کارت شبکه رو فعال کنن، یه آی پی بهش بده (توی Properties > Internet Protocol > Use the following IP adresses)
مثلا : 192.168.0.1
حالا برو توی تنظیمات کانکشن بلوتوث و در قسمت Default gateway اش همین آی پی رو وارد کن و OK کن
در ضمن اتصال اینترنت باید برای کارت شبکه Share شده باشه
امیدوارم این جواب بده !
ظاهرا که چیزی فرق نکرد...چند تا سوال دارم راجع به این که گفتی.
کارت شبکه رو فعال کردم اما خوب وصل نیست که ، یه ضربدر روشه ،اشکال نداره؟؟بعد رفتم dialup رو برای کارت شبکه share کردم(بنابر این آی پی bluetooth شد 169)
بعد رفتم تو کارت شبکه تو internet protocols این IP رو دادم : 192.168.0.1 و subnet mask:255.255.255.0
بعد رفتم تو bluetooth تو internet protocols تو Default Gateway زدم 192.168.0.1 اما چون نمیشه آی پی رو خالی گذاشت همون رو به عنوان آی پی دادم ، یعنی تو bluetooth هم آی پی و هم default gateway هستن : 192.168.0.1.....ok که زدم یه چیزی گفت که خوندم و ردش کردم...
حالا وقتی با گوشی به کامپیوتر وصل میشم بازم همونطوره ، انگار که page داره load میشه اما نمیشه...
یه چیزی به فکرم زد...تو سرویس های بلوتوث یه سرویس هست به اسم My Network Access ، که هر وقت میخوام کل قضیه رو امتحان کنم وصل میشه و send&recieve داره با گوشی ، الان به توضیحش دقت کردم ببین چی نوشته :
NETWORK ACCESS : THIS SERVICE IS PROVIDED BY THIS COMPUTER TO REMOTE BLUETOOTH DEVICES,IT ALLOWS A REMOTE BLUETOOTH DEVICE TO MAKE A NETWORK CONNECTION TO THIS COMPUTER OR TO CONNECT TO A LAN USING THIS CONPUTER'S NETWORK CONECTION.
این سرویس به یه دستگاه بلوتوث (اینجا گوشی) اجازه میده که از طریق شبکه ی این کامپیوتر به یک LAN وصل شه.
حالا من اینطوری فکر کردم که اینترنت رو برای کارت شبکه share کنم.طبق نوشته بالا هم گوشی میتونه از طریق Bluetooth Network به LAN دسترسی پیدا کنه.(که قبلا اینترنت رو براش share کردم) حالا فقط کافیه بین LAN و Bluetooth Network یه bridge بزنم.....
این کار درسته؟؟؟؟؟؟LAN وصل نیست اشکال نداره؟(فقط فعاله)
EDIT: الان اومدم این کارو بکنم یه چیزی فهمیدم : برای bridge کردن باید sharing رو برداشت.
خوب من نمیدونستم ببخشید
اما باز چی ؟