AlcAtrAz....CBR
Registered User
سلام. دوستان کسی میدونه خوردن گرده گل ب عنوان مکمل تو ورزش های سنگین مفید هست ی نه؟؟
سلام.سلام. دوستان کسی میدونه خوردن گرده گل ب عنوان مکمل تو ورزش های سنگین مفید هست ی نه؟؟
ممنون بابت پاسخسلام.
راجع گرده گل اطلاعی ندارم ولی میدونم قیمتش بالاس جای اون شما میتونی از مکمل های قبل تمرین Pre Workout استفاده کنی که تو ایران به عنوان پمپ میشناسن، اگه لیفت یا وزنه برداری کار میکنی باید از گلوکوزامین استفاده کنی مفاصلت صدمه نبینه یا اگه دید ریکاوری شه
داداش به پیغام من پاسخ بدهاز دوستان كسي مشكل كم يا زياد كردن وزن داشته باشه بهش مشاوره ميدم ( تضميني ) با يه مبلغ نا چيز ...
نه لازمه از دارو استفاده كنيد و نه مكمل ...
13 سال تجربمو در اختيارتون ميزارم ...
به پيغام منم پاسخ بديد لطفادر خدمتم گرامي
دوست عزیز هر دو این اعمال سخته ...ولی برای فردشبه نظر من , وزن کم کردن و کم خوردن خیلی راحتتر از وزن زیاد کردن و خوردن باشه.
دوست عزیز به پیشنهاد من اصلا استفادخ نکن تو میخوای اضافه وزن پیدا کنی ؟؟؟؟ یعنی چی آخه این چیزایی که می خوای مصرف کنی اصلا میدونی چیجوری وزنتو میبره بالا ....مگه همیجور الکیه ... اگه اینطور بود ما همه خدادادی بایستیکه اینجوری میشدیم...دوستان عزيز استفاده از مكمل ها ضرري نداره؟؟/ با اين كه مارك هاي تغلبي زياد شده كه پدر كبد و كليه رو در ميارن من خودم در طول 2 سالي كه كار كردم استفاده نكردم وزنم هم خوب اضافه شد ولي به يك ايست افزايش وزن رسيدم روي 70 موندم در ضمن كسي هستم كه به سلامتي خيلي اهميت ميدم و به خاطر هيكل بزرگ نمي خوام سلامتي خودم رو به خطر بندازم در ضمن 16 ساله و قد1.78
لطفا اگر ضرر نداره بگيد اگر بخوام با كراتين شروعكنم مارك و قيمت رو لطف كنيد
وزنه 15 کیلوییسلام دوستان.من چند روزیه میرم باشگاه یه سوال داشتم.
برای شروع واسه تمرینایی مثل پرس و جلو بازو و غیره چه وزنه هایی باید بزنم.؟مربی روز اول بهم گفت میله ی خالی بزنم ولی احساس میکنم میله خالی آنچنان فشاری به عضله ها نمیاره.