• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالاترین خریدار ضبطتهای کنوود سری a

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
خواستی950 با ریموت فابریکش دارم حتی برجسبهای تبلیغاتیشم روی طبقاتش هست ولی من شخصا حال نمیکنم باهاش
سلام به همگی به به میبینم حسابی جمعتون جمعه گلتون کمه;)

آقا این کاربر برترینها خیلی برام آشناست:rolleyes::D انگاری من یجورایی میشناسمت داداش..ما قبلا با هم صحبت نکردیم؟ لحن حرف زدن منو یاد یکی میندازه:D

آقا ال بی تی 950 رو چند میدی؟

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
دادش شناختی چیزی ندارم برای گفتن بدش گفتی فعلا نقره داغ شدی چیزی نمیخوای بخری:cool:

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
بابا چاکرم عزیزم مخلصیم . به به آخرش اومدی اینجا ...خدایی گیر کردم بد جور تو این دستگاه خدایی آقاشماره این مجتیب رو برام بفرست داداش

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
اکسیزن جان عکسش به ضور گیر میاد شما دنبال خودشیی :D:D:D:D:D:D:D:D بخخخخخخخخخخخخخه

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
رو چشم دیروز پیشش بودم یک روزه درست میشه خیالت راحت اون 3 طبقه رو اگه نفروختی مشتری دارم قیمت اااااااااخرشو بگو ببینم میخواد یا نه

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
کدوم فقط اکولایزر با آمپش مونده داداش 3تاش رفت ..راستش میخوام یدونه ازین آمپیلی های پایونیر بخرم ازینا که همه چیز بهش وصل میشه و و خرجی بلوری و اچ دی و سوراند و سنتر و خلاصه همه کاره هستش بخرم و این باندهای کنوود رو بهش وصل کنم دیگه زندگی..

راستی دوستان این عزیزمون از بچه های گل روزگاره و خیلی در مورد این دستگاه من کمکم کرد و بنده خدا چندین بار شخصا باهام تماس گرفتن و راهنماییم کردن .

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
خدارو شکر کارت حل شد دستگاهی بود خبرم کن

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
برادرها خریدار چند فروند ضبط کنوود هستممممممم

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
اقا بی خیال کنوود فروش نبود مینی سونی گلد مدل fh e959 به بالاترین قیمت خریداریم نبود دادش

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
فقط حرفه بابایکی بیاد بالا یه چیزی بخریم اگه چیزی نیست آهن پاره مس آلمنیوم لوازم منزل خریداریم

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
استریو پایونیر نایاب میخری ؟ سالم و عروسک
تیونر وینتیج سونی در حد آک چی ؟ :D
کاست کنوود 7i چی ؟ برقش رو 220 کردم .o_O

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
دوستان این
استریو پایونیر نایاب میخری ؟ سالم و عروسک
تیونر وینتیج سونی در حد آک چی ؟ :D
کاست کنوود 7i چی ؟ برقش رو 220 کردم .o_O
داداش عکس این کاست کنوود 7i رو برام میزاری؟

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
میرزایی جان من با مجتی حرف زدم و گفتش احتمال 90 درصد لحیم سردی داره و بیا همینجا بشین درستش کنم ببر .خب حالا با این تفاسیر دستگاه منو چند میخری؟ شما فکر کن سالم و سالم هستش و فقط باید سرویس و لحیم کاری بشه همین .تا بهش موارد رو گفتم تو هوا زد این آقا مجتبی .فکر کنم شما هم که دیگه کاملا قبولش داری.خب بسم الله

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
اگه میخوای ببینی در چه وضعیتیه باید بگم که رخش 20 !!! فقط کابینش چون زیر ست بود خط و خش داره !
الان دوربین خوب ندارم که برات عکس بگیرم . تقریباً هفت هشت روز دیگه دوربین میرسه !
یه سری دستگاه بدون مصرف دارم که بالا هم ذکر کردم . منتظرم دوربینم برسه تا آگهی کنم بره خونه جدید : )

ترانسش هم با یه ترانس پرقدرت 220 عوض کردم که دیگه مشکل برق 110 نداشته باشه . فقط 30 تومن هزینه تعویض ترانسش شد.

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
جوادی جان قیمتتو بگو من برای کسی میخوام با مجتبی صحبت میکنم

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
اگه میخوای ببینی در چه وضعیتیه باید بگم که رخش 20 !!! فقط کابینش چون زیر ست بود خط و خش داره !
الان دوربین خوب ندارم که برات عکس بگیرم . تقریباً هفت هشت روز دیگه دوربین میرسه !
یه سری دستگاه بدون مصرف دارم که بالا هم ذکر کردم . منتظرم دوربینم برسه تا آگهی کنم بره خونه جدید : )

ترانسش هم با یه ترانس پرقدرت 220 عوض کردم که دیگه مشکل برق 110 نداشته باشه . فقط 30 تومن هزینه تعویض ترانسش شد.
شما بابت a97 میگید ببخشید من درست متوجه نشده ام

bartarinha

Registered User
لایک‌ها
8
آقا این همه کاربر کسی کنوود نداره تمیز چند تاوگیر آوردم تمیز نبود:(:(:(

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
امروز یکی بهم زنگ زد گفتش یه ست کامل داره که 700 میفروشه منم گفتم خریدارم دیگه خبری نشد ازش :D

بالا