- نوشتهها
- 482
- لایکها
- 638
نه دیگه مهرداد هم سن شماست
من یه سال بزرگ ترم
من یه سال بزرگ ترم
نه دیگه مهرداد هم سن شماست
من یه سال بزرگ ترم
من یه زمانی کاربر فعال سخت افزار بودم
الان حتی تگ کاربر قدیمی رو هم ندارم
در خدمتم !نمی دونم کسی از من مسن تر اینجا پیدا میشه یا نه...
دقیقا ، ولی له شدیم تا این عدد رو انداختیمسن فقط یه عدد
پ ن : برای رجیستر شدن ، شدم اسپمر !
یکی بود بنام فرید باهال فکر کنم مدل 2002 بود
الان آیدیشو سرچ کردم که منشنش کنم یافت نشد
یوسف بابابزرگه پرشین تولز هستfaridbahal
forum.persiantools.com
@faridbahal
یوسف هم همون قدر قدمت داره:
Yousef
forum.persiantools.com
@Yousef
امیرهومن ؟ کیهخدا بیامرزه امیر هومن رو
یوزرش رو گشتم الان پیدا نکردم..!
يادش بخير الان پياماي خصوصيم رو نگاه كردم اكثر تاپيكاي اين آي دي بلافاصله پاك يا منتقل ميشدهیادش بخیر
چه برو بیایی
تاپیک می زدی نیم ساعته 20 تا پست می خورد
faridbahal
forum.persiantools.com
@faridbahal
Yousef
forum.persiantools.com
@Yousef
داستان داره و الانم دیگه هم خودش نیست و هم احسان سر نمیزنه که بخواییم بگیمبله یوسف رو یادم رفته بود آیدیشو دیدم یاد شار @shaar هم افتادم همینطور روزگار و حمید کمپشت
سوالی که مطرحه اینه که این فرید باهاله قبل از ایجاد فروم و مدیرهاش اینجا عضو بوده؟؟؟؟
خیلی از اون ادمای 2003 ای از وبلاگ شار امدن پی تی (منم به همچین ولی اون ای دی بن شد) و واقعا ادم خوب و خوش برخوردیم بود! مهدی روزگار هم نوشتم خدایی اعجوبه ای بود! مخصوصا حضوری اگر میدیدنش! حمیدم زندست! فکر کنم رفته از ایران! فرید هم زنده است و تو تلگرام پیغام میزاره. پی تی هم چک میکنه ولی 100سال یه بار مگر بخواد چیزی بفروشه!بله یوسف رو یادم رفته بود آیدیشو دیدم یاد شار @shaar هم افتادم همینطور روزگار و حمید کمپشت
سوالی که مطرحه اینه که این فرید باهاله قبل از ایجاد فروم و مدیرهاش اینجا عضو بوده؟؟؟؟
بلک مایس چی شد؟ پوکیده؟خیلی از اون ادمای 2003 ای از وبلاگ شار امدن پی تی (منم به همچین ولی اون ای دی بن شد) و واقعا ادم خوب و خوش برخوردیم بود! مهدی روزگار هم نوشتم خدایی اعجوبه ای بود! مخصوصا حضوری اگر میدیدنش! حمیدم زندست! فکر کنم رفته از ایران! فرید هم زنده است و تو تلگرام پیغام میزاره. پی تی هم چک میکنه ولی 100سال یه بار مگر بخواد چیزی بفروشه!
همه زنده ائن و سرحال بجز عمو هومن ادم نارنینی بود
والا بلک مایس بجز 30 روز تو سال 2010 تقریبا همیشه اپ بوده! ساب دومین رو اشتباه میزنی. f.blackmice بزنی میاد!بلک مایس چی شد؟ پوکیده؟
این "فرید باحال" واقعاً باحال بود. کاراکترش جالب بود.faridbahal
forum.persiantools.com
@faridbahal
Yousef
forum.persiantools.com
@Yousef