته نداره )

djfarzad

Registered User
لایک‌ها
52
من تهرانم
تا اینجا نظرم روی جیت کان دو معطوف شده ولی باشگاه خوب و بدردبخوری پیدا نکردم هنوز شرق تهران
یه باشگاه هست که اونم جیت کاندو نداره و نان چوان تدریس میشه.
هیچ اطلاعاتی هم در مورد نان چوان ندارم.

تمرکز حواس در رشته جیت کاندو خیلی به نظرم مهم و جالب اومد. خواهشا راهنمایی کنید چه سبکی روشروع کنم و چه باشگاهی.ضمنا ۲۶سالم هست.

semnani

Registered User
لایک‌ها
57
هر کسی بسته به علاقه شخصی خود یه چیزی میگه

اما
مدت ها قبل تمام سبکهای رزمی با مسئولین ورزش کشور جلسه ای داشتند
هر سبکی دلایلی برای برتری مکتب دفاعی خود ارائه کرد ، در نهایت مکتب تدافعی جودو نظر مسئولین را جلب کرد
از آن تاریخ به بعد کمیته ای به فدراسیون جودو افزوده شده با نام کمیته دفاع شخصی فدراسیون جودو و کوراش جمهوری اسلامی ایران
اصل کار آموزش جودو هست ، اینکه چطور زمین بخوری آسیب نبینی ، قدرت عمومی بدن را افزایش بدی ، از نیروی حریف بر علیه خودش استفاده کنی و ......
اما با توجه به مزیت های سایر سبکهای رزمی از اساتید آن رشته ها دعوت به همکاری شد ، در نتیجه بهترین تکنیک های دفاع استخراج شد و الان در دوره های دفاع شخصی که خود (دوره های ویژه) هیات جودو های شهرستان ها برگزار می کنند از برترین استادهای رزمی (جودو ، کاراته و تکواندو و ..) سطح شهرستان استفاده می شود .

همه اینا رو گفتم اما!!
اگه یه استاد جوجیتسو خوب گیر آوردی برو پیش همون تمرین رو شروع کن ، اصل جوجیتسو دفاع شخصیه از جودو کاملتره (با اینکه خودم جودوکارم!!)

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
سلام دوستان
۵ ساله به طور مداوم ورزش بدنسازی رو شروع کردم و به قول بچه های خودمون بدنم تیکه پاره و سفته....تو باشگاهمون ۴ ۳ نفر کیک بوکس کار داریم خود اونا اومدن گفتن بیا بهت آموزش بدیم و بدنت خیلی خوبه.....یکیشون ۵۰ سالشه و میگن چند سال قهرمان بوده و اون یکی شخص هم ۴۰ ۵۰ سالشه و شرکت محافظ شخصی داره یعنی بادیگارد میده به شخصیت های مهم . منم از بچگی رزمی دوس داشتم اما راستش میترسم برم بزنن داغونم کنن از یه طرف هم خیلی دوس دارم برم....هم تمرینات استقامتی دوس دارم هم این که فنون رو یاد بگیرم برای دفاع از خود و ... نظر شما چیه با کیک بوکسینگ ؟ میگن خیلی ورزش خشنیه آره ؟‌
بعد دور از جونه همه ی شما اما این ۳ ۴ نفر یجورایی شیرین عقل هستن :))....یهو میزنن زیره خنده الکی و صدا های عجیب در میارن و یهو شروع می کنن مشت زدن وسط باشگاه....

semnani

Registered User
لایک‌ها
57
کیک بوکس اصلا ورزشه؟!
من دارنده دان ۲ کیک بوکسی رو می شناسم که الان از گذشته ورزشی خودش ناراحته! بهم می گفت خیلی پشیمونه که دیر جودو با جودو اشنا شده!

جودو
ورزشیه که اصول پایه ریزش مبتنی بر دو فاکتور ژیملاستیک و تقویت بدنی است (ایده پرفسور کانو برای تاسیس جودو)
ژیملاستیک در جودو به چه معناست ؟ یعنی حرکات جودو همچون ورزشهای ژیملاستیکی که آسیبی برای بدن ندارند و صرفا تحرک مفید ورزشی لحاظ می شوند ، البته این به طور پیشفرض ورزش جودو می باشد چرا که در ورزش قهرمانی درصد آسیب دیدگی به مراتب بالا میرود
تقویت بدنی در جودو به چه معناست ؟ اینکه بدنتان را در اثر ممارست حرکات تمرینی و تکنیک های جودو مقاوم سازید ، این کار در جودو دو مرحله ای است ابتدا نحوه صحیح زمین خوردن را یادمیگرد تا زمانی که تکنیکی روی شما اجرا شد آسیبی نبینید (دقیقا در ورزش های دیگه افت های جودو را بدین منظور آموزش می دهند) و سپس مبارزه قدرتی و سرعتی بر توان بدنی جودوکار می افزاید
اکثر قهرمانان UFC و ... از تکنیک های جودو و جوجیتسو استفاده می کنند
قدرت اصلی جودو در دفاع است

کاراته (کنترلی)
اصول تمرینی کاراته هم دقیقا مثل جودو می باشد با این تفاوت که تکنیک های جودو مبتنی بر پرتاب حریف است ولی در کاراته ضربه زدن به وی
قدرت کاراته در دفاع و حمله مساوی است اما در دفاع به پای جودو نمیرسه

تکواندو
محبوبیت تکواندو به خشونت کمتر و مبارزه از فاصله ای دورتر است

اینا رو گفتم که ورزش رزمی اصیل رو بشناسید و سلامتی و آینده خودتونو با این جور سبک ها تلف نکنید (البته اگه قصد شما ورزش کردن باشد)

+Salman

Registered User
لایک‌ها
215
بحث های جالبی اینجا میشه ولی اصالت کانگ فوی چینی یه چیز دیگست
ضمن احترام به همه ی سبک ها

bestmarketing

Registered User
لایک‌ها
36
ما به بعضی از افراد خاص در عرب که باعث شدن اعراب در چشم ایرانیان بد به نظر بیان و بلعکس کار نداریم
بلکه به بدون اشکال بدون اسلام و این الگوی خدا پسندانه کار داریم
من از روی این حرف شما احساس میکنم که اگه به شما بگن امیر المومنین رو در ورزش و جوان مردی قبول داری یا بروسلی رو بگید بروسلی
ببخشید همچین سوالی میپرسم شما بچه کدوم شهر ایرانی؟
بچه کدوم شهر بودن مهم نیست
دین و به اینجور چیزها نچسبون
خب با این اوصافی که خودتون گفتید خودتون مقایسه کنید
رشته ما فقط در گام اولش 17 الی 25 تا ضربه پا داره

فکر نکنم شمردن تعداد ضربه ی پا باعث برتریه یه رشته بشه!

من رشته ای که دوست دارمو به کسی نچسبوندم بلکه قصدم روشن شدن برتری رشته بر رشته های دیگه
شما که میگی فرقی نداره و به شخص بر میگرده که خوب کار کنه یا بد کار کنه
چرا خوب های رشته تو نمیگی و حرفای منو با چند دلیل چرت رد میکنی
تو آ کار میکنی؟ بگو بینم خوبیاشو
تا بهت بفهمونم که رشته های غربی و شرقی همش چرت و صرفا زدن و خوردن
با حرف دوستی که نقله قولش کردی موافقم هیچ شکی درش نیست اگه کسی که خوب مثلا کاراته رو کار کرده باشه جلویه کسی که تفننی یه رشته را کار می کنه سر تره !

زیاد هم از خود مچکر نباش همین که رشتت جایی ثبت نشده یعنی چیزه خاصی نیست که نیاز به ثبت شدن داشته باشه ;)

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من به عنوان کسی که 5 روز در هفته بدنسازی کار میکنه و لباس جودو رو خریدم انداختم خووونه چطور میتونم هم بدنسازی کار کنم هم جودو ؟ مگه میشه اصلا ؟ بدن که نمیکشه !!! ادم به شدت هم تمرین زده و ورزش زده میشه . چیکار کنم ؟ چجوری هم جودو کار کنم و هم بدنسازی ؟ هفته ای یک الی دو جلسه هم برم جودو کفایت میکنه ؟

بالا