• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اولین فیلم بلوری در ایران

docomid

Registered User
لایک‌ها
299
قانون کپی رایت برای فیلم های و کلا دیتا های خارجی مشکلی نداره
ولی بخاطر اینکه صحنه داره و... فیلتر میکنن
وگرنه مشکل کپی رایت تو ایران نداره
طبق فتواها هم هیچ مشکلی نداره،چون اونا غیرمسلمون هستن!(والّلا به قرعان)

همین الان یه سرچی در این مورد کردم نتایج جالب بود ، در مورد نرم افزاره ولی فکر کنم بشه به گیم ها ، فیلم ها ، کتاب ها و تمام این جور آثار خارجی استناد داد

کلیت موضوع :
3. اگر در ضمن معامله نرم افزار، فروشنده (توليدكننده اصلي) عدم تكثير و كپي را شرط نمايد يا عقد را مبتني به آن قرار دهد. حكم تكثير آن چيست؟
همه آيات عظام: در اين صورت، تكثير آن جايز نيست، (دفتر همه)

و

8. آيا در حكم تكثير نرم افزار تفاوتي بين توليد داخل و خارج وجود دارد؟
آيات عظام امام، سيستاني، تبريزي، صافي و وحيد:
تفاوتي بين توليد داخل و خارج در حكم نمي كند، (امام، تحريرالوسيله، ج 2، فروع متفرقه، الثالث، تبريي، صراط النجاه، ج 5، س 706؛ سيستاني، sistani.org، حق چاپ، ش 1؛ دفتر صافي)
آيت الله ***** اي:
اگر توليد داخل باشد، بنابر احتياط واجب اجازه توليد كننده شرط است و اگر توليد خارج باشد، تابع قرارداد است، (***** اي ، اجوبه، س 1343)
آيت الله مكارم:
تفاوتي بين توليد داخل و خارج نمي كند مگر آن كه توليد آمريكا يا اسرائيل باشد، (دفتر مكارم)
آيت الله وحيد:
تفاوتي بين توليد داخل و خارج در حكم نمي كند، (دفتر وحيد)

لینک مطلب : :eek:
با سلام، حكم استفاده از نرم افزارهاي كرك شده (مثل ويندو‍ز) و امرار معاش از طريق آن چيست؟ با تشكر

hd.divx

Registered User
لایک‌ها
143
همین الان یه سرچی در این مورد کردم نتایج جالب بود ، در مورد نرم افزاره ولی فکر کنم بشه به گیم ها ، فیلم ها ، کتاب ها و تمام این جور آثار خارجی استناد داد

کلیت موضوع :
3. اگر در ضمن معامله نرم افزار، فروشنده (توليدكننده اصلي) عدم تكثير و كپي را شرط نمايد يا عقد را مبتني به آن قرار دهد. حكم تكثير آن چيست؟
همه آيات عظام: در اين صورت، تكثير آن جايز نيست، (دفتر همه)

و

8. آيا در حكم تكثير نرم افزار تفاوتي بين توليد داخل و خارج وجود دارد؟
آيات عظام امام، سيستاني، تبريزي، صافي و وحيد:
تفاوتي بين توليد داخل و خارج در حكم نمي كند، (امام، تحريرالوسيله، ج 2، فروع متفرقه، الثالث، تبريي، صراط النجاه، ج 5، س 706؛ سيستاني، sistani.org، حق چاپ، ش 1؛ دفتر صافي)
آيت الله ***** اي:
اگر توليد داخل باشد، بنابر احتياط واجب اجازه توليد كننده شرط است و اگر توليد خارج باشد، تابع قرارداد است، (***** اي ، اجوبه، س 1343)
آيت الله مكارم:
تفاوتي بين توليد داخل و خارج نمي كند مگر آن كه توليد آمريكا يا اسرائيل باشد، (دفتر مكارم)
آيت الله وحيد:
تفاوتي بين توليد داخل و خارج در حكم نمي كند، (دفتر وحيد)

لینک مطلب : :eek:
با سلام، حكم استفاده از نرم افزارهاي كرك شده (مثل ويندو‍ز) و امرار معاش از طريق آن چيست؟ با تشكر

با وجود این جملات قشنگ پس چرا شرکت هایی با مجوز ارشاد میان نرم افزارهای خارجی رو بدون رعایت حقوق کمپانی تولید کننده میدن بیرون؟!
الان همین شرکت هایی که فیلم های خارجی رو دوبله میکنن و میدن تو بازار به نظر شما به کمپانی سازنده حق پخش میدن؟!
یه جای کار میلنگه!!!

new24-3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
با وجود این جملات قشنگ پس چرا شرکت هایی با مجوز ارشاد میان نرم افزارهای خارجی رو بدون رعایت حقوق کمپانی تولید کننده میدن بیرون؟!
الان همین شرکت هایی که فیلم های خارجی رو دوبله میکنن و میدن تو بازار به نظر شما به کمپانی سازنده حق پخش میدن؟!
یه جای کار میلنگه!!!

دادا بعضی کشور ها هستند که قانون کپی رایتو اجرا نمی کنن(کپی رایت جهانی منظورمه) مثل ایران و چین و روسیه،روسیه که اصلا اصل این کاراس(فکر کنم،چون بیشتر نرم افزار های هک و یا سایت های وارز روی سرور های اوناس،سرور های ایران هم همینطور،وارز هستند)توی ایران هم کپی رایت جهانی اجرا نیمشه،چون فرد(افراد) سازنده مسلمون نیستن و طبق حجم شرعی مشکلی نداره،البته جایز نیست
حکم آقای مکارم رو بخونید

docomid

Registered User
لایک‌ها
299
یه جای کار میلنگه!!!
آره واسه خودمم عجیبه که پشت بعضی از نرم افزار ها و گیم ها لیبل مجوز و ثبت هم هست ! حتی کتاب ها ، کتاب های معروف دنیا یا کتاب های دانشگاهی که قیمتاشون بالای 50 دلاره اما 10_15 هزار تومن فروخته میشه با یه ترجمه و تغییر جلد ! گاها هم روی جلد بعضی کتاب ها دیده شده مترجم دیگه کلا کتاب رو به اسم خودش زده و نوشته نویسنده :D

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
دادا بعضی کشور ها هستند که قانون کپی رایتو اجرا نمی کنن(کپی رایت جهانی منظورمه) مثل ایران و چین و روسیه،روسیه که اصلا اصل این کاراس(فکر کنم،چون بیشتر نرم افزار های هک و یا سایت های وارز روی سرور های اوناس،سرور های ایران هم همینطور،وارز هستند)توی ایران هم کپی رایت جهانی اجرا نیمشه،چون فرد(افراد) سازنده مسلمون نیستن و طبق حجم شرعی مشکلی نداره،البته جایز نیست
حکم آقای مکارم رو بخونید
جالب اینجاست که وقتی یک شبکه ماهواره ای یک فیلم رو بدون اجازه ناشر پخش می کنه همه داد و بی داد می کنند که ای وای حقوق ناشر ، حقوق هنری و... از بین رفت .

توجیه مسلمانان تنها برای سرقت به این بزرگی تنها و تنها تفاوت در دین می دانند. در حالی که آن قدر مراجع تقلید و دیگران عزیزان از دین درک نکردند که ادیان نقطه مقابل هم نیستند و
کنار یکدیگر اند و به تعبیری کامل کننده یکدیگر اند .

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
فکر کنم این تاپیک محل مناسبی برای این مسائل نباشه و داریم موضوع تاپیک رو به حاشیه می بریم.

تصور می کنم شما به ابعاد موضوعی که مطرخ می کنید واقف نیستید. شما دارید از من می پرسید که چطور از محصولات ما سوء استفاده کنید و دسترنج بیش از 1000 نفر از همکاران من را ضایع کنید.
تمامی محصولات ایرانی منتشره توسط ما در کنگره ملی امریکا ثبت شده اند و مورد حمایت توافقنامه کنوانسیون برن (قانون کپی رایت) هستند و آثار خارجی هم همگی از کمپانی های سازنده و یا پخش کننده خریداری شده که آنها هم مورد حمایت این قانون هستند. گروه صنعتی گلرنگ به عنوان یکی از بزرگترین هولدینگ های خاورمیانه در کشورهای مختلفی دفتر داره و همگی این دفاتر وکیل و مشاور حقوقی دارند که اونها شکایت های خارجی رو پیگیری می کنند.
علاوه بر اون در ایران هم با هماهنگی های به عمل آمده با پلیس فتا و دادسرای ویژه جرایم رایانه ای با متخلفین برخورد قانونی انجام می شه که علاوه بر جرایم سنگین نقدی ( تا 250 هزار دلار) حتی در برخی از موارد موجب مجازات حبس از 91 روز تا 9 ماه هم خواهد بود. که قطعاً از گفتن جزئیات آن معذورم.
در مورد خرید دیسک ها اگر مشکلی با زنگ زدن دارید می تونید با ایمیل با من در تماس باشید. قطعاً تاپیک عمومی محل مناسبی برای این کار نیست. [email protected]

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
فیلم 3gp رو رو بلوری رایت میکنن میندازن به خلق الله :دی

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
فکر کنم این تاپیک محل مناسبی برای این مسائل نباشه و داریم موضوع تاپیک رو به حاشیه می بریم.

تصور می کنم شما به ابعاد موضوعی که مطرخ می کنید واقف نیستید. شما دارید از من می پرسید که چطور از محصولات ما سوء استفاده کنید و دسترنج بیش از 1000 نفر از همکاران من را ضایع کنید.
تمامی محصولات ایرانی منتشره توسط ما در کنگره ملی امریکا ثبت شده اند و مورد حمایت توافقنامه کنوانسیون برن (قانون کپی رایت) هستند و آثار خارجی هم همگی از کمپانی های سازنده و یا پخش کننده خریداری شده که آنها هم مورد حمایت این قانون هستند. گروه صنعتی گلرنگ به عنوان یکی از بزرگترین هولدینگ های خاورمیانه در کشورهای مختلفی دفتر داره و همگی این دفاتر وکیل و مشاور حقوقی دارند که اونها شکایت های خارجی رو پیگیری می کنند.
علاوه بر اون در ایران هم با هماهنگی های به عمل آمده با پلیس فتا و دادسرای ویژه جرایم رایانه ای با متخلفین برخورد قانونی انجام می شه که علاوه بر جرایم سنگین نقدی ( تا 250 هزار دلار) حتی در برخی از موارد موجب مجازات حبس از 91 روز تا 9 ماه هم خواهد بود. که قطعاً از گفتن جزئیات آن معذورم.
در مورد خرید دیسک ها اگر مشکلی با زنگ زدن دارید می تونید با ایمیل با من در تماس باشید. قطعاً تاپیک عمومی محل مناسبی برای این کار نیست. [email protected]
جناب بهجو شما هم حتما تا به حال وبگاه های ملی یا خارجی را دیده اید که درج کرده اند :
All Rights Reserved ©Copyright

البته فرض بر صحت ادعا مطرح شده از سوی شماست اما کافی است درباره کنگره ایالات متحده بررسی ای داشته باشید/باشیم که متوجه شوید/شویم
کنگره ایالات متحده همانند سازمان ثبت شرکت های ایران نیست قرار باشد مدارکی را ارائه دهیم تا ثبت کنند!

البته امیدوارم که ادعای شرکت گلرنگ بر خلاف ادعا های واهی چون شامپو مولتی ویتا که به جای تغذیه مو منجر به ریزش شدید و عدم رشد مجدد مو می شود صحت داشته باشد
وصرفا این ادعا همانند عبارت درج شده در فوتر بسیاری از سایت ها نباشد!

new24-3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107

کلی متن نوشته بودم و ویرایش کرده بودم ولی دیدم دردی رو دوا نمیکنه،پاک شد!
فقط این 2تا لینک بمونه:
آمریکا از روسیه به عنوان بدترین کشور ناقض قانون کپی رایت یاد کرد: صدای روسیه
دنیای موبایل و کامپیوتر؛ روسیه و چین صدرنشین ناقضان کپی‌رایت در اینترنت

در ضمن تنها دلیل دوستان برای دانلود قیمتش هست،چون برای 2 تا 40 دقیقه که آب بسته شده بهش 3هزارت یکم زیاده ،پخیدم

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
درود به همه
در مورد بلوری بودن فیلم عرض شود که :

خانه از پای بست ویران است
خواجه در بند نقش ایوان است

به طور کلی مخالفتی ندارم که همچین تجربه هایی هم بشه
اما مشکل سینمای ما فقدان اندیشه است
و چرخه ی معیوبی که نمی خواد قبول کنه سینما یه سیستم هست
و سیستم باید ارگانیک و در هم تنیده باشه
متاسفانه الان تهیه کننده های ما چه در سینما و چه در تلویزیون
کمترین اهمیتی برای فیلمنامه قائل نیستن و سرسری ازش می گذرن
روش سرمایه گذاری نمی کنن و چشم به بازیگر دوختن تا کار به خیال خودشون دیده بشه
اما همون بازیگر برای بازی در فیلمی با فیلمنامه ضعیف یا به قول خودش آشغال
دستمزد بیشتری طلب می کنه
فیلم فیلم نمیشه ... سرمایه حروم میشه ... از مخاطب سلب اعتماد میشه و
سینمای ملی هر روز نحیف تر و رنجور تر میشه !

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
جناب بهجو شما هم حتما تا به حال وبگاه های ملی یا خارجی را دیده اید که درج کرده اند :
All Rights Reserved ©Copyright

البته فرض بر صحت ادعا مطرح شده از سوی شماست اما کافی است درباره کنگره ایالات متحده بررسی ای داشته باشید/باشیم که متوجه شوید/شویم
کنگره ایالات متحده همانند سازمان ثبت شرکت های ایران نیست قرار باشد مدارکی را ارائه دهیم تا ثبت کنند!

البته امیدوارم که ادعای شرکت گلرنگ بر خلاف ادعا های واهی چون شامپو مولتی ویتا که به جای تغذیه مو منجر به ریزش شدید و عدم رشد مجدد مو می شود صحت داشته باشد
وصرفا این ادعا همانند عبارت درج شده در فوتر بسیاری از سایت ها نباشد!

شماره ثبت ویلای من که در متن فیلم و بسته بندی ها نیز ذکر شده 1-864218788 است که در تاریخ 12/14/2012 در کنگره ملی ایالات متحده ثبت شده است.
ضمناً شامپو مولتی ویتا یکی از محبوبترین محصولات ما با برند گلرنگ است که چندین هزار مشتری وفادار در ایران و برخی از کشورهای خاورمیانه دارد.
این محصول دارای پروانه بهداشتی از وزارت بهداشت ایران و کشورهای منطقه است و قطعاً باعث ریزش مو و عدم رشد مجدد آن نمی شود.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
شماره ثبت ویلای من که در متن فیلم و بسته بندی ها نیز ذکر شده 1-864218788 است که در تاریخ 12/14/2012 در کنگره ملی ایالات متحده ثبت شده است.
ضمناً شامپو مولتی ویتا یکی از محبوبترین محصولات ما با برند گلرنگ است که چندین هزار مشتری وفادار در ایران و برخی از کشورهای خاورمیانه دارد.
این محصول دارای پروانه بهداشتی از وزارت بهداشت ایران و کشورهای منطقه است و قطعاً باعث ریزش مو و عدم رشد مجدد آن نمی شود.
توصیه می کنم به این لینک رجوع کنید :
کنگره ایالات متحده امریکا

و در فصل وظایف کنگره مطالعه خواهید کرد ؛

• قانونگذاری
  • تصویب بودجه دولت
  • اعلان جنگ
  • تصویب پیمان‌های خارجی
  • تائید مقامات دولتی
  • تائید قضات
  • استیضاح رئیس جمهور
  • ابطال وتوی رئیس جمهور
با مطالعه همین چند خط ، به نخستین ادعای واهی پی خواهید برد . برای مطلع شدن به خواص(!) بسیار و مثال نزدنی مولتی ویتا و نرم کننده گلرنگ در قیاس با شامپو ها و نرم کننده های داخلی و خارجی ، توصیه می کنم به مدت 1 ماه از این محلول صنعتی استفاده کنید تا آثار مخرب را به صورت مستقیم در آیینه مشاهده کنید .

متاسفانه در کشور ما عوام فریبی به گونه ای است که هر شرکت/ موسسه تیزر تبلیغاتی طولانی تری داشته باشد مردم تصور می کنند چه محصولی نابی است! نمونه اش همان کرم حلزون
درود به همه
در مورد بلوری بودن فیلم عرض شود که :

خانه از پای بست ویران است
خواجه در بند نقش ایوان است
.....
فیلم فیلم نمیشه ... سرمایه حروم میشه ... از مخاطب سلب اعتماد میشه و
سینمای ملی هر روز نحیف تر و رنجور تر میشه !
سلام
حرف اصلی رو جنابعالی زدید . پایه فیلم و سریال ملی از فیلمنامه آسیب دیده است . نکته ای که قبلا درباره ویلای من در تاپیک مربوطه اشاره کردم
که عزیزان ادعا می کردند 1000نفر به صورت شبانه روزی تلاش می کنند محصولی با کیفیت به مخاطب برسانند اما دریغ از اینکه فکر میکنند کیفیت ،
دوربین full hd و بهترین نوع dvd یا بلوری در کنار یک کارگردان مولفه ساز است .

سناریو ها شده سناریوی دور همی و سر صحنه ای یا اصلا چند خطی!

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
تصور نمی کنید توهین آمیز دارید صحبت می کنید؟!!!
کنابخانه کنگره ملی امریکا دپارتمانی دارد به نام کپی رایت
Library of Congress Home
U.S. Copyright Office

که ویلای من در آن دپارتمان ثبت شده است
این هم تصویر کپی رایت:
copyright.PNG
و بر اساس همین سند ما از بیش از 10 شخصیت حقوقی و حقیقی در خاک امریکا و بیش از 20 شخص در سایر کشورها شکوائیه تنظیم کرده ایم.

و این آخرین پاسخ من به شما خواهد بود مگر اینکه لحن نوشته هاتون محترمانه بشه

new24-3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
یه لینک از سایتاشون بدید خوب ببینیم کیا هستن
+
10 نفر آمریکایی،20 در دیگر کشور ها،،تو ایران چند نفر؟
+
بقیه سایت ها که فیلمای اسپیلبرگ و.. رو قرار میدن چرا نمیگیرن؟(چون تو آمریکا خیلی از سایتای فیلم ایرانی رو میشناسن،مثل ایران فیلم و..)خب چرا از اونا شکایت نمیشه؟

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
کی گفته این اولین فیلم بلوری ایرانه؟!
جدایی نادر از سیمین هم به شکل بلوری و کاملا رسمی و اوریجینال توزیع شد البته محدود و با سفارش اینترنتی. که یکی از دوستان من خرید

new24-3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
کی گفته این اولین فیلم بلوری ایرانه؟!
جدایی نادر از سیمین هم به شکل بلوری و کاملا رسمی و اوریجینال توزیع شد البته محدود و با سفارش اینترنتی. که یکی از دوستان من خرید

دادا ایرانه ها!
خیلیا میگن اولین هستن!!!

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
قیمتش الان فک کنم 15ت باشه

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
تصور نمی کنید توهین آمیز دارید صحبت می کنید؟!!!
کنابخانه کنگره ملی امریکا دپارتمانی دارد به نام کپی رایت
Library of Congress Home
U.S. Copyright Office

که ویلای من در آن دپارتمان ثبت شده است
این هم تصویر کپی رایت:

و بر اساس همین سند ما از بیش از 10 شخصیت حقوقی و حقیقی در خاک امریکا و بیش از 20 شخص در سایر کشورها شکوائیه تنظیم کرده ایم.

و این آخرین پاسخ من به شما خواهد بود مگر اینکه لحن نوشته هاتون محترمانه بشه

جناب بهجو هر لحظه که احساس کردید لحن اینجانب و یا دیگر کاربران توهین آمیز بود می توانید جهت رسیدگی به ادعا خود دکمه ریپورت را بزنید .
لحن اینجانب هیچ مشکلی نداشته و اگر به لفظ عوام فریبی خرده می گیرید مصرانه بر آن می ایستم ، چون حقیقت بازرگانی تلویزیون ایران است .

اما به بحث اصلی بپردازم ؛
با جستجو در سایت های ارائه شده توسط جنابعالی ، جستجو نام گلرنگ رسانه ، ویلای من ، شماره ثبت به هیچ نتیجه درباره شرکت گلرنگ و محصول ارائه شده در کتابخانه کنگره نرسیدم
لطف کنید جهت اطلاع رسانی نه فقط برای من ، بلکه برای دیگر کاربران ، خودتان لینکی مستقیم از همان منبع ارائه دهید .

همچنین تصویر ارائه شده توسط شما که بیانگر ثبت در کپی رایت است فاقد هرگونه ارزش قانونی است و انتشار این گواهی نامه به نام کپی رایت تخلف است .

تمام گواهی های ثبت شده توسط هر نهاد از ایالات متحده ، دارای مهر/نشان ایالتی یا موسسه مربوطه است که نشان جواز شما فقط به ستاره بسنده کرده است!

خاطر نشان می کنم مهر های ایالات متحده مشتقات تصویر عقاب است.

همچنین تمامی گواهی ها به زبان انگلیسی درج می شوند مگر آنکه درخواست ترجمه حکم کنید که باز هم گواهی جدید ممهور به همان مهر خواهد شد.

کافی است عبارات copyright certificate یا registration copyright را جستجو کنید تا نمونه های گواهینامه های صادره را رویت بفرمایید.

new24-3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
جناب بهجو هر لحظه که احساس کردید لحن اینجانب و یا دیگر کاربران توهین آمیز بود می توانید جهت رسیدگی به ادعا خود دکمه ریپورت را بزنید .
لحن اینجانب هیچ مشکلی نداشته و اگر به لفظ عوام فریبی خرده می گیرید مصرانه بر آن می ایستم ، چون حقیقت بازرگانی تلویزیون ایران است .

اما به بحث اصلی بپردازم ؛
با جستجو در سایت های ارائه شده توسط جنابعالی ، جستجو نام گلرنگ رسانه ، ویلای من ، شماره ثبت به هیچ نتیجه درباره شرکت گلرنگ و محصول ارائه شده در کتابخانه کنگره نرسیدم
لطف کنید جهت اطلاع رسانی نه فقط برای من ، بلکه برای دیگر کاربران ، خودتان لینکی مستقیم از همان منبع ارائه دهید .

همچنین تصویر ارائه شده توسط شما که بیانگر ثبت در کپی رایت است فاقد هرگونه ارزش قانونی است و انتشار این گواهی نامه به نام کپی رایت تخلف است .

تمام گواهی های ثبت شده توسط هر نهاد از ایالات متحده ، دارای مهر/نشان ایالتی یا موسسه مربوطه است که نشان جواز شما فقط به ستاره بسنده کرده است!

خاطر نشان می کنم مهر های ایالات متحده مشتقات تصویر عقاب است.

همچنین تمامی گواهی ها به زبان انگلیسی درج می شوند مگر آنکه درخواست ترجمه حکم کنید که باز هم گواهی جدید ممهور به همان مهر خواهد شد.

کافی است عبارات copyright certificate یا registration copyright را جستجو کنید تا نمونه های گواهینامه های صادره را رویت بفرمایید.

10000000000 تا لایک داری!
آخرشم نگفتن که از چه سایتایی شکایت کردن؟

بالا