• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اولین فیلم بلوری در ایران

x11416

Registered User
لایک‌ها
41
آشغالترین فیلمهای دنیا بلوری میاد بیرون ، کسی آخ نمیگه

اونی که میخواد پول بده خودش شعور داره

کیفیت بالا هم ربطی به داشتن یا نداشتن جلوه های ویژه نداره

خب الان کیفیتش بالا باشه که چی ؟ مثلا این فیلم ها چی دارن که نیاز به کیفیت بالا دارن ؟

بدبختی اینه که فیلم های ایرانی از آشغال هم آشغال تر هستن

بله حرف شما درسته که آشغالترین فیلم های دنیا هم بلوری میاد بیرون ولی هیچ کس تو دنیا پول بابت فیلم آشغال نمیده چه برسه به ایران (هرچند آشغالترین فیم های هالیوود 100 برابر بهتر از فیلم های ایرانی هست)

خداییش کی میاد تو ایران 10 و 20 هزار تومان بابت فیلم ایرانی بده ؟

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
فیلم ایرانی اگر کیفیتش بلوری که هیچ اگر 4K , 8K هم باشه باز یک قرون هم نمیصرفه بابتش پول داد

اصلا این نوع فیلم ها چه نیازی به کیفیت بالا است ؟ صحنه های اکشن عالی داره ؟ جلوه های ویژه خیره کننده داره ؟

اول باید نوع فیلم ها عوض و به روز بشن نه کیفیتشون
کاملآ موافقم;)

hd.divx

Registered User
لایک‌ها
143
خب الان کیفیتش بالا باشه که چی ؟ مثلا این فیلم ها چی دارن که نیاز به کیفیت بالا دارن ؟

بله حرف شما درسته که آشغالترین فیلم های دنیا هم بلوری میاد بیرون ولی هیچ کس تو دنیا پول بابت فیلم آشغال نمیده چه برسه به ایران (هرچند آشغالترین فیم های هالیوود 100 برابر بهتر از فیلم های ایرانی هست)

به نظر من هر فیلمی ارزش یک بار دیدن رو داره!
من با فیلم های ایراتی حال نمیکنم ولی از این خوشم اومد

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
من دارم تازه سایتمو راه میندازم،از چه سایت هایی شکایت کردید و حکمی که خواستید براشون چیه؟(حکم که میگید هنوز صادر نشده ولی چه حکم و جریمه ای باید بپردازند؟)
یه سوال دیگه که به همین مربوطه،به تمام سایت هایی که فیلم های گلرنگ رسانه رو میزارن شکایت میکنید؟حتی ایران پرود؟یا اگه تو ایران نباشیم مشکلی پیش نمیاد؟
هزاری یک سایت رو مدیرش رو پیدا می کنن و دستگیر می کنند . حکم صادره برای انتشار روی اینترنت انسداد هاست و دومین هست و درج در پرونده . حتی درآمد حاصل شده از طریق اکانت های فروخته شده شامل
مال نامشروع نمی شه و جریمه ای که می شوند به مراتب پایین تر از درآمدی که بوده است .

همچنین با توجه به سرعت انتشار بالای مطالب در اینترنت برای مثال وقتی فیلم ضد گلوله در دسترس کامل قرار گرفت و اولین سایت لینک رو قرار داد ضربه ای که به شرکت توزیع کننده
وارد می شود به دلیل دادرسی اهسته و کاغذ بازی های پی در پی عملا شکایت موسسه منجر به جلوگیری از ضرر نمی شود و در آخر از هر هزار سایت یک سایت رو پیدا می کنند که فقط از سایت های بزرگتر کپی کرده .

خانه از پای بست ویرانه است...

new24-3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
هزاری یک سایت رو مدیرش رو پیدا می کنن و دستگیر می کنند . حکم صادره برای انتشار روی اینترنت انسداد هاست و دومین هست و درج در پرونده . حتی درآمد حاصل شده از طریق اکانت های فروخته شده شامل
مال نامشروع نمی شه و جریمه ای که می شوند به مراتب پایین تر از درآمدی که بوده است .

همچنین با توجه به سرعت انتشار بالای مطالب در اینترنت برای مثال وقتی فیلم ضد گلوله در دسترس کامل قرار گرفت و اولین سایت لینک رو قرار داد ضربه ای که به شرکت توزیع کننده
وارد می شود به دلیل دادرسی اهسته و کاغذ بازی های پی در پی عملا شکایت موسسه منجر به جلوگیری از ضرر نمی شود و در آخر از هر هزار سایت یک سایت رو پیدا می کنند که فقط از سایت های بزرگتر کپی کرده .

ممنون
پس اگه تمام شواهد و مدارک رو بر اساس شرکت خارجی وارد کنیم،از هاست و دامنه تا درگاهو بر اساس شرکت خارجی و خارج ایران وارد کنیم مشکلی پیش نمیاد
کلا برای ایبوک و.. هم همینجوریه؟

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
ممنون
پس اگه تمام شواهد و مدارک رو بر اساس شرکت خارجی وارد کنیم،از هاست و دامنه تا درگاهو بر اساس شرکت خارجی و خارج ایران وارد کنیم مشکلی پیش نمیاد
کلا برای ایبوک و.. هم همینجوریه؟
اتفاقا ایرانی هم وارد کنی مشکلی پیش نمیاد . ولی واقعا باید هزینه کنی برای سایت فیلم! کسی برای فیلم ایرانی اکانت وی ای پی نمی خره و سرور پورت باز و حدود 1 ترا فیلم و سریال
خارجی باید جور کنی تا سود خوبی کنی.
دومین رو حتما غیر Ir ثبت کن و Biz /Net /In ثبت کن که تخفیف خوبی داره که بعد فیلتر شدنت باید دومین بخری . هاست هم از شرکت های ایرانی به نام نخر. برای هزینه تبلیغات و اکانت هم
یک رابط پیدا کن که پول به حساب اون واریز بشه و به یه نحوی دیگه به تو برسه(راه کاری خواستی پی ام بده بیشتر شرح بدم) .

این کار ها رو که انجام بدی اینترپل هم پیدات نمی کنه چه برسه به فتا و گلرنگ و... .

برای ای بوک سعی کن سایت جدا تاسیس کنی که فیلتر نشه و قوانین رو رعایت کنی . برای مثال سایت 98 ، به دلیل درج کتاب های منتشر شده
یک بار از طرف دادگاه به دلیل شکایت ناشر جریمه 15 میلیونی شد.

برای چیزی خطر کن که درآمدی داشته باشه نه مثل کتاب که درآمدی کمی داره و جریمه بالا!

new24-3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
اتفاقا ایرانی هم وارد کنی مشکلی پیش نمیاد . ولی واقعا باید هزینه کنی برای سایت فیلم! کسی برای فیلم ایرانی اکانت وی ای پی نمی خره و سرور پورت باز و حدود 1 ترا فیلم و سریال
خارجی باید جور کنی تا سود خوبی کنی.
دومین رو حتما غیر Ir ثبت کن و Biz /Net /In ثبت کن که تخفیف خوبی داره که بعد فیلتر شدنت باید دومین بخری . هاست هم از شرکت های ایرانی به نام نخر. برای هزینه تبلیغات و اکانت هم
یک رابط پیدا کن که پول به حساب اون واریز بشه و به یه نحوی دیگه به تو برسه(راه کاری خواستی پی ام بده بیشتر شرح بدم) .

این کار ها رو که انجام بدی اینترپل هم پیدات نمی کنه چه برسه به فتا و گلرنگ و... .

برای ای بوک سعی کن سایت جدا تاسیس کنی که فیلتر نشه و قوانین رو رعایت کنی . برای مثال سایت 98 ، به دلیل درج کتاب های منتشر شده
یک بار از طرف دادگاه به دلیل شکایت ناشر جریمه 15 میلیونی شد.

برای چیزی خطر کن که درآمدی داشته باشه نه مثل کتاب که درآمدی کمی داره و جریمه بالا!

پخیدم
.

hd.divx

Registered User
لایک‌ها
143
این همه دردسر واسه کپی یه فیلم مگه چقدر سود داره؟!
به جای این کار میشه با شرکت تولید کننده در فروش همکاری داشته باشیم،بدون دردسر!

new24-3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107

دادا تا اونجا که من پرسیدم نصفش سوده!
ولی نمیان که تعداد 10 -13تا بدن به ماها که،باید بالای 40 تا خرید تا این قیمت بدن بهت
وگرنه من خودم پایه فروششون بودم!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
همه این توزیع ها دلالی شده!
جلوی خود من دی وی دی وقتی 2500 بود به مغازه دار 1800 می داد ! دی وی دی یک دلال داره که از موسسه می گیره دلال بعدی توزیع کننده هست .
کمتر موسساتی هستند که نمایندگی استانی دارند که باید ذکر کنم بهترین شون TDH و بدترین شون قرن 21 هست .

برای سایت فیلم هم دردسری نداره! راه اندازی همیشه سخته ولی ادامه مسیر سخت نیست .

new24-3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
خب داداش پس تکلیف فیلمای خارجی چی میشه یعنی اونا عیب نداره کپی بشه ؟ :D

قانون کپی رایت برای فیلم های و کلا دیتا های خارجی مشکلی نداره
ولی بخاطر اینکه صحنه داره و... فیلتر میکنن
وگرنه مشکل کپی رایت تو ایران نداره
طبق فتواها هم هیچ مشکلی نداره،چون اونا غیرمسلمون هستن!(والّلا به قرعان)

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
قانون کپی رایت برای فیلم های و کلا دیتا های خارجی مشکلی نداره
ولی بخاطر اینکه صحنه داره و... فیلتر میکنن
وگرنه مشکل کپی رایت تو ایران نداره
طبق فتواها هم هیچ مشکلی نداره،چون اونا غیرمسلمون هستن!(والّلا به قرعان)

اولاً فیلمهای منتشره توسط ما ( چه ایرانی و چه خارجی) تماماً کپی رایت بین المللی دارند و می تونید اطلاعات کپی رایت رو اول فیلم ها و یا روی بسته بندی مشاهده کنید.
ضمناً قانونی در ایران وجود داره به نام قانون حمایت از حقوق مولفین و مصنفین که بر طبق اون ما علیه متخلفبن شکایت کردیم
بعد هم تمامی این شکایت ها زیر نظر خود من انجام شده، شما هم لطف کنید این کار رو نکنید.
در مورد احکام هم طبق قوانین جمهوری اسلامی, من نمی تونم قبل نهایی شدنش اعلام کنم ولی بدونید که احکام سنگینی وضع شده. خیلی بیشتر از چیزی که دوستمون به اون اشاره کرد.
در خصوص دیتا سنترهای خارجی هم وقتی حکم صادره از دادگاه صالح براشون ارسال بشه, موظف هستند که هم سایت شما رو مسدود کنن و هم اطلاعات شما رو در اختیار ما بذارن.

در خصوص همکاری هم اگه مایل بودید می تونید مستقیماً با من تماس بگیرید.
تلفن: 88784410 و 88788836 داخلی 115
ایمیل: [email protected]
آرش بهجو-مدیر مارکتینگ گلرنگ رسانه

new24-3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
اولاً فیلمهای منتشره توسط ما ( چه ایرانی و چه خارجی) تماماً کپی رایت بین المللی دارند و می تونید اطلاعات کپی رایت رو اول فیلم ها و یا روی بسته بندی مشاهده کنید.
ضمناً قانونی در ایران وجود داره به نام قانون حمایت از حقوق مولفین و مصنفین که بر طبق اون ما علیه متخلفبن شکایت کردیم
بعد هم تمامی این شکایت ها زیر نظر خود من انجام شده، شما هم لطف کنید این کار رو نکنید.
در مورد احکام هم طبق قوانین جمهوری اسلامی, من نمی تونم قبل نهایی شدنش اعلام کنم ولی بدونید که احکام سنگینی وضع شده. خیلی بیشتر از چیزی که دوستمون به اون اشاره کرد.
در خصوص دیتا سنترهای خارجی هم وقتی حکم صادره از دادگاه صالح براشون ارسال بشه, موظف هستند که هم سایت شما رو مسدود کنن و هم اطلاعات شما رو در اختیار ما بذارن.

دادا من ترس از تلفن زدن دارم!!!!
پس اگه میشه قیمت فروش 10 تا پک رو میتونید بدید؟چون اگه قیمتش اونطور که دوستان میگن خوب باشه همه راضی ان که با کیفیت بخرن و در قرعه کسی هم شرکت کنند
بعد اونقوت اگه هاستینگ واسش هیچ مشکلی نباشه که حجم دادگاه ایران رو عمل نکنه چی؟چون اگه هاست وارز باشه کپی رایت معنی نداره-حالا اگه از "هاست گیتور"(مالک نهاییش گوگله) هم باشه که دیگه مشکلی پیش نمیاد چون تو آمریکاس و گوگل هم عمرا با ایران کوچکترین همکاری کنه

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560

ببینید دوست عزیز شما تا زمانی که شرکت بین المللی نباشید عضو کپی رایت جهانی نیستید.
بنابراین به هیچ عنوان دیتاسنتر خارجی با شما همکاری نمی کند . من سخنان شما رو درباره احکام زیر سوال نمی برم اما بهتر است با وکیل/مشاور/ معاون حقوقی شرکت پیرامون احکام
صحبت کنید. قانون حمایت از مولفین و مصنفین در رابطه با تکثیر غیرمجاز به شرح زیر است که مورد حبس برای تکثیر کنندگان مجازی ترتیب اثر داده نمی شود!

ماده 23- هرکس تمام يا قسمتی از اثر ديگری را که مورد حمايت اين قانون است به نام خود يا به نام پديد آورنده بدون اجازه او و يا عالماً يا عامداً به نام شخص ديگری غير از پديد آورنده نشر يا پخش يا عرضه کند به حبس تاديبی از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.
ماده 24- هرکس بدون اجازه ترجمه ديگری رابه نام خود ياديگری چاپ و پخش و نشر ند به حبس تاديبی از سه ماه تا يکسال محکوم خواهد شد.
ماده 25- متخلفين ازموارد 17،18،19 و 20 اين قانون در مواردی که به سبب سپری شدن مدت حق ديد آورنده استفاده از اثر با رعايت مقررات اين قانون برای همگان آزاد است، وزارت فرهنگ و هنر عنوان شاکی خصوصی راخواهد داشت.
ماده 27- شاکی خصوصی می تواند ازدادگاه صادر کننده حکم نهايی درخواست کند که مفاد حکم در يکی از روزنامه ها به انتخاب و هزينه او آگهی شود.
ماده 28- هرگاه متخلف از اين قانون، شخص حقوقی باشد، علاوه بر تعقيب جزايی شخص حقيقی مسئول که جرم ناشی از تصميم او باشد خسارت شاکی خصوصی از اموال شخص حقوقی جبران خواهد شد و در صورتی که اموال شخص حقوقی به تنهائی تکافو نکند مابه التفاوت از اموال مرتکب جرم جبران می شود.
ماده 29- مراجع قضائی می توانند ضمن رسيدگی به شکايت شاکی خصوصی نسبت به جلوگيری از نشر و پخش و عرضه آثار مورد شکايت و ضبط آن دستور لازم به ضابطين دادگستری بدهند.
ماده 30- اثرهايی که پيش ازتصويب اين قانون پديد آمده از حمايت اين قانون برخوردار است. اشخاصی که بدون اجازه از اثرهای ديگران تا تاريخ تصويب اين قانون ، استفاده يا بهره برداری کدره اند حق نشر يا اجرا يا پخش يا تکثير يا ارائه مجدد يا فروش آن آثار را ندارند مگر با اجازه پديد آورنده يا قائم مقام او با رعايت اين قانون، متخلفين از حکم اين ماده و همچنين کسانی که برای فرار از کيفر به تاريخ مقدم برتصويب اين قانون، اثر را به چاپ رسانند يا ضبط يا تکثير يا از آن بهره برداری کنند به کيفر مقرر درماده 23 محکوم خواهند شد.
دعاوی و شکاياتی که قبل از تصويب اين قانون در مراجع قضايی مطرح گرديده به اعتبار خود باقی است.
ماده 31- تعقيب بزه های مذکور در اين قانون با شکايات شاکی خصوصی شروع و با گذشت او موقوف می شود.
ماده 32- مواد 245 و 246 و 247 و 248 قانون مجازات عمومی ملغی است.
ماده 33- آئين نامه های اجرايی اين قانون از طرف وزارت فرهنگ و هنر و وزارت دادگستری و وزارت اطلاعات تهيه و به تصويب هيئت وزيران خواهد رسيد.
قاننن فوق مشتمل بر سی و سه ماده و سه تبصره، پس از تصويب مجلس سنا در تاريخ روز دوشنبه سوم آذرماه 1348، در جلسه روز پنجشنبه يازدهم ديماه يکهزار و سيصد و چهل و هشت شمسی به تصويب مجلس شورای ملی رسيد.
تصحیح شده در 31 مرداد 1389
دادا من ترس از تلفن زدن دارم!!!!
پس اگه میشه قیمت فروش 10 تا پک رو میتونید بدید؟چون اگه قیمتش اونطور که دوستان میگن خوب باشه همه راضی ان که با کیفیت بخرن و در قرعه کسی هم شرکت کنند
بعد اونقوت اگه هاستینگ واسش هیچ مشکلی نباشه که حجم دادگاه ایران رو عمل نکنه چی؟چون اگه هاست وارز باشه کپی رایت معنی نداره-حالا اگه از "هاست گیتور"(مالک نهاییش گوگله) هم باشه که دیگه مشکلی پیش نمیاد چون تو آمریکاس و گوگل هم عمرا با ایران کوچکترین همکاری کنه
شما سرور روسیه یا چین بگیر تحت هیچ عنوان نه دسترسی رو قطع می کنند نه اطلاعات می دهند .
مدتی یکی از دوستان از روسیه سرور داشتند حتی درخواست های رسمی ناشر رو ترتیب اثر نمی دادند.

hd.divx

Registered User
لایک‌ها
143
خدا نکنه یکی بخواد تو این مملکت فیلم تولید کنه!
همه تو فاز کپی هستن!
به نظر من تنها راه جلوگیری از کپی قیمت مناسبه!

بالا