همون نیست که فروم داشت؟
همون نیست که فروم داشت؟
دمه شما گرمچقدر خوب که پی تی هست و هر چند دورادور خیلی کم هم که شده بعضی از بچه ها رو میبینیم امیدوارم اگر یک زمانی خواستن درش رو تخته کنن قبلش بگن من از همینجا اعلام میکنم اگر یک روزی نخواستین فروم رو نگه دارید چون ممکنه ضرر اقتصادی داشته باشه من سعی میکنم که هزینه اش رو بدم که سرپا بمونه!
آواتار ندارید چرا ؟
خیلی وقته نیستشراستی کسی از تنگنا خبر نداره؟
ان شا الله که مشکلی پیش نیاد ولی روی من هم میتونید حساب کنید.چقدر خوب که پی تی هست و هر چند دورادور خیلی کم هم که شده بعضی از بچه ها رو میبینیم امیدوارم اگر یک زمانی خواستن درش رو تخته کنن قبلش بگن من از همینجا اعلام میکنم اگر یک روزی نخواستین فروم رو نگه دارید چون ممکنه ضرر اقتصادی داشته باشه من سعی میکنم که هزینه اش رو بدم که سرپا بمونه!
آقا ایول یه مدل 2003 عتیقه هم اضافه شد ولی ظاهرا هنوز عنوان کاربر قدیمی رو ندادن که ادمین محترم لطفا زحمتشو بکشنسلام
هی روزگار یاد قدیما به خیر. این همه شبکه های اجتماعی مختلف ایجاد شدند ولی هنوز هیچ چیز نتونسته جایگزین تجربه اون دوران بشه که فروم ها در اوج بودند...
آقا ایول یه مدل 2003 عتیقه هم اضافه شد ولی ظاهرا هنوز عنوان کاربر قدیمی رو ندادن که ادمین محترم لطفا زحمتشو بکشن
خیرآقا @Hamid2day گل وقتش نشد ما کاربر رسمی و فعال بخش دامین و سایت بشیم؟!
علیرضا هم تا 3-4 سال قبل ازش خبر داشتم! نمیدونم کجاست واقعا! شاید با ای دی دیگه فعاله توی توییتر و اینا
درود بزرگوارعلیرضا هم تا 3-4 سال قبل ازش خبر داشتم! نمیدونم کجاست واقعا! شاید با ای دی دیگه فعاله توی توییتر و اینا