SonyStyle
Registered User
به نقل از mehdixp :پس بهتره امضاتو درست كني و بذاري +4800
آخه فرق 4800 با 4600 تو Cache هستش که خب Cache من 2x512KB هستش! یعنی مثل 4600! ولی 4800+ 2x1MB هستش!
به نقل از mehdixp :پس بهتره امضاتو درست كني و بذاري +4800
به نقل از SonyStyle :آخه فرق 4800 با 4600 تو Cache هستش که خب Cache من 2x512KB هستش! یعنی مثل 4600! ولی 4800+ 2x1MB هستش!
به نقل از esfandiyar2002 :خوب مدیر محترم چند میلیونی...
خیلی عالی! اگه این مشکل مودمم حل بشه و DSL بگیرم خیلی عالی تر میشه!:happy:به نقل از esfandiyar2002 :خوب مدیر محترم چند میلیونی:lol: :lol: می شه بگی حالا دنیای مجازی را از پشت اون سیستم چند میلیونی چطور میبینی؟! ژیگول یا گوگول؟!:lol:
می خوام ببینم می ارزه بریم ما هم یک سیستم چند میلیونی جور کنیم یا نه؟!:happy:
(داخل پرانتز=حسودیتو کردم ها!!!!! :blush: )
سوکت جدید AMD هست که DDR2 ساپورت میکنه و HTT رو از 200MHz به 333MHz بردهبه نقل از artin :این AM2 جریانش چیه ؟
Spooky جان، بنظر من این قضیه Socket M2 خیلی جالبه!به نقل از spookykid :سوکت جدید AMD هست که DDR2 ساپورت میکنه و HTT رو از 200MHz به 333MHz برده
ولی متاسفانه 940 پین داره
اینم یه تاپیک برای سوکت جدید AMDبه نقل از SonyStyle :Spooky جان، بنظر من این قضیه Socket M2 خیلی جالبه!یه Topic براش میزنی بحث کنیم روش؟مطمثنم چیز خوبی از آب در میاد!
ممنون!به نقل از spookykid :اینم یه تاپیک برای سوکت جدید AMD
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=490810#post490810
به نقل از M654 :7. ضمنا من واسه گرافیک 7800جی.تی.اکس 512مگ گینوارد رو توصیه میکنم که ظاهرا با گارانتی ژوبين با قیمت نسبتامناسب(!) موجود است و حدودا 3برابر کارت انتخابی شما امتیاز گرفته(نیگا کن..--> ( http://www.gainward.de/dhw2005/ ) (
Asus K8N-DL (pteron, Socket 940, nForce4 Pro, EATX, 24GB DDR, 2000MHz Bus( For ~210$
AMD Opteron 170 Dual Core (2GHz, 2MB, 1GHz Bus, Socket 939 - SKU: OSA170CDBOX) Fore ~387$
موفق باشید:happy:
به نقل از M654 :مبارکت باشه اما من نظردیگه ای دارم.
جناب محمد خان برای افرادی مثل شما با همچین بودجه ای سیستمهای دوهسته ای اپترون خیلی بصرفه تره چون:
1. Dual-Core Opreron در سایت ایسوز و آناندتک برای بازیکنان حرفی ای بهترین معرفی شده(البته این پردازنده ها معمولا برای سرورها کاربرد دارند!!!!) .
1.قیمتهاش در همین رده هس.
2.رم رو میشه تا 24گیگ افزایش داد.
3. بجای 1مگ کش 2مگ خواهی داشت(البته اگر بخواین اپترون 170 رو که قیمتی 15$ کمتر از اکس2-4200 داره رو انتخواب کنی در عوض 1مگ کش 200مگاهرتز کمتر میشه که البته با قابلیتهای اورکلاکی که اینها دارن اینو جبران میکنه و اصلا کش دوبرابر یه چیز دیگست!)
3. سی.پی.یوهای اپترون به اورکلاک بالا و پایدار مشهورند.
4.ضمنا خیالت راحت باشه پی.سی.آی16.اکس هم داره (بنظر من اس.ال.آی تو هیچ رده ای بصرفه نیست و جای آپگرید رو نمیگیره)
5.میتونی بعدا دوهسته ای رو به دو تا دو هسته ای تبدیل کنی (از اونجایی که این مادربرد دو پردازنده ایست:این یعنی میتونی 4کار رو همزمان انجام بدی)
6.البته فراموش نکنید اگه تمایل به خرید چنین سیستمی دارید باید رم رو از انواع مخصوص سرور تهیه کنید(رجیستر شده: که البته نسبت به انواع معمولی گرانترند ) و کیس رو هم مطابق با مادربردتون تهیه کنید البته پاوری که معرفی شد برای این سیستم هم کافیست(!!).
7. ضمنا من واسه گرافیک 7800جی.تی.اکس 512مگ گینوارد رو توصیه میکنم که ظاهرا با گارانتی ژوبين با قیمت نسبتامناسب(!) موجود است و حدودا 3برابر کارت انتخابی شما امتیاز گرفته(نیگا کن..--> ( http://www.gainward.de/dhw2005/ ) (
Asus K8N-DL (pteron, Socket 940, nForce4 Pro, EATX, 24GB DDR, 2000MHz Bus( For ~210$
AMD Opteron 170 Dual Core (2GHz, 2MB, 1GHz Bus, Socket 939 - SKU: OSA170CDBOX) Fore ~387$
موفق باشید:happy:
پس یه دفعه بگین دارین نیروگاه هسته ای درست می کنین دیگه...:lol: :lol:به نقل از mehdixp :اينكه شما گينوارد دوست هستيد و گينوارد هم كارت خوبيه قبول ولي اين لينكي كه شما داديد و امتيازي هم كه گينوارد گرفته در شرايط عادي بدست نيامده.
1-پردازنده Athlon FX-57 كه تا 3928مگاهرتز!!! :blink: با سيستم خنك كننده نيتروژن مايع اوركلاك شده.
اسفندیار جان! اینجا دیگه میشه فقط کل کل سر ارقام و اعداد بالاتر!به نقل از esfandiyar2002 :پس یه دفعه بگین دارین نیروگاه هسته ای درست می کنین دیگه...:lol: :lol:
من نمی فهمم چیزی که نهایت و حد نداره جز هیجان چه فایده ای برای من داره؟!:blink:
آخه از کدوم قابلیت اون می شه اینجا درست و حسابی استفاده کرد؟!فقط برای گیم؟!
به نقل از SonyStyle :اسفندیار جان! اینجا دیگه میشه فقط کل کل سر ارقام و اعداد بالاتر!کسی به مورد استفاده اش فکر نمیکنه!!!!!!