اگر حافظه یاری کنه هر از چند گاهی سر می زنم.
صحبت بخش موسیقی شد، کسی از آقای "همینه" خبری داره؟ بخش موسیقی با پست ایشون شروع شد.
آریانا هم همینطور، فعال ترین و مدیر سابق موسیقی.
//
وقتی به اون زمان فکر می کنم، فقط پی تی در ذهنم نیست. زندگی هامون فرق داشت. ای کاش در اون زمان قدر چیزهای خوب رو بیشتر می دونستم. مهنترینش جوونی. بیش از یک دهه گذشته و دنیا شده جهنم.
به به جناب Duke بسیار عزیز و گرامی!
واقعا بسیار ذوقزده شدم شما را دوباره اینجا دیدم. البته چون خودم هم مرتب به اینجا سر نمی زنم، بیشتر ذوقزده شدم.همین هر از گاهی سر زدنها بسیار خوب است!
بزرگوار شما هم بسیار فعال بودید و همچنان همه آن نقدهای ارزشمند چه در بخش موسیقی و چه در دیگر بخشها از یادها نرفته.
در مورد جناب Hamineh گرانقدر هم گمان می کنم چند ماهیست سر نزده باشند.امیدوارم ایشان همچون گذشته دوباره به اینجا سر بزنند.
صددر صد با این نظر شما موافقم که زندگی ما هم در آن سالها و آن روزها فرق می کرد. نه اینکه فقط چون آن روزها هنوز دلار از 1200 بالاتر نرفته بود.مردم واقعا واقعا و بی اغراق هم به سواد و مطالعه بیشتر ارزش می دادند و هم باادبتر بودند! حتی در انجمنها و وبلاگهای ارزشمند آن روزها...
نگران نباشید...شما تنها نیستید ...هیچ کداممان این روزها را ندیده بودیم که قدر آن روزها را بدانیم! برای چند لحظه یادم آمد به آن روزها که جناب Old Ali به شما می گفتند "مغز بادوم"! گرچه شرایط سخت شده و تلخیهای بی شماری را دیده ایم و خواهیم دید اما امیدوارم هنوز آن روحیه بسیار ارزشمند اشتیاق برای بیشتر و بهتر دانستن را حفظ کرده باشید چرا که واقعا حیف است.
جا دارد همینجا از دو مدیر ارزشمند دیگر بخش موسیقی هم یاد کنیم هم جناب Nobin گرامی و هم البته جناب Snow بزرگوار که هنوز هم نرمال بودنشان باعث آرامش خاطرم است هر بار که ایشان را به یاد می آورم. احساس می کنم این جمله ایشان را باید با زر نوشت که " بیخیال... ..جان، آدمها اکثرا از دور خوب به نظر میان ولی هرچی بهشون نزدیکتر میشی ترسناکتر میشن. من هم مستثنی نیستم و قطعا پر از ایراد هستم." این حقیقت را انقدر دیدم و تجربه کردم تا باور کردم. الان دیگر همچون آن روزها نیستم که تا دوست عزیزی را چند وقت نمی بینم به زمین و زمان متوسل شوم که حتما باشد یا بیاید. اگر باشند و بیایند هم بسیار سپاسگزار می شوم ، هم شاد و اگر نباشند هم آرزو می کنم هر جا هستند تندرست و پیروز باشند.مدیر دیگر بخش موسیقی ، جناب Moeinfans پرتلاش را هم البته با اینکه بیش از 8 سال از رفتنشان گذشته اصلا فراموش نکرده ام ولی چنان از پیگیری برای بازگشتن برخی دوستان خاطره غمبار و ناخوشایندی داشتم که دیگر نمی توانستم همچون آن روزها از ایشان هم خواهش کنم دوباره برگردند(شاید انتظار داشتند برای ایشان در این مورد سنگ تمام بگذارم و حق هم داشتند) با اینکه هنوز هم یادم نرفته که ایشان هم بسیار به گردن بنده حق دارند.
با اجازه جنابعالی این روزها بیشتر درگیر آدمهای حقیقی زندگیم هستم که نسبت به آنها تعهدهایی هم دارم و به شما هم پیشنهاد می کنم هرگز زندگی و جهان حقیقی و آدمهایش را فدای زندگی و جهان مجازی نکنید گرچه البته میدانم هوشمندتر از آن هستید که به چنین دامهایی هم بیافتید.