اونا ربطی ندارنآقا من حسابی مختو خوردم...
میشه این عکس رو نگاه کنی؟؟او سرویسا چی هستن؟نباید اونارو تیک بزنم؟؟؟مربوط به share کردن dial up میشن.
W880 کوش پس ؟ :worried:@ majidjix
whitepaper گوشیتو از اینجا بگیر... : http://developer.sonyericsson.com/site/global/docstools/phonespecs/p_phonespecs.jsp
عجب...:hmm:نیست
نمیدونم چرا...
اونا ربطی ندارن
دیگه آخرین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که در تنظیمات کانکشن بلوتوث در ویندوز در قسمت Preferred DNS server هم همون آی پی کانکشن کارت شبکه یعنی 192.168.0.1 رو بنویس، فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه !
هیچ کس نیست دلش بخواد PAN رو امتحان کنه؟؟؟
دل به SDK بستین؟؟؟
خوب نیستااااااا
کارت شبکه ندارم
به هر حال اینترنت شما LAN حساب میشه ، نه؟ منظورم اینه که تو network connections زیر چه گروهی قرار گرفته؟؟همونطور که قبلاً گفتم ADSLم مثل Dial-Up کانکت میشه و بنابراین انگار که Dial-up داشته باشم!
مشکل همینه . توی قسمت Dial-up قرارگرفته . البته این مشکل با تعویض مودم حل میشه اما فعلاً نمیخوام مودمو فقط برای استفاده از اینترنت روی گوشی عوض کنم (۳۰ تومن باید اضافه بدم) مودمی که الان دارم مودم D-Link DSL-200 هست که فکر کنم دیگه عتیقه محسوب میشهبه هر حال اینترنت شما LAN حساب میشه ، نه؟ منظورم اینه که تو network connections زیر چه گروهی قرار گرفته؟؟
مشکل همینه . توی قسمت Dial-up قرارگرفته . البته این مشکل با تعویض مودم حل میشه اما فعلاً نمیخوام مودمو فقط برای استفاده از اینترنت روی گوشی عوض کنم (۳۰ تومن باید اضافه بدم) مودمی که الان دارم مودم D-Link DSL-200 هست که فکر کنم دیگه عتیقه محسوب میشه
در مورد widcomm که نفهمیدم چی گفتی.
آها....اما امتحانش میارزه و ضرری نداره ، داره؟
اما یه سوال همینطوری برای دونستن خودم...من تو این چیزا وارد نیستم ، یعنی چی؟ همیشه online نیستی؟وصل میشی که tel اشغال نیست ، هست؟ اینترنتت broadband هستش؟؟سرعتش چقدره؟
با همه ی اینا...من جات بودم امتحان میکردم...widcomm فقط 41 مگه (میدونم حسابی کلید کردم ببخش منو اما خوب من تنهام)
برای من میشه . حیف،اگه کانکشن اینترنتم هم توی قسمت LAN or High-Speed Internet بود خیلی خوب میشد. دو تا کانکشنو bridge میکردم و خلاصآیا برای گوشی شما سرویس bluetoothpersonal area network servise فعال میشه؟من 3 4 تا گوشی مختلف رو امتاحان کردم ولی برای هیچکدوم فعال نمیشه در حالیکه اصولا باید این سرویس برای بعضی فعال بشه :wacko: اگه کسی laptop داره باهاش تست کنه ببینه میشه؟
سمج باشید
ببخشید
کسی کل این پروسه رو توسط کابل رابط p990 که رو خود گوشی هست تونسته انجام بده یا نه ؟
اگه آره راهنمایی کنید لطفا
برای من میشه . حیف،اگه کانکشن اینترنتم هم توی قسمت LAN or High-Speed Internet بود خیلی خوب میشد. دو تا کانکشنو bridge میکردم و خلاص
گوشی W880 با bluesoleilبرای گوشی فعال میشه ؟ یا لپتاپ؟
اگه گوشیه بگین چه گوشیی با چه نرم افزاری؟ (bluesoleil یا ....)