سلام...
من با widcomm این کارو کردم... بلو توثم از ایناست که آنتن داره همه جا هست،برنامش هم bluesoleil ، اما من widcomm رو نصب کردم به شما هم پیشنهاد میکنم همین کار رو بکنین چون از bluesoleil خیلی بهتره و کار باهاش خیلی راحت تر ، بیشتر هم قابل استفاده هست...خلاصه بگم ، همه کار میشه باهاش کرد (به خصوص اون کارایی که با bluesoleil نمیشه ، یه مثال خیلی کوچیک اینه که از گوشی خودتون به کامپیوتر درست مثل یه گوشی دیگه فایل send کنین)
اگه مایل بودین بگین تا لینکای dl رو اینجا بزارم
راستی الان به فکرم رسید که یه operamini v.3 Beta دارم که شاید جواب بده، اما بدبختی 2 ساعه گوشی داره با wotanserver بده بستون میکنه نمیتونم امتحانش کنم...راستشم بگم خودمم دلم میخواد زودتر تموم شه تا با هاش ور برم و browse کنم...
من یه چیزی میگم......میگم بیاین سعی کنیم این کارو با PAN به نتیجه برسونیم تا بشه یه اینترنت کامل.
حتما میدونین چی به چیه اما باز میگم که گفته باشم :
قضیه خیلی ساده است ( درسته که من نتونستم تا حالا راش بندازم اما واقعا ساده است :happy: ، و همین اعصابم رو خورد میکنه :wacko: )
PAN یه اتصال شبکه است (Bluetooth Personal Area Networking) ، اگه PAN فعال باشه یه connection بین گوشی (البته گوشی هایی که pan داشته باشن مثل k800,w850,p990,m600,z710,w880... و بیشتر گوشی هایی که از 6 ماه پیش به اینور اومدن)و کامپیوتر برقرار میشه ، این connection تو Windows Network Connections میاد و جزو LAN or High-speed Internet قرار میگیره...یه connection دیگه هم که همه دارن یعنی همون اینترنت که حالا میتونه adsl یا dialup باشه.....
حالا اگه اینترنت رو share کنیم و یا بین اینترنت و pan یه bridge بزنیم ، خیلی واضحه که گوشی از طریق PAN به اینترنت متصل میشه....به همین آسونی.....
تو این esato با اون زبون بسته ها کلی کلنجار رفتم اخرم نتونستم ، یعنی همه چیز درسته ، حتی بروزر خود گوشی هم شروع میکنه به load کردن اما هیچی load نمیشه (با اینکه pan کلی send&recieve داره)
به هر حال ، من که از netwotking زیاد سر در نمیارم ، اما به نظرم اگه فکرامونو بریزیم رو هم با کمک شما بشه یه کاری کرد......خودم فکر میکنم مشکل من dialup هستش ، چون این تنها فرق من با اون زبون بسته هاست...
اما حالا که شما اینجاین و adsl هم دارین ( نمیدونم چرا تو سعادت اباد adsl نمیدن
) احتمال زیادی میدم که موفق شین ، بعدش شاید من هم موفق بشم....
اگه موافقید بگید...کلی خوشحال میشم که شروع کنیم...