• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالاترین خریدار ضبطتهای کنوود سری a

farzadiii

Registered User
لایک‌ها
117
اخ
نه داداش فرزادی من اصلاً به قدرت اهمیت نمیدم . همون 25 - 30 وات برام کافیه ! :D ولی یه 30 وات خوشگل که روح رو صیغل بده ! آمپهای قدر دهه 70 صدای خوبی دارن

درسته حق با شماست . تُن صدا هم با گذشت زمان دچار پیشرفت هایی شده . اما اگه بخوایم پول این پیشرفت رو بدیم باید 7 تومن پول آمپشو بدیم و 10 تومن هم اسپیکر :D برای همین رفتم سراغ پیرمردهای دهه 70

داداش من به این معتقدم که هر ضبطی در دوره خودش بهترین هست و نمی تونه مثلا 20 سال بعد هم بهترین باشه
شما هر مدلی از ال بی تی را می خوای انتخاب کن بعد بزارش کنار یک ضبطی که تولید سال 2013 هست مثل شک 7 سونی
اونوقت هر دو را مقایسه کن
اونوقت که می بینی اصلا صدای ال بی تی گم میشه
باند های 15 اینچی شک 7 کجا ال بی تی کجا
حالا فهمیدی هر چی تکنولوژی پیشرفت می کنه ضبط ها قدر تر میشن
اگر این طور نبود که شرکت همش ال بی تی
تولید می کرد تا امسال

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
بله اطلاع دارم با من درتماس بود العانم دنون گذاشته ۱/۳۰۰ ولی این دستگاه درجه یکه بماند ترانس کجایی چند

featit

Registered User
لایک‌ها
134
داداش گلم من توی پیام خصوصی با ایشون مذاکره کردم . گفتم مجموع بکن 600 که بخرمش . بعدش گفتن که قیمت آخر همینه و کرایه هم همینه که زدم ! منم دیگه باهاش چک و چونه نزدم . همون 630 خودشون رو واریز کردم .
دلال هم نیستم که بخرم و بفروشم .وگرنه تا الان 100 باره فروخته بودمش . خودم به سیستم های صوتی علاقه زیادی دارم و میخرم واسه استفاده و تجربه صداهای برندهای دیگه . بعضی جاها هم کلاه سرم میره که برام اهمیتی نداره .بالاخره تجربه کردن هزینه داره . مثلا چند روز پیش 150 دادم آمپلی فایر AKAI خریدم که فروشنده سرم کلاه گذاشت . منم 50 - 50 خرید کردم . گفتم یا سالمه یا خراب . دقت کرده باشی چند تا دستگاه خراب گذاشتم واسه فروش . همه اونا رو سرم کلاه گذاشتن که اصلا مهم نیست . همشون هم دارم با ضرر میفروشم . همون آمپ سونی رو 200 تومن خریدم که 50 تومن گذاشتمش و کسی هم نمیخره .
از جمله ضررهای فجیعم آمپ 3400 مرنتز بوده که آگهیش هم قدیما تو ایسام دیده بودی . سر اون دستگاه بیشتر از 500 چوق ضرر کردم .
با شما هم معامله داشتم که ازتون اکولایزر و تایمر خریدم که البته خودتون همراه با آمپ کنوود و بلندگوهای 15 از کس دیگه ای خریده بودی که طرف تو ایسام آگهی کرده بود . من همون موقع میخواستم اکولایزر و تایمر رو برای برادرم ازشون خرید کنم که شما ازشون خریدی ! دقیقاً مشابه همون اتفاقی که در مورد A-97 افتاد :D
بعدش هم قسمت شد که همونا رو از شما خرید کنم
اون کسی که تو اون بارون فجیع اومد و دستگاه ها رو با موتور برد , برادرم بود :D ازتون هم راضی بود چون لطف کردی و دوتا بلندگو هم رایگان بهش دادی . اینجور مسائل اصلا ارزش دلخوری نداره .
حقیقتاً اون ست هم برای برادرم خریدم و هنوزم پولشو نداده . البته نمیخوام ازش بگیرم میخوام هدیه کنم بهش . دستگاه رو تو ایسام دید و گفت ببین 600 میده برام بخرش داداش . بعدشم فروشنده راضی نشد و همون 630 خریدمش
قطعا همینطوره منم مثل شما ! سره منم زیاد کلاه رفت همون ست هم کنترل نداد که من گفتم کنترلش کو پس؟ خیلی بد جواب دادن حالا بگذریم..شاید باورت نشه ولی من اهل دروغ گفتن نیستم اسم میارم خواستی تماس بگیر مطمئن شی ... بیشتر دلالا حداقل یبار رو امدن خونمون :D واسه همینه همرو مفت میخوام بدم که انقدر نیان و برن ... هرکی هم میاد عاشق ال اس 770 :p
راجع به خریدت هم از من مبارکت باشه اون شب هم یادمه کلی جا سازی کردیم که بارون خیسش نکنه :D ایشالاه مبارکش باشه به شادی استفاده کنه ...
از آکایی خوشم اومد ولی اگه میتونستی واسم ردیفش کنی میخریدم چون زیاد به تعمیر وارد نیستم.. ولی انصافا خوشگله...
راجعبه مرنتز آخ آخ حیفه واقعا... یه مرنتز سالم و %100 دست نخورده دارم مدل 2226 ... به کارت میاد ؟

featit

Registered User
لایک‌ها
134
بله اطلاع دارم با من درتماس بود العانم دنون گذاشته ۱/۳۰۰ ولی این دستگاه درجه یکه بماند ترانس کجایی چند
دقیقا ایشون چند روز پیش میخواستن واسه 5جی بیان که تعویض کنیم 500 هم سر بدم البته ترانس هم ندم ! ولی من 500 قبول نکردم... !
ترانس از این آهنیاس ... ترنسفومر ... 350 وات ... با آمپ میدم 300

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
مبارکت باشه من خدا میدونه میخواستم مثل برادر کوچکت راهنمایی کرده باشم مثل کر دستگاهت دو تا امروز تو پاساژ مرکزی بودی یکی عباسی داشت یکی جاوید من دوست دارم چیزیی که میدونم به دوستان گفته باشم مثل داستان آقای جوادی شمال که بهش گفتم ایراد دستگاهش چی و درست میشه

featit

Registered User
لایک‌ها
134
اخ

داداش من به این معتقدم که هر ضبطی در دوره خودش بهترین هست و نمی تونه مثلا 20 سال بعد هم بهترین باشه
شما هر مدلی از ال بی تی را می خوای انتخاب کن بعد بزارش کنار یک ضبطی که تولید سال 2013 هست مثل شک 7 سونی
اونوقت هر دو را مقایسه کن
اونوقت که می بینی اصلا صدای ال بی تی گم میشه
باند های 15 اینچی شک 7 کجا ال بی تی کجا
حالا فهمیدی هر چی تکنولوژی پیشرفت می کنه ضبط ها قدر تر میشن
اگر این طور نبود که شرکت همش ال بی تی
تولید می کرد تا امسال
داداش شیک 7 فقط بیسه ! زمانی صدای بلند ارزش داره که با کیفیت باشه.. وگرنه خوش صدا تر از شیک 7 رو با سنسویی میتونی تجربه کنی که با 800 الی 900 میتونی تهیه کنی ! با ووفر 15 که فکر کنم سایزش هم واست مهمه

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
سنسویی باید از اون باندهای ده ۷۰ صدا گرفت وگرنه تمام باندهارو خراب میکنه چه 7070چه8080و9090

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
قطعا همینطوره منم مثل شما ! سره منم زیاد کلاه رفت همون ست هم کنترل نداد که من گفتم کنترلش کو پس؟ خیلی بد جواب دادن حالا بگذریم..شاید باورت نشه ولی من اهل دروغ گفتن نیستم اسم میارم خواستی تماس بگیر مطمئن شی ... بیشتر دلالا حداقل یبار رو امدن خونمون :D واسه همینه همرو مفت میخوام بدم که انقدر نیان و برن ... هرکی هم میاد عاشق ال اس 770 :p
راجع به خریدت هم از من مبارکت باشه اون شب هم یادمه کلی جا سازی کردیم که بارون خیسش نکنه :D ایشالاه مبارکش باشه به شادی استفاده کنه ...
از آکایی خوشم اومد ولی اگه میتونستی واسم ردیفش کنی میخریدم چون زیاد به تعمیر وارد نیستم.. ولی انصافا خوشگله...
راجعبه مرنتز آخ آخ حیفه واقعا... یه مرنتز سالم و %100 دست نخورده دارم مدل 2226 ... به کارت میاد ؟
آکایی سیستم خوبیه و خیلی تمیزه . هم خودش و هم کابینش و هم داخلش دست نخورده هست . ولی فکر کنم یکی از آی سی stk هاش پریده ! آخه دوتا stk داره . اتفاقا میخواستم برم ببینم نمونه خودش و یا مشابهش رو گیر میارم یا نه ! فرصت نمیشه . تا 9 شب سرکارم
مرنتز رو چند قیمت میدی ؟ تمیزه ؟
البته من 2216 مشکی سری اروپاییشو داشتم

farzadiii

Registered User
لایک‌ها
117
داداش شیک 7 فقط بیسه ! زمانی صدای بلند ارزش داره که با کیفیت باشه.. وگرنه خوش صدا تر از شیک 7 رو با سنسویی میتونی تجربه کنی که با 800 الی 900 میتونی تهیه کنی ! با ووفر 15 که فکر کنم سایزش هم واست مهمه

بله تفاوت اساسیشون همین بیس هست
که تو ال بی تی اصلا معنای بیس را حس نمی کنید
بیس خیلی اهمیت داره برای. این که صدا زیبا تر بشه
بله سایز خیلی شرطه ووفر 15 اینچی شک 7
بیس فوق العاده عمیقی تولید می کنه
به نظر من کیفیتش هم عالی هست
من از شک 7 خیلی ویدو دیدم
اگر خواستی بگو تا برات بفرستم ویدو ازش
حیف که پول دستم نیست وگرنه یک شک 7
می خریدم
چون از نظر من رو دست نداره تازه بلوتوث هم داره
در ضمن حجم صدای وحشتناکی داره که من عاشقشم

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
خواستی میپرسم ببینم گیر میاد یا نه ولی هستش چیزی تو تهران نشد نداریم

featit

Registered User
لایک‌ها
134
راستش قیمت مرنتز دستم نیست چون با آشنا تعویض کردم.. از لحاظ تمیزی بگم مثل آکبنده باور میکنی؟! خیلی ساله که دست آشنامون بوده و بیشتره مواقع شهرستان بوده واسه تعمیره دستگاهای چاپ واسه همین کلا زیاد پای سیستم نبوده.. یه قیمت خودت بگو داداش .. چون مثل این سیستمهایی که هر روز واسه فروش میاد نیست که قیمت دستم باشه... ولی از لحاظ سلامت تضمینه و البته اگه تمایل داشتی واسه خرید بیا دستگاه رو باز کن همجاش رو زیرو رو کن بعد خرید کن

Registered User
لایک‌ها
49
آکایی سیستم خوبیه و خیلی تمیزه . هم خودش و هم کابینش و هم داخلش دست نخورده هست . ولی فکر کنم یکی از آی سی stk هاش پریده ! آخه دوتا stk داره . اتفاقا میخواستم برم ببینم نمونه خودش و یا مشابهش رو گیر میارم یا نه ! فرصت نمیشه . تا 9 شب سرکارم
مرنتز رو چند قیمت میدی ؟ تمیزه ؟
البته من 2216 مشکی سری اروپاییشو داشتم
والله اكسيژن جان آكايي حيفه مفت هم گذاشتي اما وقتي ميگي يه كانال صدا نداره شك مي يوفته تو دل خريدار و ريسك نميكنه
مدلشو بهم بگو يا شماره آي سي شو بده شايد بتونم كاري كنم

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
می خریدم
نظر شما محترم

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
می خریدم

من تو جمهوی دیدم !
ولی تنها چالش اساسی این سیستمها, اینه که برای dj sound system طراحی شدن و زیاد وجهه خوبی نداره تو خونه ازشون استفاده کنی ! :D

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
والله اكسيژن جان آكايي حيفه مفت هم گذاشتي اما وقتي ميگي يه كانال صدا نداره شك مي يوفته تو دل خريدار و ريسك نميكنه
مدلشو بهم بگو يا شماره آي سي شو بده شايد بتونم كاري كنم
شماره آی سیش stk 078 هست !

featit

Registered User
لایک‌ها
134
می خریدم
صدای شیک7 رو از نزدیک شنیدم.. جدا از این ست های وینتیج که الان صحبتش هست ... Kenwood Ls-770 , mkii بیس خیلی نازی دارن ! باید بشنوی تا باور کنی !

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان پس امشب فروشنده کنوود کسی نبود

featit

Registered User
لایک‌ها
134
دوستان پس امشب فروشنده کنوود کسی نبود
داداش خریدار نیستی آخه ! زدی بالاترین خریداره ستهای طبقه ای ! الان یه ترانس آهنی 350 وات خارجی چقدره؟! 50 کم کم پولشه ! یعنی آمپ خالی کنوود 250 نمیارزه ؟!

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
برای فروش شما خوبه قیمت ولی برای خرید من نه

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
راستش قیمت مرنتز دستم نیست چون با آشنا تعویض کردم.. از لحاظ تمیزی بگم مثل آکبنده باور میکنی؟! خیلی ساله که دست آشنامون بوده و بیشتره مواقع شهرستان بوده واسه تعمیره دستگاهای چاپ واسه همین کلا زیاد پای سیستم نبوده.. یه قیمت خودت بگو داداش .. چون مثل این سیستمهایی که هر روز واسه فروش میاد نیست که قیمت دستم باشه... ولی از لحاظ سلامت تضمینه و البته اگه تمایل داشتی واسه خرید بیا دستگاه رو باز کن همجاش رو زیرو رو کن بعد خرید کن

قیمتو خودت بگو
استریو پایونیر هم دارم عجوبه ! فانتزی . انقد که خوشگل و تمیز و فانتزیه که دلت میخواد شبا کنارش بخوابی و .... :D

بالا