• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن مازندراني هاي پي تي

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
mohammadi agha in pel re vannene har rooz??

amrooz kar dashteme oonvara badime pel re davessene.shabaviz kar dashteme.

hamti pel re bedime eti bayeme :

:blink: :wacko:

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون ديگه مثلا تا بفهمن تهراني هستي ماهي رو به جاي 2 تومن ميندازه بهت 12 تومن :lol:

اونايي هم كه تو تهران ازتون قيمت بالا ميگيرن شك نكن تهراني نيستن ... 90 % مهاجرن ... نه اينكه بخوام بگم

تهراني ها همشون عالين ! ميگم تو تهران خيلي ها از شهر هاي ديگه اومدن كه الان جمعيتش شده 13 ميليون

سلام دوست من

این یعنی شما یه تهرانی اصیل هستید؟!

والا من اون وقت ها که تهران بودم از هرکسی که میگفت تهرانیم میپرسیدم پدر بزرگ شما کجا دنیا اومده جوابش

این بود که تهران به دنیا نیومده و شهرستان بوده ... بگذریم

یا حق

پ . ن : تا حالا نمیخواستم این رو بگم اما در گذشته تهران یکی از روستا های مازندران بوده:blink::lol:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
mohammadi agha in pel re vannene har rooz??

amrooz kar dashteme oonvara badime pel re davessene.shabaviz kar dashteme.

hamti pel re bedime eti bayeme :

:blink: :wacko:

bas ke shema amelia khar khar ranadegi kenneni.ghahre gherbon borem khiabon dele mashine ja daniye .ad hamonje ke rafte amed ziade baft ghadimiye khiabon ja nedarne terafik navve vannene pel re:D

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا ويلاي ما اونجاست نميشه جاي ديگه اي رو جايگزين كنم :lol: جاي خوب گير آوردي خبرم كن ;)

سلام

چرا نمیشه؟! هر جا غیر شمال البته به چند دلیل

1 ماهی 2 هزار تومانی رو 12000 تومانی نمیفروشند

2 دورو نیستند...شاید چند رو باشند اما مهم اینه که دورو نیستند ( ببخشید منظورم همشون نیست )

3 با غیرت تر هستند البته در مورد غیرت فکر کنم شما در 20 سالی که اومدی شمال و رفتی سالی یه ماه هم اگه

اینجا بوده باشی(فکر کنم 10 سال اولش رو زیاد یادتون نباشه )کلا میشه 20 ماه من خیلی بیشتر از شما در تهران

بودم و معنی غیرت رو در شهر شما دیدم ( ببخشيد بازم منظورهم همشون نيست )

4 مهمتر از همه مردمش عشقشون این نیست که رفیق تهرانی ها هستند:blink::lol:

یا حق

پ . ن 1 : با توجه به این مسائل عنوان شده شما اگه ویلای خودتون رو بفروشید و وسط کویر چادر بزنید خیلی بهتره

تا اینکه بازم بایید شمال

پ . ن 2 : با توجه به شجاعت و شهامتی که همه شهرستانی ها از بچه های تهران سراغ دارند ! شما خارج از این

دنیای مجازی به بچه های شهری که توش ویلا دارید در واقعیت نظراتتون رو بگید

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
جاي خوب گير آوردي خبرم كن ;)
ببخشید ولی این دقیقا مثل کسیه که میوه یا چیزی رو می خوره که در ظاهر ازش بدش می یاد ولی در باطن نه , با جون و دل اون رو می خوره ولی هی به زبون می گه عجب میوه بد و بدمزه ایه.
وقتی شما شیرینی چیزی رو قبول کردین قائدتا پذیرش ترشی و تلخی احتمالی اون هم به عهده خودتون هست.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
bas ke shema amelia khar khar ranadegi kenneni.ghahre gherbon borem khiabon dele mashine ja daniye .ad hamonje ke rafte amed ziade baft ghadimiye khiabon ja nedarne terafik navve vannene pel re:D

na khakher rabt be ranandegi naine . miras farhangi gir heda.

too eni amel o amelie peshte sar harfam zani? vaghean te khenabedoon

:D :D

Last edited:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
na khakher rabt be ranandegi naine . miras farhangi gir heda.

too eni amel o amelie peshte sar harfam zani? vaghean te khenabedoon

:D :D

eeee
ras geni? chi gene esa?gene pel ghadimi hasse navene vene ro rah boren?chand sale hasse?
peshte sar chese veshone jelo geme
jane khedem men amel khiabon ke rah shorme etti tarseme:rolleyes:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
selam
jedi jedi mirase farhangi gir heda ?
pass ata pele dige ham vene bazenen ka !

Geme mohammadi too me doon bikhaverter hassi ka . meni hamin soalle dashteme . veshoon ke pel deres kar nine . esa cheti bene bavve men nadoomme​

eeee
ras geni? chi gene esa?gene pel ghadimi hasse navene vene ro rah boren?chand sale hasse?

Na , nattene rah nabene boorin mashin re ajazeye oboor nadenene . men beshnoosseme vachoon getene miras farhangi saataye sheloogh pelle vane ,​

peshte sar chese veshone jelo geme
jane khedem men amel khiabon ke rah shorme etti tarseme:rolleyes:

Amel harchi bashe Babelsare doon beter hasse . rassi shema cheti babelsare dele ba oon jadehaye tnge rah shooneni . makhsoosan oon sinemaye jeloo ke pere taksi hasse .​

:D

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709

Amel harchi bashe Babelsare doon beter hasse . rassi shema cheti babelsare dele ba oon jadehaye tnge rah shooneni . makhsoosan oon sinemaye jeloo ke pere taksi hasse .​

:D

avel inke khedayi amele jamiat ta vene khiabona age moghayese hakeni kechike bazi khiabona babolsar ke jamiati nedarne dar berabere amel
dovem inke men babolsar dele ke rah nashorme:Dmen batteme atrafe babolsar natteme khode babolsar:p

Majidforestry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:)البته بعضی ها هم هستند که مازندرانی بودن خودشونو انکار میکنن !!! ولی من مازندرانی هستم و قائم شهری!
:rolleyes:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

مثلا ابولحسن خوشرو . eshnaseni?!

aooooo ... channe shemali darmi pt e dele :D

به به . دوست عزیز شما اینهمه وقت کجا بودی!؟ شهری که متعلق به آن هستید!؟ (اگه باز هم مسائل امنیتی نداره)
--
این aooooo رو نوشتی ملت فکر میکنن همون آئوووو ی رشتی هاست .

:)البته بعضی ها هم هستند که مازندرانی بودن خودشونو انکار میکنن
:rolleyes:

:blink:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
به به . دوست عزیز شما اینهمه وقت کجا بودی!؟ شهری که متعلق به آن هستید!؟ (اگه باز هم مسائل امنیتی نداره)
--
این aooooo رو نوشتی ملت فکر میکنن همون آئوووو ی رشتی هاست .

نه بابا مسائل امنیتی کجا بود! کلا به گفتگوی آزاد کم سر می زنم. نیمه شمالی ام, مادرم بابلیه ... یه دو سالی هم اونجا زندگی کردم و لهجه رو خوب می فهمم ولی خیلی خوب نمی تونم حرف بزنم.

آئووووو رو می دونم رشتیه، ولی یه فامیل بابلی داریم که همیشه اینطوری آئوووو میگه، یاد اون افتادم نوشتمش :D

بریم وارد بحث های سیاسی بشیم: می بینم که حالت از بخش سینما به هم می خوره. به خاطر مسابقه آواتاره؟ من که توطئه ای بر له یا علیه ات ندیدم و نشنیدم (مگر اینکه رای هر کی که بهت رای نداد رو توطئه حساب کرده باشی :blink:) ولی به فرض محال هم که همچین خبری بوده باشه، یعنی یه مسابقه که فقط جنبه تفریحی داره انقدر ارزش داره ؟! در مورد رای مدیرا توی سری قبل هم خوندم یه چیزایی گفته بودی ... من که تا حالا توی تک تک ادوار! مسابقه به کسی که آواتارش رو بیشتر از بقیه دوست داشتم رای دادم و شدیدا تعجب می کنم از این همه لشکر کشی ها و اتوبوس آوردن ها سر یه مسابقه صد در صد تفریحی! هر چند که دور قبل پشت سر ما هم به همراه بقیه مدیرای بیچاره حرف در آوردن! و هر چند که اون بار تنها باری بود که به آواتار یه مدیر رای دادم, اونم صرفا چون ازش خوشم اومده بود (مگه کسی حرف مدیرا رو باور می کنه؟! مدیرای بد دروغگوی فرصت طلب :D)

شایدم کلا دلیل حرفت چیز دیگه ای بوده, ولی اگه حدسم درست بوده راستش یه کم نا امید شدم. یه جورایی هم حس کردم شاید بخشی از دلخوریت از منم بوده باشه که بهت رای ندادم, گفتم که خلاصه ته و توشو در بیاریم.

باشه بابا دعوام نکنید, پستم رو بعدا ادیت می کنم تا آف تاپیک نباشه :D

Majidforestry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همین دورو برا!!! خیلی ها از مازندرانی بودنشون سرافکنده هستند!!البته برمی گرده به درون کوچیک وحقیرشون که بی هویت و بی اصالت هستند. مازندرانی ها مردم با اصالت و ریشه داری هستند که حتی فردوسی هم براشون و برا شهرشون شعرگفته!!!منظور هم همون طبرستانه که اجداد قدیم ما بودن!

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
مثلا ابولحسن خوشرو . eshnaseni?!

:blink:

na
neshnaseme
berar ay bordi kanal panje dele mere faghet 1ta 3 hali bone:D
oooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaa(اين ماله شمالي هاست)khari danil jan ?ras geni?babol she atta ostane gati hasse:rolleyes:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
oooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaa(اين ماله شمالي هاست)khari danil jan ?ras geni?babol she atta ostane gati hasse:rolleyes:

are ooooooooooaaaaaaa re eshnaseme :D khale jaleb gennene inta re :D
khareme (khar hasseme?! o_O) too khari?
are babol gat hasse. heif darya nedarne :(

بالا