• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن مازندراني هاي پي تي

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
مگه عضويت با دعوتنامه نيست؟
برای تازه واردین که گروه رو نمی بینن لینک گروه رو بذار توی پست اول که بدونن گروهی هم در کار هست . مراحل بعدیش که عضویت توی گروه هست که با پی ام پیگیری میشه

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
اوكي الان ميرم رديفش ميكنم

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
ممنون
thanx.gif

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اميدوارم از دستم ناراحت نشيد اما من شديدا با شمالي ها مشگل دارم ... اونايي كه اصالتا شمالي هستن

شايد بگيد همه جا خوب و بد داره اما ما كه 20 ساله ميريم شمال ميايم ديگه اونارو دقيقا شناختم

اول از همه نميدونم چرا همشون عشق اينو دارن كه بگن ما رفيق بچه تهراني ها هستيم ... مثلا با يكي زياد خوش و

بش كني سريع به همه ميره ميگه آره تي فدا من رفيق تهراني دارم :lol: بعد اينكه شديدا و شديدااااااااااااااااااااااااااا

دو رو هستن ... تا مثلا تعطيلاتي بشه يا عيد يا تابستون تهرانيا برن شمال سريع قيمت همه چيز رو ميبرن بالا

و به قول خودشون ميكنن تو پاچه تهراني ها و چنان لذتي ميبرن كه انگار دنيا رو بهشون دادن ... بعضي هاشون رو

هر چقدر هم كوچيك و پست كني بازم حاضر آويزون آدم باشه حالا هر چي ميخواي بهش بگو ... هر چقدر خار و پستش

هم بكني باز بعضي هاشون براشون مهم نيست ... تو خيلي موارد چيزايي ازشون ديدم واقعا چيزايي ازشون ديدم

كه ميگن بي غيرتن فهميدن واقعي هست و فقط داستان نيست ... ببخشيد بازم منظورهم همشون نيست

و همينطور شماها كه اينجاييد آدماي متشخص و درستي هستيد اما ذات خيلي هاشون حسابي خرابه

بازم شرمنده ;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رونان عزیز

من اصالتا مازندرانی نیستم اما خب این صفاتی که شما فرمودید رو همه میتونن داشته باشن.

من فقط به این نکته اشاره میکنم که خوب و بد همه جا هست.

شاید شما 20 ساله فقط شمال میای و میری واسه همین خیلی واست پررنگ هست. یه شمالی هم ممکنه 20 سال بره جنوب و این چیزایی که شما دیدی رو هم اون تکرار کنه در مورد مردم جنوب

جسارت به جنوبی های عزیز نباشه. بنده کلی عرض کردم. جنوبی ها هم از بهترین مردمان ایران هستند.

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
منم گفتم همه جا خوب و بد هستش ... اما والا من خيليييييييي زياد شمال ميرم و ميام براي همين با خيلي هاشون

برخورد داشتم ... يكي از چيزايي كه خيلي بدم مياد اينه كه بزرگترين آرزوشون اينه كه يه جنسي رو بندازن به تهرانيا

بعد با افتخار بين دوستاشون تعريف كنن ... واقعا لذت ميبرن ... بعد يه چيزايي از خيلي هاشون ديدم كه واقعا

بد بين شدم بهشون اساسي ... در هر صورت همونجور كه بيشتر اصفهانيايي كه ديدم خيلي سخت خرج ميكنن

و بعضي هاشون واقعا خسيس هستن (‌بازم ميگم نه همشون اما خيلي هاشون اينجورين )

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
اميدوارم از دستم ناراحت نشيد
همینطور شما از ما دوست گرامی.
اما من شديدا با شمالي ها مشگل دارم
بهتر بود می فرمودید با کدوم بخش و کدوم استان چون همون شمال که شما گفتید شامل سه استان می شه که خیلی وقتها به اشتباه همه رو با یک نام می خونن.
... اونايي كه اصالتا شمالي هستن
در مورد این اصالت که گفتید پایینتر یه مطلبی رو خدمتتون عرض می کنم.
شايد بگيد همه جا خوب و بد داره
کاملا صحیحه.
اما ما كه 20 ساله ميريم شمال ميايم ديگه اونارو دقيقا شناختم
والله ما که بیشتر از این زمان اینجا رفت و آمد داریم نمی تونیم با این صراحت بگیم کسی یا چیزی رو شناختیم.
اول از همه نميدونم چرا همشون عشق اينو دارن كه بگن ما رفيق بچه تهراني ها هستيم ...
من که به شخصه چنین چیزی رو ندیدم ولی جالبه بدونین که منم همین مورد رو البته به صورت برعکسش تو چند سفری که به تازگی به چند استان و منطقه دیگه ایران داشتم دیدم.
مثلا با يكي زياد خوش و بش كني سريع به همه ميره ميگه آره تي فدا من رفيق تهراني دارم :lol:
من خودم چند رفیق بسیار صمیمی از تهران دارم که هم اونها سر سفره ما نشستن و هم بنده حقیر سر سفره اون دوستان بسیار نشستم , در مورد مطلبی که شما در بالا در مورد اصالت گفتید بیان یه نکته رو لازم می بینم که شما باید توجه کنید که اصالت شخص حداقل از یک نسل قبل از خودش گرفته می شه , نه جایی که از هرجایی به اونجا اومدن چون یه کلان شهر بوده و حالا خودشون رو اصالتا اونجایی بدونن و با صراحت اعلام کنن که مثلا بنده بچه فلانجا هستم , این مورد رو بارها به عینه دیدم.
بعد اينكه شديدا و شديدااااااااااااااااااااااااااا
دو رو هستن ...
حیف که اینجا تعداد شکلک هاش محدوده.:D
تا مثلا تعطيلاتي بشه يا عيد يا تابستون تهرانيا برن شمال سريع قيمت همه چيز رو ميبرن بالا
عمل جمع بستن شما رو اصلا تایید نمی کنم , شما جوری عنوان کردید که انگار همه افراد جملگی فروشنده هستن و تو کار فروشندگی هستن.
و به قول خودشون ميكنن تو پاچه تهراني ها و چنان لذتي ميبرن كه انگار دنيا رو بهشون دادن ...
;)هرچقدر فکر می کنم چنین قول معروفی رو بخاطر نمی یارم.
بعضي هاشون رو هر چقدر هم كوچيك و پست كني بازم حاضر آويزون آدم باشه حالا هر چي ميخواي بهش بگو ...
همیشه هم سکوت علامت رضا نیست (مثل اینجا).
هر چقدر خار و پستش هم بكني باز بعضي هاشون براشون مهم نيست ...
بازم می رسیم به مسئله محدود بودن شکلک های اینجا.
تو خيلي موارد چيزايي ازشون ديدم واقعا چيزايي ازشون ديدم كه ميگن بي غيرتن فهميدن واقعي هست و فقط داستان نيست ...
حلاجی این بخش رو می ذارم به عهده هر کسی که این نوشته رو می خونه.
ببخشيد بازم منظورهم همشون نيست
دستتون درد نکنه , از نوشته های پیشینتون این مورد کاملا مشهود بود.
و همينطور شماها كه اينجاييد آدماي متشخص و درستي هستيد اما ذات خيلي هاشون حسابي خرابه
شما هم آدم متشخصی هستین , انشاء الله که هرکسی ذات بدذاتی داره به سزای اعمالش برسه.
دشمنت شرمنده.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
رونان جان شمالي داريم تا شمالي
جدي ميگم ها
مثلا يه شهرهايي تو شمال هست وضعيتش ممكنه خراب تر باشه هر چند به قول معروف همه جا خوب و بد هست
در ضمن اين شمال كه 100% مازندران نيست
gigglesmile.gif

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
رونان جان شمالي داريم تا شمالي
جدي ميگم ها
مثلا يه شهرهايي تو شمال هست وضعيتش ممكنه خراب تر باشه هر چند به قول معروف همه جا خوب و بد هست
در ضمن اين شمال كه 100% مازندران نيست
gigglesmile.gif

بله حق با شماست منم همرو نگفتم ... ما منطقه فريدون كنار محمود آباد هستيم و من اون منطقه رفتم هميشه

شايد چون خيلي توريستي هست ( شهرك خزر شهر و خانه دربا اونجاست ) دوست دارن سريع چيز ميزارو

بندازن به تهرانيا ... مثلا يهو قيمت مرغ رو ميبرن بالا ... يا چيزهاي ديگه ازشون بخواي قيت رو دوبل حساب

ميكنن ... منم منظورم كل شمال نبودش ... در هر صورت شايد آدماي بدش همش به تور ما خوردن

آخه همين چند روز پيش هم يكي خيلي ادعا ميكرد من فلان كارارو ميكنم و فلان و بهمان بعد فهميديم تو 1 سال

كه قرار بوده برامون يهكاري رو انجام بده هيچچچچچچچچچچ كاري نكرده بوده و فقط ادعا داشته

در هر صورت نه اينكه فقط به اين مورد بر خورده باشم اما بعضي هاشون يه خورده جنسشون خرابه

آدماي خوب هم زياد دارن :)

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
رونان جان اون مناطقی هم که شما گفتید کلا و خالصا پر آدمای اون دستی نیست , می شه گفت تقریبا هر منطقه ای که توریست پذیر باشه , حالا چه توریست سیاحتی چه زیارتی تقریبا قیمت ها و طرز برخوردهای کسبه اونجا با جاهای دیگه فرق داره , معلوما هزینه همه چیز تجاری تو چنین مناطقی کمی بالاتره چون بنابه مثال هزینه اجاره اماکن تجاری و مسکونی هم تو چنین محیط هایی خیلی بیشتر از جاهای دیگه هست.
به هرحال امیدوارم که هروقت و هر زمان کسی از دوستان خواست به منطقه ای توریستی حالا فرقی نداره تو شمال کشور باشه و چه جاهای دیگه اون تشریف ببره تو زمان ورود , اقامت و خروج از اون منطقه اونجا رو با خاطرات خوش پشت سر بذاره و هیچ وقت هم به تور آدم های فرصت طلب نیفته.
موفق باشید.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
بله حق با شماست منم همرو نگفتم ... ما منطقه فريدون كنار محمود آباد هستيم و من اون منطقه رفتم هميشه

شايد چون خيلي توريستي هست ( شهرك خزر شهر و خانه دربا اونجاست ) دوست دارن سريع چيز ميزارو

بندازن به تهرانيا ... مثلا يهو قيمت مرغ رو ميبرن بالا ... يا چيزهاي ديگه ازشون بخواي قيت رو دوبل حساب

ميكنن ... منم منظورم كل شمال نبودش ... در هر صورت شايد آدماي بدش همش به تور ما خوردن

آخه همين چند روز پيش هم يكي خيلي ادعا ميكرد من فلان كارارو ميكنم و فلان و بهمان بعد فهميديم تو 1 سال

كه قرار بوده برامون يهكاري رو انجام بده هيچچچچچچچچچچ كاري نكرده بوده و فقط ادعا داشته

در هر صورت نه اينكه فقط به اين مورد بر خورده باشم اما بعضي هاشون يه خورده جنسشون خرابه

آدماي خوب هم زياد دارن :)

خب دست گذاشتيد رو محل هاي اطراف ما كه:D
خب بايد عرض كنم اصلا قضيه شهرك هاي شهرستان فريدون كنار يا محمود آباد فرق مي كنه اونجا اصلا براي خودشون دوول مستقل محسوب ميشن:lol:
خب از شانس شما بده خورده به تورتون:eek:

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
191.gif
سلام هستی
4672.gif

مبارکه انجمن

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
Ronan
همه جا همینطوری یکسری افراد اینطوری هستند توی هر استانی
توی همین رشت توی بازار اگر بفهمند تهرانی هستی ماهی سفید یک قیمت بهت میدن شاخ درمیاری خود ما میخواهیم بریم ماهی بگیریم مثلا میگه 8تومان یک چونه میزنی یک دفعه میگه 4تومان!!!! درجا قیمت میاره پایین یکم چونه میاره 2تومان!!

همه جا همینطوری هستند بعضی افراد یا ما مسافر بیایم تهران توی همین تهران یکسری تاکسی ومسافر برها هستند بدجوری تیغ میزنند ادم رو از قیمت خبرنداشته باشی بدجوری پیاده ات میکنند
پس زیاد به حساب شمالی ها نگذار
243.gif
90.gif

ما گیلانی چرا اومدیم تو تاپیک مازندرانی ها پست میزنیم
167.gif

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من هم مازندرانی هستم ( البته نه اون قسمت های توریست نشینش )

در جواب دوست محترم Ronan هم به نظر من شما یه جا دیگه رو جایگزین کن که مردمش خوب باشند

( عشفشون هم این نباشه که بگند رفیق تهرانی ها هستیم : دی!!!) توریستی هم باشه ...

پ . ن : یه نفر یه اینوایت عضویت در گروه به من هم بده لطفا

یا حق

Last edited:

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
رونان عزیز شما با چند نفر برخورد کردی (اونم مناطق توریستی )همه رو هم به یه چشم میبینی

گفتنی ها رو هم دوستان گفتن
ضمنا تو مازندران همه مازرونی نیستا(قسمت توریستی ) الان بیشترشون مهاجر یا مسافرا
همون طور که تو تهران همه تهرانی نیستن (اکثرشون مهاجرا)
ضمنا منم خیلی تهران میام (هم آدم های بدش به تورم خورده هم آدمهای خوبشون
اما من تهرانی ها رو به دید آدمهای خوبش نگاه میکنم

در مورد قیمت گفتی = تهران هم خب بفهمن قیمت یه چیزی دستت نیست و مسافری قیمت های نجومی بهت میدن یا مثلا یه جنسی رو نشناسی ......

اما آدم های با معرفت و باحال هم خیلی دیدم و باهاشون دوستم .

Ronan
توی همین رشت توی بازار اگر بفهمند تهرانی هستی ماهی سفید یک قیمت بهت میدن شاخ درمیاری خود ما میخواهیم بریم ماهی بگیریم مثلا میگه 8تومان یک چونه میزنی یک دفعه میگه 4تومان!!!! درجا قیمت میاره پایین یکم چونه میاره 2تومان!!

همه جا همینطوری هستند بعضی افراد یا ما مسافر بیایم تهران توی همین تهران یکسری تاکسی ومسافر برها هستند بدجوری تیغ میزنند ادم رو از قیمت خبرنداشته باشی بدجوری پیاده ات میکنند
243.gif
90.gif

167.gif

خب ایشون در مورد شمال هم گفتن
شمال = گلستان ,گیلان و مازندران

سلام دوستان

در جواب دوست محترم Ronan هم به نظر من شما یه جا دیگه رو جایگزین کن که مردمش خوب باشند

یا حق

سلام
دوست عزیز دعوت نامه رو برات فرستادم
راستی کدوم شهری؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
Ronan

243.gif
90.gif

167.gif

همون ديگه مثلا تا بفهمن تهراني هستي ماهي رو به جاي 2 تومن ميندازه بهت 12 تومن :lol:

اونايي هم كه تو تهران ازتون قيمت بالا ميگيرن شك نكن تهراني نيستن ... 90 % مهاجرن ... نه اينكه بخوام بگم

تهراني ها همشون عالين ! ميگم تو تهران خيلي ها از شهر هاي ديگه اومدن كه الان جمعيتش شده 13 ميليون

سلام دوستان

یا حق

والا ويلاي ما اونجاست نميشه جاي ديگه اي رو جايگزين كنم :lol: جاي خوب گير آوردي خبرم كن ;)

بالا