Mohcn
Registered User
- نوشتهها
- 95
- لایکها
- 0
یه کم کار دارم فردا ادامشو میبینین...
OK ، منتظریم
یه کم کار دارم فردا ادامشو میبینین...
خودت تست كردي و جواب گرفتي؟یه کم کار دارم فردا ادامشو میبینین...
میگم روشی نیست که با نوکیا وصل بشیم؟دقیقا همینی که گفتی این برنامه debug سونی اریکسونه که ما یه گوشه از اونو استفاده میکنیم
سلام دوست عزیزیه کم کار دارم فردا ادامشو میبینین...
سلام دوست عزیز
من هنوز این برنامه ها که گذاشتی رو هنوز دانلود نکردم ولی الان اومدم خونه یکم با کانکشنا ور رفتم
الان بدون هیچ برنامه ای وصل شدم!!!!!!!! ولی نمیدونم چرا اپرا ارور میده اگه ممکنه بگو تنظیمات تو گوشی چه طور باید باشه؟:wacko:
تو این عکسی که میزارم هم کاملا مشخصه که وصل شده:lol: ولی تنظیمات رو نمیدوم اگه بشه آموزش رو برای همه میزارم اصلا هم دردسر زیادی نداره........
اوهوم خودم تست کردم و جواب گرفتم البته برای k750 آموزش داده شده ولی من با z520 جواب گرفتم:happy:خودت تست كردي و جواب گرفتي؟
اگه بشه كه خيلي جالبه
دوست عزیز برای نوکیا هم هست ولی من امتحان نکردم باید sdk مخصوص نوکیا رو دانلود کنیمیگم روشی نیست که با نوکیا وصل بشیم؟
همون نکته اصلیه یعنی بدون برنامه اینترنت هرگزسلام دوست عزیز
من هنوز این برنامه ها که گذاشتی رو هنوز دانلود نکردم ولی الان اومدم خونه یکم با کانکشنا ور رفتم
الان بدون هیچ برنامه ای وصل شدم!!!!!!!! ولی نمیدونم چرا اپرا ارور میده اگه ممکنه بگو تنظیمات تو گوشی چه طور باید باشه؟:wacko:
تو این عکسی که میزارم هم کاملا مشخصه که وصل شده:lol: ولی تنظیمات رو نمیدوم اگه بشه آموزش رو برای همه میزارم اصلا هم دردسر زیادی نداره........
عالیه چون من برای دانلود از rapidshare بعضی وقتا 6 ساعت صبر میکنمتا حالا 3 قسمت از اولی رو دانلود کردم ولی اجازه نمیده فورا بعدی رو دانلود کنی باید 20 دقیقه صبر کرد!بعد رفت صراغ بعدی. به هر حال میشه دانلودش کرد.
دوست عزیز برای نوکیا هم هست ولی من امتحان نکردم باید sdk مخصوص نوکیا رو دانلود کنی
1- میتونین از ورژنهای جدید اوپرا هم استفاده بکنین برای من فقط ورژن 2 جواب میده اگه جدیده براتون جواب داد امکانات فول اسکرین و زوم داره
2-اگه موفق شدین کانکت بشین اونجایی که maximum baud rate رو روی 57600 گذاشته بودین بیشترش کنین و رو ماکزیمم بذارین
3-اگه connectionproxy هی ارور داد یه بار همه چیزو ببندین کامپیوتر رو ریستارت کنین و از اول شروع کنین
4- اگه تونستین وصل بشین و خواستین یه کاری بکنین که با گوشی کامپیوتر رو وادار کنین که opera رو براتون اجرا کنه آموزششو میگم:f34r: چون هردفعه که میخاین با گوشیتون به اینترنت وصل شین باید سر کامپیوتر باشین و برنامه هایی که گفتم رو اجرا کنین با یه روش دیگه میشه ازطریق موبایل برنامه ها رو رو کامپ اجراکرد از جمله device explorer
5-پشتکاروسماجت در کار یادتون نره:happy:
من هنوز متوجه نشدم که اینترنت روی موبایل در فاصله 10 متری از کامپیوتر به چه دردی میتونه بخوره ؟1- میتونین از ورژنهای جدید اوپرا هم استفاده بکنین برای من فقط ورژن 2 جواب میده اگه جدیده براتون جواب داد امکانات فول اسکرین و زوم داره
2-اگه موفق شدین کانکت بشین اونجایی که maximum baud rate رو روی 57600 گذاشته بودین بیشترش کنین و رو ماکزیمم بذارین
3-اگه connectionproxy هی ارور داد یه بار همه چیزو ببندین کامپیوتر رو ریستارت کنین و از اول شروع کنین
4- اگه تونستین وصل بشین و خواستین یه کاری بکنین که با گوشی کامپیوتر رو وادار کنین که opera رو براتون اجرا کنه آموزششو میگم:f34r: چون هردفعه که میخاین با گوشیتون به اینترنت وصل شین باید سر کامپیوتر باشین و برنامه هایی که گفتم رو اجرا کنین با یه روش دیگه میشه ازطریق موبایل برنامه ها رو رو کامپ اجراکرد از جمله device explorer
5-پشتکاروسماجت در کار یادتون نره:happy:
من هنوز متوجه نشدم که اینترنت روی موبایل در فاصله 10 متری از کامپیوتر به چه دردی میتونه بخوره ؟
من که هنوز درگیر دانلود SDK هستم . خواستم از لینک کمکی ۱ دانلودش کنم اما شصت هفتاد درصدشو که دانلود کرده بودم یهو دیگه جواب نداد کاش یه لینک یا قابلیت RESUME پیدا میشد. اونم که چند partهست کلی باید بینش صبر کرد:wacko: فکر کنم کلی طول بکشه تا به تست اینجاهایی که توضیح دادید برسم . در هر صورت مرسی
اشکال نداره . وقتی که پیدا نشده ، نشده دیگه همون ۸ قسمتی رو با این وقفههای بینش دانلود میکنم تا ببینم چی میشه . البته اگه این ADSL مزخرف من بذاره و هی وسطش سکته نکنه :weird:متاسفانه من چند روز گشتم ولی حتی تورنتشو هم پیدا نکردم مجبورا اون 8 قسمتی رو دانلود کردم
سلام دوستان عزیز بالاخره تونستم اینترنت adsl ام رو با گوشی share کنم و opera خوب کار کرد بزودی براتون آموزش قدم به قدمشو میزارم
آقا ممنون که زحمت کشيدين و اين تاپيکو راه انداختين
من دانلودو شروع کردم تا ببينيم چی ميشه..
زکات علم چیه؟