کی گفته این اولین فیلم بلوری ایرانه؟!
جدایی نادر از سیمین هم به شکل بلوری و کاملا رسمی و اوریجینال توزیع شد البته محدود و با سفارش اینترنتی. که یکی از دوستان من خرید
دوستان برای اولین بار کمپانی های گلرنگ رسانه و آوید فیلم این جرات رو به خودش داده تا توی ایران دیسک بلوری تولید کنه
جدایی نادر از سیمین در ایران تولید نشد!
عنوان تاپیک رو دوباره ببینید،من نوشتم اولین فیلم بلوری در ایران نه اولین فیلم بلوری ایرانی
من همین الان دارم از یکی از سایتهایی که ازش شکایت کردن ، قسمت 33 رو دانلود میکنم
با 20 دلار و 2 روز وقت، میشه فرم ثبت اولیه یک محصول رو از دفتر کپی رایت امریکا گرفت. برای کشورهای اروپایی هم همین حدوده. اما مراحل نهاییش تا گرفتن کپی رایت یا پتنت ، جوری که قانون از شما حمایت کنه 6 ماه زمان میبره. تاریخ مصرف مزخرفات شبکه نمایش خانگی هم نهایتا 3-4 ماهه. تا 6 ماه بعد خود سایتها اینا رو از روی سرورشون پاک میکنن و با مزخرفات جدید جایگزین میکنن
تازه فرض کنیم که اینا فیلم با ماندگاری بالا بسازن. کل فروش این سریال ، ارزش هزینه شکایت در یک کشور خارجی رو نداره.تازه شکایت از یک نفر و یک سایت نیست. کمپانیهای بزرگ خارجی و فیلمها و نرم افزارهایی که فروش میلیارد دلاری دارن ، نمیتونن جلوی کپی رو بگیرن ، دیگه دنگ دنگ دنگ شامپوی گلرنگ که تکلیفش معلومه .
من کاری به بحث کپی ندارم . نمیگم کپی کردن کار خوبیه- البته بجز در مورد کارهای مدیری- ... اما هرکی بخواد خودش رو بیخودی بزرگ و قدرتمند نشون بده ، مضحکه میشه. آدم بهتره در حد توانش ادعا کنه
دوستان برای اولین بار کمپانی های گلرنگ رسانه و آوید فیلم این جرات رو به خودش داده تا توی ایران دیسک بلوری تولید کنه
جدایی نادر از سیمین در ایران تولید نشد!
عنوان تاپیک رو دوباره ببینید،من نوشتم اولین فیلم بلوری در ایران نه اولین فیلم بلوری ایرانی
کی گفته این اولین فیلم بلوری ایرانه؟!
جدایی نادر از سیمین هم به شکل بلوری و کاملا رسمی و اوریجینال توزیع شد البته محدود و با سفارش اینترنتی. که یکی از دوستان من خرید
با مطالعه همین چند خط ، به نخستین ادعای واهی پی خواهید برد . برای مطلع شدن به خواص(!) بسیار و مثال نزدنی مولتی ویتا و نرم کننده گلرنگ در قیاس با شامپو ها و نرم کننده های داخلی و خارجی ، توصیه می کنم به مدت 1 ماه از این محلول صنعتی استفاده کنید تا آثار مخرب را به صورت مستقیم در آیینه مشاهده کنید .
متاسفانه در کشور ما عوام فریبی به گونه ای است که هر شرکت/ موسسه تیزر تبلیغاتی طولانی تری داشته باشد مردم تصور می کنند چه محصولی نابی است! نمونه اش همان کرم حلزون
سلام
حرف اصلی رو جنابعالی زدید . پایه فیلم و سریال ملی از فیلمنامه آسیب دیده است . نکته ای که قبلا درباره ویلای من در تاپیک مربوطه اشاره کردم
که عزیزان ادعا می کردند 1000نفر به صورت شبانه روزی تلاش می کنند محصولی با کیفیت به مخاطب برسانند اما دریغ از اینکه فکر میکنند کیفیت ،
دوربین full hd و بهترین نوع dvd یا بلوری در کنار یک کارگردان مولفه ساز است .
سناریو ها شده سناریوی دور همی و سر صحنه ای یا اصلا چند خطی!
اونی که توی تیزر ها نشون میده،بخشیه که دی وی دی دارن درست میکنن
هنوز اینقدر علم و دانش و دستگاه ندارن که بخوان بلوری درست کنن
دادا بلوری یکی از جدیدترین تکنولوژی هاست،اینقدر ساده که که نیست!!الآت هم که تحریمیم وگرنه اگه دستگاه رو میاوردن تو بوق و کرنا میکردن که ما اینو داریم!
گل گل گل شامپوی گلرنگ تمیز میشه موهای ما با شامپو گلرنگ!!!
من واقعاً خسته شدم از این همه خرف بی حساب
اولاً که ما دستگاه تولید Blu-ray داریم و فیلم دستگاه های تولیدمون در قسمت موارد ویژه سریال ویلای من هست. golrangelectronic.com
در مورد موضوع این تاپیک هم باید بگم که استثتاً دیسک بلو ری این فیلم توسط ما تولید نمی شه و خود تهیه کننده و سرمایه گذار این اثر را منتشر خواهد کرد. و جدایی نادر از سیمین اولین بلو ری ایرانی بود که وارد بازار شد.
تصویری که از کپی رایت گذاشتم, نسخه دیجیتال اونه و من نسخه اسکن شده هارد کپی رو در لپ تاپم نداشتم که براتون بذارم
بعد ما میلیاردها تومان صرف ساخت سریال ویلای من کردیم, اونوقت چرا نتونیم 200 -300 دلار بابت ثبت این اثر بدیم؟؟؟؟
گروه صنعتی گلرنگ یمی از بزرگترین هولدینگ های ایران محسوب می شه و از 56 شرکت اصلی و 127 شرکت فرعی تشکیل شده و در صنایع مختلفی مشغول به کاره که می تونید اطلاعاتش رو در سایت golrang.com مشاهده کنید. اون وقت با به عنوان عضو این شرکت چه توجیهی داره که بیام عوام فریبی کم؟؟؟؟
ضمناً من در کشور امریکا در مقطع دکتری مدیریت بازرگانی و کارآفرینی تحصیل کردم و قطعاً می دونم مهر لگال چه شکلیه!
دفترهای های ثبت لگال در کشور امریکا یه چیزی شبیه به پلیس + 10 ها خودمون هست و بصورت خصوصی اداره می شه
حضور من در این سایت فقط به خاطر این بود که یه بتونم یک ارتباط دو سویه میان سازندگان آثار ویدئویی و سینمایی (خداقل اونهایی که باهاشون در ارتباط مستقیم هستم) و مخاطبین (مخصوصاً نسل جوان همیشه ناراضی) برقرار کنم ولی الآن می بینم که باید جوابگوی چیزهایی باشم که هیچ فایده ای ندارند.
این آخرین پست من به عنوان مدیر مارکتینگ گلرنگ رسانه در این سایت است و به این سایت دیگر سر نمی زنم.
من واقعاً خسته شدم از این همه خرف بی حساب
اولاً که ما دستگاه تولید Blu-ray داریم و فیلم دستگاه های تولیدمون در قسمت موارد ویژه سریال ویلای من هست. golrangelectronic.com
در مورد موضوع این تاپیک هم باید بگم که استثتاً دیسک بلو ری این فیلم توسط ما تولید نمی شه و خود تهیه کننده و سرمایه گذار این اثر را منتشر خواهد کرد. و جدایی نادر از سیمین اولین بلو ری ایرانی بود که وارد بازار شد.
تصویری که از کپی رایت گذاشتم, نسخه دیجیتال اونه و من نسخه اسکن شده هارد کپی رو در لپ تاپم نداشتم که براتون بذارم
بعد ما میلیاردها تومان صرف ساخت سریال ویلای من کردیم, اونوقت چرا نتونیم 200 -300 دلار بابت ثبت این اثر بدیم؟؟؟؟
گروه صنعتی گلرنگ یمی از بزرگترین هولدینگ های ایران محسوب می شه و از 56 شرکت اصلی و 127 شرکت فرعی تشکیل شده و در صنایع مختلفی مشغول به کاره که می تونید اطلاعاتش رو در سایت golrang.com مشاهده کنید. اون وقت با به عنوان عضو این شرکت چه توجیهی داره که بیام عوام فریبی کم؟؟؟؟
ضمناً من در کشور امریکا در مقطع دکتری مدیریت بازرگانی و کارآفرینی تحصیل کردم و قطعاً می دونم مهر لگال چه شکلیه!
دفترهای های ثبت لگال در کشور امریکا یه چیزی شبیه به پلیس + 10 ها خودمون هست و بصورت خصوصی اداره می شه
حضور من در این سایت فقط به خاطر این بود که یه بتونم یک ارتباط دو سویه میان سازندگان آثار ویدئویی و سینمایی (خداقل اونهایی که باهاشون در ارتباط مستقیم هستم) و مخاطبین (مخصوصاً نسل جوان همیشه ناراضی) برقرار کنم ولی الآن می بینم که باید جوابگوی چیزهایی باشم که هیچ فایده ای ندارند.
این آخرین پست من به عنوان مدیر مارکتینگ گلرنگ رسانه در این سایت است و به این سایت دیگر سر نمی زنم.
به این زودی خسته شدین? به این زودی جا زدین? دوست عزیز کارهایه شرکت شما واقعا قابل تقدیره.شما هم بعنوان یک فرد تحصیلکرده قابل احترام هستین منتها اینجا باید تحمل بیشتری داشت زیرا اصولا اگر فرد یا گروهی بخواهند پیشقدم بشن برای اولین بار در موردی یک مقدار سختی خواخد داشت ولی مهم اینه که با این شرایط موفق بود و جا نزد. ضمنا عید رو هم خدمت شما و مجموعه محنرمتون تبریک عرض میکنم
کدام دانشگاه درس خوندی آقا ؟ آخه اسمت رو که سرچ میکنیم هیچی نمیاد .همه دانشجوها و فارغ التحصیلان مقطع پی اچ دی دانشگاههای امریکا اسمشون توی سایت دانشگاهها هست. حالا مقاله و نتایج تحقیقاتشون بماند . با دسته کورها که طرف نیستی آقا ، این فروم همشون فرهیختن .99 درصد پست دکترا دارن ، 1 درصد هم مستر و دکترا
ایام به کام
کدام دانشگاه درس خوندی آقا ؟ آخه اسمت رو که سرچ میکنیم هیچی نمیاد .همه دانشجوها و فارغ التحصیلان مقطع پی اچ دی دانشگاههای امریکا اسمشون توی سایت دانشگاهها هست. حالا مقاله و نتایج تحقیقاتشون بماند . با دسته کورها که طرف نیستی آقا ، این فروم همشون فرهیختن .99 درصد پست دکترا دارن ، 1 درصد هم مستر و دکترا
از این شعارها متاسفانه زیاد شنیدیم و تو گوشمون نمیره . شما دیدید بازار شبکه خونگیتون خراب شده ، میخواستید اینجا یجوری موج جدید ایجاد کنید که موفق نشدی
آره
زیاد دکتر توی این انجمن داریم
دکتر امید،سینا بلو،و خیلیای دیگه!!!
دکتر New24 هم که دیگه جای حرفیو باقی نمیزاره
در ضمن جالب هست که قهوه تلخ رو گفتن اینقدر خوبه و قلان و بهمان،هر ماه یکیش میومد!!!یعنی واقعا برنامه ریزی هاتون که صفر بود،آخرشم که همینجوری موند!!
یه راست همونجا گفتید گور بابای خریدار،خریدار مساوی است با خری که دار زده میشود!
--- شرکت های گروه صنعتی گلرنگ
50 شرکت رو از کجا آوردید؟
30 تا هستند،جز چنتا که اونم توی تلویزیون تبلیغ میکنه هیچکدومشون رویت نشده
فکر کنم سهامداراش گفتن بیاین همینجوری شرکت بزنیم!
بدیم پخش توی تهران رو شرکت ایکس انجام بده،پخش مشهد رو بدیم به ایگرگ!
در ضمن جالب هست که قهوه تلخ رو گفتن اینقدر خوبه و قلان و بهمان،هر ماه یکیش میومد!!!یعنی واقعا برنامه ریزی هاتون که صفر بود،آخرشم که همینجوری موند!!
یه راست همونجا گفتید گور بابای خریدار،خریدار مساوی است با خری که دار زده میشود!
ویلای من واقعا غیر قابل تحمله. حیف که من میخوام حرص مدیری رو در بیارم وگرنه دانلود هم نمیکردم.. خداوکیلی خودشون خجالت نمیکشن اینو میدن بیرون ؟ انقدر بی ارزشه که من دلم نمیاد 1 دیویدی خام حروم 12 قسمتش بکنم
--- شرکت های گروه صنعتی گلرنگ
50 شرکت رو از کجا آوردید؟
30 تا هستند،جز چنتا که اونم توی تلویزیون تبلیغ میکنه هیچکدومشون رویت نشده
فکر کنم سهامداراش گفتن بیاین همینجوری شرکت بزنیم!
بدیم پخش توی تهران رو شرکت ایکس انجام بده،پخش مشهد رو بدیم به ایگرگ!
اره واقعا
قسمت دوم یا سوم ویلای من رو رفیقام داشتن نگاخ میکردن .. با خودم گفتم خدایا ببین اینا به چه ذلتی افتادن !! انصاری صداشو ریز کرده مثلا خنده داره !!! به چه روزی انداخت خودشو
فیلم ایرانی چه بلوری چه DVD چه MP4 وقتی محتوا نداشته باشن وقتی به شعور بیننده احترام نزارن چه فایده داره کیفیت پخشش چی باشه . سالهاست فیلم ایرانی نگاه نمیکنم
سایتهای ایرانی که دوزاری هستن اصلا ارزش نداره پیگیری کنی . ولی iranproud.com براش اخطار اومده بود که جریمه ات میکنیم . دامنه رو هم توقیف میکنیم . اونم سریال رو از سایتش برداشت
ویلای من هم لابد یه جایی ثبت شده که میگن .
در مورد روسیه گردنش کلفته نمیخواد رعایت کنه . چین هم فرت فرت مردم خودشو می کشه . بگی کپی رایت ، با لهجه شیرین چینی میگه کپی رایت نَمَنه دی ؟ همانطور که ایران میگه .
این دو تا کشور جز آدم حساب نمیشن که اینقدر بابت سرورهاش خوشحالی کنین