• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اولین فیلم بلوری در ایران

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
پی تی یه مدت به فنا رفت ...

این سایت loc.gov هم مربوط به کنگره هست . در جواب کاربری که میگه کنگره همچین چیزی نداره چون سرچ کردم چیزی نیومد !

-[IranProud]- - اطلاعیه شماره 2 در مورد سریال قهوه تلخ

این دوستمون هم نمیدونم اسم ایشون رو دقیقا کجا سرچ کرده ؟! چون همه چی تو گوگل ایندکس نمیشه و تظمینی هم نیست که پیدا کنه

پ.ن : من از این همه بی سوادی در پی تی شرمنده ام و سرمو جلوی شهدا و خانوادشون نمی تونم بلند کنم

Last edited:

new24-3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
باز که این بچه دهاتی و رفیقاش ریختن سر یه نفر ....

فکر کنم بحث اینه که یه محصول ایرانی نمیتونه تو امریکا ثبت بشه و کپی رایت بین المللی داشته باشه

قهوه تلخ ثبت شده بود . اینم منبعش

سایتهای ایرانی که دوزاری هستن اصلا ارزش نداره پیگیری کنی . ولی iranproud.com براش اخطار اومده بود که جریمه ات میکنیم . دامنه رو هم توقیف میکنیم . اونم سریال رو از سایتش برداشت

ویلای من هم لابد یه جایی ثبت شده که میگن .

در مورد روسیه گردنش کلفته نمیخواد رعایت کنه . چین هم فرت فرت مردم خودشو می کشه . بگی کپی رایت ، با لهجه شیرین چینی میگه کپی رایت نَمَنه دی ؟ :rolleyes: همانطور که ایران میگه .
این دو تا کشور جز آدم حساب نمیشن که اینقدر بابت سرورهاش خوشحالی کنین

حالا ما شدیم دوست دهاتیا!
دادا تمام نام های افراد و مشخصاتشون توی گوگل هست
مثلا من 3 تا همزاد دارم تو ایران!یکیش شهیده،یکیش برقیه! و یکی دیگرو هم نمیدونم چیه!!!

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
حالا ما شدیم دوست دهاتیا!
دادا تمام نام های افراد و مشخصاتشون توی گوگل هست
مثلا من 3 تا همزاد دارم تو ایران!یکیش شهیده،یکیش برقیه! و یکی دیگرو هم نمیدونم چیه!!!

دهاتی رو مخاطبش خودش میدونه !

30 ساله به روحانی میگن مدرکت جعلیه . اگه همه اسمها تو سایتها هست و تو گوکل هم ایندکس شده چرا کسی یه لینک نتونست پیدا کنه ؟ :rolleyes:

یعنی میگی ایشون همزاد هم نداره ؟ :wacko:

new24-3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
دهاتی رو مخاطبش خودش میدونه !

30 ساله به روحانی میگن مدرکت جعلیه . اگه همه اسمها تو سایتها هست و تو گوکل هم ایندکس شده چرا کسی یه لینک نتونست پیدا کنه ؟ :rolleyes:

یعنی میگی ایشون همزاد هم نداره ؟ :wacko:

نه عزیز جان
آقای روحانی فامیل فرزاده،فریبرزه،یه همچین چیزیه!
وگرنه خود دانشگاه ها اعلام کردن که ما این فرد رو داشتیم
ببخشید یکی دیگه این فامیلو انتخاب نکرده!
در ضمن من فامیل روحانی میشناسم،ولی اینکه اونور مدرک گرفته باشه رو شرمنده!
دادا خیلی گوگل رو دست کم گرفتی!

new24-3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
قیمت این دیسک در سایت پی30دانلود 16ت هست

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
من واقعاً خسته شدم از این همه خرف بی حساب
اولاً که ما دستگاه تولید Blu-ray داریم و فیلم دستگاه های تولیدمون در قسمت موارد ویژه سریال ویلای من هست. golrangelectronic.com
در مورد موضوع این تاپیک هم باید بگم که استثتاً دیسک بلو ری این فیلم توسط ما تولید نمی شه و خود تهیه کننده و سرمایه گذار این اثر را منتشر خواهد کرد. و جدایی نادر از سیمین اولین بلو ری ایرانی بود که وارد بازار شد.
تصویری که از کپی رایت گذاشتم, نسخه دیجیتال اونه و من نسخه اسکن شده هارد کپی رو در لپ تاپم نداشتم که براتون بذارم
بعد ما میلیاردها تومان صرف ساخت سریال ویلای من کردیم, اونوقت چرا نتونیم 200 -300 دلار بابت ثبت این اثر بدیم؟؟؟؟
گروه صنعتی گلرنگ یمی از بزرگترین هولدینگ های ایران محسوب می شه و از 56 شرکت اصلی و 127 شرکت فرعی تشکیل شده و در صنایع مختلفی مشغول به کاره که می تونید اطلاعاتش رو در سایت golrang.com مشاهده کنید. اون وقت با به عنوان عضو این شرکت چه توجیهی داره که بیام عوام فریبی کم؟؟؟؟
ضمناً من در کشور امریکا در مقطع دکتری مدیریت بازرگانی و کارآفرینی تحصیل کردم و قطعاً می دونم مهر لگال چه شکلیه!
دفترهای های ثبت لگال در کشور امریکا یه چیزی شبیه به پلیس + 10 ها خودمون هست و بصورت خصوصی اداره می شه

حضور من در این سایت فقط به خاطر این بود که یه بتونم یک ارتباط دو سویه میان سازندگان آثار ویدئویی و سینمایی (خداقل اونهایی که باهاشون در ارتباط مستقیم هستم) و مخاطبین (مخصوصاً نسل جوان همیشه ناراضی) برقرار کنم ولی الآن می بینم که باید جوابگوی چیزهایی باشم که هیچ فایده ای ندارند.
این آخرین پست من به عنوان مدیر مارکتینگ گلرنگ رسانه در این سایت است و به این سایت دیگر سر نمی زنم.

ایام به کام

جناب بهجو عزیز ؛
سخنان اینجانب بر مبنای استدلال منطقی بود بنابراین بعید می دانم خطاب شما از حرف بی حساب سخن من با شما باشد مگر اینکه نسبت به منطق نظری نداشته باشید.

من هرگز ادعا های شرکت گلرنگ و شما را از پایه تکذیب نکردم ، هر سخنی که عرض کردم بر مبنای مدارک و مستندات ارائه شده توسط شما بود .
شرکت گلرنگ شرکت معتبری در زمینه محصولات بهداشتی بوده و هست (اما نواقصی که اخیرا به دلیل عدم تمرکز شرکت روی کار اصلی بیشتر شده است) و
در بزرگی و شرکت های واسطه و... تردیدی نیست که لازمه قدرت فعلی این شرکت است .

مسئله عوام فریبی را جنابعالی متوجه نشدید . خطاب من به بازرگانی صدا و سیما بود و مدیران برخی شرکت ها که تبلیغات را جایگزین کیفیت می کنند .
این خیلی خوب است که شما در ایالات متحده تحصیل کرده اید و برای شرکت گلرنگ و شما افتخاری است ، اما نه برای اینجانب و دیگر کاربران محترم که بحث را عام نمودید.

من به اندازه دانسته هایم سخن می گویم ، درباره مراکزی که شما نام اش را نبردید و به پلیس +10 ایران تشبیه اش کردید اطلاعی ندارم و سخن ام همانی خواهد بود که قبلا عرض کردم .

حضور شما یقینا تاثیر مثبتی در راستای ارتباط و تبلیغات آثاری نظیر ویلای من در پرشین تولز داشت و از کناره گیری شما شخصا ناراحتم .

به عنوان آخرین عبارتی که در این پست درج خواهم کرد می گویم :
کاش به جای ترک یک گفتگوی سالم و دوستانه ، به عناون مدیر مارکتینگ گلرنگ رسانه پاسخگوی عباراتی که روی محصولات گلرنگ رسانه نظیر کپی رایتی و منابع ثبت شده (غیر از ج.ا.ایران) می بودید.

سربلند باشید

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
این دوستمون هم نمیدونم اسم ایشون رو دقیقا کجا سرچ کرده ؟! چون همه چی تو گوگل ایندکس نمیشه و تظمینی هم نیست که پیدا کنه

برو هر وقت دیکته پنجم ابتدایی رو بیست گرفتی بعدا بیا وقت یه تهرانی رو بگیر :p

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
:wacko:

اولا که روحانی ظاهرا مدرکش رو بنام حسن فریدون گرفته - بخاطر مسائل امنیتی یا هرچی-

ثانیا که کالج چلغوزیان گلاسگو با دانشگاههای امریکا فرق داره. اگر چه همون هم با یه استعلام تایید کرد که فلانی اینجا درس خونده. آقای بهجو هم اسم دانشگاهش رو بگه ، ما استعلام میگیریم ! کاری نداره که :D. دهاتی پشت کوهی نیستیم که

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
باز که این بچه دهاتی و رفیقاش ریختن سر یه نفر ....

فکر کنم بحث اینه که یه محصول ایرانی نمیتونه تو امریکا ثبت بشه و کپی رایت بین المللی داشته باشه

قهوه تلخ ثبت شده بود . اینم منبعش

سایتهای ایرانی که دوزاری هستن اصلا ارزش نداره پیگیری کنی . ولی iranproud.com براش اخطار اومده بود که جریمه ات میکنیم . دامنه رو هم توقیف میکنیم . اونم سریال رو از سایتش برداشت

ویلای من هم لابد یه جایی ثبت شده که میگن .

دوست عزیز بحث فرهنگی ادبیات فرهنگی می خواهد نه ادبیاتی که جنابعالی استفاده فرمودید.

مبحث عمیق هست و نمی شود با حدس و گمان و نخوانده حمایت کرد .
سایت ایران پرود ، از نغض کننده های کپی رایت (بین المللی ) بوده و هست و نکته ای که شما متذکر اید احتمالا به همان اشاره دارد.

مورد بعدی درباره گوگل ؛
شما که کم و بیش در بخش وبمستر ها فعالیت دارید باید بدانید که درصد نزدیک به کامل سایت ها توسط گوگل ایندکس خواهند شد و سایت های دانشگاهی و مرتبط دانشگاهی به طور 100% ایندکس می شوند .
البته همه چیز احتمال ش هست و نظر شما محترم خواهد بود .

مورد پایانی هم اگر قرار باشد هر ادعایی که مطرح می شود را بنا بر صحت قرار دهیم دچار خوشبینی کاذب خواهیم شد و یقینا ضربه این اعتماد را خواهیم خورد .

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اولا که روحانی ظاهرا مدرکش رو بنام حسن فریدون گرفته - بخاطر مسائل امنیتی یا هرچی-

ثانیا که کالج چلغوزیان گلاسگو با دانشگاههای امریکا فرق داره. اگر چه همون هم با یه استعلام تایید کرد که فلانی اینجا درس خونده. آقای بهجو هم اسم دانشگاهش رو بگه ، ما استعلام میگیریم ! کاری نداره که :D. دهاتی پشت کوهی نیستیم که

در صفحات قبل بدون اینکه اسم دانشگاه رو بدونی لوغوز خوندی . الان می پرسی اسمش چیه؟

برو هر وقت دیکته پنجم ابتدایی رو بیست گرفتی بعدا بیا وقت یه تهرانی رو بگیر :p

بی سواد اونی هست که دو صفحه بدون تحقیق گمپز در میکنه

روش غلط املایی گرفتن 600 سال قبل از میلاد در دهات افغانستان هم منسوخ شده . شما کجا ساکن هستین ؟

در هر صورت آب قطعه

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
دوست عزیز بحث فرهنگی ادبیات فرهنگی می خواهد نه ادبیاتی که جنابعالی استفاده فرمودید.

مبحث عمیق هست و نمی شود با حدس و گمان و نخوانده حمایت کرد .
سایت ایران پرود ، از نغض کننده های کپی رایت (بین المللی ) بوده و هست و نکته ای که شما متذکر اید احتمالا به همان اشاره دارد.

مورد بعدی درباره گوگل ؛
شما که کم و بیش در بخش وبمستر ها فعالیت دارید باید بدانید که درصد نزدیک به کامل سایت ها توسط گوگل ایندکس خواهند شد و سایت های دانشگاهی و مرتبط دانشگاهی به طور 100% ایندکس می شوند .
البته همه چیز احتمال ش هست و نظر شما محترم خواهد بود .

مورد پایانی هم اگر قرار باشد هر ادعایی که مطرح می شود را بنا بر صحت قرار دهیم دچار خوشبینی کاذب خواهیم شد و یقینا ضربه این اعتماد را خواهیم خورد .

در مورد حدس و گمان : شما گفتی کنگره ربطی به کپی رایت نداره . منم ثابت کردم قهوه تلخ اونجا ثبت شده . پس یه کار خارق العاده نیست یکی دیگه ثبت شده باشه . پس بحث رو عوض نکن !

ایران پرود : وقتی اخطار میدن ذکر میشه که مشکل کدوم فایل ها هست ! نمیگن سایتت کلا مشکل داره جمع کن برو .

گوگل : تا وقتی سایتی نخواد ایندکس بشه / جلوشو بگیره / لینکهاش عمومی نباشه اون 100 درصد شما میشه صفر درصد

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
در مورد حدس و گمان : شما گفتی کنگره ربطی به کپی رایت نداره . منم ثابت کردم قهوه تلخ اونجا ثبت شده . پس یه کار خارق العاده نیست یکی دیگه ثبت شده باشه . پس بحث رو عوض نکن !

ایران پرود : وقتی اخطار میدن ذکر میشه که مشکل کدوم فایل ها هست ! نمیگن سایتت کلا مشکل داره جمع کن برو .

گوگل : تا وقتی سایتی نخواد ایندکس بشه / جلوشو بگیره / لینکهاش عمومی نباشه اون 100 درصد شما میشه صفر درصد
وقتی مطالعه نمی کنید همین می شود!
جناب بهجو فرمودند ویلای من در کنگره ملی امریکا به ثبت رسیده ، من وظایف کنگره رو تشریح کردم . ایشان تصحیح کردند در کتابخانه کنگره نسخه موجود است . در منابعی که ارائه دادند همان طور که ذکر کردم با جستجوی نام های اشاره شده به هیچ نتیجه ای نرسیدم و از ایشان خواستم تا با لینک مستقیم از همان منبع برای من و دیگر عزیزان مسئله را روشن کنند . اما شما مدعی شدید "
در جواب کاربری که میگه کنگره همچین چیزی نداره چون سرچ کردم چیزی نیومد !"

فرمودید "بحث رو عوض نکن!" . مستحضر هستید شما بحث را عوض کردید ؟! مبحث اینجا مربوط به کپی رایت شرکت گلرنگ رسانه ، فیلم ضد گلوله و سریال ویلای من . گفتگوی ایجاد شده ارتباطی به قهوه تلخ و موسسه تصویر سبز فردا نداشت!
برای این است که عرض می کنم مطالعه بفرمایید تا بتوانید با دقت بیشتری پاسخ گو باشید.

پیرامون گوگل صحیح می فرمایید ، تا زمانی که سایتی تمایل به ایندکس نداشته باشد که خودتان و خودم به نحوه ایندکس نشدن در موتور های جستجو آگاه هستیم ثبت نخواهد شد.

ولی دو سوال !
شما که دستی در وبمستری دارید کدام سایت "معتبر" است که از ایندکس در موتور های جستجو ناراضی اند ؟ چه سایتی از بازدید و رنک بدش می آید ؟

سوال دوم ؛
اگر یک سایت دانشگاهی معتبر باشد و واقعا مدرک "معتبری" ارائه دهد یا به عبارت دیگر اصلا اگر وجود حقوقی داشته باشد چرا از ایندکس فراری باشد ؟(صرفا نظر شخصی خود را ارائه دهید )

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
تصور نمی کنید توهین آمیز دارید صحبت می کنید؟!!!
کنابخانه کنگره ملی امریکا دپارتمانی دارد به نام کپی رایت
Library of Congress Home
U.S. Copyright Office

که ویلای من در آن دپارتمان ثبت شده است
این هم تصویر کپی رایت:
مشاهده پیوست 427112
و بر اساس همین سند ما از بیش از 10 شخصیت حقوقی و حقیقی در خاک امریکا و بیش از 20 شخص در سایر کشورها شکوائیه تنظیم کرده ایم.

و این آخرین پاسخ من به شما خواهد بود مگر اینکه لحن نوشته هاتون محترمانه بشه

17219410067113474462.jpg

70994570650326900474.gif

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
وقتی مطالعه نمی کنید همین می شود!
جناب بهجو فرمودند ویلای من در کنگره ملی امریکا به ثبت رسیده ، من وظایف کنگره رو تشریح کردم . ایشان تصحیح کردند در کتابخانه کنگره نسخه موجود است . در منابعی که ارائه دادند همان طور که ذکر کردم با جستجوی نام های اشاره شده به هیچ نتیجه ای نرسیدم و از ایشان خواستم تا با لینک مستقیم از همان منبع برای من و دیگر عزیزان مسئله را روشن کنند . اما شما مدعی شدید "
در جواب کاربری که میگه کنگره همچین چیزی نداره چون سرچ کردم چیزی نیومد !"

فرمودید "بحث رو عوض نکن!" . مستحضر هستید شما بحث را عوض کردید ؟! مبحث اینجا مربوط به کپی رایت شرکت گلرنگ رسانه ، فیلم ضد گلوله و سریال ویلای من . گفتگوی ایجاد شده ارتباطی به قهوه تلخ و موسسه تصویر سبز فردا نداشت!
برای این است که عرض می کنم مطالعه بفرمایید تا بتوانید با دقت بیشتری پاسخ گو باشید.

..............................................

توصیه می کنم به این لینک رجوع کنید :
کنگره ایالات متحده امریکا

و در فصل وظایف کنگره مطالعه خواهید کرد ؛

• قانونگذاری
  • تصویب بودجه دولت
  • اعلان جنگ
  • تصویب پیمان‌های خارجی
  • تائید مقامات دولتی
  • تائید قضات
  • استیضاح رئیس جمهور
  • ابطال وتوی رئیس جمهور
با مطالعه همین چند خط ، به نخستین ادعای واهی پی خواهید برد . برای مطلع شدن به خواص(!) بسیار و مثال نزدنی مولتی ویتا و نرم کننده گلرنگ در قیاس با شامپو ها و نرم کننده های داخلی و خارجی ، توصیه می کنم به مدت 1 ماه از این محلول صنعتی استفاده کنید تا آثار مخرب را به صورت مستقیم در آیینه مشاهده کنید .

متاسفانه در کشور ما عوام فریبی به گونه ای است که هر شرکت/ موسسه تیزر تبلیغاتی طولانی تری داشته باشد مردم تصور می کنند چه محصولی نابی است! نمونه اش همان کرم حلزون

سلام
حرف اصلی رو جنابعالی زدید . پایه فیلم و سریال ملی از فیلمنامه آسیب دیده است . نکته ای که قبلا درباره ویلای من در تاپیک مربوطه اشاره کردم
که عزیزان ادعا می کردند 1000نفر به صورت شبانه روزی تلاش می کنند محصولی با کیفیت به مخاطب برسانند اما دریغ از اینکه فکر میکنند کیفیت ،
دوربین full hd و بهترین نوع dvd یا بلوری در کنار یک کارگردان مولفه ساز است .

سناریو ها شده سناریوی دور همی و سر صحنه ای یا اصلا چند خطی!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
..............................................
دوست من ، مدت هاست با افراد روشن فکر نما ، افراطیون ، مغلطه کنندگان و منطق های سوفسطایی صحبت کرده ام .
تقریبا باری نبود برای که برای یک نفر پاسخ نداشته باشم اما این بار اعتراف می کنم در جواب به شما جدا پاسخی ندارم . بنابراین در پاسخ به عزیزی که فقط توان استفاده از دکمه . بر روی کیبوردش دارد ، یک جواب به کار می برم. آن خاموشی ست...پاسخی صریح به افرادی که می پندارند می دانند.

hd.divx

Registered User
لایک‌ها
143
این تاپیک منو برد به دوران تاپیک های بخش گفتگو آزاد!
یادش بخیر!!!

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
اولین فیلم بلوری در سال 1290 شمسی به دست احمد شاه قاجار وارد ایران شد

بالا