خزانه که نباشه همینه دیگه

هر کی هر کی میشه و هر کسی یه قیمتی میده مگه پول پست 2 تا دی ویتی بیشتر از 780 تومن میشه به آخر ایران
سلام دوست عزیز
من خودم طرفدار قیمت مشارکتیم ولی چون بی انصافی کردی و یکطرفه پست زدی لازمه که جوابتون را بدم :
در مورد پول پست شما درست می فرمایید حدود 800 تومان میشه البته با پاکت . به این مبلغ اضافه کنید هزینه دی وی دی خام رو ( حدود 500 تومان ) و همچنین برای 2 دی وی دی 100 تومان هزینه استهلاک رایتر و هزینه رفت و برگشت تا دفتر پستی را که حدود 300 تومان برای من بشخصه است ( ورودیه تاکسی در تهران 150 تومان شده ) ، مجموعا 1700 تومان اضافه کنید هزینه رفت و برگشت برای خرید دی وی دی خام از منبع اصلی را که البته این هزینه هم مثل دی وی دی هایی که در هنگام رایت به دلایلی می سوزه تقسیم بر کل میشه. من برای ارسال دو دی وی دی به هر نقطه ایران 1600 تومان نرخ تعین کردم که این را می تونید در تاپیک سریال Bond Of Brothers ببینید . حالا اصلا بحث این که سریال مورد نظر چقدر طول کشیده که دانلود بشه را نمی کنم چون دوستش داشتم و حالا هم علاقه ام اینه که بقیه دوستان هم داشته باشندش .
نمی دونم چطور به خودتون اجازه دادید که بگید هرکی هرکی شده و از این دست داستانها . هر کسی که داره نرخ تعیین می کنه باید خودش در کار اشتراک باشه و همچنین قوانین باید با همفکری تمام دوستان ایجاد بشه . و کسانی که در رایت دخیل نیستند می تونند نظر بدند ولی دیگه حق بی احترامی و کنایه زدن را ندارند . بله من می تونم این سریال را به قیمت 1200 تومان هم ارایه کنم ولی باید روزی نیم ساعت تا دفتر پستی پیاده برم و همین مدت زمان راپیاده برگردم و رایترم اگر سوخت از حساب بانکیم برداشت کنم و یکی دیگه بخرم . حالا اگر کسی حساب بانکی پر و پیمون نداشته باشه باید از حلقه دوستان اشتراک گذارنده خارج بشه یا 3 ماه صبر کنه تا با پول تو جیبیش یکی دیگه بخره . بیرون گود نشستن و گفتن اینکه لنگش کن آسونه ولی مرد میدون می خواد که مثل وحید یا دنیل بیاد وسط گود و یک تنه میدون داری کنه . نمی دونم تا حالا 50 تا دی وی دی یکدفعه و پشت سر هم رایت کردیم که ببینیم چقدر زمان می بره ؟؟ حدود 10 ساعت اگر Image دی وی دی را روی هارد داشته باشیم . می دونیم عمر دی وی دی رایتر در صورت این نوع استفاده چقدر کوتاه می شه ؟؟ همه چیز باید معقول و منطقی باشه . ما گفتیم بدون سود و منفعت ، نگفتیم با ضرر .
همونطوری که من با فروش با تخفیف مخالفت کردم ، همونطور هم با قیمت گذاری کف مخالفم . که یکی بیاد بگه فلان دی وی دی 210 تومانه و پست 780 تومانه و استهلاکه هر دی وی دی 25 تومان مجموعا 1250 تومان . پس حالا که یکی قیمت داده 1400 دیگه هر کی هرکی شده . کسی که این نظر را می ده خودش 50 سری رایت کنه و من قول می دم 200 سری به همون قیمت رایت کنم ولی قبلش کنایه نزنه !
به هر صورت از مدیران محترم که در حال تهیه قوانین قیمت فروش دی وی دی ها هستند استدعا دارم به گزینه های زیر توجه کنند :
-قیمت دی وی دی خام
-هزینه رفت و آمد برای خرید دی وی دی که ممکنه برای خرید 100 دی وی دی ، 10 تا 15 درصد به قیمت دی وی دی خام اضافه کنه . مگر اینکه دی وی دی ها به تعداد بالا ( 500 عدد حداقل ) خریداری بشه که از توان اکثریت منجمله خودم خارجه .
- هزینه پاکت ( 200 تا 400 تومان بر حسب تعداد )
- هزینه پست ( 700 تا 2000 تومان بر حسب تعداد )
-هزینه استهلاک رایتر و سایر قطعات که در کل مبلغ ناچیزیه ولی در صورت بروز اشکال در هر کدام از آنها کل سیستم از کار میفته .
- هزینه رفت و برگشت به اداره پست که هر روز تکرار میشه .
البته تمام این داستانها برای تهرانه و در شهرستانها قیمت دی وی دی خام تا 50 درصد بالاتره !
این پست را زدم که خدای نکرده از اون طرف بوم نیفتیم چون ما ایرانیها علاقه شدید به افراط و تفریط داریم .
در پایان از تمامی دوستان علی الخصوص دانیل عزیز که می دونم با توجه به طیف مخاطبینش فشار زیادی را تحمل می کنه متشکرم .
موفق باشین
بدرود .