• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن مازندراني هاي پي تي

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
همین دورو برا!!! خیلی ها از مازندرانی بودنشون سرافکنده هستند!!البته برمی گرده به درون کوچیک وحقیرشون که بی هویت و بی اصالت هستند. مازندرانی ها مردم با اصالت و ریشه داری هستند که حتی فردوسی هم براشون و برا شهرشون شعرگفته!!!منظور هم همون طبرستانه که اجداد قدیم ما بودن!

عزیز همیشه هم موردی که در ابتدای گفتارتون فرمودین صادق نیست , این یه امر شخصیه , اونایی که در وجود خودشون به هر دلیلی ضعف می بینن هویت اصلی خودشون رو انکار می کنن یا سعی می کنن خودشون رو اهل جای دیگه ای معرفی کنن.
من به جایی که در اون زاده شدم و درش رشد پیدا کردم افتخار می کنم.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
نه بابا مسائل امنیتی کجا بود! کلا به گفتگوی آزاد کم سر می زنم. نیمه شمالی ام, مادرم بابلیه ... یه دو سالی هم اونجا زندگی کردم و لهجه رو خوب می فهمم ولی خیلی خوب نمی تونم حرف بزنم.

آئووووو رو می دونم رشتیه، ولی یه فامیل بابلی داریم که همیشه اینطوری آئوووو میگه، یاد اون افتادم نوشتمش :D

////

شایدم کلا دلیل حرفت چیز دیگه ای بوده, ولی اگه حدسم درست بوده راستش یه کم نا امید شدم. یه جورایی هم حس کردم شاید بخشی از دلخوریت از منم بوده باشه که بهت رای ندادم, گفتم که خلاصه ته و توشو در بیاریم.

باشه بابا دعوام نکنید, پستم رو بعدا ادیت می کنم تا آف تاپیک نباشه :D

می بینم که جدی گرفتی! اون شگرد تبلیغاتی بود D. گرد و خاک گاهی جلوی دید رو بدجوری میگیره . بخش سینما هم خونه ی ماست . تا جایی که به خودم مربوطه این بخش رو دوس دارم . اعضاش رو هم همینطور (کلهم بحث شوخی بود) . چرا فکر کردی من به تو (یا کس دیگه ای گفتم؟) / شکلک گریه

آئووووو رو خدایی من جایی نشنیدم توی مازندران بگن . خیلی خوب مازندرانی حرف میزنی . ببینم از اوضاع بابل خبر داری؟! من امروز اونجا بودم . دیدم دارن یه سری ساخت و ساز اول شهر (وروی کمربندی غریی) انجام میدن. نمی دونم ولی فکر کنم پل بود .

همین دورو برا!!! خیلی ها از مازندرانی بودنشون سرافکنده هستند!!البته برمی گرده به درون کوچیک وحقیرشون که بی هویت و بی اصالت هستند. مازندرانی ها مردم با اصالت و ریشه داری هستند که حتی فردوسی هم براشون و برا شهرشون شعرگفته!!!منظور هم همون طبرستانه که اجداد قدیم ما بودن!

والله اینکه توی این محیط مجازی یکی بخواد به دلایلی محل زندگی و تولدش رو پنهان کنه طبیعی ه ولی به شخصه توی دنیای واقعی ندیدم که کسی اهل مازندران بودن رو پنهان کنه مگه یه سری بی بته که همه جا پیدا میشن . چه جوری ممکنه آدم این استان رو دوس نداشته باشه؟! با این موسیقی و این فرهنگ غنی . این مناظر بهشت گونه . این رشته کوه که پر جنگله . این دریای بزرگ .

na
neshnaseme
berar ay bordi kanal panje dele mere faghet 1ta 3 hali bone:D
oooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaa(اين ماله شمالي هاست)khari danil jan ?ras geni?babol she atta ostane gati hasse:rolleyes:

اوه اوه . خوشرو رو نمی شناسی؟! من خیلی موسیقی مازندرانی گوش میدم . بعد از موسیقی سنتی از علاقه مندی هام هست . علیزاده هم خوبه . شریفی هم جدیدا اومده اون هم خوبه . کلا موسیقی بسیار غمگینی و کوهستانی ای داره . مثلا موسیقی کردی شاده . موسیقی خراسانی مایه های عرفانیش بیشتره ولی موسیقی مازندرانی موسیقی کوهه . موسیقی چوپانی ه . خیلی دوست میدارم موسیقی مازندرانی رو . این آلبوم طالب و زهره رو گوش دادی؟!

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
اوه اوه . خوشرو رو نمی شناسی؟! من خیلی موسیقی مازندرانی گوش میدم . بعد از موسیقی سنتی از علاقه مندی هام هست . علیزاده هم خوبه . شریفی هم جدیدا اومده اون هم خوبه . کلا موسیقی بسیار غمگینی و کوهستانی ای داره . مثلا موسیقی کردی شاده . موسیقی خراسانی مایه های عرفانیش بیشتره ولی موسیقی مازندرانی موسیقی کوهه . موسیقی چوپانی ه . خیلی دوست میدارم موسیقی مازندرانی رو . این آلبوم طالب و زهره رو گوش دادی؟!

راستش آهنگ و آْبوم خاص گوش نميدم .كم و بيش يه سري چيزا رو شايد گوش بدم (مثل سپيده جانم:D اونجا كه ميگه bavvem kia kiyaye dar.....)ولي اين آقاهه آملي اسمش يادم رفت 1 بار آلبومش رو گوش كردم علي گرايلي:D:lol:چندتا آهنگش رو.كلا اون اساتيد رو نه

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
جناب Daneel Olivaw خش بموئی
ممنون
shy34.gif

deres geni
khab dige ame male kechike amma ham darya darne ham berenj ham mahi:D:p
menam khareme

iiiiiii eti che kenni?! khani me dele oo hakeni?!
bawl.gif
(مدل پنجشنبه بازاری!! :دی)

f_aeqjgserm_f0281a9.gif

می بینم که جدی گرفتی! اون شگرد تبلیغاتی بود D. گرد و خاک گاهی جلوی دید رو بدجوری میگیره . بخش سینما هم خونه ی ماست . تا جایی که به خودم مربوطه این بخش رو دوس دارم . اعضاش رو هم همینطور (کلهم بحث شوخی بود) . چرا فکر کردی من به تو (یا کس دیگه ای گفتم؟) / شکلک گریه
پس جدی نبود (خدا رو شکر
pk30-20071027073832.gif
)

آخه لحنت به نظر جدی میومد، توی سری های قبل هم یه اشاراتی کرده بودی به یه مسائلی (!)، توی گروه و بخش سینما هم پستی نمی زدی، اسمایلی هم که نمی زنی تو پست هات، گفتم لابد جدی دلخوری
dontknow2-20071027073002.gif

آئووووو رو خدایی من جایی نشنیدم توی مازندران بگن . خیلی خوب مازندرانی حرف میزنی . ببینم از اوضاع بابل خبر داری؟! من امروز اونجا بودم . دیدم دارن یه سری ساخت و ساز اول شهر (وروی کمربندی غریی) انجام میدن. نمی دونم ولی فکر کنم پل بود .

آره، اون بنده خدایی که من میگم هم به شوخی اونو میگه. واقعا خوب حرف می زنم؟ آخ جون
127fs3017718.gif

من از تابستون تا حالا به بابل سر نزدم. دلم تنگ شده برای هوای اونجا (بارون های نم نم ...
127fs2691814.gif
)

Last edited:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
آخه لحنت به نظر جدی میومد، توی سری های قبل هم یه اشاراتی کرده بودی به یه مسائلی (!)، توی گروه و بخش سینما هم پستی نمی زدی، اسمایلی هم که نمی زنی تو پست هات، گفتم لابد جدی دلخوری

لول ! / مگه نمیشناسیش ؟! این یک شگرد بسیار موثر هست که به کار میبره برای تاثیر گذاری بیشتر پست هاش
2usv2c8.gif

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14

آلبوم طالب و زهره باحال بود
البته من از این دست موسیقی خوشم میاد

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
راستش آهنگ و آْبوم خاص گوش نميدم .كم و بيش يه سري چيزا رو شايد گوش بدم (مثل سپيده جانم:D اونجا كه ميگه bavvem kia kiyaye dar.....)ولي اين آقاهه آملي اسمش يادم رفت 1 بار آلبومش رو گوش كردم علي گرايلي:D:lol:چندتا آهنگش رو.كلا اون اساتيد رو نه

اونا که اسمش موسیقی نیست . من دارم از موسیقی اصیل این خاک میگم (طالبا و امیری و کتولی و نجما و ...) . ضمنا اون گرایلی هم آملی نیست (خدا نکنه باشه) قائمشهری ه فکر کنم . اون طالب و زهره رو هم حتما گوش کن . کار خیلی خوبیه . مازندرانی ای که یکی از زیباترین داستان های محلی و بومی رو نشنیده باشه دیگه نوبره (شوخی)

پس جدی نبود (خدا رو شکر
pk30-20071027073832.gif
)
dontknow2-20071027073002.gif

آره، اون بنده خدایی که من میگم هم به شوخی اونو میگه. واقعا خوب حرف می زنم؟ آخ جون
127fs3017718.gif

من از تابستون تا حالا به بابل سر نزدم. دلم تنگ شده برای هوای اونجا (بارون های نم نم ...
127fs2691814.gif
)

جدآ جدی نبود (چه ترکیبی) /// تو هم اگه مثل من توی کورس دیدن Lost به صورتی دیوانه وار باشی نمیتونی توی سینما پست بذاری . منم به بیماری بچه های Lost بین دچار شدم . چقدر که تو به من هشدار دادی و چقدر هم که من گوش کردم/// همین بارون های نم نم این جاست که پدر ملت رو درآوورده دیگه /// اینجا هم دریا نداره ولی فریدون کنار با اینجا 20 دقیقه فاصله داره در نتیجه : ما با دریا 20 دقیقه فاصله داریم ولی کی حوصله ی دریا رو داره /// ضمنا شما چرا اینقدر تنبلی دوست عزیز؟ وقتی رفتی بابل از راه امیر کلا یا کمربندی 20 دقیقه ای میرسی بابلسر که اونجا دریا داره /// آره واقعا خیلی خوب مازندرانی حرف میزنی (شکلک اشک روان) . بابا اهل اینجا هستی دیگه چرا نباید خوب حرف بزنی . مرحوم نوشیروانی رو میشناسی ؟ یکی از مشاهیر شهر ت ه !

لول ! / مگه نمیشناسیش ؟! این یک شگرد بسیار موثر هست که به کار میبره برای تاثیر گذاری بیشتر پست هاش
2usv2c8.gif

این شایعات چیه درست میکنی لایی کش درجه یک اتوبان های تهران /// از وقتی Quick Smile م دیگه کار نمیکنه بی خیال شکلک شدم

آلبوم طالب و زهره باحال بود
البته من از این دست موسیقی خوشم میاد

خیلی خوب بود به خصوص اینکه خود خواننده در نقش راوی داستان هم ظاهر شد . انصافا هم خوب از پس کار براومد .راستی دیروز آواتارت رو توی روزنامه ی اطلاعات دیدم . فکر کردم تحت پیگرد قانونی هستی .

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
2usv2c8.gif

گول همین شگرداشو خوردم دیگه
4fvgdaq_th.gif

are /oo00o0o0o0of nadonni che ghiameti hasse inje:lol::D

te del ene mere eti aziet hakeni? booooor ... dige nakhamme te ja doost booem
154fs232528.gif

شوخی ...
1zbdr1u.png

جدآ جدی نبود (چه ترکیبی) /// تو هم اگه مثل من توی کورس دیدن Lost به صورتی دیوانه وار باشی نمیتونی توی سینما پست بذاری . منم به بیماری بچه های Lost بین دچار شدم . چقدر که تو به من هشدار دادی و چقدر هم که من گوش کردم/// همین بارون های نم نم این جاست که پدر ملت رو درآوورده دیگه /// اینجا هم دریا نداره ولی فریدون کنار با اینجا 20 دقیقه فاصله داره در نتیجه : ما با دریا 20 دقیقه فاصله داریم ولی کی حوصله ی دریا رو داره /// ضمنا شما چرا اینقدر تنبلی دوست عزیز؟ وقتی رفتی بابل از راه امیر کلا یا کمربندی 20 دقیقه ای میرسی بابلسر که اونجا دریا داره /// آره واقعا خیلی خوب مازندرانی حرف میزنی (شکلک اشک روان) . بابا اهل اینجا هستی دیگه چرا نباید خوب حرف بزنی . مرحوم نوشیروانی رو میشناسی ؟ یکی از مشاهیر شهر ت ه !

ها ها ... پس تو هم بالاخره در دام جزیره اسیر شدی
Just_Cuz_19.gif

نزدیک بودن دریا یه چیزه، این که از پنجره اتاقت پیدا باشه یا بتونی پیاده بری بهش برسی یه چیز دیگه! تو حوصله دریا رو نداری؟! بارونای نم نم پدر ملتو در آورده؟! بی احساس
upset[1].gif

نه نمی شناسمش. کیه حالا؟ :دی

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
خیلی خوب بود به خصوص اینکه خود خواننده در نقش راوی داستان هم ظاهر شد . انصافا هم خوب از پس کار براومد .راستی دیروز آواتارت رو توی روزنامه ی اطلاعات دیدم . فکر کردم تحت پیگرد قانونی هستی .

ا....... جدی ؟
آواتار من ؟ اونجا چیکار میکرد ؟
آواتار دزد شدنا !

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
te del ene mere eti aziet hakeni? booooor ... dige nakhamme te ja doost booem
154fs232528.gif

شوخی ...
1zbdr1u.png

Just_Cuz_19.gif

نزدیک بودن دریا یه چیزه، این که از پنجره اتاقت پیدا باشه یا بتونی پیاده بری بهش برسی یه چیز دیگه! تو حوصله دریا رو نداری؟! بارونای نم نم پدر ملتو در آورده؟! بی احساس
upset[1].gif

HAAAAAAAAAAAAA.naaaaaaaaaaaaaaaa.naken in kare ba men.me ghalb zayife
اي بابا ما كه اينجا دريا داريم سالي 1 بارم نميريم:eek:
اونا که اسمش موسیقی نیست . من دارم از موسیقی اصیل این خاک میگم (طالبا و امیری و کتولی و نجما و ...) . ضمنا اون گرایلی هم آملی نیست (خدا نکنه باشه) قائمشهری ه فکر کنم . اون طالب و زهره رو هم حتما گوش کن . کار خیلی خوبیه . مازندرانی ای که یکی از زیباترین داستان های محلی و بومی رو نشنیده باشه دیگه نوبره (شوخی)

.

من كي گفتم اون قائم شهريه؟گفتم اون+يكي ديگه كه آمليه.تازه ميدونم منظورت يه چيز ديگه بود گفتنم گفتم تو پستم.ولي گوش ندادم اين جور چيزا كه ميگي رو

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
Just_Cuz_19.gif

خب به طبع می سازه نسبتا . جدای از یه سری مسائل جانبی که برای بیننده ی اونوری در نظر گرفتن انگار مجموعا خوبه

upset[1].gif

چقدر کم توقعی تو! پنجره ی رو به دریا . زیاد Lost دیدی انگار /// تو هم اگه یه عمر اینجا باشی و زمستون و تابستونش رو زیر بارون باشی و نتونی از خونه بیرون بری از بارون بدت میاد . اینجا مثلا برف رو خیلی دوس دارن دقیقا به این دلیل که کم برف دیدن .

این نوشیروانی یه جورایی سوپر هیرو ی شهرتونه . بابل آبادی خودش رو مدیون این آدمه یه جورایی . پارک نوشیروانی کار همین آدمه . مجتمع فنی مهندسی رو هم این ساخته . یه موسسه ی خیریه برای کمک به کودکان بیمار هم کار اینه فکر کنم و خیلی ساختمون ها و موسسات دیگه که من اطلاع ندارم . ظاهرا از فقر بسیار زیاد هم به ثروت کلان رسیده بوده . الان هم اونجور که شنیدم بچه هاش از آمریکا یه سری موسسه رو توی بابل ساپورت میکنن /// آدم محبوبی ه ... /// به نولان بگو بیاد تا ازش یه بتمن جدید بسازه D

ا....... جدی ؟
آواتار من ؟ اونجا چیکار میکرد ؟
آواتار دزد شدنا !

آره . دقیقا همین عکس آواتارت . یه سری مطلب در مورد تربیت صحیح کودکان بود که این عکس رو هم انداخته بودن /// از شهر چه خبر! من که مدت هاست یه گشت حسابی نزدم توش ...

من كي گفتم اون قائم شهريه؟گفتم اون+يكي ديگه كه آمليه.تازه ميدونم منظورت يه چيز ديگه بود گفتنم گفتم تو پستم.ولي گوش ندادم اين جور چيزا كه ميگي رو

من بد متوجه شدم /// خب حالا یه دفعه گوش بده ببین چه طوریه /// یه بابل نت بود قدیما یه سری کار محلی گذاشته بود ...

Last edited:

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
آره . دقیقا همین عکس آواتارت . یه سری مطلب در مورد تربیت صحیح کودکان بود که این عکس رو هم انداخته بودن /// از شهر چه خبر! من که مدت هاست یه گشت حسابی نزدم توش ...
...

منم همینطور.

pany

Registered User
لایک‌ها
19
منم از شهر ع ش ق :cool: , فرق نمی کنه همه جای ایران رو عشقه ولی این اسم رو من روش نذاشتم.:)

من پیدا کردم .یهو به من الهام شد!!! کلی ذوق کردم

علی اباد . شاهی . قائم شهر

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
HAAAAAAAAAAAAA.naaaaaaaaaaaaaaaa.naken in kare ba men.me ghalb zayife
اي بابا ما كه اينجا دريا داريم سالي 1 بارم نميريم:eek:
ای بابا ... می دونم چی میگی. آدم همیشه آرزوی اون چیزی رو داره که بهش راحت دسترسی نداره
eyebrow.gif

خب به طبع می سازه نسبتا . جدای از یه سری مسائل جانبی که برای بیننده ی اونوری در نظر گرفتن انگار مجموعا خوبه

همینطور می باشد
121fs725372.gif

چقدر کم توقعی تو! پنجره ی رو به دریا . زیاد Lost دیدی انگار /// تو هم اگه یه عمر اینجا باشی و زمستون و تابستونش رو زیر بارون باشی و نتونی از خونه بیرون بری از بارون بدت میاد . اینجا مثلا برف رو خیلی دوس دارن دقیقا به این دلیل که کم برف دیدن .
sigh.gif

این نوشیروانی یه جورایی سوپر هیرو ی شهرتونه . بابل آبادی خودش رو مدیون این آدمه یه جورایی . پارک نوشیروانی کار همین آدمه . مجتمع فنی مهندسی رو هم این ساخته . یه موسسه ی خیریه برای کمک به کودکان بیمار هم کار اینه فکر کنم و خیلی ساختمون ها و موسسات دیگه که من اطلاع ندارم . ظاهرا از فقر بسیار زیاد هم به ثروت کلان رسیده بوده . الان هم اونجور که شنیدم بچه هاش از آمریکا یه سری موسسه رو توی بابل ساپورت میکنن /// آدم محبوبی ه ... /// به نولان بگو بیاد تا ازش یه بتمن جدید بسازه D

جالبه ... نمی دونستم. البته اسمش آشنا بود
2usv2c8.gif

راستی چرا گت اسمایل نمی گیری؟ هم خودت از بی اسمایلی در میای هم ملت رو از سر در گمی نجات میدی
190.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

ای بابا تو که از من بی حال تری ...

جالبه ... نمی دونستم. البته اسمش آشنا بود
2usv2c8.gif

راستی چرا گت اسمایل نمی گیری؟ هم خودت از بی اسمایلی در میای هم ملت رو از سر در گمی نجات میدی
190.gif

حالا اطلاعات من در مورد این اقا ناقصه از بستگان بپرسی بهتر میتونن توضیح بدن

///

گت اسمایل دارم ولی وقت کو که بخوای میون اینهمه اسمایل بگردی تا بتونی اسمایل مناسب با پست رو پیدا کنی ... این Quick Smile هم نمی دونم چرا عمل نمیکنه ...

///

دنی موسیقی محلی . چیزی تا حالا گوش دادی؟

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
گت اسمایل دارم ولی وقت کو که بخوای میون اینهمه اسمایل بگردی تا بتونی اسمایل مناسب با پست رو پیدا کنی ... این Quick Smile هم نمی دونم چرا عمل نمیکنه ...
بابا وقت نمی بره که! از کوئیک اسمایل سریع تر و راحت تره کار باهاش! کافیه یه پک اسمایلی های کاربردی برای خودت درست کنی، از اون به بعدش راحته. تنبلی رو بذار کنار اسمایلی بزن!

دنی موسیقی محلی . چیزی تا حالا گوش دادی؟
شنیدنشو که شنیدم، از شبکه محلی مازندران. ولی اینکه خودم برم دنبالش گوش بدم نه. راستش چندان با موسیقی محلی مازندران حال نمی کنم
6243.gif

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
از بچه ها كسي نيست كه بابل باشه و آمار يه فروشگاه واسه خريد دي وي دي خام رو بده؟ قيمتش و ماركاش؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
عرض ادب خدمت شمالی های عزیز
یه سلام مخصوص هم خدمت هستی جان:blush:

بالا