• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی استراتژیک و آنلاین بتل داون

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
سلام.
امروز که وارد بازی شدم، دیدم که UTX ( همون کشوری که قبلا کشور منو اشغال کرده بود) برای ***** کردن شورش من برای استقلال دو بار به من حمله کرده بود. که خوشبختانه با دفاع موفق من روبرو شده بود.:thumbsup::thumbsup: هیچ کدوم از سربازا و ماشینهای جنگیش جان سالم بدر نبردند. 13 تا هم ازش اسیر گرفتم:thumbsdow. یکی از اسکادرانهای من به کلی نابود شد. ولی اسکادران تانکهای من کارش خیلی خوب بود. ولی در کلی فکر کنم تلفات من بیشتر بوده. امروز دوباره شروع به سربازگیری و ساخت اسکادران جدید کردم. نقشه بعدیم هم آزاد کردن کلونی ایرانی سمت راست من هستش که توسط یک شرقی اشغال شده و الآن از اون به صورت سربازخانه استفاده می کنه.:f34r:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
سلام.
امروز عضو اسرائیلی پیمان VTX که به من هم حمله ناموفق کرده بود به هر دو کشور ایرانی(نزدیک تهران) که تازه شروع کرده بودند، حمله کرد. همین الآن اسکادرانهاش تو هوا هستند و هنوز رو زمین دوستام ننشستند. من کاری نمی تونم بکنم،‌چون مشغول بازسازی ارتشم هستم که بعد از دفع حمله پیمان VTX آسیب جدی دیده است. کاش ایرانی های بیشتری می اومدند تو بازی.:(

62z6mv4.jpg

امیدوارم که بعدن بتونم انتقام بگیرم.

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
سلام.
دوستان یه نگاه به عکس توی پست قبلی بندازید. شما تو بازی یک سری سفینه می بینید که بهشون می گن اسکادران. حالا از کجا بفهمیم که این اسکادرانها در حال حمله هستند یا فقط دارند حمل و نقل انجام می دن. دور اسکادرانهای حمله کننده دایره قرمز و دور اسکادرانهای حمل و نقل دایره آبی هستش. در ضمن شما می تونید تو بازی در پانل پایینی روی Community کلیک کنید و از سمت چپ پایین alliance را انتخاب کنید. لیست همه پیمانهای موجود در بازی ظاهر می شود. جلوی هر پیمان دو تا پرچم کنار هم به رنگهای آبی و قرمز هستش. پرچم قرمز برای این هستش که شما این پیمان را به عنوان پیمان دشمن علامت گذاری می کنید. و در نتیجه تو بازی هم کلونی تمام اعضای آن پیمان با یک دایره قرمز دور آن مشخص خواهد شد.:cool:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان تو بازی شما کلونی هایی را می بینید که داری پرچم هستند. بعضی‌ها هم پرچم ندارند. خیلی‌ها هم دوتا پرچم یکی در بالا و یکی درست در زیر آن هستند. حالا معنی این پرچم‌ها چیه؟
پرچم بالای نام پیمانی که کلونی مذکور در آن عضو هستش رو مشخص می‌کنه. پرچم زیری هم نام پیمان یا کسی که کلونی مذکور رو اشغال کرده رو مشخص می‌کنه. اگه ماوس رو روی پرچم زیری نگه دارید عبارت show conquere ظاهر می‌شود و با کلیک روی آن می‌توانید کلونی اشغال کننده رو ببینید.
در ضمن بعضی کلونی‌ها فقط دارای یک پرچم در زیر هستند. این یعنی کلونی مذکور عضو هیچ پیمانی نیست و در ضمن توسط کسی که پرچم زیری نشون میده اشغال شده.
البته این رو هم بگم که اشغال شدن یک کلونی به معنای باختن نیست. بلکه بازنده می‌تونه تمام فعالیت هاش رو ادامه بده . فقط باید درصدی رو به عنوان باج و خراج به کشور اشغال کننده بپردازه که بطور اتوماتیک کسر میشه.

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
اون کشور شرقی عضو پیمان T3 با چهارتا اسکادران به من داره حمله می‌کنه. رو تانکها و ماشینهای جنگیم حساب می‌کنم. نتیجه جنگ رو دو ساعت دیگه بهتون می‌گم.
اگه همین طوری پشت سر هم به من حمله بشه نمی‌تونم پیشرفت کنم و باید همه منابعم رو مرتب خرج ارتشم بکنم.
آلان به شدت به شما نیاز دارم. خواهش می‌کنم وارد بازی بشید، ثبت نام کنید و در کنار من بجنگید.:f34r:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
اون کشور شرقی عضو پیمان T3 با چهارتا اسکادران به من داره حمله می‌کنه. رو تانکها و ماشینهای جنگیم حساب می‌کنم. نتیجه جنگ رو دو ساعت دیگه بهتون می‌گم.
اگه همین طوری پشت سر هم به من حمله بشه نمی‌تونم پیشرفت کنم و باید همه منابعم رو مرتب خرج ارتشم بکنم.
آلان به شدت به شما نیاز دارم. خواهش می‌کنم وارد بازی بشید، ثبت نام کنید و در کنار من بجنگید.:f34r:

4l5eql4.jpg

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
سلام.
من دوباره توسط پیمان T3 استعمار شدم. هر دو تا کریستالی رو که داشتم رو هم از دست دادم. فکر نمی‌کردم که اسکادرانهای دشمن اینقدر قوی و زیاد باشن. به هر حال باید صبور باشم و منابع جمع کنم و در فرصت مقتضی ضربه لازم رو بزنم البته با کمک دوستان و متحدان.:f34r:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
هر وقت که protection شما تمام شد با من متحد شوید. من دعوتنامه را برایتان فرستادم ولی فعلا عضو نشوید چون از حالت محافظت در‌می‌آیید.:rolleyes:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
همونطور كه خبر داريد من توسط پيمان T3 استعمار شده‌ام. اما خوب بيكار هم ننشستم و سراغ نزديكترين پايگاهشون يعني همون پادگانشون(Barrack) رفتم و با يك عمليات جاسوسي موفق پس از 24 ساعت فعاليت توانستم يك ويروس رو اونجا پخش كنم كه در نتيجه اون سطح سلامتي كليه كاركنان آنجا به كمترين مقدار يعني يك رسيد. يك جاسوس هم به مركزشون فرستادم و الآن مشغول فعاليت هستش.
همون طور كه در شكل زير مي‌بينيد سربازخانه T3 به يك پست ديده باني نزول كرده:devil::thumbsdow

4pb4bw9.jpg

اون مربع آبي كنارش كه يه عددي رو هم نشون ميده يعني داره نوسازي مي‌كنه. بعدن حسابشو مي‌رسم.
راستي كارم به جايي رسيد كه مجبور شدم با دوتا عرب متحد بشم. هرچي دعوتنامه متحد شدن براي ايرانيهاي بازي مي‌فرستم جواب نمي‌دن!!!:(

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوسن من
دوام بیار که من هم آمدم

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
دوسن من
دوام بیار که من هم آمدم

:p:p:p:p:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol:
دوست من، منتظر شما بودم. خیلی خوشحالم کردی.
اگه شما هم تجربه‌ای تو این بازی کسب کردی که فکر می‌کنی بدرد بقیه می‌خوره تو همین topic اونو مطرح کن ما هم مستفیض بشیم.
برات آرزوی موفقیت و پیروزی‌های پی‌درپی می‌کنم.:thumbsup:

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من هیچ تجربه ای در این بازی ندارم !
اونT3 یعنی چی ؟ پایین اسم شهر شما زده ؟

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
من هیچ تجربه ای در این بازی ندارم !
اونT3 یعنی چی ؟ پایین اسم شهر شما زده ؟

یعنی قبلا کشور من مورد حمله و اشغال اتحادی (alliance) به نام T3 قرار گرفته است. تو این بازی اگه یکی بیاد و کشور شما رو اشغال کنه شما نمی‌بازید فقط کل ارتشتنو از دست می‌دین. و از آن به بعد درصدی از منابع شما به کشور اشغال کننده تعلق خواهد گرفت. البته بازی این امکان رو در اختیار کشور اشغال کننده قرار می‌ده که colony شما رو به یک پست دیده‌بانی یا چیزهای دیگه نزول بده یا حتی شما رو از اون مکان به یه جای دیگه بکوچونه. طبق راهنمای بازی.
بعد از اینکه 72 ساعت از اشغال کشور شما (colony) گذشت می‌تونید دست به شورش (rebellion) بزنید. عملیات شورش 24 ساعت طول می‌کشه. البته باید مواظب باشید که کشور اشغال کننده اگه ببینه شما شورش کردید حتما برای ***** شما نیروهاش رو می‌فرسته. کشورهای دیگه هم مثل یه لاش‌خور منتظرن ببینن که یه colony داره آزاد میشه، فورا برای اشغالش نیرو می‌فرستن. با توجه به این موضوع که کلونی شورشی بعد از یک جنگ سخت با نیروهایی که برای سرکوبش اومده بودن، حالا ارتشش ضعیفه و راحت جنگ بعدی رو می‌بازه!!!( همون بلایی که سر من اومد) پس شما باید اونقدر قوی باشید که هم نیروهای کشور اشغال کننده و هم نیروهای کشور دیگه‌ای که بعدا به طمع تصرف کشورتون، به شما حمله می‌کنن رو شکست بدین و این جز از راه اتحاد با دیگران میسر نمی‌شه . پس قبل از شورش حتما با من متحد بشین تا بتونم بهتر به شما کمک کنم. پس شما باید این آینده نگری رو داشته باشید که قبل از شورش حداکثر نیرو و تجهیزات با آخرین تکنولوژی ممکنه رو برای دفاع داشته باشید. خب از اینجا نتیجه می‌گیریم که اگه colony شما اشغال (conquer) شد بهتره که آروم بمونیم و صبر پیشه کنیم. سپس شروع کنیم به ارتقاء تکنولوژی‌های colony مون در منوی construction. خب تو اون منو می‌بینید که 44 مستطیل هستش که هر کدوم بیانگر یک تکنولوژی هستش. شما با کلیک روی هر کدوم منابع لازم برای ساختش رو می‌تونی در سمت چپ و پایین همون پنجره ببینی. من توصبه می‌کنم که قبل از شورش همشونو کامل کنی. بعد به حداکثر قدرت می‌رسی. و کسی جلودارت نخواهد بود و این لایق یک ایرانی است.
در ضمن چون شما تازه کارید، بازی برای چند روز (تقریبا سه چهار روز) از شما محافظت می‌کنه. اگه موس رو روی کلونیت نگه داری می‌نویسه under protection. یادت باشه تو این چند روز بهترین استفاده رو از فرصت کرده و شروع به ارتقا کلونیت بکن.
خیلی مهم : فراموش نکن همین که protection ات تموم شد سریع برام یه message بفرست تا برات دعوت نامه عضویت در اتحاد PARS رو بفرستم. واضحه که کشورهای متحد بهتر می‌تونن به هم کمک یا از هم محافظت کنن.
در ضمن من خیلی مطلب همراه با تصویر تو صفحات قبلی همین Topic گفتم . حتما اونا رو هم بخون.

تصویر منوی Construction من. نوشته‌های قرمز یعنی نمی‌تونید بسازید، چون منابع کافی ندارید. نوشته‌های سفید یعنی ساخته شده. نوشته‌های آبی یعنی در حال ساخت هست.
53pj4pd.jpg

امیدوارم که موفق باشی.:)

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
متاسفانه کلونی ایرانی Phonex of hard fighters که قبلا توسط یک عرب اشغال شده بود، حالا توسط همان اشغالگر به یک پست دیده بانی نزول کرد و من نمی‌دونم که چه بلایی به سر Phonex اومد. چون من تا حالا این حالت رو تحربه نکردم، پس نمی‌دونم وقتی یک کلونی توسط اشغال کننده نزول می‌کنه،‌ بعدش چی می‌شه!؟
تصویر زیر رو ببینید جایی که من با دایره قرمز مشخص کردم قبلا محل کلونی Phonex بود.:(

5y31qwk.jpg

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
سلام.
شما تو کلونی خودتون فقط می‌تونید همزمان 10 واحد نظامی رو در منوی Military آموزش بدید. برای اینکه قادر باشید بیشتر از این تعداد رو همزمان آموزش بدید باید پادگان(Barrack) بسازید.
برای ساختن پادگان باید ابتدا پستهای دیده‌بانی داشته باشید.(اگه ندارید، برید تو منوی Colony و یکی بسازید). بعد از اینکه پست دیده‌بانی ساختید چند ساعتی لازمه تا مراحل ساخت و کنترل اون به حداکثر برسه. بعدش باید اون پست دیده ‌بانی رو به یک پادگان ارتقاء بدید.
تصاویر زیر به ترتیب اولی پست دیده‌بانی و دومی پادگان است.

4q86cg9.jpg

5xsk582.jpg

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
متاسفانه کلونی ایرانی Phonex of hard fighters که قبلا توسط یک عرب اشغال شده بود، حالا توسط همان اشغالگر به یک پست دیده بانی نزول کرد و من نمی‌دونم که چه بلایی به سر Phonex اومد. چون من تا حالا این حالت رو تحربه نکردم، پس نمی‌دونم وقتی یک کلونی توسط اشغال کننده نزول می‌کنه،‌ بعدش چی می‌شه!؟
تصویر زیر رو ببینید جایی که من با دایره قرمز مشخص کردم قبلا محل کلونی Phonex بود.:(

5y31qwk.jpg

من با اون عربی که phonex رو اشغال کرده بود تماس گرفتم و ازش دلیل نابودی فونکس رو خواستم. در جواب گفت که اون کلونی متروکه بوده و دیگه صاحبش ازش استفاده نمی‌کرده. خب پس معلوم میشه که اگه کلونی شما اشغال شد اونو متروک ول نکنید و هر چند روز یه بار یه سری بهش بزنید تا نابود نشه.

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
IRAN the republic
فکر کنم بالای سر شما باشد

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
IRAN the republic
فکر کنم بالای سر شما باشد
کشورت اشغال شده ولی نگران نباش. یکی از فواید تحت اشغال بودن کلونی، در امان بودن از حملات بعدی هستش. سعی کن تا وقتی تمامی ساخت و سازها رو تموم نکردی سربازگیری یا شورش نکنی. :)

بالا