سلام
من همین الان و فقط هم به خاطره همین موضوع عضو شدم...
باید بگم که حدود 8 ماه دارم سعی میکنم این کار رو بکنم ، به کمک شما بلاخره شد...
خیلی قبلا این روش رو امتحان کرده بودم اما بی نتیجه بود...اما یه فایده داشت اونم این که از وقتی این فروم رو دیدم تا موقعی که با گوشی رفتم تو اینترنت فقط 15 دقیقه طول کشید...چون همون چند ماه پیش SDK و JDK رو download کرده بودم....
همه ی این چند ماه تو esato.com با کمک بقیه که موفق به انجام این کار شده بودن زور میزدم تا بشه ، اما حتی الان که این روش جواب داد ناراحتم که کاش اون جواب میداد...میدونین چرا؟؟؟؟
تو Esato سعی میکردیم از طریق Bluetooth PAN این کاررو بکنیم،واقا بهترین راهه،چون از اون طریق همه ی امکانات اینترنتی گوشی هایی که PAN دارن مثل همین K800 فعال میشه و میتونیم همه ی اون کارایی رو که با یه سیم کارت ایرانسل میشه کرد ، از طریق PAN بکنیم....
حالا که این روش جواب داده ، نا شکری نمیکنم ، اما بچه ها واقعا بی فایده است ، شما این طور فکر نمیکنین ؟؟؟
اول از همه اینو بگم که ، فکر کنم هدف از این کار اینه که ما بتونیم از امکانات اینترنتی گوشی استفاده کنیم،مثلا download فایل های wap ، استفاده از PlayNow - گوشیمونو update کنیم ، برنامه های Java مثل دیکشنریا یا WorldMate رو به روز کنیم ، و خیلی کارای دیگه ... حالا به این خاطر میگم بی فایده است چون :
1- من و خیلیای دیگه فقط با operamini 2 تونستیم
2-با بروزر خود گوشی نمیشه؟اون خیلی خیلی بهتره
3-فقط میتونیم surf کنیم و هیچی نمیشه download کرد.......اینو به این خاطر میگم که کلی free media(themes,videos,games and apps) مثلا تو خود سایت sonyericsson هست که فقط باید با اینترنت گوشی download کرد که با این روش نمیشه..
4-نمیتونیم stream کنیم ، یا از update service استفاده کنیم..
5-برنامه های Java به روز نمیشن....شاید یه مثال خوب TrackID باشه....یا حتی RSS Feeds که جاوا نیست.
.
.
.
خلاصه این که هر کاری بخوایم بکنیم مجبوریم توی operamini بکنیم که خوب واقعا فقط امکان browse رو به ما میده.....
بچه ها نمیخوام مخالف باشم ، فقط چیزایی رو گفتم که با PAN میشه انجام داد...اما همین هم کلیه و من خیلی خوشحالم که شد......مرسی مرسی از همه......به خصوص majidjix
راستی اگه جایی در اشتباهم خوشحال میشم اصلاح کنین ، وگرنه ضایع میشم