• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر حساب بانك ملت داريد حتما مطالعه فرماييد

shkeyvan

Registered User
لایک‌ها
8
خیلی خوش خیالی
شما فقط یک وام می تونی بگیری و وقتی اینو تسویه کردی می تونی یکی دیگه بگیری در ضمن چرا اینقدر خودتونو مشغول این وام ۲ یا ۴ یا ۷ تومنی کردی یه راه خیلی ساده برای گرفتن وام از بانک ملت هست تا مبلغ 50میلیون با همین سود وام باشگاه راهش هم همینه که یه سند ۶ دانگ ببری بانک تکمیل پرونده کنی ارزیاب میفرسته بعد وام رو بهت می دن اسم این وام هم هست وام کارت اعتباری ضامن هم نمی خواد

دم شما گرم برادر
زودتر میگفتی من اینقدر درگیر این امتیازا نمیشدم. شب دارم خواب امتیاز جمع کردم می بینم. البته الان فقط حدود 10 تومن کم دارم برا ماشینه. اما بیشتر شد که فبه المراد (چه جمله سختی. درست نوشتمش؟!)
سند زمین باشه قبوله؟ منگوله دار؟ ارزشش خیلی بیشتره. به اسم خودم هم هست. اما تهران نیست.
البته اگه اینجوری باشه هرکی میره با یه سند وام می گیره میذاره تو حساب ویژه یه ساله 20% روش میگیره! ضامن هم نمیخواد دردسر هم نداره! 5% هم روش میگیره.

یکم عجیب نیست؟ اگه اینجوری بود همه پیرزنا میرفتن سنداشونو میزاشتن تو گرد بانک ملت و وام میگرفتن و بعد پول وام رو میذاشتن تو حسابای بلند مدت.

ir_hbm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سند باید ۶ دانگ شهری باشه سند زمین هم قبول می کنن دوست عزیز موسسه بسیج یک وام داره بدون کارکرد تا سقف ۱۰۰ میلیون تومن اما سودش 23 درصد هست اما بانک ملت همون وام رو میده 15 درصد یعنی 8 در صد کمتر شما وقتی از دید اول نگاه کنی می گی چرا این وام به این مفتی و راحتی میدن خوب تا حالا فکر کردی وام ۱۵ درصد قسطی چند درصد میشه بزاز روشنت کنم که میشه حدود 30درصد چون شما از همون ماه اول داری قسطی پرداخت می کنی و پول بانک روز به روز پیش شما کم میشه اما شما می تونی همین وام 15 درصد رو 48 ماهه بگیری حالا شما همین فردا سندتت رو بردار برو اولین بانک ملتی که در مسیر راهت هست به ریس بانک بگو می خوام با این سند وام کارت اعتباری بگیرم اگه سندتت مشکل نداشته باشه میگه یه حساب درهمون شعبه باز کن بعد سند رو کارشناس بانک میاد میبره رو زمین ارزش گذاری میکنه که این کار حدود 2 هفته طول میکشه بعد از ارزش گذاری سند میری بانک تکمیل پرونده می کنی کمتر از یه هفته وامت رو میگیری

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
این پیغام رو واسه من گذاشته
اگه امتیازام بشه نقره ای چی میشه ؟؟؟
فرقش با طلایی چیه ؟
هم باشگاهی گرامی، دوره امتیازی 180 روزه شما رو به پایان است. در پایان این دوره، امتیازات طلایی شما به سبد امتیازهای نقره ای انتقال خواهد یافت، همچنین محاسبه و تجمیع امتیازات طلایی در دوره جدید، از نو آغاز خواهد شد. در صورتی که هنوز به حد نصاب لازم جهت انتخاب پاداش نقدی مورد نظرتان دست نیافته اید، می توانید با واگذاری 10% از امتیازهای طلایی خود (با شرط واگذاری حداقل 10 امتیاز)، دوره امتیازیتان را به مدت 60 روز دیگر تمدید نمایید.

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
بچه ها کمک
من ۲۰ خرداد بود رفتم بانک مدارک گرفتم یازو وقت نداشت گفت ببر هفته بعد با ضامن جدید بیا. ضامنم رو قبول نکردن.
این ضامن جدیده هم فعلا بنا به دلایلی نتونسته گواهی کسر بگیره.
الان ۱ ماه گذشته. منفوقش تا ۲ هفته دیگه گواهیم حاضر شه.حالا بانک قبول میکنه بهم وام بده بعد این تاخیر ؟؟

sent from my LWW

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
این پیغام رو واسه من گذاشته
اگه امتیازام بشه نقره ای چی میشه ؟؟؟
فرقش با طلایی چیه ؟
کسی نیست جوا بده ؟؟
راستی این که جدیدا زده 300 امتیاز پاداش نقدیش از 300 تا 600 هزار تومان هست پس چطور میشه 600 تومن کسب کرد ؟

ir_hbm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اگه این پیام برای شما اومده اگه وام می خوای بگیری که مشکل نداره اما اگه می خوای پول نقد بگیری برو پول رو بگیر چون وقتی امتیازها نقره بشه دیگه نمی تونی پول نقد بگیری برای وام فرقی نداره امتیاز طلایی باشه یا نقره ای من خودم ۱۰۰۰ امتیاز داشتم ۳۰۰ امتیاز برای نقد کردن زدم بعد یه وام ۴ تومنی هم زدم دوست عزیز شما خیلی زرنگ باشی بتونی برای همون ۳۰۰ امتیاز ۳۰۰ تومن بگیری خیلی هنر کردی من خودم هرچی زور زدم برای ۳۰۰ امتیاز ۳۶۰ نقد میده

NIMA_YALAN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درخواست راهنمايي در خصوص راه اندازي آموزشگاه حسابداري و كامپيوتر

من تصميم دارم آموزشگاه حسابداري و كامپيوتر بزنم حالا سئوالات زير برام مطرحه و اميدوارم دوستان راهنماييم كنند :
1- گرفتن جواز از فني و حرفه اي چه شرايطي داره و اصلا" الزامي به اين كار هست ؟
2- توافق بين استاد و موسسه معمولا با چه تناسبي انجام ميشه ؟
3- شنيدم بعضي از موسسات كلاسها شونو اجاره ميدن . كسي ميدونه شرايطش چه جوريه ؟
4- از همه مهمتر .. اصلا" اين كار به صرفه هست يا نه ؟
5- نرخ برگزاري كلاسها تابع چه چيزيه ؟ آيا آئين نامه يا نرخ مصوب داره يا نه هر آموزشگاهي بنا به شرايطش ميتونه تعيين كننده باشه؟
6- مزايا و معايب اينگونه آموزشگاهها چيه؟

سئوالات ديگه هم ممنكه به ذهنم برسه ولي فعلا" ميخوام يه فضاي ذهني در خصوص اين مسئله پيدا كنم.
پيشاپيش از نظرات موثر شما دوستان متشكرم

ایمیل من پایین هست اگه وقت نکردین اینجا جواب بدین خواهش میکنم به ایمیلم جواب بدین خیلی مهمه
[email protected]

majid560

Registered User
لایک‌ها
10
دم شما گرم برادر
زودتر میگفتی من اینقدر درگیر این امتیازا نمیشدم. شب دارم خواب امتیاز جمع کردم می بینم. البته الان فقط حدود 10 تومن کم دارم برا ماشینه. اما بیشتر شد که فبه المراد (چه جمله سختی. درست نوشتمش؟!)
سند زمین باشه قبوله؟ منگوله دار؟ ارزشش خیلی بیشتره. به اسم خودم هم هست. اما تهران نیست.
البته اگه اینجوری باشه هرکی میره با یه سند وام می گیره میذاره تو حساب ویژه یه ساله 20% روش میگیره! ضامن هم نمیخواد دردسر هم نداره! 5% هم روش میگیره.

یکم عجیب نیست؟ اگه اینجوری بود همه پیرزنا میرفتن سنداشونو میزاشتن تو گرد بانک ملت و وام میگرفتن و بعد پول وام رو میذاشتن تو حسابای بلند مدت.
وقتی با 15درصد وام بگیری و بزاری سپرده فکر میکنی سود میکنی؟شما باید اصل و سود وامو بدی در صورتی که سپرده فقط بهت دارهسود میده و اصل پول میمونه.به عبارتی شما داری ضرر میکنی.تقریبا 6-7درصد در سال

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
تغییر در شرایط استفاده از امتیازات هدیه در دریافت تسهیلات
منبع خبر: باشگاه مشتریان بانک ملت
به گزارش از روابط عمومی باشگاه مشتریان بانک ملت، به زودی شرایط استفاده از امتیازات هدیه در دریافت تسهیلات تغییر خواهد یافت. بر این اساس آن دسته از اعضا که دریافت کننده بسته های امتیاز هدیه می باشند، در صورتی حائز شرایط دریافت تسهیلات شناخته خواهند شد که حداقل 60% امتیاز مربوط به بسته تسهیلات را در طول دوران عضویت تا مقطع انتخاب پاداش، از طریق فرآیندهایی خارج از "دریافت هدیه" کسب نموده باشند. به عنوان مثال، فردی که اقدام به انتخاب بسته تسهیلات 200 امتیازی نموده است، می بایست حداقل در طول دوران عضویت تا مقطع انتخاب پاداش، 120 امتیاز از طریق روشهای شناخته شده در فرآیندهای امتیازی باشگاه (به جز دریافت هدیه) کسب نموده باشد. این گزارش حاکی است شرایط کسر امتیاز جهت دریافت تسهیلات، کمافی السابق ادامه داشته و ابتدا امتیازات مربوطه از سبد امتیازهای نقره ای و در صورت عدم کفایت از امتیازات طلایی برداشت خواهد شد لذا کنترلهای مورد نظر صرفا در خصوص ترکیب امتیازات صورت می پذیرد. این تغییرات از تاریخ 07/05/1392 عملیاتی خواهد شد.

کم کم دارن شرایط رو سخت تر میکنن، کلا جمعش کنن خیال خودشونو راحت کنن

Last edited:

nima-1390

Registered User
لایک‌ها
16
يك بسته 100 امتيازي به فروش ميرسد.
قيمت 90000
0937-565-7297

Last edited:

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من امروز رفتم یه شعبه ای که نزدیکمون بود حساب باز کردم برای وام.
ولی هنوز توی باشگاه اضافه نشده که تسهیلات رو بزنم
کی اضافه میشه؟
کاری باید بکنم؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من امروز رفتم یه شعبه ای که نزدیکمون بود حساب باز کردم برای وام.
ولی هنوز توی باشگاه اضافه نشده که تسهیلات رو بزنم
کی اضافه میشه؟
کاری باید بکنم؟
اضافه شد و مشکلم حل شد ! :دی

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
چقد وام گرفتي و با چه شرايطي؟

epilot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يك بسته 100 امتيازي به فروش ميرسد.
قيمت صد هزار تومان.
هر کی خواست پیغام خصوصی بده.

nima-1390

Registered User
لایک‌ها
16
يك بسته 100 امتيازي آماده انتقال مي باشد.
قيمت 90000
09375657297

بالا