• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر حساب بانك ملت داريد حتما مطالعه فرماييد

ali_a63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
برای کسب امتیاز کسی راهی سراغ داره ؟
بیشترین امتیازی که بی دردسر میشه کسب کرد تو ماه چقدره و چه طوری؟
هر کی بلده بگه ...

بیشترین امتیازی که میشه کسب کرد از خرید اینترنتی، خرید با کارتخوان و پرداخت قبض هست. بقیه موراد عمومیت ندارند. لینک زیر امتیاز هر بخش را نشان میدهد:
https://club.bankmellat.ir/plan

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
برای کسب امتیاز کسی راهی سراغ داره ؟
بیشترین امتیازی که بی دردسر میشه کسب کرد تو ماه چقدره و چه طوری؟
هر کی بلده بگه ...

بهترین راه پرداخت قبض خودتان و دوستانتان هست .

thfami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سقف پرداخت قبض در هر ماه 10 تا هست یعنی بیشتر از این تعداد امتیازی اضافه نمی شود

بله دوست عزیز
چون سقف قبض 10 امتیاز هست ... دوستان راه دیگه مد نظر دارند ؟
اگه کسی امتیاز جمع میکنه من میتونم راهنمایی بکنم برای 10 امتیاز دیگه در ماه ...

ali_a63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بله دوست عزیز
چون سقف قبض 10 امتیاز هست ... دوستان راه دیگه مد نظر دارند ؟
اگه کسی امتیاز جمع میکنه من میتونم راهنمایی بکنم برای 10 امتیاز دیگه در ماه ...

سلام
من که در ماه 10 تا قبض ندارم!!!
فعلا بیشترین امتیازم رو از خرید با کارتخوان و خرید اینترنتی کسب میکنم. راه دیگه شما برای کسب 10 امتیاز دیگه در ماه چیه؟

m-ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان عزیز سلام
اگر امتیاز طلایی ام به حد نصاب نرسیده(70) باشه برای تمدید 2ماهه(60روزه)طلایی چطور و از کی باید اقدام کنم؟16 روز باقی مانده؟ممنون از لطفتان

thfami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز سلام
اگر امتیاز طلایی ام به حد نصاب نرسیده(70) باشه برای تمدید 2ماهه(60روزه)طلایی چطور و از کی باید اقدام کنم؟16 روز باقی مانده؟ممنون از لطفتان

شما دیگه نمیتونید از امتیاز طلایی استفاده کنید و برای استفاده از 60 روز اضافی 10 امتیاز کسر میشه و امتیاز باقی مانده به امتیاز نقره ای اضافه میشه...
وقتی وارد باشگاه مشتریان بانک ملت میشید خودش پیام میده که چه کارمیخواید انجام بدید و ...

thfami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز سلام

من خرید اینترنتی رو انجام میدم که 10 امتیاز کامل هرماه میگیرم
البته خرید س.و.ر.ی و بعد پولشو پس میگیرم

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
اقا 100 امتیاز باشگاه را میدم 80 تومن کی خریداره ؟؟؟؟؟

iAhmaD

Registered User
لایک‌ها
5
اقا من حساب جاري بازكردم و كارتشم گرفتم الان اين كارته خودش متصل ميشه يابايد كاري كنم؟'

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
برا انتقال امتیاز باید روز تولد امتیاز گیرنده باشه یا کسی که می خواد از حسابش امتیازو انتقال بده ؟
نه نیازی نیست . وقتی انتقال بدی تو سیستم میمونه و روزی که تولدش شد میره به حسابش . من ۱۰۰ امتیاز برا فروش دارم ۸۰ تومن میدم هر کس خاست بگه

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
با سلام دوستان من ده روز فرصت دارم حالا به نظرتون تمدید کنم یا نه بنده هیچ اطلاعی در مورد این موضوع ندارم خواهشا راهنمایی ام کنید و توضیح بدید که این موضوع چیه که فرصت میدن برای طلایی بعد تبدیل به نقره ای میشه , نقره ای با طلایی چه فرقی داره
با تشکر
PrtScr capture.jpg

ali_a63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام دوستان من ده روز فرصت دارم حالا به نظرتون تمدید کنم یا نه بنده هیچ اطلاعی در مورد این موضوع ندارم خواهشا راهنمایی ام کنید و توضیح بدید که این موضوع چیه که فرصت میدن برای طلایی بعد تبدیل به نقره ای میشه , نقره ای با طلایی چه فرقی داره
با تشکر
مشاهده پیوست 453496

امتیاز طلایی قابلیت نقدشوندگی دارد (یعنی می شود در ازای آن پاداش نقدی دریافت کرد) ولی امتیاز نقره ای این قابلیت را ندارد و تنها میتوان از پاداش تسهیلات استفاده نمود. برای کسب امتیاز طلایی یک دوره 180 روزه فرصت دارید. پس از 180 روز امتیازتان به بخش نقره ای منتقل می شود. اگر میخواهید پاداش نقدی استفاده کنید آن را تمدید کنید که 10 امتیازتان را کم می کند ولی در بخش طلایی می ماند. ولی پیشنهاد من این است که از پاداش نقدی استفاده نکنید!! بگذارید امتیازتان به بخش نقره ای انتقال یابد.

yaser_forghani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این بانک ملت هم رفت تو کار هرمی ها:D

خرید از دستگاه های کارت خوان اگر میگذاشت از همه دستگاه ها خوب بود
چون من با کارت ملتم خرید میکنم ولی از انجاهایی که خرید میکنم کارت خوان ملت ندارند
هر گردی گردو نیس

m-ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
عزیزان سلام
ببخشید اگر در باشگاه کلا 3 تا کارت شتابی معرفی کنیم ایا امتیازات برای هر کارت جدا محاسبه و لحاظ میشه مثلا در یک ماه 30تا قبض پرداخت کردیم که سهم هر کارت 10 قبضه ایا در اون ماه 30 امتیاز میگریم یا فقط 10 امتیاز شامل ما میشود؟ اگر منت گذاشته پاسخ دهید ممنون میشم>

بالا