mr_khodaei2011
Registered User
- نوشتهها
- 416
- لایکها
- 179
سلام. 100 امتیاز باشگاه برای فروش امادس هر کی مایله پیغام بده قیمت مناسب
من چند وقته درخواست وام 4 تومنی دادم ولی خیلی وقته زده درحال بررسی توسط شعبه !
چیکار کنم؟
خیر باید مهر فروشگاه بخورهمن دیروز رفتم شعبه مدارک زیر رو واسه وام 4 میلیونی ازم خواست :
شناسنامه و کارت ملی خودم و ضامن
آخرین فیش حقوقی خودم و ضامن
نامه کسر از حقوق ضامن
فاکتور کالای بادوام ایرانی به ارزش 5 میلیون
5 میلیون تومن سفته
گفت چک به نام صاحب فاکتور صادر میشه حالا یه سوال دارم اگر چک رو بنام صاحب فروشگاه که ازش فاکتور گرفتم صادر کنن چطوری میتونم نقدش کنم خودم میتونم دو تا امضا پشتش بزنم ببرم بانک؟؟؟
من دیروز رفتم شعبه مدارک زیر رو واسه وام 4 میلیونی ازم خواست :
نامه کسر از حقوق ضامن
5 میلیون تومن سفته
گفت چک به نام صاحب فاکتور صادر میشه حالا یه سوال دارم اگر چک رو بنام صاحب فروشگاه که ازش فاکتور گرفتم صادر کنن چطوری میتونم نقدش کنم خودم میتونم دو تا امضا پشتش بزنم ببرم بانک؟؟؟
چک رو با یه نامه میده، جفتشو باید فروشگاه مهر بزنه. بعد باید برگردی همون شعبه تا نقد بشه. به من گفت ترجیحا خودت برای نقد کردن نیا، بده یکی دیگه بیاره
من دیروز رفتم شعبه مدارک زیر رو واسه وام 4 میلیونی ازم خواست :
نامه کسر از حقوق ضامن
5 میلیون تومن سفته
100 امتیاز فروشی هست با قیمت عالی
این قیمت عالی رو میشه همین جا بگید؟
من اینو میخوام اما بحث اعتماد سازی هست اولا قیمت مناسبت را در همین تایپیک بگو من اهل خصوصی بازی نیستم و ... دوما توضیح بده که چظوری میشه به همدیگر اعتماد کرد و راهش چیه؟اگر شرایط مناسب باشه من صد در صد خریدارم چون 15 تولدم هست100 امتیاز فروشی هست با قیمت عالی
دوستان یه سوال ضامن واسه وام 4 میلیونی حتما باید نو بانک ملت حساب داشته باشه؟ اگر نداشته باشه چکار باید کرد؟ با هزار بدبختی ضامن پیدا کردم ولی ملت حساب نداره