@majidjix
سلام...اه اون ویدئو ، مطمئن باش هر موقع بشه حتما میذارمش ، شرمنده.
راجع به operamini download....چه پیامی میده؟؟؟ آره بهتره که save as بکنی ، file manager باز میشه و یه مسیر انتخاب کن و save here رو بزن...درست مثل pc دیگه.
هییییییییییییییییییییی ... خیلی سر در گم شدی...و احتمالا مسئله رو خیلی پیچیده گرفتی.
بذار به ترتیب بگم:
شما مطمئنی که تو گوشی به صورت دستی IP ADDRESS میدی؟؟؟؟؟تا اونجایی که من میدونم فقط تو UIQ میشه تنظیمات رو عوض کرد نه تو جاوا....حداقل تو گوشی من جایی برای IP دادن وجود نداره.
راجع به DNS .. من از چند نفر پرسیدم..DNS ADDRESS باید آی پی اون کامپیوتری باشه که اینترنت رو HOST میکنه.باز هم تو گوشی جایی برای IP دادن وجود نداره.
APN : این فقط یه اسمه ... مهم نیست
proxy server هم که معلومه دیگه...یه سرور کهproxy اعمال میکنه...مثلا اگه شما اینترنتت proxy داشته باشه برای رد شدن از proxy باید پورت و آدرس اون سرور رو وارد کنی...البته این هم مهم نیست چون زمانی باید این ها رو تو گوشی بدی که تامین کننده ی GPRS شما proxy داشته باشه ، که اصلا ما اینجا با GPRS کاری نداریم...
راجع به یه برنامه برای جاوا...این چیزی نیست که یکی بشینه بنویسه و پخش کنه...این رو باید سازنده ی گوشی توی FIRMWARE بذاره......
که گذاشته ، همین PAN دیگه...اون کانکشن که عکس بلوتوث داره کنار کانکشن های GPRS میاد .(متاسفم که گوشی شما نداره این PAN رو)
این آخری رو دیگه قبول ندارم ، در اشتباهی...این کار اصلا سخت نیست.و خیلی ها تو دنیا تونستن اینترنت PC رو برای یه گوشی جاوا SHARE کنن...تو همون ESATO چند نفر کردن این کارو ، max_wedge یا pedrobs یا ... خودت برو ببین.
برای اینکه ببینی اصلا سخت نیست راهشو تو پست بعدی مینویسم...
و اون آخر که گفتی چطوری به گوشی میشه فهموند که اینترنت رو از pc بگیره ، شما تو گوشی برای وصل شدن به اینترنت باید یه internet profile داشته باشی درست؟؟؟ و internet profile هم از یه data account استفاده میکنه ، یعنی مثلا وقتی شما یه irancell داری میری یه data account به همین اسم میسازی و توی تنظیمات internet profile میزنی Connect using : Irancell....
حالا ما میایم میزنیم Connect using : همون data account که عکس بلوتوث کنارشه...نتیجه این که وقتی گوشی میخواد به اینترنت وصل شه از طریق بلوتوث به pc وصل میشه.این اتصال اسمش هست PAN.و وقتی توی کامپیوتر کانکشن اینترنت رو برای PAN connection ه share کنی ، اون وقت چی میشه ؟ میدونی چی میشه
حالا گرفتی گوشی چطوری باید بفهمه که از اینترنت کامپیوتر استفاده کنه؟؟؟
و اما مشکل ما اینجا چگونگی share کردن اینترنت کامپیوتر برای PAN هستش ، که من نمیتونم...ما با گوشی کاری نداریم.