• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینترنت رایگان برای گوشیهای سونی اریکسون بااستفاده از بلوتوث

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
اگه میخوایی از کابل استفاده کنی به جای یه bluetooth serial port یه com port واقعی داری...وقتی وصل میکنی گوشیتو اگه usb drivers نصب باشه یه com port به گوشیت داده میشه مثلا COM5 یا COM3 ...باید ببینی دیگه ..
بقیه چیزا هم همونطوریه

روی کام 5 این ارور را میدهد
من واقعا دیگر گیج شدم
6h3fuo9.jpg

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به همه:
سلام ...خسته نباشید . فک نکنین که چند ساعتی رو که تو pt بیکار نشستم:p نه بابا دارم تحقیق میکنم ..لول

به زیتون zeit ;):
من نمیتونم قبول کنم که امکانات pan برای مال تو باشه برا من نه :p آخه حسودیم میشه:lol: فکر میکنم اینه امکانات سخت افزاری نیست نرم افزاریه...
یه رادیوی اینترنتی پیدا کردم که رادیوی آنلاینه :) برا من کار کرد بد نیست بهرحال تجربه است.یه دونه mobilecameo که برای دیدن وبکم های عمومی تو کل جهان که اینیکیرو نتونستم access code میخاد ولی بزودی پیدا میشه;). یه webviewer که اونم برای وبگردیه و جواب میده فقط مشکل اساسی دانلود رو داره:(.

به همه:
من دارم روی این موضوع تحقیق میکنم که شاید یه برنامه جاوا باشه که امکان شیر اینترنت رو از pc به موبایل فراهم کنه(بدون تنظیمات IP ,DNS و هزار کوفت و زهرمار دیگه):lol:
یه برنامه پیدا کردم با اینکه گوشی من تو لیست ساپورتشه ولی نمیشناستش حالا دقیقا نمیدونم این برنامه برای اینترنت هم کار میده یا نه ولی اگه کسی (مخصوصا zeit جان) سرش برا این کار درد میکنه لینکش اینه:
http://www.salling.com/Downloads/SallingClickerSetup.exe
دوستان ادامه بدید سمج باشید:lol:

سرما خورده با گلوی داغون سیگار میکشم چقدر سخته :blink:

آقا zeit زایت لطفا ، و اگه بگی DK دیگه عالیه :)
راجع به PAN باید بگم که حسودی نداره اصلا ، به هیچ دردی نمیخوره ، تنها استفادش اینه که pc از طریق PAN به اینترنت گوشی وصل شه (شاید تو بیابونی جایی :happy:) و ما سعی میکنیم این کارو برعکس انجام بدیم که خیلیا تونستن ولی من نتونستم ، اگه شد اونوقت یه گوشی جدید بخر ، پس باز هم حسودی نداره :cool:

این برنامه چی هست اصلا ؟ dl کردمش دیدم چیزی نیست که زیاد به درد بخوره ، البته برای من هم کار نکرد
چون نمیدونم چرا stack رو نمیشناسه ، با این که تو help نوشته widcomm رو خودش میشناسه...زیاد هم باهاش ور نرفتم...
اما به هر حال ممنون ... در ست فهمیدی ، من سرم برای این چیزا درد میکنه :D ، مثلا MyPhoneExplorer شده جزو جدایی نا پذیر PC من ، همه کارامو با اون میکنم....

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر نرم افزار پولی یه محدودیتی داره که باید برای رفع محدودیتش به سازندش $ بدی.... پچ یعنی یه برنامه ساخته شده توسط هکر که این محدودیت رو ورمیداره حالا خود برنامه ای که من دانلود کردم مستقیما هک شده بود و پچ لازم نداشت در ضمن اون 4 رقمیهایی که میگفت تو inf خودش بود پس همه چیز درست بود با وجود همه اینها برای من خوب کار نمیکنه بیشتر وقتا همون ارور dont send معروف رو میده و برنامه رو میبنده یه سوال توی صفحه اصلیه bluesoleil اون بالا که سرویسهای فعال رو برای گوشیت نشون میده (رنگشون سبز میشه و دورشون کادر میندازه) آیا برای گوشی شما سرویس bluetoothpersonal area network servise فعال میشه؟من 3 4 تا گوشی مختلف رو امتاحان کردم ولی برای هیچکدوم فعال نمیشه در حالیکه اصولا باید این سرویس برای بعضی فعال بشه :wacko: اگه کسی laptop داره باهاش تست کنه ببینه میشه؟

فکر کنم فهمیدم مشکلت با widcomm چیه...
آقای من قربونت برم اون bluesoleil رو پاک کن بعد widcomm رو نصب کن ، در ضمن حتما این کار رو کردی اما اگه نکردی بلوتوث خود windows رو هم غیر فعال کن...
یه بار دیگه از صفر و fresh نصبش کن و دقیقا طبق اون help جلو برو ، اگه همین کارو کردی widcomm5.1.0 رو dl کن....

امکان نداره هیچ کدوم از اینا جواب نده ، چون من فقط همین کارا رو کردم و widcomm عالی کار میکنه...

به هر حال راجع به bluesoleli ، آره برای من هم Bluetooth PAN Service روشن میشه ، از توی اون یکی View هم فعالش میکنم...bluesoleil حتی Adaptor و PAN Connection رو هم توی Network Connections میسازه ...
اما خود سرویس PAN ( که با کلیک روی عکسش باید راه بیفته و یه خط بین گوشی و pc کشیده شه )عمرا وصل نمیشه......خلاصه ی کلام bluesoleil نمیتونه یه ارتباط PAN بین گوشی و pc من برقرار کنه...

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ببین، ASDL هم مثل Dial-Up یوزرنیم و پسورد داره اما اکثر مودم‌های ADSL یوزرنیم و پسورد توی خود مودم set میشه اما مودم‌های قدیمی‌تر مثل مودم من وقتی که درایورشونو نصب می‌کنی یه کانکشن می‌سازن مثل یه کانکشن Dial-Up که یوزرنیم و پسورد رو اونجا باید وارد کنی و دقیقاً مثل Dial-up کانکت بشی .
تلفن اشغال نمیشه . اینترنت من ADSL هست اما فقط با همین تفاوتی که گفتم . با سرعت 128 و دانلود حدوداً ۱۴ تا ۱۶ کیلو در ثانیه . البته می‌خوام سری بعد که تمدید می‌کنم 256 بگیرم :).فعلاً تا آبان باید صبر کنم تا قرارداد ۳ ماه‌م تموم بشه.
Widcomm رو قبلاً دانلود کردم و نصب کردم اما فایده‌ای نداشت.اما باشه،سر فرصت بازم بهش ور میرم ببینم چی میشه با اینکه بعیده جواب بده. اما مطمئنم با یه مودم دیگه که کانکشنش LAN بشه جواب میده . اینهمه آدم توی PT هستن که ADSL دارن،چرا هیشکی نمیاد محض رضای خدا اینو تست کنه :p

من فکر میکردم به خونه بیشتر از 128 نمیدن ، یعنی اینجوری میگن...اگه بدن که خوبه...
من تقریبا مطمئنم با یه LAN میشه و جواب میده...حیف که مخابرات اینجا لعنتی ADSL نمیده وگرنه تا حالا 45 تا گرفته بودم :(

Mohcn

Registered User
لایک‌ها
0
من فکر میکردم به خونه بیشتر از 128 نمیدن ، یعنی اینجوری میگن...اگه بدن که خوبه...
من تقریبا مطمئنم با یه LAN میشه و جواب میده...حیف که مخابرات اینجا لعنتی ADSL نمیده وگرنه تا حالا 45 تا گرفته بودم :(
آره،قانونیش اینه که بالاتر از ۱۲۸ نباید بدن اما میدن!:happy:
وایرلس نمی‌تونی بگیری؟ خیلی گرون در میاد؟​

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
DK جان
اون برنامه سالینگ کلیکر رو بالاخره راش انداختم ولی متاسفانه چیز بدرد بخوری برا ما نداشت درواقع میشه گفت یه HID جامع بود اونو بیخیالش:)
و اما در مورد WIDCOMM .... من تمام کارایی که گفتی قبلا کردم ولی یه جورایی شاید با AMD مشکل داشته باشه بهرحال میرم که ورژن جدید رو دانلود و نصب کنم این خبرم بدم که یه بار PAN رو با گوشی عتیقه خودم Z520 راه انداختم :D ولی راستشو بخاین نفهمیدم چی شد دوباره خراب شد البته وقتی مخواستم pan رو فعال کنم کامپیو ترم سعی میکرد از اینترنت گوشی استفاده کنه :p (همونی که شما گفتین)...
من بیشتر و بیشتر سعی خواهم کرد;)بالاخره یه روزی اینکار میشه :hmm:

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آره،قانونیش اینه که بالاتر از ۱۲۸ نباید بدن اما میدن!:happy:
وایرلس نمی‌تونی بگیری؟ خیلی گرون در میاد؟​

چیزی راجع بهش نمیدونم :hmm:

@ majidjix
اره فکر کردم به درد نخوره اون برنامه ، SE خودش HID به این خوبی داره...

@ ALL
اینجا که یه نیکوکار پیدا نمیشه PAN رو با LAN امتحان کنه...من میرم شرکت داییم که ADSL داره اونجا امتحان میکنم...فقط میتسرم تا قبل از شروع ترم نرسم برم وگرنه باید برم شهرستان.

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونا ربطی ندارن
دیگه آخرین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که در تنظیمات کانکشن بلوتوث در ویندوز در قسمت Preferred DNS server هم همون آی پی کانکشن کارت شبکه یعنی 192.168.0.1 رو بنویس، فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه !

باز هم نه ، همه چیز همونطوریه هیچ فرقی نمیکنه :(

rainbow

Registered User
لایک‌ها
0
واما آموزش راه اندازی اوپرا از طریق گوشی
اول توی گوشی برید به entertainment/remote control ببینید اونجا descktop دارین؟ اگه نبود desktop.zip رو دانلود کنین و از زیپ خارجش کنین که میشه desktop.hid اونو با بلوتوث به گوشی بفرستین حالا اونو تو قسمت ریموت کنترل گوشیتون خواهید دید حالا remote.zip رو دانلود کنین و فایلهای داخل desktop رو تو صفحه بریزین
موقعی که گوشی وصله به کامپ و deviceexplorer اجراست list.batرو اجرا کنین باید لیستی از برنامه های داخل گوشیتون رو بهتون بده بعد list1.bat که یه list.txt رو صفحه ایجاد میکنه تو لیست ایجاد شده اوپرا رو پیدا کنین جلوش دو تا عدد نوشته اولی یک یا دورقمیه(entrypoint) دومی 5رقمی (id)اینارو یاد داشته باشین حالا رو minibrowser راست کلیک و برین به properties توی قسمت target اینو نوشته
c:\SonyEricsson\JavaME_SDK_CLDC\OnDeviceDebug\bin\ejava.exe start 23 65559 s
بجای عدد 23 اون عدد اولی و بجای 65559 عدد دوم رو وارد کنین s رو هم دست نزنین جیززه:p
بعد از تغییرات apply وok کنین حالا تو گوشی برین به remote control و desktop از اونجا وقتی * رو میزنین باید اوپراتون اجرا شه
تموم شد:D
اگه SDK رو جای دیگه نصب کردین آدرس list.bat ,minibrowser.lnk رو ادیت کنین چطوری؟ بابا خودت که استادی:)

این فایل list.bat کجاست؟

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من واقعا دیگر گیج شدم
6h3fuo9.jpg

مطمئن شو که درایورهای گوشیت رو pc نصبه : http://ma3-origin.extranet.sonyericsson.com/drivers/

حالا وقتی usb رو وصل میکنی برای اینکه بفهمی گوشی با کدوم com وصل شده مثلا My Phone Explorer رو راه بنداز و search کن ، مثلا الان گوشی من com15 هستش...حالا این com رو توی Connection Proxy وارد کن

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من واقعا دیگر گیج شدم
6h3fuo9.jpg

علی جان
لطفا دقیقا همونطوری که آموزش دادم عمل کن و به ترتیب برو جلو و جایی که درست جواب نداد رو دقیق شرح بده شاید بتونیم کمک کنیم:)

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجید جان
من همه کارایی که گفته بودید رو انجام دادم
و وقتی اپرا رو باز میکنم همه چیز درسته فقط وقتی آدرسی رو وارد میکنم یا سرچ میکنم یه ارور میده

go to operamini.com/help with
your desktop browser or
contact your service provider
for internet settings.

وقتی کانکت نباشه این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجید جان
من همه کارایی که گفته بودید رو انجام دادم
و وقتی اپرا رو باز میکنم همه چیز درسته فقط وقتی آدرسی رو وارد میکنم یا سرچ میکنم یه ارور میده

go to operamini.com/help with
your desktop browser or
contact your service provider
for internet settings.

وقتی کانکت نباشه این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید

دوست عزیز
آیا تو کانکشن پروکسی عکس گوشی شما ظاهر میشه؟ آیا تو device explorer محتویات (برنامه های) داخل گوشی شما رو نشون میده؟ آیا opera رو با device explorer روی گوشیتون نصب کردین؟ آیا opera رو از device explorer اجرا میکنین؟(از خود گوشی اجرا کنی جواب نمیده).
اگه تمام موارد بالا رو انجام دادی و درسته کدوم ورژن از اوپرا رو رو گوشیت نصب کردی؟ برای من دقیقا ورژن 2 جواب میده و همون اوپرای افقی که لینکاشو دادم اگه جوابت بازم مثبته از اوپراهای دیگه هم استفاده کن و یادت نره از طریق device explorer باید نصب و اجرا کنی ....
اگه error خاصی تو کامپیوترت میبینی بگو ...منتظرم

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
مطمئن شو که درایورهای گوشیت رو pc نصبه : http://ma3-origin.extranet.sonyericsson.com/drivers/

حالا وقتی usb رو وصل میکنی برای اینکه بفهمی گوشی با کدوم com وصل شده مثلا My Phone Explorer رو راه بنداز و search کن ، مثلا الان گوشی من com15 هستش...حالا این com رو توی Connection Proxy وارد کن

خوب مشکل در واقع فکر میکنم از همین جا شروع میشه
من قبلا هم با my phone explorer نتونسته بودم به گوشیم وصل شم
الانم که این درایور را خواستم نصب کنم میگه که با موفقیت نصب نشد
ولی من به راحتی فایل انتقال میدم یا برنامه نصب میکنم با کابل ولی این مورد رو نفهمیدم

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
نگاه کنید الان که با my phone explorer سرچ میکنم میگوید روی com 4 بعد وقتی میخوام توسط خود برنامه روی com4 وصل شوم می گوید گوشی قابل شناسایی نمیباشد
مشکل از کجاست؟

خوب توانستم وقتی چک مارک اول را بزنم (stable conection) بالاخره وصل شدم ولی در بعضی از قسمتها ارور OBEX میدهد.
ولی conection proxy اصلا روی com 4 چیزی نمیشناسد

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نگاه کنید الان که با my phone explorer سرچ میکنم میگوید روی com 4 بعد وقتی میخوام توسط خود برنامه روی com4 وصل شوم می گوید گوشی قابل شناسایی نمیباشد
مشکل از کجاست؟

خوب توانستم وقتی چک مارک اول را بزنم (stable conection) بالاخره وصل شدم ولی در بعضی از قسمتها ارور OBEX میدهد.

صبر کن الان من با usb امتحان میکنم بهت میگم

@ALL
بچه ها یه operamini پیدا کردم که همه کار میکنه... دیگه نیازی هم به اون دوتا opera قبلیا نیست.تو پست بعدی upload میکنمش...

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب..این operamini دستکاری شده است ، سازنده اش گفته کپی رایت داره اما اینجا ایرانه :happy:

حتی اونایی که GPRS دارن هم از این استفاده میکنن نه از ورژن های دیگه..

یه چیز جالب راجع به این operamini اینه که نه تنها FTP-Manager بلکه File Manager هم داره درست مثل MobyExplorer یا MiniCommander...حالا من نمیدونم از کدوم یکی از این سه تا استفاده کنم ، هر سه تا خوبن گرچه من MiniCommander رو ترجیح میدم ، شما چی؟؟
نکته ی دیگه اینه که میتونین چند تا page رو همزمان باز کنین ، مثل چند تا پنجره ی internet explorer..(یا اگه مثل من از internet explorer متنفرین و از Opera Browser استفاده میکنین چند تا tab)

باز هم هست ، با یه دکمه operamini از حالت Portrait به Landscape در میاد یا بر عکس.
میتونین page رو save کنین یا تو catch نیگر دارین.
میتونین عکس هارو Save کنین...

و در آخر چیزی که از همه جالب تره اینه که ...................................

میتونین DOWNLOAD کنین:cool: ... روی هر link که قرار دارین اگه دکمه ی 1 رو بزنین پنجره ی download باز میشه و میپرسه که file رو کجا save کنه ... سرعت download و elapsed time رو هم نشون میده...

http://rapidshare.com/files/53441428/opera204.jar.html

ازش استفاده کنین و هر نظری دارین همینجا پست کنین..
گرچه حتی این چیزا هم برام کافی نیست تا PAN رو بیخیال شم :blush:

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل از کجاست؟

خوب ، من نمیدونم شما اونجا چیکار میکنی اما اینا کارایی هست که من کردم و جواب میده ، شاید کمکت کنه :

1-کابل رو وصل کردم و PhoneMode رو انتخاب کردم.
2-توی MyPhoneExplorer از تو منو Options رو زدم و روی Search For Device کلیک کردم.
3-com های مختلف رو تست کرد و آخر K800 رو روی COM18 شناخت ( البته هر بار که کابل رو در میاری و دوباره میزنی ممکنه اینCOM عوض شه)
4-MyPhoneExplorer رو بستم ،ConnectionProxy رو باز کردم توی setting برای port name گذاشتم COM18 بعد OK...حالا connect رو زدم و اون پایین نوشت : Connected to K800 at COM18
مهم نیست عکس گوشیت بیاد یا نه چون اون موقع که این J2ME SDK نوشته شده گوشی های ما وجود نداشته که بخوان عکسشو بذارن)
5-حالا Device Explorer رو باز کردم و از توی اون Operamini رو اجرا کردم...(البته Serial Networking رو قبلا فعال کردم ، اینو یادت نره)

تموم...اگه تو این مراحل مشکلی داری بگو

بالا