Sony جان پست spookykidجون ميده واسه كت كردن . بسم الله... !!
به نقل از SonyStyle :آقا من کم کم دارم وسوسه میشم بجای Sony HS95P اینو بگیرم... البته مشخصات فنی HS95P بهتره... ولی خب 80تومن هم گرونتره! اصلی ترین فرقشون هم یکی در Brightness اش هست که مال شما 250 هستش، HS95P ولی فکر کنم 450 باشه!:happy: یکی هم Contrast Ratio که مال شما 700:1 هستش، HS95P ولی 1000:1 هستش!:happy:
حالا شما ازش راضی هستی کاملا؟؟ میزان نورش کم نیست؟ (چون 250 هستش میپرسم! ) مثلا تو روز که آفتاب میفته تو اتاق، همچنان تصویرش واضحه؟ مخصوصا براس فیلم و اینا... اصلا یه توضیح کلی در مورد performance اش بده دیگه! :happy:
من دیگه دارم دیوونه میشم سر این مونیتور خریدن!:wacko: :wacko: یک ماهه هر روز میرم ایران رهجو، میگن هنوز نیومده! شما فردا سر بزن!!:hmm: ببین دیگه چقدر رفتن رو اعصاب من، که من که جونم هم یره، به غیر از Sony راضی نمیشم، الان می خوام ViewSonic بگیرم!!:wacko: :blink: اینهمه کشتم خودمو پولش رو جور کردم، حالا بازم باید صبر کنم!! :wacko: :hmm:
به نقل از MohammadR :Sonystyle جان اگه فکر می کنی بهتره عکسهای بیشتری از مانیتور بگیرم بگو تا بتونی انتخاب بهتری داشته باشی.
تبریک میگمبه نقل از SonyStyle :مرسی و ممنون از اینکه کمک کردی! من اون مقاله THG رو هم خونده بودم... ولی خب ایاداتی که از HS95P گرفته بود، (مثل Latency) برای من مهم نبود...با قیافه این Viewsonic هم بدجوری مشکل داشتم!!:hmm: :wacko: (مخصوصا پایه اش!! :wacko: )
ولی خب از اونجایی که من اهل بازی نیستم، و جونم هم واسه Sony میره(!!!!)، و بالاخره هم ایران رهجو این HS95P رو آورد،، رفتم دیشب یکی گرفتم!:happy:
کیفیتش فوق العاده است! کلا خیلی راضیم!
بازم از راهنمایی هات و کمکت ممنون...:happy: :blush:
به نقل از spookykid :تبریک میگم
یه چندتا عکس ازش بذار ما هم حال کنیم
به نقل از artin :آقا این sisoft ما چی شد ؟
به نقل از mehdixp :سوني جان تبريك ميگم.موقع خريد برات پيكسل سوخته را هم تست كرد و كلا گارانتي سوني رو چند تاست؟
و در نهايت مانيتور را چند گرفتي ؟
ممنون
spookykid جان دست شما درد نکنه....خیلی ممنونم از زحمتی که برایم کشیدید...واقعا دست مریزاد و لذت داشتن یک تصویر خوب را از آن ببرید...دعا از این بهتر نمی شد..:lol:به نقل از spookykid :همونیه که تو امضام هست
DELL 2405FPW
24inch widescreen
1220000تومن
بابا شما هم که عین منی!!!:lol: البته این مشخصات که شما در نظر داری نمی توان روی این دومدل سونی و دل یکسان در نظر گرفت...ببین عزیزم اینچ یکی 24 و یکی 19 هستش...حتی در سی نت هم اینچ بالای 19 را در گروهی کاملا مجزا از اینچ 19 قرار داده و به این مدل هم با ابنکه 24 اینچ هستش ولی امتیاز خوبی داده...به نقل از SonyStyle :آقا من کم کم دارم وسوسه میشم بجای Sony HS95P اینو بگیرم... البته مشخصات فنی HS95P بهتره... ولی خب 80تومن هم گرونتره! اصلی ترین فرقشون هم یکی در Brightness اش هست که مال شما 250 هستش، HS95P ولی فکر کنم 450 باشه!:happy: یکی هم Contrast Ratio که مال شما 700:1 هستش، HS95P ولی 1000:1 هستش!:happy:
حالا شما ازش راضی هستی کاملا؟؟ میزان نورش کم نیست؟ (چون 250 هستش میپرسم! ) مثلا تو روز که آفتاب میفته تو اتاق، همچنان تصویرش واضحه؟ مخصوصا براس فیلم و اینا... اصلا یه توضیح کلی در مورد performance اش بده دیگه! :happy:
من دیگه دارم دیوونه میشم سر این مونیتور خریدن!:wacko: :wacko: یک ماهه هر روز میرم ایران رهجو، میگن هنوز نیومده! شما فردا سر بزن!!:hmm: ببین دیگه چقدر رفتن رو اعصاب من، که من که جونم هم یره، به غیر از Sony راضی نمیشم، الان می خوام ViewSonic بگیرم!!:wacko: :blink: اینهمه کشتم خودمو پولش رو جور کردم، حالا بازم باید صبر کنم!! :wacko: :hmm:
مرسی از دعابه نقل از esfandiyar2002 :spookykid جان دست شما درد نکنه....خیلی ممنونم از زحمتی که برایم کشیدید...واقعا دست مریزاد و لذت داشتن یک تصویر خوب را از آن ببرید...دعا از این بهتر نمی شد..:lol:
به نقل از SonyStyle :اینم Result من! البته با CPU آور شده!!! :f34r: