• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازیگران قدیمی سینمای ایران

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
حرفهای تازه لیلا فروهر

لیلا فروهر : من عجالتا پای عشق را بریده ام

لیلا فروهر خواننده و ستاره جوان در یک مصاحبه تازه گفت بعد از 18 سالگی ،آنقدر خود را بزرگ و عاقل می بینم که در همه موارد زندگی ،شخصا تصمیم بگیرم و احتیاجی به حمایت و کمک دیگران نداشته باشم و شاید بزودی در صف سرمایه داران کم سن وسال ،ولی خوش آتیه قرار گیرم !

از لیلا پرسیدیم : می گویند انگار تو منتظر 18 سالگی بودی !چه .بلافاصله خود را از زیر فرمان پدر بیرون کشیدی ودر هر موردی خود تضمیم می گیری ؟

لیلا می گوید این اتفاقی بود که می بایست روزی بیافتد و من برای خودم مستقل شوم و در هر موردی شخصا تصمیم بگیرم .اگر قبل از 18 سالگی هم امکانش وجود داشت حتما این کار را می کردم .بهرحال اینروزها در همه زمینه ها شخصا تصمیم می گیرم .

بحمدالله زندگی راحتی دارم .آدم دوراندیشی هستم .خانه خوبی خریداری نمودم که مرتب قسط هایش را می پردازم .وسایل خانه خریده ام و اگر سرمایه ام به حد کافی رسید شاید در زمینه های مختلف سرمایه گذاری کنم و بزودی مرا در قالب یک سرمایه دار کم سن و سال و در عین حال عاقل و خوش آتیه ببینید ،تعجبی هم ندارد .

چون من نه اهل قمار ،نه اعتیاد ،نه ولخرجی هستم و نه عقده ای دارم ونه قصد تظاهر ...یک خواننده و ستاره جوان هستم که میخواهم آینده خوبی تدارک ببینم .کسی هم پشت پرده وجود ندارد که پول مرا بالا بکشد و یا مردی که به پایش پول بریزم .

در حقیقت من خودم آقا و سرور خودم هستم وبا وجود سن وسال کم آنقدر تجربه اندوخته ام که کلاه سرم نرود و مفت نبازم ! در این میان پدرم هم کار خودش را می کند و بمن کاری ندارد .

از لیلا پرسیدم

که در زندگی تو هیچ مرد ،هیچ عشق و امید و آرزویی وجود ندارد ؟می گویند با امیر مجاهد «کارگردان جوان » در بعضی محافل دیده شده ای ؟

لیلا می گوید : من در زندگی خود ،عجالتا پای عشق را بریده ام .چون این روزها عشق ها رنگ و بوی مادیات دارد و بس ! آنقدر در کار سینما ،تلویزیون و موزیک سرگرم هستم که دیگر فراغتی برایم نمی ماند به عشق و مرد ایده ال و جنجال های اینچنین فکر کنم .باور کنید من این زندگی آرام را بیشتر دوست دارم .مطمئن باشید آقابالاسر ،اینروزها کلی دردسر و خرج برمیدارد !که از عهده من یکی خارج است !

در مورد امیر مجاهد هم باید بگویم او بکلی مرد مورد پسند من نیست ولی البته بعنوان همکار به او احترام می گذارم و اگر سلام و علیکی بین ما بوده حتما در یک مجلس و محفل هنری بوده است . قرارداد سینمایی هم با امیر مجاهد ندارم که مثل بعضی ها بهانه بیاوریم که : ما با هم همکاری داریم !دوستی مان فقط در سطح دو همکار خوب و صمیمی است !

* زندگی خانوادگی

زندگی خانوادگی من با مادر و خواهر و برادر کوچکم خیلی صمیمی وپر صفا می باشد و فکر می کنم آنقدر دور هم خوش و خرم هستیم که صلاح نباشد پای مردی به زندگی مان باز شود .

از لیلا پرسیدیم : اخیرا آهنگ های خارجی نیز میخوانی ؟ عده ای می گویند لیلا خواسته در این زمینه هم از گوگوش تقلید کند ؟

لیلا می گوید : من عاشق آهنگ « جولی » بودم و به همین جهت آن را خواندم و اصلا به این مسئله که قبلا گوگوش آهنگ های خارجی می خوانده توجهی نداشتم .فکر می کنم خیلی ها اینکار را کردند و می کنند و این مسئله به گوگوش ربطی ندارد .بنظرمن هر کسی بهتر بخواند موفق تر خواهد بود و باید تشویق شود همین و بس .

از لیلا پرسیدیم : می گویند چندی پیش که در یک استودیو ، به ضبط آهنگی مشغول بودی ناگهان با رسیدن محمود قربانی به استودیو ، از ترس فرار کرده ودر اطاقی بیهوش می شوی ؟

لیلا می گوید : راستش با دیدن محمود قربانی عصبی و خشمگین شدیدا ترسیدم و بهت زده بر جای ماندم ولی محمود کاری با من نداشت ،او شنیده بود که شهره و مرتضی و من به ضبط آهنگ سه صدایی برای برنامه نوروز مشغول هستیم به سبب اختلاف با شهره به استودیو آمد و درگیری هم بین آنها بود و بمن ارتباطی نداشت ،اما منکر نمی شوم که من هم سخت ترسیدم و ساعت ها بهت زده برجای میخکوب شدم و سرانجام هم ضبط این آهنگ سه صدایی بهم خورد .

پایان

مجله جوانان / شماره 596 /اردیبهشت 1357

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
24 ساعت از زندگی مهستی

* برای مهستی هم مثل بعضی دیگر از خواننده ها و هنرپیشه ها خوردن صبحانه مفهومی ندارد و خوردن غذایش به عنوان ناهار و شام در هر 24 ساعت در ساعت های 3 بعداز ظهر و 12 شب خلاصه می شود

*مهستی در یک **** غذایی همیشگی به سر می برد .غذایش اکثرا استیک (گوشت کاملا پخته ) می باشد و بعد انواع و اقسام سوپ سبزی ، غذاهای مورد علاقه مهستی یکی قورمه سبزی است و دیگری لوبیا پلو .

*ساعت هشت بعدازظهر هرشب که می شود آرایشگر مخصوص مهستی به خانه او می آید تا مدل موهای او را به نوعی که با لباسش نیز هماهنگی داشته باشد آرایش کند و این کار بیش از یکساعت و نیم طول می کشد .

*همه دوستان او می دانند که برای دیدنش باید بین ساعت های 4 بعداز ظهر تا هشت شب به خانه اش بروند ،او در تمام مدت 24 ساعت تنها این چند ساعت را فرصت دارد تا به کارهایی مثل رسیدگی به کارهای دخترش ، مادرش و دیدار دوستانش بگذراند .

* از پولی که مهستی هرماه بابت آرایش موهایش می پردازد که بگذریم ،باید بگوییم او هرماه پولی در حدود 40000 تومان بابت تهیه و دوخت لباس میدهد .

*ساعت 10 شب که می شود مهستی خانه خود را ترک می کند .مقصدش کاباره ای است که در آن برنامه اجرا می کند .برنامه شبانه مهستی فقط محدود به اجرای برنامه در کاباره نیست .رفتن به میهمانیها و عروسی ها از جمله کارهای اوست .

* مهستی می گوید : من هنرم را خیلی دوست دارم و از طرفی من فکر می کنم یک زن هم می تواند خواننده خوبی باشد و هم زن خانه دار و شوهردار خوبی .

* مهستی در مورد جالبترین نامه ای که بدستش رسیده می گوید : چندی پیش نامه ای داشتم از یک چوپان که حرفهای دلش را به کس دیگری گفته بود واو برایش نوشته بود که رادیوی کوچکی خریده ام که همه جا دنبال من است .حتی وقتی که مشغول چراندن گوسفندها در صحرا هستم به امید اینکه صدای تو رابشنوم ...خانم مهستی من شما را خیلی دوست دارم و...

* از خوانندگان مورد علاقه مهستی یکی محمودی خوانساری است و دیگری هایده و از هنرپیشگان ایرانی مورد علاقه اش :بهروز وثوقی و پوری بنایی می باشند .

* از برنامه های تلویزیونی طرفدار برنامه های موسیقی ایرانی آن است و سریال ایرانی تلخ و شیرین .

*تا بحال دوبار از مهستی خواسته اند که در فیلم های سینمایی بازی کند ولی او جواب منفی داده است .

* لازم به ذکر است که هنگام تهیه این گزارش خانم مهستی 29 سال داشته است .

مجله اطلاعات هفتگی / شماره 1741 / خرداد 1354

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
مرجان 27 ساله شد .

مرجان ، ستاره سینمای فارسی ، که خیلی زود توانست ستارگانی را که با او وارد عالم سینما شدند ، پشت سر نهد و خود را در ردیف ستارگان مشهور سینمای فارسی قرار دهد ، هفته گذشته پا به بیست و هفتمین سال زندگی خود گذاشت .

مرجان با آنکه تصمیم داشت در آغاز سالروز تولدش جشن مفصلی برپا کند اما چون در هفته گذشته به جهت شرکت در صحنه هایی از فیلم تازه خود همراه اکیپ فیلمبرداری در اندیمشک بسر می برد ،جشن تولدش را هم در همانجا با شرکت اعضای اکیپ و شوهرش مهدی علیمحمدی که به همین منظور به اندیمشک رفته بود ،برگذار کرد .

در این جشن مرجان که از صدای خوشی برخوردار است ، خود به خوانندگی پرداخت و جشن تولدش را گرم کرد .بد نیست بدانید اگر مرجان فعالیت سینمایی نداشت و به خوانندگی روی می آورد ، بعضی ها معتقدند در خوانندگی هم موفق می شد .

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
یک مصاحبه با ملوسک : ستاره سکسی سینمای ایران

من چیزی از الیزابت تایلور کم ندارم

وقتیکه آنتونی کوئین و داستین هوفمن لخت مادرزاد در فیلمها ظاهر می شوند ،چرا من از ایفای رل های سکسی خودداری کنم ؟!

*الو ،خانم ملوسک ؟

- بله ، خودم هستم .

*از ستاره سینما تلفن می کنم و می خواستم مصاحبه کوتاهی با هم داشته باشیم .

- خواهش می کنم

* در ابتدا بگو ببینم جریان شایعات عشقی تو و چند تا از هنرپیشه های مرد به کجا کشید ؟

- این چه جور عشق و عاشقی است که من خودم از آن بی خبرم .بهرحال بعضی ها خودشان برای ایجاد سرو صدا شایعه عشقی بر سر زبان ها می اندازند و من واقعا از این جور شایعات پوچ و بی اساس کلافه شده ام !

*یعنی می گویی که عشقی بین تو و هیچیک از دست اندرکاران سینمای ایران دربین نیست ؟

- همینطور است و مسلم بدانید که اگر یک روز هوس عشق و ازدواج به سرم زد ،با مردی ازدواج می کنم که از کارهای هنری بدور باشد !

*خوب بگذریم ، مثل اینکه این روزها خیلی سرت شلوغ است و مشغول بازی در دو سه تا فیلم هستی ؟

- بله ،بعد از یک سکوت چند ماهه که از بازی در فیلمها بدور بودم ،مجددا وارد میدان شده ام و می خواهم به گروه ستارگان پرکار سینمای ایران بپیوندم .

*وبا توجه به سابقه گذشته ات در سینما ،بعد از این هم در فیلمها سکسی بازی خواهی کرد ؟

- چرا که نه ؟!من یک هنرپیشه هستم و کارم ایجاب می کند که گاهی بخاطر رلی که بر عهده دارم ،درجلوی دوربین فیلمبرداری ،سکسی ظاهر شوم و فکر نمی کنم که این موضوع مسئله بغرنجی در سینما باشد .

وقتیکه آنتونی کوئین و داستین هوفمن در فیلمها لخت مادر زاد ظاهر می شوند ،چرا من از ایفای رل های سکسی خودداری نمایم ؟!

*شنیده ایم تصمیم داری به بازیگری در تلویزیون نیز رو کنی ؟

- اگر یادتان باشد ،من قبل از ورود به سینما در تلویزیون فعالیت داشتم و یک چند در برنامه خرد سالان در قالب « ننه قندی » ظاهر می شدم و بعدها در سریال تلویزیونی « خونه قمر خانم » ایفای یکی از رل های اصلی را به عهده گرفتم و حتی در یک فیلم تلویزیونی موسوم به « خورشید در مه » بازی کردم و اکنون با توجه به استقبالی که از بازیگران سینما در تلویزیون بعمل می آید ،فکر نمی کنم که فعالیت تلویزیونی لطمه ای به موقعیت سینمای ام بزند و در حقیقت یک هنرپیشه سینما میتواند فعالیت در تلویزیون را نیز به موازات سینما دنبال کند .

* بطور کلی ایفای چه نوع رل هایی را ترجیع میدهی ؟

- من عاشق رل های کمدی هستم و دلم میخواهد در فیلم های کمدی بازی کنم و متاسفانه در سینمای ما هنوز زنی که به معنای واقعی بتواند رل های کمدی را بازی کند ،ندرخشیده است و مسلم بدانید که اگر روزی من پول و پله ای بدست آوردم ،یک فیلم صد در صد کمدی خواهم ساخت و استعداد خود را در زمینه بازی در چنین فیلم هایی نشان خواهم داد !

*به عقیده تو مهمترین عامل پیشرفت در کار بازیگری در سینمای ایران چیست ؟

- داشتن یک **** خوب و یک مقدار زیادی شانس !

*فکر می کنی که در این سینما کمبود هنرپیشه به چشم می خورد ؟

- کمبود ؟ نه آقا ازدیاد هنرپیشه داریم نه کمبود هنرپیشه !

*راستی با درآمدی که از کار در سینما نصیب تو می شود چه می کنی ؟

- ولخرجی

* وبلاخره اینکه بطور کلی هدف تو در زندگی چیست ؟

- آرزو دارم که بتوانم یک هنرپیشه بین المللی شوم .مگر من چه چیزی کمتر از الیزابت تیلور دارم !

پایان

مجله ستاره سینما / شماره 119 / دی ماه 1354

فایل های ضمیمه

• 53fhvde.jpg
    53fhvde.jpg
    264.3 KB · نمایش ها: 115

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان بازدید از صفحه 49 فراموش نشود

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
شورانگیز طباطبایی بیش از ده بار فیلم فروزان را تماشاکرد .

در مدتی که فیلم خداحافظ کوچولو بر روی پرده سینماها بود .شورانگیز طباطبایی بخاطر تماشای بازی فروزان در این فیلم بیش از ده بار به دیدن آن رفت .انگیزه تماشای این فیلم برای شورانگیز معلوم نیست ،ولی آنچه مسلم است اینکه بعد از کناره گیری فروزان از سینما ناگهان شورانگیزطباطبائی با فیلم اوستاکریم چهره نشان داد و موفقیت های چشمگیری هم بدست آورد .فیلمسازان معتقد بودند که شورانگیز می تواند جای خالی فروزان را در سینما پرکند و به همین جهت در اغلب فیلمها شورانگیز را تشویق می کردند که رفتاری شبیه رفتار فروزان در بازی فیلمهایش داشته باشد واو نیز ناخوداگاه در سینمای فارسی در این قالب درآمد ویک فروزان دیگر شد و اما با بازگشت فروزان به سینما ،بی تردید شورانگیز دچار دلهره شده است .ویا اینکه چون خود تحت تاثیر فروزان و همسنگ او میداند به تماشای فیلم او نشسته تا ببیند این رقیب بزرگ چه می کند .

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
ابی گفت : زیبائی و ادا و اطوار هنگام اجرای یک برنامه راز موفقیت یک خواننده است ،نه صدا ...!

ابی خواننده معروف ایرانی و زوج شهرام که چندی پیش برای اولین بار در یک فستیوال خارجی شرکت کرده و بادست پر نیز به ایران آمد طی یک گفتگوی اختصاصی به خبرنگار ماگفت که زیبائی راز موفقیت یک خواننده را تضمین می کند نه داشتن صدای خوب !

ابی گفت : نظیر این مسئله را امروزه در موسیقی ایرانی به وضوح شاهدید. خواننده هایی که فقط به زور زیبایی و ادا و اطوارهایشان خود را به مردم غالب می کنند و غیر از آن هیچگونه صدائی ندارند .

این گروه خواننده ها برای خودشان پول و شهرت زیادی نیز بهم زده اند ،مدیر برنامه دارند و هرروز دهها هزار تومان از بوتیک های خارجی لباس می خرند و برای دیدنشان هم باید از هفت خوان رستم گذشت !

ابی گفت : موسیقی جوان پسند ما خوشبختانه جایش را در میان مردم باز کرده و توانسته طرفداران زیادی نیز دست و پا کند .اما این مسئله خطراتی نیز بهمراه دارد از جمله اینکه نباید هر چیزی را بعنوان موسیقی به خورد مردم داد وایجاد بدبینی کرد .متاسفانه بعضی ها درحال حاضر بدجوری از استقبال مردم سوءاستفاده کردند .آنها اغلب آهنگ های خودشان را اینطرف و آنطرف می کنند وبا هزار شعر بی ربط به خورد مردم میدهند .

ابی در مورد خوانندگان مورد علاقه اش گفت : سهم شماعی زاده را در بوجود آوردن موسیقی امروز ایرانی نباید نادیده گرفت .او آدم باسوادی است که موسیقی را خیلی خوب می فهمدو این بینش را کمابیش در اغلب کارهایش به وضوح می بینید .

گوگوش نیز جزو معدود خواننده های زن ایرانی است که علاوه بر شناخت اجرای خیلی دلچسبی دارد .

ابی در مورد شرکت در فیلمهای ایرانی گفت : راستش تابحال سینما را جدی نگرفته ام واگر کاری نیز در این زمینه انجام دهم بخاطر تنوع است .همان چیزی که اغلب خواننده های معروف دنیا انجام می دهند .من هرگز خوانندگی را فدای بازی در فیلم نمی کنم .اگر کاری انجام دهم حتما چیزی است که به آن ایمان دارم .مذاکراتی شده است و بقراری در فیلم تازه امیرمجاهد بازی خواهم کرد .

مجله ستاره سینما / شماره 170 / بهمن ماه 1355

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
چرا ستار در آمریکا یک ویلای گرانقیمت خریداری کرده است ؟

شایع است ستار خواننده معروف یک ویلای گرانقیمت در آمریکا برای زندگی و اقامت برادرش در آن کشور خریداری کرده است .

« عبدالحمید » برادر کوچکتر ستار که برای گذراندن دوره زبان به آمریکا رفته تا بلافاصله رشته مهندسی برق را در دانشگاه دنبال کند در سفر اخیر ستار پیشنهاد نمود که وی آپارتمان کوچکی بخرد .ولی خواننده معروف تصمیم به خرید ویلای گرانقیمتی گرفت تا برادرش و گاه به گاه خانواده در آن اقامت نمایند .

ستار برای این منظور از " فرامرز پارسی " خواننده باسابقه که سالها در آمریکا ساکن بوده است کمک گرفت و سرانجام در خارج از شهر بزرگ نیویورک یک ویلای بسیار زیبا به قیمت 70 هزار دلار خریداری نمود .

ستار در حالیکه خانه و آپارتمان خود را در ایران به سبک اروپایی تزیین نموده ،ویلای آمریکایی خود را کاملا به سبک ایرانی و دکورهای قدیمی و سنتی آراسته و در حقیقت پایگاهی برای خود و خانواده اش ترتیب داده و برادرش را به آسایش و راحتی خیال رسانده است .

مجله جوانان / شماره 596 / اردیبهشت 1357

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
نوش آفرین تنها زندگی می کند

هفته گذشته نوش آفرین از خانه پدری نقل مکان کرد و در یک آپارتمان اسکان گرفت .

نوش آفرین را شیراندامی به سینما معرفی کرد و در تمام مدتی که او در فیلم بازی می نمود ُاز او حمایت می کرد .

دو هفته پیش شیراندامی با نوش آفرین اختلاف پیداکرد و کار آنها نخست به مشاجره لفظی و بعد به زد و خورد کشید .

اینک نوش آفرین موقتا در آپارتمانی زندگی می کند

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
چندی قبل یکی از خوانندگان معروف گذشته به نام الهه از دنیا رفت عکسهایی که در زیر مشاهده میفرمایید مربوط به ایشان و مراسم تشییع جنازه او میباشد
در عکسها هنرمندانی چون ایرن - وحدت - ملک مطیعی - و پوری بنایی و بسیاری دیگر هستند

فایل های ضمیمه

• elahe.jpg
    elahe.jpg
    81.2 KB · نمایش ها: 88
  • maraseme-tashie-elahe2.jpg
    maraseme-tashie-elahe2.jpg
    225.8 KB · نمایش ها: 83
  • maraseme-tashie-elahe1.jpg
    maraseme-tashie-elahe1.jpg
    269.4 KB · نمایش ها: 85

fardin59

Registered User