De Monarch
کاربر تازه وارد
برای تازه واردین که گروه رو نمی بینن لینک گروه رو بذار توی پست اول که بدونن گروهی هم در کار هست . مراحل بعدیش که عضویت توی گروه هست که با پی ام پیگیری میشهمگه عضويت با دعوتنامه نيست؟
برای تازه واردین که گروه رو نمی بینن لینک گروه رو بذار توی پست اول که بدونن گروهی هم در کار هست . مراحل بعدیش که عضویت توی گروه هست که با پی ام پیگیری میشهمگه عضويت با دعوتنامه نيست؟
همینطور شما از ما دوست گرامی.اميدوارم از دستم ناراحت نشيد
بهتر بود می فرمودید با کدوم بخش و کدوم استان چون همون شمال که شما گفتید شامل سه استان می شه که خیلی وقتها به اشتباه همه رو با یک نام می خونن.اما من شديدا با شمالي ها مشگل دارم
در مورد این اصالت که گفتید پایینتر یه مطلبی رو خدمتتون عرض می کنم.... اونايي كه اصالتا شمالي هستن
کاملا صحیحه.شايد بگيد همه جا خوب و بد داره
والله ما که بیشتر از این زمان اینجا رفت و آمد داریم نمی تونیم با این صراحت بگیم کسی یا چیزی رو شناختیم.اما ما كه 20 ساله ميريم شمال ميايم ديگه اونارو دقيقا شناختم
من که به شخصه چنین چیزی رو ندیدم ولی جالبه بدونین که منم همین مورد رو البته به صورت برعکسش تو چند سفری که به تازگی به چند استان و منطقه دیگه ایران داشتم دیدم.اول از همه نميدونم چرا همشون عشق اينو دارن كه بگن ما رفيق بچه تهراني ها هستيم ...
من خودم چند رفیق بسیار صمیمی از تهران دارم که هم اونها سر سفره ما نشستن و هم بنده حقیر سر سفره اون دوستان بسیار نشستم , در مورد مطلبی که شما در بالا در مورد اصالت گفتید بیان یه نکته رو لازم می بینم که شما باید توجه کنید که اصالت شخص حداقل از یک نسل قبل از خودش گرفته می شه , نه جایی که از هرجایی به اونجا اومدن چون یه کلان شهر بوده و حالا خودشون رو اصالتا اونجایی بدونن و با صراحت اعلام کنن که مثلا بنده بچه فلانجا هستم , این مورد رو بارها به عینه دیدم.مثلا با يكي زياد خوش و بش كني سريع به همه ميره ميگه آره تي فدا من رفيق تهراني دارم :lol:
حیف که اینجا تعداد شکلک هاش محدوده.بعد اينكه شديدا و شديدااااااااااااااااااااااااااا
دو رو هستن ...
عمل جمع بستن شما رو اصلا تایید نمی کنم , شما جوری عنوان کردید که انگار همه افراد جملگی فروشنده هستن و تو کار فروشندگی هستن.تا مثلا تعطيلاتي بشه يا عيد يا تابستون تهرانيا برن شمال سريع قيمت همه چيز رو ميبرن بالا
هرچقدر فکر می کنم چنین قول معروفی رو بخاطر نمی یارم.و به قول خودشون ميكنن تو پاچه تهراني ها و چنان لذتي ميبرن كه انگار دنيا رو بهشون دادن ...
همیشه هم سکوت علامت رضا نیست (مثل اینجا).بعضي هاشون رو هر چقدر هم كوچيك و پست كني بازم حاضر آويزون آدم باشه حالا هر چي ميخواي بهش بگو ...
بازم می رسیم به مسئله محدود بودن شکلک های اینجا.هر چقدر خار و پستش هم بكني باز بعضي هاشون براشون مهم نيست ...
حلاجی این بخش رو می ذارم به عهده هر کسی که این نوشته رو می خونه.تو خيلي موارد چيزايي ازشون ديدم واقعا چيزايي ازشون ديدم كه ميگن بي غيرتن فهميدن واقعي هست و فقط داستان نيست ...
دستتون درد نکنه , از نوشته های پیشینتون این مورد کاملا مشهود بود.ببخشيد بازم منظورهم همشون نيست
شما هم آدم متشخصی هستین , انشاء الله که هرکسی ذات بدذاتی داره به سزای اعمالش برسه.و همينطور شماها كه اينجاييد آدماي متشخص و درستي هستيد اما ذات خيلي هاشون حسابي خرابه
دشمنت شرمنده.بازم شرمنده
رونان جان شمالي داريم تا شمالي
جدي ميگم ها
مثلا يه شهرهايي تو شمال هست وضعيتش ممكنه خراب تر باشه هر چند به قول معروف همه جا خوب و بد هست
در ضمن اين شمال كه 100% مازندران نيست
بله حق با شماست منم همرو نگفتم ... ما منطقه فريدون كنار محمود آباد هستيم و من اون منطقه رفتم هميشه
شايد چون خيلي توريستي هست ( شهرك خزر شهر و خانه دربا اونجاست ) دوست دارن سريع چيز ميزارو
بندازن به تهرانيا ... مثلا يهو قيمت مرغ رو ميبرن بالا ... يا چيزهاي ديگه ازشون بخواي قيت رو دوبل حساب
ميكنن ... منم منظورم كل شمال نبودش ... در هر صورت شايد آدماي بدش همش به تور ما خوردن
آخه همين چند روز پيش هم يكي خيلي ادعا ميكرد من فلان كارارو ميكنم و فلان و بهمان بعد فهميديم تو 1 سال
كه قرار بوده برامون يهكاري رو انجام بده هيچچچچچچچچچچ كاري نكرده بوده و فقط ادعا داشته
در هر صورت نه اينكه فقط به اين مورد بر خورده باشم اما بعضي هاشون يه خورده جنسشون خرابه
آدماي خوب هم زياد دارن
سلام هستی
مبارکه انجمن
te feda bavvem khakher jan
زيرنويس: فدات بشم خواهر جون
Ronan
همه جا همینطوری یکسری افراد اینطوری هستند توی هر استانی
توی همین رشت توی بازار اگر بفهمند تهرانی هستی ماهی سفید یک قیمت بهت میدن شاخ درمیاری خود ما میخواهیم بریم ماهی بگیریم مثلا میگه 8تومان یک چونه میزنی یک دفعه میگه 4تومان!!!! درجا قیمت میاره پایین یکم چونه میاره 2تومان!!
همه جا همینطوری هستند بعضی افراد یا ما مسافر بیایم تهران توی همین تهران یکسری تاکسی ومسافر برها هستند بدجوری تیغ میزنند ادم رو از قیمت خبرنداشته باشی بدجوری پیاده ات میکنند
پس زیاد به حساب شمالی ها نگذار
ما گیلانی چرا اومدیم تو تاپیک مازندرانی ها پست میزنیم
سلام دوستان
من هم مازندرانی هستم ( البته نه اون قسمت های توریست نشینش )
در جواب دوست محترم Ronan هم به نظر من شما یه جا دیگه رو جایگزین کن که مردمش خوب باشند
( عشفشون هم این نباشه که بگند رفیق تهرانی ها هستیم : دی!!!) توریستی هم باشه ...
پ . ن : یه نفر یه اینوایت عضویت در گروه به من هم بده لطفا
یا حق
Ronan
همه جا همینطوری یکسری افراد اینطوری هستند توی هر استانی
توی همین رشت توی بازار اگر بفهمند تهرانی هستی ماهی سفید یک قیمت بهت میدن شاخ درمیاری خود ما میخواهیم بریم ماهی بگیریم مثلا میگه 8تومان یک چونه میزنی یک دفعه میگه 4تومان!!!! درجا قیمت میاره پایین یکم چونه میاره 2تومان!!
همه جا همینطوری هستند بعضی افراد یا ما مسافر بیایم تهران توی همین تهران یکسری تاکسی ومسافر برها هستند بدجوری تیغ میزنند ادم رو از قیمت خبرنداشته باشی بدجوری پیاده ات میکنند
پس زیاد به حساب شمالی ها نگذار
ما گیلانی چرا اومدیم تو تاپیک مازندرانی ها پست میزنیم
سلام دوستان
من هم مازندرانی هستم ( البته نه اون قسمت های توریست نشینش )
در جواب دوست محترم Ronan هم به نظر من شما یه جا دیگه رو جایگزین کن که مردمش خوب باشند
( عشفشون هم این نباشه که بگند رفیق تهرانی ها هستیم : دی!!!) توریستی هم باشه ...
پ . ن : یه نفر یه اینوایت عضویت در گروه به من هم بده لطفا
یا حق