spookykid
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 291
- لایکها
- 0
با سلام خدمت شما دوست عزیزبه نقل از M654 :خدمت جناب استاد شعور الدوله:SonyStyle
1.لا من كه گفتم درمورد اس.ال.آي صحبت نميكنم ثانيا اي.ام.دي سياست قيمتگذاري اين رده اش رو عوض كرده ميتوني يه سرچ كني ببيني قيمتهاي اعلام شده از سايت پرايس گربر هس(مادربورد هم فقط ايسوز كه همونطوريكه كه ميبيني 216$ هس ضمنا من از موجوديت اين دو قطعه و قيمتاشون تو تهران اطلاعي ندارم)
2.استاد با شعور جان مگه رم باليستيك انتخابي كمتر از اين قيمت داره شما ميگي كاراييش كمتره خوب ممكنه ولي اگه مزاياي ديگه رو مثل دو پردازنده اي بودن و قبليت اور بالا رو در نظر بگيريم ميبينيم كه ارزششو داره (تازشم جناب محمد.ر ديگه نگران آپگريد سيستمشون نمي بودند و سيستمي رو كه بقول خودشون ميخوان سالها داشته باشن مشكلي براشون پيش نياد)
3. اتفاقا منم قبلا لينك مربوطه رو ديدم اما مطلبي رو كه ذكر كردم آناند تك طبق تجربياتشان باون اشاره كرده بود ضمنا اگه قرار باشه نتيجه اي هم گرفته بشه بايد در شرايط آزمايشي اونو نشون بده همونطور كه خودتم گقتي معماري اون با اتلون64 متفاوت پس اين مقايسه اي هم كه شما كردي بي مبناست.
4. اولا اين مشكل ممكنه بعلت كمبود پاور باشه دوما كه اگه منبع ديگه اي غير از خودتون رو وب ديدين بذارين اينطور مطمئن تره ضمنا اوركلاكر بودن اين سيستم رو مطلبي بود كه آناند تك باون اشاره كرده بود(اگه خواستي تو آرشيوش يه سرچ بزن ميبيني)
5.ضمنا سعي كنيد به سوالهايي كه مخاطبش هستين جواب بدين!!
6.جاله اگه به يه شكلي اينو بما ثابت كني خيلي خوب ميشه.
7.استاد اگه از خود جناب مهدي.اكس.پب هم سوال بفرمائيد بتون ميگن كه بنده اين كارتو ابتدان معرفي كردم و البته دو تا گارانتي داره كه ظاهرا فقط ژوبين سري هاي اخيرو داره.
8.از اينها گذشته ايسوز در سايت اصليش اينو براي ايستگاه هاي بازي و بازيكنان حرفه اي توصيه كرده تجربه هم ثابت كرده كه ايسوز يه چيز ديگست!!
9.در ضمن ساعت كامپيوتر فرستندتم تنظيم كن (اگه تو ايراني)
خدمت دوست عزيز مهدي.اكس.پي:
خوب اگه قرار بود اون امتياز تو شرايط عادي باشه كه ركرد دنيارو نميشكوند!
موفق باشيد
من تا اینجا همه پستهای شما رو خوندم
اولا اینجا بازار نیست که شما تو پست معرفی کارت گرافیک نوشتین( بهتري گزينه براي رده هاي متوسط به بالا(حرفه اي ها ميداند)) با دسته کورا که طرف نیستی
دوما این حرفو از کجا اوردین(گينوارد در هر بنچماركي تو اين رده ها شركت كرده بهترين بوده.)
حالا میریم سراغ بحث جدید
شما مگه نمیگی که بهترین انتخاب opteron هست پس مادربرد هم نباید اشغال بست
اون رمی که دوستمون بسته باس 500 هست با cl2 که اگه بخوای همچین رمی رو واسه opteron ببندی میشه حداقل 300 تومن ودر مورد نگرانی محمد عزیز هم میشه گفت برطرف نمیشد چون همونطور که میدونی سوکت جدید opteron هم ساخته شده
کیسم همونطور که sonystyle عزیز گفت زیر 200 250 نیست (البته اگه نخوای اشغال ببندی) ودر مورد پاور هم که خیلی تابلو هست واحتیاج به اثبات نداره
رکورد هم چیزی رو ثابت نمیکنه چون فقط این یه کارتو اونجا امتحان کردن