- نوشتهها
- 503
- لایکها
- 362
فقط اومده عنوان رو بگیره بره تاپیک باحالی شد قدیمیا خیلی هاشون ساکت شدن ولی با این تاپیک مخصوصا بعد عنوان دادن رو شدن ( شوخی میکنما کسی به دل نگیره )کجا بودید تا حالا
فقط اومده عنوان رو بگیره بره تاپیک باحالی شد قدیمیا خیلی هاشون ساکت شدن ولی با این تاپیک مخصوصا بعد عنوان دادن رو شدن ( شوخی میکنما کسی به دل نگیره )کجا بودید تا حالا
فقط اومده عنوان رو بگیره بره تاپیک باحالی شد قدیمیا خیلی هاشون ساکت شدن ولی با این تاپیک مخصوصا بعد عنوان دادن رو شدن ( شوخی میکنما کسی به دل نگیره )
sina86 اکانت اصلیش بود. همش تاپیک میزد تو گفتگوی آزاد. علاقهی خاصی هم داشت به گذاشتن نظرسنجی. یه تنگنا نامی هم بود. این دو تا با هم همدوره بودن. تنگنا هم خیلی اسپم میکرد. خیلی همت داشتن جفتشون، ایمیل میساختن تند و تند و بیخیال اینجا نمیشدن.یک یوزر بود فکر می کنم سینا
مولتی یوزر بود
پیرو نوشته جنابعالی
بله هدف این هست که دوستان فعالییت کنن حتی شده هفته ای دو یا سه بار پستی چیزی
الان به دوستان تا تگ قدیمی میگیرین دیگه دیده نمیشن
و این مارو جلو آقا احسان زیر سوال خواهد برد
من هم همین مشکل رو دارمsina86 اکانت اصلیش بود. همش تاپیک میزد تو گفتگوی آزاد. علاقهی خاصی هم داشت به گذاشتن نظرسنجی. یه تنگنا نامی هم بود. این دو تا با هم همدوره بودن. تنگنا هم خیلی اسپم میکرد. خیلی همت داشتن جفتشون، ایمیل میساختن تند و تند و بیخیال اینجا نمیشدن.
پ.ن: این تگ "کاربر قدیمی" رو به ۲۰۰۹ به قبل نمیدین؟
من از سال ۲۰۰۸ اینجا بودم. ولی نام کاربریم رو دوس نداشتم، از اول ۲۰۰۹ یکی دیگه ساختم. اون موقع هم من خیلی تو بخش موسیقی و زبان موس موس کردم یه کاربر فعالی بدن به من، فایده نداشت.
شوخی کردم، من برای تگ نمیآم اینجا.
با مراممنم بعد از چند سال یعنی دقیقا بعد از تعطیلی بخش موسیقی که نیومده بودم الان این تاپیکو دیدم گفتم سلامی عرض کنم ...
امید یه کار راه انداز واقعیسلام
ممنون دوست گرامی
یادی از ما کردی
سلام دوست عزیز ممنون که به یادم بودیآخرشم خودکشی نکرد همه رو تو کف گذاشت نهلتی
تا اونجایی که یادمه @mehrdad1355 هم مسن تر از شماست و علی الظاهر چند وقت پیش تو پی تی رویت شده
دلمون هم واسش تنگ شده از معدود فسیل های نسل قبل از 2005 هست که بیشتر از 1000 تا پست داره
سلام دوست عزیز ممنون که به یادم بودی
والا اون اخرا بالای ۶۰۰۰ تا پست داشتم که اون داستانا پیش اومد
بعدا هم هر بار توی طول زمان تاپیک ها هی از تو ارشیو های فروم حذف شد
باتکوتر چیه؟نه
باتکوتر
کیبردم قاط زدهباتکوتر چیه؟