به به . دوست عزیز شما اینهمه وقت کجا بودی!؟ شهری که متعلق به آن هستید!؟ (اگه باز هم مسائل امنیتی نداره)
--
این aooooo رو نوشتی ملت فکر میکنن همون آئوووو ی رشتی هاست .
نه بابا مسائل امنیتی کجا بود! کلا به گفتگوی آزاد کم سر می زنم. نیمه شمالی ام, مادرم بابلیه ... یه دو سالی هم اونجا زندگی کردم و لهجه رو خوب می فهمم ولی خیلی خوب نمی تونم حرف بزنم.
آئووووو رو می دونم رشتیه، ولی یه فامیل بابلی داریم که همیشه اینطوری آئوووو میگه، یاد اون افتادم نوشتمش
بریم وارد بحث های سیاسی بشیم: می بینم که حالت از بخش سینما به هم می خوره. به خاطر مسابقه آواتاره؟ من که توطئه ای بر له یا علیه ات ندیدم و نشنیدم (مگر اینکه رای هر کی که بهت رای نداد رو توطئه حساب کرده باشی :blink
ولی به فرض محال هم که همچین خبری بوده باشه، یعنی یه مسابقه که فقط جنبه تفریحی داره انقدر ارزش داره ؟! در مورد رای مدیرا توی سری قبل هم خوندم یه چیزایی گفته بودی ... من که تا حالا توی تک تک ادوار! مسابقه به کسی که آواتارش رو بیشتر از بقیه دوست داشتم رای دادم و شدیدا تعجب می کنم از این همه لشکر کشی ها و اتوبوس آوردن ها سر یه مسابقه صد در صد تفریحی! هر چند که دور قبل پشت سر ما هم به همراه بقیه مدیرای بیچاره حرف در آوردن! و هر چند که اون بار تنها باری بود که به آواتار یه مدیر رای دادم, اونم صرفا چون ازش خوشم اومده بود (مگه کسی حرف مدیرا رو باور می کنه؟! مدیرای بد دروغگوی فرصت طلب
)
شایدم کلا دلیل حرفت چیز دیگه ای بوده, ولی اگه حدسم درست بوده راستش یه کم نا امید شدم. یه جورایی هم حس کردم شاید بخشی از دلخوریت از منم بوده باشه که بهت رای ندادم, گفتم که خلاصه ته و توشو در بیاریم.
باشه بابا دعوام نکنید, پستم رو بعدا ادیت می کنم تا آف تاپیک نباشه