• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالاترین خریدار ضبطتهای کنوود سری a

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
اکسیژن گلم اون دستگاه افت ولتاژ تیونر داره شما تو ایسامم بری نام کاربری من هنوز هست که اویلش 700خریدم واریز کردم ایسام رفتم دستگاه دیدم فیدبکش کردم در ضمن درجه یکشو با باند سفارش اروپا پاساژ مرکزی جواید گذاشته 900 شما همون فردی هستی که با نام کاربری دیگه ازت پرسدم سریال باندتو گفتی بلد نیستم حالا داری تیوتر یاد میدی بی خیال
من چیزی رو یاد شما ندادم .شما خودت استاد مایی ! من کوچیک هرچی چه ها-فای و چه سینگل-اندد بازم : )
گفتی تیونر باند ! برام شبهه بوجود اومد که منظورتون دقیقاً چی بوده !!!
دادشی چقد با پرخاش جواب میدی . در شان من و یا شما نیست که بخوایم قلمبه بار همدیگه بکنیم :)
شما گفتی سریالش رو بگو ... منم گفتم بهش دسترسی ندارم چون حوصله نداشتم واسه پاسخ دادن به کاربری که خریدار نیست برم بلندگوها رو از کمد بکشم بیرون و ببینم سریالش چیه :) بهتون هم گفتم فابریک خودشه .
والا من که افت ولتاژی ندیدم ! :eek: در هر صورت اگه تیونرش سوخته هم باشه ! برام اهمیتی نداره . همون آمپ و ساند پروسسور و بلندگوهاش ارزش داره ;)

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
به خاطر ظاهر کلاسیکی که دارند دوسشون داری؟
نگو از لحاظ صدا چون خودت هم خوب میدونی که هر چی تکنولوژی پیشرفت می کنه در نهایت صدای بهتری می گیریم
مثلا من شک 7 سونی را به همه ی ضبط ها ترجیح میدم
فقط یک باندش میتوته 4 تا ال بی تی را غورت بده

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
به خاطر ظاهر کلاسیکی که دارند دوسشون داری؟
نگو از لحاظ صدا چون خودت هم خوب میدونی که هر چی تکنولوژی پیشرفت می کنه در نهایت صدای بهتری می گیریم
مثلا من شک 7 سونی را به همه ی ضبط ها ترجیح میدم
فقط یک باندش میتوته 4 تا ال بی تی را غورت بده
نه داداش فرزادی من اصلاً به قدرت اهمیت نمیدم . همون 25 - 30 وات برام کافیه ! :D ولی یه 30 وات خوشگل که روح رو صیغل بده ! آمپهای قدر دهه 70 صدای خوبی دارن

درسته حق با شماست . تُن صدا هم با گذشت زمان دچار پیشرفت هایی شده . اما اگه بخوایم پول این پیشرفت رو بدیم باید 7 تومن پول آمپشو بدیم و 10 تومن هم اسپیکر :D برای همین رفتم سراغ پیرمردهای دهه 70

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
شما درست میگید ولی این مدل سونی من زیاد شناخت ندارم که صحبتی باشه ولی کنوود بهترینش تو صدا a67 وسونی a77که آخرین سریهای سونی ژاپن بود وبد مالزی شد

farzadiii

Registered User
لایک‌ها
117
دوست گلم ldt دارم مثلا 950 صداش بم 905 همونه 810 بدنیست

اره این را قبول دارم که تمام ضبط های سونی صدای بم و بیسی دارند که من طرفدار بیس هستم به خاطر همین با سونی حال می کنم
در واقع سونی بیشتر روی بیس کار می کنه
پس کنوود برای شما بهتر هست

featit

Registered User
لایک‌ها
134
امی
آره خودشه ؟ چه داستانی داره داداش ؟ تعریف کن ببینیم جریانش چی بوده ؟:rolleyes:

والا چه بازی ؟ چی بگم !!! حالا من فروشنده نیستم ! شما اگه بخر بودی همون موقع که اون بنده خدا دستگاهو تو ایسام مُفت که چه عرض کنم مجانی آگهی کرده بود میخریدی :oops: چون فقط اون یه جفت باند آیوا اضافه روش که از بلندگوهای A-97 هم خوش صداتره و اون سنتر OMNI فابریک کنوود و یه جفت سوراند آک سونی فقط 600 پولشه ! یعنی ست واسه ما مجانی افتاد :p
بنده خدا خودشوم با ماشین شخصی خودش آورد جلو در خونه تحویل داد :D
من حقیقتاً خودم ست سونی V-810 دارم که تو های-فای A-97 پیشش جوجس و اصلاً قصد خرید دوباره یه ست دیگه نداشتم ! اما دیدم قیمت خیلی پایین گذاشته خب خریدمش . تا کنون هم ازش استفاده نکردم . گذاشتمش تو کمد :)
البته یکی از دوستان شاکی بود گه چک و چونشو ایشون زده و من زرنگی کردم و خریدمش :) در صورتی که من توی تقریبا دو روزی که تصمیم به خرید ست ایشون کردم , با ایشون مذاکره کردم و گفتن قیمتشون اینه و فرقی نمیکنه چه کسی زودتر بخره !
وگرنه اصـــــــــلاً قصد خرید ست نداشتم . 630 تومن پولم تو کمد داره خاک میخوره :eek:
امیر جان .. دوست عزیز شما هم که سایت ایسام رو چک میکردی هر روز ! اون پیغامی که من زده بودم 600 قراره ما نبود 570 کن رو میخوای بگی ندیدی؟! و اینکه گفت قولش رو به من داده بوده کم کرد ؟ همه پیام هارو هم که شو میکرد تو سایت و چیزی از پیام شما ندیدم بنده ! حالا مگه من ناراحتم از این موضوع؟ داداشی مبارکت باشه ! من که دلال نیستم ! واسه مصرف خودم میخواستم بخرم ! اگه میبینی اینجا 2تا دستگاه سونی گذاشتم واسه اینه که دلال اومد ( خواستی اسم هم میارم و میشناسی چون ازش خرید داشتی ! ) دستگاه رو داد و کنوود 15 اینچ رو برد و الان چون بلندگو با پدر مادر دار خریدم دارم زیره قیمت همه جاها میفروشم سونی رو ! و دیدی که خریداره A85 از فروشه سونی خودش منصرف شد چون از من قیمتش بالاتر بود :)
و یه نکته دیگه که میگی 630 خریدی ! اگه قیمت اون بوده و شما باهاش صحبت کردی سر 630 پس چطور قیمت رو گذاشت 570 ؟‌ :) بخاطر اینکه گفتم از اسلام شهر هزینه آژانس زیاد میشه که گفت از آزادی میفرسته نه اسلام شهر ! محض اطلاع اینارو عرض کردم... هر کس هم اختیاره جنس خودش رو داره شما مختاری 10 میلیون بفروشی ولی چون اشاره کردی به این موضوع که یکی شاکیه خواستم عنوان کنم ! و اگر هم ناراحت بودم همون موقع که تیکت زدم به پشتیبانی ایسام یه خانومی با خط ( 0912 ) با من تماس گرفت گفت چه مشکلی پیش اومده و خواستن بررسی کنن که آیا ارسال شده یا نه من همونجا بیخیال شدم !
پیش شماره رو هم گفتم که باز یجا دیگه حرفی پیش نیاد ! تیکتش هم هنوز تو ایمیلم هست خواستی واست عکس میگیرم پیام میکنم ! :)
خوب بفروشی امیر جان.

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
اکسیژن جان من فرزادی نیستم اشتباه گرفتی

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
اره این را قبول دارم که تمام ضبط های سونی صدای بم و بیسی دارند که من طرفدار بیس هستم به خاطر همین با سونی حال می کنم
در واقع سونی بیشتر روی بیس کار می کنه
پس کنوود برای شما بهتر هست

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
سونی تو یک سریی چیزها حرف اول میزنه وکنوود تو یکسری چیزهایی دیگه که به نظرم کنوود بهتره باندهاشم یک مقدار ضغیف به خاطر اینکه تایوانی مثلاa85 وa97 چون به خاطر اینه که اوخر ده نود تولید میشد

featit

Registered User
لایک‌ها
134
سونی تو یک سریی چیزها حرف اول میزنه وکنوود تو یکسری چیزهایی دیگه که به نظرم کنوود بهتره باندهاشم یک مقدار ضغیف به خاطر اینکه تایوانی مثلاa85 وa97 چون به خاطر اینه که اوخر ده نود تولید میشد
البته ست کامله کنوود رو هر کسی نداره ... کنوود رو بیشتر ترجیح میدم ولی بدم نمیاد سونی 950 رو امتحان کنم

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
خواستی950 با ریموت فابریکش دارم حتی برجسبهای تبلیغاتیشم روی طبقاتش هست ولی من شخصا حال نمیکنم باهاش

featit

Registered User
لایک‌ها
134
قابلی نداره 1/5 به شرط
بودجه من انقدر نیست.. البته 2 نفر قولش رو دادن تا 1 تومان بیارن .. یک نفر هم تو زنجان چند وقت پیش فروخت 940 ! فقط تیوترهاش تعویض شده بود.
حالا اگه خواستید واسه 5j با یه ترانس 350 واتی خارجی ! از این ترانس آشغالیها هم نیست میفروشم با قیمت خوب ...

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
امی

امیر جان .. دوست عزیز شما هم که سایت ایسام رو چک میکردی هر روز ! اون پیغامی که من زده بودم 600 قراره ما نبود 570 کن رو میخوای بگی ندیدی؟! و اینکه گفت قولش رو به من داده بوده کم کرد ؟ همه پیام هارو هم که شو میکرد تو سایت و چیزی از پیام شما ندیدم بنده ! حالا مگه من ناراحتم از این موضوع؟ داداشی مبارکت باشه ! من که دلال نیستم ! واسه مصرف خودم میخواستم بخرم ! اگه میبینی اینجا 2تا دستگاه سونی گذاشتم واسه اینه که دلال اومد ( خواستی اسم هم میارم و میشناسی چون ازش خرید داشتی ! ) دستگاه رو داد و کنوود 15 اینچ رو برد و الان چون بلندگو با پدر مادر دار خریدم دارم زیره قیمت همه جاها میفروشم سونی رو ! و دیدی که خریداره A85 از فروشه سونی خودش منصرف شد چون از من قیمتش بالاتر بود :)
و یه نکته دیگه که میگی 630 خریدی ! اگه قیمت اون بوده و شما باهاش صحبت کردی سر 630 پس چطور قیمت رو گذاشت 570 ؟‌ :) بخاطر اینکه گفتم از اسلام شهر هزینه آژانس زیاد میشه که گفت از آزادی میفرسته نه اسلام شهر ! محض اطلاع اینارو عرض کردم... هر کس هم اختیاره جنس خودش رو داره شما مختاری 10 میلیون بفروشی ولی چون اشاره کردی به این موضوع که یکی شاکیه خواستم عنوان کنم ! و اگر هم ناراحت بودم همون موقع که تیکت زدم به پشتیبانی ایسام یه خانومی با خط ( 0912 ) با من تماس گرفت گفت چه مشکلی پیش اومده و خواستن بررسی کنن که آیا ارسال شده یا نه من همونجا بیخیال شدم !
پیش شماره رو هم گفتم که باز یجا دیگه حرفی پیش نیاد ! تیکتش هم هنوز تو ایمیلم هست خواستی واست عکس میگیرم پیام میکنم ! :)
خوب بفروشی امیر جان.
داداش گلم من توی پیام خصوصی با ایشون مذاکره کردم . گفتم مجموع بکن 600 که بخرمش . بعدش گفتن که قیمت آخر همینه و کرایه هم همینه که زدم ! منم دیگه باهاش چک و چونه نزدم . همون 630 خودشون رو واریز کردم .
دلال هم نیستم که بخرم و بفروشم .وگرنه تا الان 100 باره فروخته بودمش . خودم به سیستم های صوتی علاقه زیادی دارم و میخرم واسه استفاده و تجربه صداهای برندهای دیگه . بعضی جاها هم کلاه سرم میره که برام اهمیتی نداره .بالاخره تجربه کردن هزینه داره . مثلا چند روز پیش 150 دادم آمپلی فایر AKAI خریدم که فروشنده سرم کلاه گذاشت . منم 50 - 50 خرید کردم . گفتم یا سالمه یا خراب . دقت کرده باشی چند تا دستگاه خراب گذاشتم واسه فروش . همه اونا رو سرم کلاه گذاشتن که اصلا مهم نیست . همشون هم دارم با ضرر میفروشم . همون آمپ سونی رو 200 تومن خریدم که 50 تومن گذاشتمش و کسی هم نمیخره .
از جمله ضررهای فجیعم آمپ 3400 مرنتز بوده که آگهیش هم قدیما تو ایسام دیده بودی . سر اون دستگاه بیشتر از 500 چوق ضرر کردم .
با شما هم معامله داشتم که ازتون اکولایزر و تایمر خریدم که البته خودتون همراه با آمپ کنوود و بلندگوهای 15 از کس دیگه ای خریده بودی که طرف تو ایسام آگهی کرده بود . من همون موقع میخواستم اکولایزر و تایمر رو برای برادرم ازشون خرید کنم که شما ازشون خریدی ! دقیقاً مشابه همون اتفاقی که در مورد A-97 افتاد :D
بعدش هم قسمت شد که همونا رو از شما خرید کنم
اون کسی که تو اون بارون فجیع اومد و دستگاه ها رو با موتور برد , برادرم بود :D ازتون هم راضی بود چون لطف کردی و دوتا بلندگو هم رایگان بهش دادی . اینجور مسائل اصلا ارزش دلخوری نداره .
حقیقتاً اون ست هم برای برادرم خریدم و هنوزم پولشو نداده . البته نمیخوام ازش بگیرم میخوام هدیه کنم بهش . دستگاه رو تو ایسام دید و گفت ببین 600 میده برام بخرش داداش . بعدشم فروشنده راضی نشد و همون 630 خریدمش

بالا